The Shuttle Guys

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van het familiebedrijf The Shuttle Guys, weet u dat u zorgeloos op reis kunt gaan. Het bedrijf staat garant voor de uitstekende kwaliteit en persoonlijke service die zij aan hun klanten bieden. Bij The Shuttle Guys is de klant altijd koning. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en uw auto staat veilig geparkeerd op de goed beveiligde en verharde parkeerterrein. Bij deze parkeeraanbieder neemt u altijd de sleutel mee op reis, tenzij u een wasbeurt bij boekt. Er is voldoende capaciteit om uw elektrische auto op te laden.

Meer informatie

Adres

Ondernemingsweg 100, 1422 DZ, Uithoorn
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid The Shuttle Guys

Beoordelingen The Shuttle Guys

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,9
Op basis van 152 beoordelingen
2

Heeft geparkeerd in mei 2020. Beoordeling geschreven op 23 mei 2020.


Slechte ervaring, niet kunnen gaan ivm corona.
Niemand te bereiken en geen geld terug o tvangen

2

Heeft geparkeerd in april 2020. Beoordeling geschreven op 05 mei 2020.


We konden niet vliegen, omdat onze vlucht gecanceld is.
Dus ook geen gebruik gemaakt van shuttle service.
Geen reacties van Parkos gehad.
Mogelijk refund?

2

Heeft geparkeerd in april 2020. Beoordeling geschreven op 29 april 2020.


I had a terrible experience with this parking lot! Due to the covid-19 my traveling plans were cancelled and I’ve informed the lot accordingly to proceed refund. However, I was refused.
Definitely, will not recommend to use especially during this hard time.

4

Heeft geparkeerd in april 2020. Beoordeling geschreven op 11 april 2020.


Tot op heden maakte ik graag gebruik van deze service maar de laatste x zou ik van 2 t/m 5 april er weer parkeren maar door coronavirus niet kunnen vliegen en dus op tijd geannuleerd via jullie website
Daarna nooit meer iets gehoord of teruggezien van betaalde parkeergeld
Natuurlijk was het maar een klein bedrag maar n berichtje was wel zo netjes geweest

6

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 07 april 2020.


Het vervoer was prima in orde.
Wat ons erg tegenviel was het feit dat we 24 dagen geboekt hebben en door de coronavirius op 12 maart niet mee gingen naar Amerika. Om 6.45 kwamen we onze auto brengen en dezelfde dag om 11.00 uur weer ophalen. Onze auto heeft nog geen halve dag op de parkeerplaats gestaan. We kregen geen een kleine vergoeding! Niets van dat alles. Wij zijn dus niet tevreden over de gang van zaken!

2

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 01 april 2020.


Helaas een zeer slechte ervaring, op de heenweg keurig behandeld en naar Schiphol gebracht, op de terugweg, helaas een week eerder dan gepland ivm Corona werd ik niet netjes te woord gestaan. Ik moest maar een taxi nemen naar het terrein, dan opnieuw bellen en dan zou het hek worden opengedaan. Er werd bij vermeld dat de kosten wel door de eigen reisverzekering werden gedekt. Helaas was dat niet het geval en waren wij extra € 54,15 kwijt om van Schiphol naar het terrein gebracht te worden. Contact opnemen met hen en de situatie uitgelegd resulteerde in het verbreken van de verbinding. Voor mij nooit geen Shuttle Guys meer en Parkos verschuilt zich als organisatie ook mooi achter hun naam en doen verder niets helaas.

6

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 31 maart 2020.


Alle vakanties zijn geannuleerd, zo ook het parkeren. Geen enkel bericht gehad ivm annulering, voucher of terugbetaling.

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 30 maart 2020.


Goed. Geen problemen. Direct vervoer van en naar Schiphol.

Alleen door de Corona kwamen na 4 dagen weer terug

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 30 maart 2020.


Heel goed en betrouwbare mensen.
En de prijs is ook heel goed.
Niet duur

6

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 27 maart 2020.


Adres is makkelijk te vinden, communicatie verliep goed. Groot minpunt was de lange wachttijd bij zowel de heen- als terugreis. op de heenreis 20 minuten voor het hek staan wachten, op de terugreis een half uur bij het afgesproken afhaalpunt. Advies is om bij drukte een tweede busje in te zetten.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 23 maart 2020.


Geboden dienst was goed.contact medewerkers was goed.Niet duur. Goed contact via de telefoon. Goede service.

Verbeterpunt. Is de aanduiding van de parkeerplaats, zeker als je in de nacht aankomt.

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 22 maart 2020.


Uitstekende faciliteiten, prettig contact. Verbeterpunt: extra inzetmogelijkheden shuttlebus of betere planning zodat mensen die zich aan afspraak houden half uur voor aankomst bellen gelijk kunnen worden weggebracht.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 22 maart 2020.


Goed geregeld. Werden netjes geïnformeerd bij het ophalen dat het wat langer zou duren en hoe laat men er zou zijn en in wat voor busje.

Eerder werd dit ons niet verteld, dus de service lijkt al verbeterd! Blijf dit vooral doen.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 21 maart 2020.


Ontvangst erg vriendelijk, behulpzaam en vervoer naar Schiphol werd gedaan door een vriendelijke chauffeur. Na terugkeer, 23:00 uur, gebeld en maar 10 minuten hoeven wachten totdat weer een vriendelijke chauffeur verscheen. Wij werden tot aan onze auto gebracht en werden weer geholpen.

4

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 21 maart 2020.


Het parkeerterrein is in de straat slecht aangegeven. We hadden toch enige moeite het te vinden. Het terrein moet beter geëgaliseerd worden, want er stonden grote plassen.

Over The Shuttle Guys

Wanneer u reserveert bij The Shuttle Guys weet u dat alles goed voor u wordt geregeld. U gaat op reis zonder zorgen dankzij hun jarenlange ervaring in de branche. The Shuttle Guys staan dag en nacht voor u klaar om u goed van dienst te kunnen zijn.

Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij The Shuttle Guys.

Shuttle Parkeren
Voor aankomst dient u 30 minuten vooraf te bellen met de parking. Het telefoonnummer ontvangt u in de bevestiging). Bij aankomst op de parking mag u zich melden bij een medewerker van de parking en vervolgens zelf de auto parkeren op aanwijzing van onze medewerker. De sleutel neemt u altijd mee op reis, tenzij u een wasbeurt bij boekt. De gratis shuttle service brengt u naar Schiphol en zal u tevens informeren over de terugreis. Wanneer u weer geland bent en uw bagage compleet heeft kunt de parking weer bellen. De transferbus u weer ophalen en staat op de 1e verdieping bij vertrekhal 3, draaideur C.

Uw auto staat veilig geparkeerd op het afgesloten terrein van The Shuttle Guys. Het terrein is verhard en is voorzien van beveiligingscamera's en er is altijd personeel aanwezig.

The Shuttle Guys biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van aanvullende diensten. Het parkeerterrein heeft voldoende capaciteit om meerdere elektrische auto's op te laden. Indien u dit wenst kunt u dit ter plaatse regelen.

Zorgt u er wel voor dat u de juiste kabel meeneemt om uw auto goed op te kunnen laden.

Shuttle Parkeren

Aankomst
Onderweg naar Schiphol Airport neemt u 30 minuten voor aankomst bij de parking contact op met The Shuttle Guys via het telefoonnummer die u ontvangt in de bevestiging van uw reservering. Op deze manier weten ze dat u aankomt. Als u aankomt kunt u zich melden bij de receptie en kunt u zelf uw auto parkeren. U mag uw autosleutels mee op reis nemen.

Vertrek
Op de terugweg neemt u 30 minuten van te voren contact op met The Shuttle Guys (als u bij de bagageband staat) De shuttle zal u vervolgens weer op halen bij vertrekhal 3 (deur C). De shuttle zal u in 15 minuten weer veilig naar uw auto brengen waarnaar u snel uw reis naar huis kunt vervolgen.

Adres

Ondernemingsweg 100, 1422 DZ, Uithoorn

Help