The Shuttle Guys

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van het familiebedrijf The Shuttle Guys, weet u dat u zorgeloos op reis kunt gaan. Het bedrijf staat garant voor de uitstekende kwaliteit en persoonlijke service die zij aan hun klanten bieden. Bij The Shuttle Guys is de klant altijd koning. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en uw auto staat veilig geparkeerd op de goed beveiligde en verharde parkeerterrein. Bij deze parkeeraanbieder neemt u altijd de sleutel mee op reis, tenzij u een wasbeurt bij boekt. Er is voldoende capaciteit om uw elektrische auto op te laden.

Meer informatie

Adres

Ondernemingsweg 100, 1422 DZ, Uithoorn
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid The Shuttle Guys

Beoordelingen The Shuttle Guys

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,7
Op basis van 12 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 18 september 2019.


Goeie service en vriendelijk personeel

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 18 september 2019.


Zeer goed service gehad bij zowel aankomst als vertrek. Bij aankomst in het donker even wat zoeken waar het was, maar uiteindelijk gevonden achteraan een bedrijf. Goede uitleg gekregen over het parkeren en ophalen. Bij het ophalen even moeten zoeken naar de auto/chauffeur, maar men was zeer vriendelijk om mij te contacteren waar en bij wie ik mij moest begeven. Auto was alsook piekfijn in orde!

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 17 september 2019.


Doen precies wat ze beloven. Prima service, vriendelijke mensen en duidelijke aanwijzingen op het terrein.
Pick-up van Schiphol ook vlot verlopen.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 17 september 2019.


Geweldige service!!!

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 17 september 2019.


Beviel ons prima

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 16 september 2019.


Top services!

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 14 september 2019.


Super!!!

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 13 september 2019.


Goede service en vriendelijke mensen.
Het vervoer naar en van het vliegtuig was goed maar vond dat ze iets te hard rijden.
Zou weer de volgende x voor hun kiezen.

Over The Shuttle Guys

Wanneer u reserveert bij The Shuttle Guys weet u dat alles goed voor u wordt geregeld. U gaat op reis zonder zorgen dankzij hun jarenlange ervaring in de branche. The Shuttle Guys staan dag en nacht voor u klaar om u goed van dienst te kunnen zijn.

Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij The Shuttle Guys.

Shuttle Parkeren
Voor aankomst dient u 30 minuten vooraf te bellen met de parking. Het telefoonnummer ontvangt u in de bevestiging). Bij aankomst op de parking mag u zich melden bij een medewerker van de parking en vervolgens zelf de auto parkeren op aanwijzing van onze medewerker. De sleutel neemt u altijd mee op reis, tenzij u een wasbeurt bij boekt. De gratis shuttle service brengt u naar Schiphol en zal u tevens informeren over de terugreis. Wanneer u weer geland bent en uw bagage compleet heeft kunt de parking weer bellen. De transferbus u weer ophalen en staat op de 1e verdieping bij vertrekhal 3, draaideur C.

Uw auto staat veilig geparkeerd op het afgesloten terrein van The Shuttle Guys. Het terrein is verhard en is voorzien van beveiligingscamera's en er is altijd personeel aanwezig.

The Shuttle Guys biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van aanvullende diensten. Het parkeerterrein heeft voldoende capaciteit om meerdere elektrische auto's op te laden. Indien u dit wenst kunt u dit ter plaatse regelen.

Zorgt u er wel voor dat u de juiste kabel meeneemt om uw auto goed op te kunnen laden.

Shuttle Parkeren

Aankomst
Onderweg naar Schiphol Airport neemt u 30 minuten voor aankomst bij de parking contact op met The Shuttle Guys via het telefoonnummer die u ontvangt in de bevestiging van uw reservering. Op deze manier weten ze dat u aankomt. Als u aankomt kunt u zich melden bij de receptie en kunt u zelf uw auto parkeren. U mag uw autosleutels mee op reis nemen.

Vertrek
Op de terugweg neemt u 30 minuten van te voren contact op met The Shuttle Guys (als u bij de bagageband staat) De shuttle zal u vervolgens weer op halen bij vertrekhal 3 (deur C). De shuttle zal u in 15 minuten weer veilig naar uw auto brengen waarnaar u snel uw reis naar huis kunt vervolgen.

Adres

Ondernemingsweg 100, 1422 DZ, Uithoorn

Help