The Shuttle Guys

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van het familiebedrijf The Shuttle Guys, weet u dat u zorgeloos op reis kunt gaan. Het bedrijf staat garant voor de uitstekende kwaliteit en persoonlijke service die zij aan hun klanten bieden. Bij The Shuttle Guys is de klant altijd koning. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en uw auto staat veilig geparkeerd op de goed beveiligde en verharde parkeerterrein. Bij deze parkeeraanbieder neemt u altijd de sleutel mee op reis, tenzij u een wasbeurt bij boekt. Er is voldoende capaciteit om uw elektrische auto op te laden.

Meer informatie

Adres

Ondernemingsweg 100, 1422 DZ, Uithoorn
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid The Shuttle Guys

Beoordelingen The Shuttle Guys

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,1
Op basis van 61 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 18 januari 2020.


Top service!

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 21 december 2019.


Netjes hen gebracht en ook weet terug naar mijn auto precies zo als afgesproken.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 20 december 2019.


Vriendelijke medewerkers en niet onnodig hoeven wachten! Ik zal zeker nogmaals reserveren wanneer ik weer op reis ga!

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 17 december 2019.


Prima transfer naar de luchthaven. Bij terugkomst namen ze zelf contact op zodra we waren geland. Daarna waren zij snel bij de ophaalplek.
Voor ons zeker nog eens.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 13 december 2019.


Werden keurig op tijd gebracht en gehaald van en naar schiphol door zeer vriendelijke chauffeur

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 05 december 2019.


Helemaal geweldig. Keurige mensen. Mooi op tijd. Erg flexibel. Prima stalling en bovenal concurrerende tarieven. Ik zeg: doen!

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 01 december 2019.


Wij zijn heel blij met de prijs en de service een dikke 10.

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 27 november 2019.


Hele vriendelijke medewerkers bij zowel aankomst als terugkomst. Wij waren met 9 personen en dan zit een bus echt vol maar ging met passen en meten. Nadeel is dat het terrein ten opzichte van de concurrenten wat verder weg ligt waardoor je wat langer moet rijden maar ook wat langer moet wachten totdat je wordt opgehaald. Parkeerterrein prima

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 26 november 2019.


Werkt perfect. Beetje lastig te vinden, maar ga op het huisnummer 100 af op het hek. Busje stond meteen klaar om naar Schiphol te gaan. En stond ook weer klaar om me op te halen. Toen ik de definitieve vluchtgegevens kreeg en bleek dat ik 's avonds terug zou komen i.p.v. na middernacht, werd de factuur veranderd van 9 in 8 dagen en werd ik voor die ene dag terugbetaald. Erg netjes.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 25 november 2019.


Prima service. Parkeren op afgesloten parkeerterrein en de sleutel mee op reis. Na aankomst werd ik gebeld, hoe de situatie was en wanneer ik dacht op de ophaalplek te zijn, daarna vrij snel terug bij mijn eigen auto.

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 18 november 2019.


Heen was goed, terug iets langer gewacht dan gewenst, al kwam dit doordat andere klanten te laat waren.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 15 november 2019.


Top super service, goede uitleg snel heen en terug

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 13 november 2019.


Geweldig geregeld. Niet ver hoeven lopen. Prima service en goede plek.prima medewerkers

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Prima

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Service prima. Alleen jammer dat het nogal modderig was bij de laadplaats

Over The Shuttle Guys

Wanneer u reserveert bij The Shuttle Guys weet u dat alles goed voor u wordt geregeld. U gaat op reis zonder zorgen dankzij hun jarenlange ervaring in de branche. The Shuttle Guys staan dag en nacht voor u klaar om u goed van dienst te kunnen zijn.

Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij The Shuttle Guys.

Shuttle Parkeren
Voor aankomst dient u 30 minuten vooraf te bellen met de parking. Het telefoonnummer ontvangt u in de bevestiging). Bij aankomst op de parking mag u zich melden bij een medewerker van de parking en vervolgens zelf de auto parkeren op aanwijzing van onze medewerker. De sleutel neemt u altijd mee op reis, tenzij u een wasbeurt bij boekt. De gratis shuttle service brengt u naar Schiphol en zal u tevens informeren over de terugreis. Wanneer u weer geland bent en uw bagage compleet heeft kunt de parking weer bellen. De transferbus u weer ophalen en staat op de 1e verdieping bij vertrekhal 3, draaideur C.

Uw auto staat veilig geparkeerd op het afgesloten terrein van The Shuttle Guys. Het terrein is verhard en is voorzien van beveiligingscamera's en er is altijd personeel aanwezig.

The Shuttle Guys biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van aanvullende diensten. Het parkeerterrein heeft voldoende capaciteit om meerdere elektrische auto's op te laden. Indien u dit wenst kunt u dit ter plaatse regelen.

Zorgt u er wel voor dat u de juiste kabel meeneemt om uw auto goed op te kunnen laden.

Shuttle Parkeren

Aankomst
Onderweg naar Schiphol Airport neemt u 30 minuten voor aankomst bij de parking contact op met The Shuttle Guys via het telefoonnummer die u ontvangt in de bevestiging van uw reservering. Op deze manier weten ze dat u aankomt. Als u aankomt kunt u zich melden bij de receptie en kunt u zelf uw auto parkeren. U mag uw autosleutels mee op reis nemen.

Vertrek
Op de terugweg neemt u 30 minuten van te voren contact op met The Shuttle Guys (als u bij de bagageband staat) De shuttle zal u vervolgens weer op halen bij vertrekhal 3 (deur C). De shuttle zal u in 15 minuten weer veilig naar uw auto brengen waarnaar u snel uw reis naar huis kunt vervolgen.

Adres

Ondernemingsweg 100, 1422 DZ, Uithoorn

Help