The Shuttle Guys

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van het familiebedrijf The Shuttle Guys, weet u dat u zorgeloos op reis kunt gaan. Het bedrijf staat garant voor de uitstekende kwaliteit en persoonlijke service die zij aan hun klanten bieden. Bij The Shuttle Guys is de klant altijd koning. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en uw auto staat veilig geparkeerd op de goed beveiligde en verharde parkeerterrein. Bij deze parkeeraanbieder neemt u altijd de sleutel mee op reis, tenzij u een wasbeurt bij boekt. Er is voldoende capaciteit om uw elektrische auto op te laden.

Meer informatie

Adres

Ondernemingsweg 100, 1422 DZ, Uithoorn
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid The Shuttle Guys

Beoordelingen The Shuttle Guys

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,9
Op basis van 164 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 18 september 2020.


Prima ervaring. Geen poespas. Het was aankomen, parkeren, direct weggebracht.

Op de terugweg ging het even soepel.

6

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 07 september 2020.


Vriendelijk personeel.

Misschien tips om op papier te zetten dat je moet bellen als je bent geland stond niet op papier ook niet verteld..

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Aryna KleinJan,

Deze informatie wordt wel vermeld in uw reservering, ik heb dit nog even voor u nagecheckt. U kunt deze namelijk onder de instructies vinden.
10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 24 augustus 2020.


Prima ervaring. Keurig onderhouden parkeerterrein.
Bij aankomst konden we direct de koffers overplaatsen en vertrekken.
Bij terugkomst helaas een tijdje moeten wachten. De shuttlebus was net op Schiphol weg.

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 15 augustus 2020.


Wij zijn zeer tevreden over de service. Ze stonden al te wachten toen wij naar buiten gingen. Ik raad parkos aan en zal zeker de volgende keer weer bij hen parkeren. Top service

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 12 augustus 2020.


Ook dit jaar weer een prima service van The Shuttle Guys. Ruime parkeerplaats in Aalsmeer, dus maar een korte rit naar het vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 04 augustus 2020.


Prima service

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 04 augustus 2020.


Hele aardige meneer die heel duidelijk was!

8

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 29 juli 2020.


Super goed georganiseerd. Snel weggebracht en ook snel opgehaald. Alleen was de chauffeur op de terugweg niet echt vriendelijk. Maar hij bracht ons wel snel terug naar de auto.

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 22 juli 2020.


Bij vertrek stond de shuttle bus al te wachten. We werden door een vriendelijke chauffeur snel en keurig voor de vertrek afgezet.
Bij terugkomst, zoals aangegeven, gebeld met de chauffeur van 24/7. Hij kwam binnen 10 minuten voorrijden op Schiphol en bracht ons weer netjes en vlug terug bij onze auto.
Verbeterpunt:
Helaas was de chauffeur op de terugweg wat laconiek/nonchalant. Het leek of hij zijn chauffeurskwaliteiten wilde laten zien door met één hand te sturen en te schakelen.

Over The Shuttle Guys

Wanneer u reserveert bij The Shuttle Guys weet u dat alles goed voor u wordt geregeld. U gaat op reis zonder zorgen dankzij hun jarenlange ervaring in de branche. The Shuttle Guys staan dag en nacht voor u klaar om u goed van dienst te kunnen zijn.

Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij The Shuttle Guys.

Shuttle Parkeren
Voor aankomst dient u 30 minuten vooraf te bellen met de parking. Het telefoonnummer ontvangt u in de bevestiging). Bij aankomst op de parking mag u zich melden bij een medewerker van de parking en vervolgens zelf de auto parkeren op aanwijzing van onze medewerker. De sleutel neemt u altijd mee op reis, tenzij u een wasbeurt bij boekt. De gratis shuttle service brengt u naar Schiphol en zal u tevens informeren over de terugreis. Wanneer u weer geland bent en uw bagage compleet heeft kunt de parking weer bellen. De transferbus u weer ophalen en staat op de 1e verdieping bij vertrekhal 3, draaideur C.

Uw auto staat veilig geparkeerd op het afgesloten terrein van The Shuttle Guys. Het terrein is verhard en is voorzien van beveiligingscamera's en er is altijd personeel aanwezig.

The Shuttle Guys biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van aanvullende diensten. Het parkeerterrein heeft voldoende capaciteit om meerdere elektrische auto's op te laden. Indien u dit wenst kunt u dit ter plaatse regelen.

Zorgt u er wel voor dat u de juiste kabel meeneemt om uw auto goed op te kunnen laden.

Shuttle Parkeren

Aankomst
Onderweg naar Schiphol Airport neemt u 30 minuten voor aankomst bij de parking contact op met The Shuttle Guys via het telefoonnummer die u ontvangt in de bevestiging van uw reservering. Op deze manier weten ze dat u aankomt. Als u aankomt kunt u zich melden bij de receptie en kunt u zelf uw auto parkeren. U mag uw autosleutels mee op reis nemen.

Vertrek
Op de terugweg neemt u 30 minuten van te voren contact op met The Shuttle Guys (als u bij de bagageband staat) De shuttle zal u vervolgens weer op halen bij vertrekhal 3 (deur C). De shuttle zal u in 15 minuten weer veilig naar uw auto brengen waarnaar u snel uw reis naar huis kunt vervolgen.

Adres

Ondernemingsweg 100, 1422 DZ, Uithoorn

Help