The Shuttle Guys

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van het familiebedrijf The Shuttle Guys, weet u dat u zorgeloos op reis kunt gaan. Het bedrijf staat garant voor de uitstekende kwaliteit en persoonlijke service die zij aan hun klanten bieden. Bij The Shuttle Guys is de klant altijd koning. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en uw auto staat veilig geparkeerd op de goed beveiligde en verharde parkeerterrein. Bij deze parkeeraanbieder neemt u altijd de sleutel mee op reis, tenzij u een wasbeurt bij boekt. Er is voldoende capaciteit om uw elektrische auto op te laden.

Meer informatie

Adres

Ondernemingsweg 100, 1422 DZ, Uithoorn
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid The Shuttle Guys

Beoordelingen The Shuttle Guys

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,7
Op basis van 51 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 18 november 2019.


Heen was goed, terug iets langer gewacht dan gewenst, al kwam dit doordat andere klanten te laat waren.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 15 november 2019.


Top super service, goede uitleg snel heen en terug

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 13 november 2019.


Geweldig geregeld. Niet ver hoeven lopen. Prima service en goede plek.prima medewerkers

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Prima

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Service prima. Alleen jammer dat het nogal modderig was bij de laadplaats

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Prima faciliteit, al hoe wel bij veel regen nogal erg modderig, en bovendien "redelijk" ver van schiphol. Wel vlotte shuttle service.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Goede contact met de medewerkers, volgend keer ga ik weer boeken

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Prima service.
Volgende keer weer bij jullie!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2019.


Prima service snel weggebracht en opgehaald!!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2019.


Netjes geregeld terug stonden ze al klaar

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2019.


Service was heel goed, zowel wegbrengen als ophalen ging super goed. We hadden amper moesten wachten bij wegbrengen. Bij ophalen hadden we gebeld wanneer we koffers gingen halen en toen we buiten kwamen, stond de shuttle bus al klaar te wachten.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2019.


Bij aankomst op het terrein konden we meteen in een busje stappen en deze bracht ons met 2 andere koppels naar Schiphol. We hadden een vriendelijke chauffeur en legde alles prima uit.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2019.


Goed en vriendelijk volk.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2019.


Goedkope parkeerplek, busjes rijden vaak, dus geen lange wachttijd.
Door hevige regenval stond t zo onderwater dat het "kantoor" niet bereikbaar was. Maar dat hebben ze netjes opgelost door je op te halen bij je auto.
Het parkeerterrein was aarde donker. Zag amper waar je liep. Sommige auto's stond slecht geparkeerd waardoor doorgang moeilijk zal zijn als je grote auto hebt.
Personeel is netjes, echter doet niet meer dan nodig is bv haalt wel koffers uit hun busje maar helpt niet met inladen jw auto. Ze zitten al aan de koffie.
Maar alles bij elkaar genomen: goedkoop alternatief en tevreden!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 19 oktober 2019.


Super lieve mensen erg beleefd en denken graag mee. Zo mocht ik m'n auto nog even laten staan omdat m'n kinderen sliepen voordat ik m'n auto ging parkeren. Ophalen en brengen ging ook goed en duidelijk. Voldoende plek om te parkeren. Een echte aanrader. Ik parkeer daar zo weer als het nodig is.

Over The Shuttle Guys

Wanneer u reserveert bij The Shuttle Guys weet u dat alles goed voor u wordt geregeld. U gaat op reis zonder zorgen dankzij hun jarenlange ervaring in de branche. The Shuttle Guys staan dag en nacht voor u klaar om u goed van dienst te kunnen zijn.

Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij The Shuttle Guys.

Shuttle Parkeren
Voor aankomst dient u 30 minuten vooraf te bellen met de parking. Het telefoonnummer ontvangt u in de bevestiging). Bij aankomst op de parking mag u zich melden bij een medewerker van de parking en vervolgens zelf de auto parkeren op aanwijzing van onze medewerker. De sleutel neemt u altijd mee op reis, tenzij u een wasbeurt bij boekt. De gratis shuttle service brengt u naar Schiphol en zal u tevens informeren over de terugreis. Wanneer u weer geland bent en uw bagage compleet heeft kunt de parking weer bellen. De transferbus u weer ophalen en staat op de 1e verdieping bij vertrekhal 3, draaideur C.

Uw auto staat veilig geparkeerd op het afgesloten terrein van The Shuttle Guys. Het terrein is verhard en is voorzien van beveiligingscamera's en er is altijd personeel aanwezig.

The Shuttle Guys biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van aanvullende diensten. Het parkeerterrein heeft voldoende capaciteit om meerdere elektrische auto's op te laden. Indien u dit wenst kunt u dit ter plaatse regelen.

Zorgt u er wel voor dat u de juiste kabel meeneemt om uw auto goed op te kunnen laden.

Shuttle Parkeren

Aankomst
Onderweg naar Schiphol Airport neemt u 30 minuten voor aankomst bij de parking contact op met The Shuttle Guys via het telefoonnummer die u ontvangt in de bevestiging van uw reservering. Op deze manier weten ze dat u aankomt. Als u aankomt kunt u zich melden bij de receptie en kunt u zelf uw auto parkeren. U mag uw autosleutels mee op reis nemen.

Vertrek
Op de terugweg neemt u 30 minuten van te voren contact op met The Shuttle Guys (als u bij de bagageband staat) De shuttle zal u vervolgens weer op halen bij vertrekhal 3 (deur C). De shuttle zal u in 15 minuten weer veilig naar uw auto brengen waarnaar u snel uw reis naar huis kunt vervolgen.

Adres

Ondernemingsweg 100, 1422 DZ, Uithoorn

Help