Park Fly

Goedkoop parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij Park Fly. Op 15 minuten van de luchthaven kunt u uw voertuig veilig parkeren. De parking is 24 uur per dag geopend en de shuttle rijdt op afroep. Hierdoor hoeft u nooit lang hoeft te wachten. Als u voor Valet service kiest, dan rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal.

Meer informatie

Adres

Aalsmeerderweg 191, 1432CL, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Fly

Park Fly beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Beoordelingen Park Fly

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,2
Op basis van 13 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 18 augustus 2019.


Goed contact duidelijke instructie heel aardig personeel voor herhaling vatbaar

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 augustus 2019.


Een geweldig enthousiast team.
Gemotiveerd, en vriendelijk.
De service die ze verlenen is goud, en een mooie manier om de dure parkeertarieven dicht bij de luchthaven te omzeilen, TOP.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 15 augustus 2019.


Prima organisatie. Snel en klantvriendelijk.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2019.


Er was wat vertraging waardoor piekbelasting voor de medewerkers. Ondanks het harde werk en de vele moppers bleven de mannen correct en zorgvuldig.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 12 augustus 2019.


Zeer snel van en naar de luchthaven gebracht. De auto stond veilig geparkeerd.
De vriendelijke service is een groot pluspunt.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2019.


De ervaring met Parkos was goed. Het enige minpunt vond ik het rijgedrag van de chauffeur op de terug weg van het shuttlebusje. 120 km p.u rijden bij een viaduct waar je 80 mag vind ik onverantwoordelijk. zeker met mensen aan boord. dus daar zou ik zeker op letten. ook vond ik de communicatie aan de telefoon op het moment dat we terug kwamen met de koffer wat stug.De auto zag er netjes uit en er was niet mee gereden.jullie zijn dus betrouwbaar! kom zeker terug!

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2019.


Moesten alleen terug ruim een half uur op de bus wachten, dat was best lang.
We hadden 2x gebeld.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 05 augustus 2019.


Goede ervarring wel aangeraden.
Goede dienst en telefonisch breikbaarheid was prima. Alleen
Bij drukte en hoogseizoen moet je rekening houden met max 25 minuten wachttijd.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 04 augustus 2019.


Goed geregeld allemaal! Ging snel en was duidelijk

Over Park Fly

Park Fly is al jarenlang een grote parkeeraanbieder in de buurt van Schiphol. Zij bieden parkeerplekken aan wel 800 auto’s aan. Alle soorten personenauto’s kunnen bij hen geparkeerd worden.

Shuttle parkeren
Als u gebruik maakt van de shuttle-service, dan rijdt u rechtstreeks naar de parking aan de Aalsmeerderweg in Aalsmeer. Nadat de auto geparkeerd is, brengt een shuttlebus u in ongeveer 15 minuten naar Schiphol. Indien gewenst wordt u geholpen met het in- en uitladen van uw bagage. De shuttlebus rijdt direct dus zonder wachten. Aan het einde van uw vliegreis wordt u weer naar het parkeerterrein gebracht.

Valet Service
Op de dag van vertrek rijdt u naar de vertrekhal op Schiphol. bel ongeveer 25 minuten voor aankomst op de luchthaven met Park Fly. Een medewerker van Park Fly zal u dan voor u klaar staan als u aankomt.

Bij Park Fly staat uw auto veilig. Het parkeerterrein is omheind, verlicht en verhard. De parkeergelegenheid is voorzien van camerabewaking. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein.

Zowel het binnen als het buitenterrein van Park Fly is verhard. Op het parkeerterrein is een wachtruimte aanwezig waar u koffie of thee kan drinken. De chauffeur is altijd bereid om de bagage in de shuttlebus te laden.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het niet parkeerterrein van Park Fly bevindt zich in Aalsmeer. Op de dag van vertrek rijdt u rechtstreeks naar de parkeergelegenheid. Na het melden bij de receptie, zal de shuttlebus u direct naar de luchthaven brengen. De chauffeur helpt u graag met uw bagage. Het parkeerterrein is 12 kilometer vanaf Schiphol.

Vertrek
Op de terugreis wordt u weer opgehaald door de shuttlebus. De chauffeur zal u duidelijk aangeven waar u weer wordt opgehaald. De gratis shuttlebus rijdt op afroep 24 uur per dag van en naar Schiphol.

Valet Parkeren

Vertrek

Op de dag van vertrek rijdt u direct naar de vertrekhal. Neem ongeveer 25 minuten voor aankomst contact op met Park Fly om uw aankomst te bevestigen. Een medewerker zal u dan op staan te wachten voor de vertrekhal. Als u bent aangekomen zal uw auto in ontvangst worden genomen. Samen met de medewerker van Park Fly loopt u kort rond de auto om de auto te inspecteren en eventuele bestaande schades vast te leggen. Ook wordt de kilometerstand genoteerd. De medewerker rijdt uw auto vervolgens naar het beveiligde parkeerterrein van Park Fly aan de Aalsmeerderweg 191 te Aalsmeer. Er wordt maximaal 25 km met uw auto gereden.

Aankomst

Op de terugreis neemt u direct na landing weer contact op met Park Fly om door te geven dat u bent teruggekomen. Een medewerker staat u dan voor de vertrekhal (meestal in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3) op te wachten met uw auto.

Mocht het voorkomen dat u een dag later of eerder terugvliegt, kunt u dit telefonisch doorgeven. Bij een langer parkeerverblijf komen er misschien bijkomende kosten. Deze kunt u ter plekke contant bijbetalen.

Adres

Aalsmeerderweg 191, 1432CL, Aalsmeer

Help