Park Fly

Goedkoop parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij Park Fly. Op 15 minuten van de luchthaven kunt u uw voertuig veilig parkeren. De parking is 24 uur per dag geopend en de shuttle rijdt op afroep. Hierdoor hoeft u nooit lang hoeft te wachten. Als u voor Valet service kiest, dan rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal.

Meer informatie

Adres

Aalsmeerderweg 191, 1432CL, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Fly

Park Fly beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Beoordelingen Park Fly

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,5
Op basis van 71 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2019.


Prima geregeld, iets meer bussen inzetten en betere reklame op de bus van de Park Fly bijna niet te zien welke bus het is.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2019.


Goede service, ondanks dat wij op de heenreis verlaat waren, werden wij binnen 10 min. naar Schiphol gebracht. Bij terugkomst bellen en 15 min. later zaten wij in de shuttle naar de parking.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2019.


Snelle service en vriendelijke afhandeling
Ondanks de keuze: geen sleutelafgifte, moesten we toch de autosleutel afgeven

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2019.


Snelle en goede service.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2019.


Zeer goede service netjes op tijd zowel met heen als terug raad deze zeker aan en bij een volgende keer boek ik zeker weer

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2019.


Prima geregeld!

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2019.


Super snel

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 08 oktober 2019.


Bij aankomst stond de shuttlebus klaar voor vertrek. Bij terugkomst duurde het ongeveer 20 minuten na het bellen. Nette en hulpvaardige medewerkers. Bij terugkomst stond de auto klaar in de overdekte loods en ik had geen overdekte stalling gereserveerd. Ik kan ParkFly iedereen aanbevelen.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 08 oktober 2019.


ALLES PERFEKT GEREGELD

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 06 oktober 2019.


Perfecte service. Alles ging volgens afspraak. Helemaal niet hoeven wachten. Aardige en servicegerichte medewerkers.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 04 oktober 2019.


Gewoon een goed bedrijf om uw auto veilig te parkeren.meerdere malen van deze dienst gebruik gemaakt.is bij terugkomst altijd een beetje rommelig.maar wat wil je...zoveel aankomsten te gelijk op schiphol met ook vertragende vluchten. kan het zijn dat je even moet wachten. Ze doen in iedergeval altijd hun best..tegen een betaalbaar tarief

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 03 oktober 2019.


Komt vertrouwd over

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2019.


Prima bedrijf! Vriendelijke mensen en hele goede service. Binnen het tijdskader weggebracht en weer opgehaald op Schiphol.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 30 september 2019.


Hele fijne service. Aardige chauffeurs die je snel naar het vliegveld brengen. Goede prijs kwaliteit verhouding.

6

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 29 september 2019.


Altijd goed geholpen komen hier regelmatig

Over Park Fly

Park Fly is al jarenlang een grote parkeeraanbieder in de buurt van Schiphol. Zij bieden parkeerplekken aan wel 800 auto’s aan. Alle soorten personenauto’s kunnen bij hen geparkeerd worden.

Shuttle parkeren
Als u gebruik maakt van de shuttle-service, dan rijdt u rechtstreeks naar de parking aan de Aalsmeerderweg in Aalsmeer. Nadat de auto geparkeerd is, brengt een shuttlebus u in ongeveer 15 minuten naar Schiphol. Indien gewenst wordt u geholpen met het in- en uitladen van uw bagage. De shuttlebus rijdt direct dus zonder wachten. Aan het einde van uw vliegreis wordt u weer naar het parkeerterrein gebracht.

Valet Service
Op de dag van vertrek rijdt u naar de vertrekhal op Schiphol. bel ongeveer 25 minuten voor aankomst op de luchthaven met Park Fly. Een medewerker van Park Fly zal u dan voor u klaar staan als u aankomt.

Bij Park Fly staat uw auto veilig. Het parkeerterrein is omheind, verlicht en verhard. De parkeergelegenheid is voorzien van camerabewaking. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein.

Zowel het binnen als het buitenterrein van Park Fly is verhard. Op het parkeerterrein is een wachtruimte aanwezig waar u koffie of thee kan drinken. De chauffeur is altijd bereid om de bagage in de shuttlebus te laden.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het niet parkeerterrein van Park Fly bevindt zich in Aalsmeer. Op de dag van vertrek rijdt u rechtstreeks naar de parkeergelegenheid. Na het melden bij de receptie, zal de shuttlebus u direct naar de luchthaven brengen. De chauffeur helpt u graag met uw bagage. Het parkeerterrein is 12 kilometer vanaf Schiphol.

Vertrek
Op de terugreis wordt u weer opgehaald door de shuttlebus. De chauffeur zal u duidelijk aangeven waar u weer wordt opgehaald. De gratis shuttlebus rijdt op afroep 24 uur per dag van en naar Schiphol.

Valet Parkeren

Vertrek

Op de dag van vertrek rijdt u direct naar de vertrekhal. Neem ongeveer 25 minuten voor aankomst contact op met Park Fly om uw aankomst te bevestigen. Een medewerker zal u dan op staan te wachten voor de vertrekhal. Als u bent aangekomen zal uw auto in ontvangst worden genomen. Samen met de medewerker van Park Fly loopt u kort rond de auto om de auto te inspecteren en eventuele bestaande schades vast te leggen. Ook wordt de kilometerstand genoteerd. De medewerker rijdt uw auto vervolgens naar het beveiligde parkeerterrein van Park Fly aan de Aalsmeerderweg 191 te Aalsmeer. Er wordt maximaal 25 km met uw auto gereden.

Aankomst

Op de terugreis neemt u direct na landing weer contact op met Park Fly om door te geven dat u bent teruggekomen. Een medewerker staat u dan voor de vertrekhal (meestal in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3) op te wachten met uw auto.

Mocht het voorkomen dat u een dag later of eerder terugvliegt, kunt u dit telefonisch doorgeven. Bij een langer parkeerverblijf komen er misschien bijkomende kosten. Deze kunt u ter plekke contant bijbetalen.

Adres

Aalsmeerderweg 191, 1432CL, Aalsmeer

Help