The Shuttle Guys

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van het familiebedrijf The Shuttle Guys, weet u dat u zorgeloos op reis kunt gaan. Het bedrijf staat garant voor de uitstekende kwaliteit en persoonlijke service die zij aan hun klanten bieden. Bij The Shuttle Guys is de klant altijd koning. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en uw auto staat veilig geparkeerd op de goed beveiligde en verharde parkeerterrein. Bij deze parkeeraanbieder neemt u altijd de sleutel mee op reis, tenzij u een wasbeurt bij boekt. Er is voldoende capaciteit om uw elektrische auto op te laden.

Meer informatie

Adres

Middenweg 6, 1432 DE, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid The Shuttle Guys

Beoordelingen The Shuttle Guys

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,0
Op basis van 182 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in november 2020. Beoordeling geschreven op 24 november 2020.


De chauffeur was vriendelijk en deed zn best. En ik werd goed geholpen. Ik raad het zeker aan om hier te parkeren. Ik raad je ook wel aan om ff eerder aan te komen bij het parkeerplaats.ik ben tevreden, de prijs is ook goed, ik zal zeker voortaan hier parkeren.

8

Heeft geparkeerd in november 2020. Beoordeling geschreven op 24 november 2020.


Was goed niets op aan te merken

10

Heeft geparkeerd in november 2020. Beoordeling geschreven op 23 november 2020.


Super service van de Shutlle Guys! Door corona kon mijn reis niet meer doorgaan, deze was verzet. Gelukkig wilden de Shutlle Guys meedenken en mij hierin helpen om mijn reservering te verzetten naar een later tijdstip. Ik was hier super mee geholpen. Dankjewel voor jullie medewerking en service. Verbeterpunt is alleen het parkeeradres op de documenten aan te passen.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 30 oktober 2020.


Vriendelijk personeel, ik ben snel opgehaald en weggebracht en mijn auto stond ongeschonden op me te wachten bij terugkomst. Het enige vreemde was dat het adres dat ik via Parkos had gekregen niet overeen kwam met het daadwerkelijke adres van de parkeerplaats. Gelukkig maakte dit voor mij qua reistijd niets uit.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 30 oktober 2020.


Snelle afwerking papierwerk, op tijd, goed bereikbaar!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 29 oktober 2020.


Ze zijn heel snel

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 29 oktober 2020.


Makkelijk te vinden, vervoer naar en van Schiphol ging prima. Geen langwachttijd. Aardige chauffeur

8

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 29 oktober 2020.


Preme

8

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2020.


Alles goed gegaan vlot en prima . Wel n goed tel. Nr op het formulier zetten . Nr was niet meer in gebruik. Gelukkig dat de chauffeur ons zelf belde bij aankomst .

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 20 oktober 2020.


Fantastisch

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 19 oktober 2020.


Het is allemaal netjes geregeld voor een mooie prijs

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2020.


Alles prima geregeld zeer korte wachttijden en bij terugkomst direct iemand aan de telefoon en binnen een kwartier ter plekke kan niet beter mooie parkeerplaats alles geasfalteerd.

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2020.


Prima service
Betrouwbaar

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2020.


Prima, kregen van tevoren bericht dat we konden parkeren op het verharde terrein van 24/7. Vlucht werd last minute gewijzigd, parkeertijden dus ook, daar werd niet moeilijk over gedaan.

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 05 oktober 2020.


Very trustful guys. not my last booking with the shuttle guys !

Over The Shuttle Guys

Wanneer u reserveert bij The Shuttle Guys weet u dat alles goed voor u wordt geregeld. U gaat op reis zonder zorgen dankzij hun jarenlange ervaring in de branche. The Shuttle Guys staan dag en nacht voor u klaar om u goed van dienst te kunnen zijn.

Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij The Shuttle Guys.

Shuttle Parkeren
Voor aankomst dient u 30 minuten vooraf te bellen met de parking. Het telefoonnummer ontvangt u in de bevestiging). Bij aankomst op de parking mag u zich melden bij een medewerker van de parking en vervolgens zelf de auto parkeren op aanwijzing van onze medewerker. De sleutel neemt u altijd mee op reis, tenzij u een wasbeurt bij boekt. De gratis shuttle service brengt u naar Schiphol en zal u tevens informeren over de terugreis. Wanneer u weer geland bent en uw bagage compleet heeft kunt de parking weer bellen. De transferbus u weer ophalen en staat op de 1e verdieping bij vertrekhal 3, draaideur C.

Uw auto staat veilig geparkeerd op het afgesloten terrein van The Shuttle Guys. Het terrein is verhard en is voorzien van beveiligingscamera's en er is altijd personeel aanwezig.

The Shuttle Guys biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van aanvullende diensten. Het parkeerterrein heeft voldoende capaciteit om meerdere elektrische auto's op te laden. Indien u dit wenst kunt u dit ter plaatse regelen.

Zorgt u er wel voor dat u de juiste kabel meeneemt om uw auto goed op te kunnen laden.

Shuttle Parkeren

Aankomst
Onderweg naar Schiphol Airport neemt u 30 minuten voor aankomst bij de parking contact op met The Shuttle Guys via het telefoonnummer die u ontvangt in de bevestiging van uw reservering. Op deze manier weten ze dat u aankomt. Als u aankomt kunt u zich melden bij de receptie en kunt u zelf uw auto parkeren. U mag uw autosleutels mee op reis nemen.

Vertrek
Op de terugweg neemt u 30 minuten van te voren contact op met The Shuttle Guys (als u bij de bagageband staat) De shuttle zal u vervolgens weer op halen bij vertrekhal 3 (deur C). De shuttle zal u in 15 minuten weer veilig naar uw auto brengen waarnaar u snel uw reis naar huis kunt vervolgen.

Adres

Middenweg 6, 1432 DE, Aalsmeer

Help