Parking4Schiphol

Bij Parking4Schiphol kunt u uw auto veilig binnen en buiten parkeren op hun afgesloten parkeerterrein zodat u zorgeloos op reis kunt gaan. Parking4Schiphol maakt gebruik van twee parkeerterreinen en u kunt uw sleutel meenemen. U kunt ook gebruik maken van aanvullende diensten zoals het reinigen van uw auto. Vanaf het terrein wordt u binnen 11 minuten naar Schiphol Airport gebracht. Er zijn kinderzitjes beschikbaar.

Meer informatie

Adres

Cilinderweg 43, 2371 DZ, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parking4Schiphol

Parking4Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Parking4Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,0
Op basis van 305 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 18 mei 2019.


Prima prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, werden op de heenreis onderweg opgebeld of we op schema lagen. Op de terugreis iets langer moeten wachten dan de beloofde tijd, maar aangezien dit spitsuur was...….waar hebben we het over.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 15 mei 2019.


Fijne ervaring goede service

8

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 15 mei 2019.


Prima , keurig kantoor , busje had wel 2 stoelen die los zitten

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 14 mei 2019.


Dit was de eerste keer via dit parkeerbedrijf en we hebben dit heel goed ervaren en aan families aangeraden. Bij aankomst in de ochtend zijn wij opgehaald en naar Schiphol gebracht en de terugweg zijn we voor de vertrekhal opgehaald en bij de auto gebracht.

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 13 mei 2019.


Prima op tijd. We werden vriendelijk geholpen met de koffers.Telefonisch goed bereikbaar. Heel erg goed bevallen. Volgende keer weer

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 13 mei 2019.


Prima service, zowel met brengen naar Schiphol als ophalen niet lang hoeven wachten max. 5 minuten. Vriendelijke chauffeur.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 12 mei 2019.


Prima plek. Goed te vinden en niet duur. Je wordt met een busje naar het vliegveld gereden en ook weer opgehaald. Onze vlucht was vertraagd en dat was geen probleem voor het ophalen. Volgende keer weer via deze organisatie.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 12 mei 2019.


Auto staat er goed , personeel is behulpzaam..Zowel heen als terug geen 5 min hoeven wachten. En de prijs is redelijk tot goed 1 wk= 53 euro..daar kan je je niet v laten wegbrengen. Wat we voorheen deden En je neemt je eigen autosleutel meeanders had ik het niet gedaan..door het mobiele nr snel contact met de bestuurder..een Tip: Een herkenbare bus was er wel maar was bij ons niet bekend omdat we met een witte bus weggebracht waren.dus was ff zoeken tussen de vele busjes bij C3/D3 in de regen...

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 12 mei 2019.


In alle opzichten positief.
Vriendelijke medewerkers.
Het parkeerterrein ligt weliswaar een eindje van Schiphol af industrieterrein Roelofarendsveen, dus je moet niet op het allerlaatste moment vóór boarding op de parkeerplaats arriveren, maar de shuttledienst werkt vlot en plezierig.
Fijn dat je binnen=overdekt kunt wachten wc en drankenautomaat aanwezig, althans dat was voor ons wél het geval omdat er een medewerker aanwezig was op het moment dat wij arriveerden. Misschien is dat niet altijd zo? Schijnt aan gewerkt te worden vooraf even contact opnemen.

8

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 12 mei 2019.


Wij hebben een prima plek ervaren om onze auto te parkeren .

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 12 mei 2019.


Prima bedrijf. Auto kan netjes op het terrein staan. Wij waren door file iets later dan vooraf gemeld. Onderweg gebeld en dit gemeld, was geen probleem. Bij aankomst even moeten wachten, maar niet lang. Netjes voor de deur afgezet. Ook de terugweg hoefden we niet heel lang te wachten. Busje is prima, koffers worden voor je ingeladen. Er zijn kinderstoeltjes voor kinderen. Bestuurder keek wel op zijn telefoon tijdens het rijden, dat vonden we niet zo netjes.

8

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 11 mei 2019.


Wij moesten om 05:30 uur op Schiphol zijn en hadden om 02:00 uur afgesproken om onze auto af te leveren. Om 02:05 werd ik gebeld hoe laat we zouden komen. We waren om de hoek maar konden de ingang niet vinden. Na de auto zelf weggezet te hebben, vertrokken we naar Schiphol. Prima geregeld.
Bij terugkomst weer gebeld. We hadden het geluk dat hij net mensen wegbracht, waardoor het busje binnen 5 minuten op Schiphol was. Een ander stel reisde gelijk mee terug. De auto hebben we zelf weer onbeschadigd opgehaald. Prima geregeld dus allemaal!
Het terrein is alleen niet bemand wanneer er mensen weggebracht of opgehaald worden.

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 11 mei 2019.


Goede parkeerplaatsen, hangt er van af wat je precies boekt. Breng en haal service goed geregeld. Nu 2x mijn auto geparkeerd, volgende keer zeker weer! Aanrader.

10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 13 april 2019.


Terugkomst shuttle bus was aan de lange kant maar de bestuurder melde dat hij net van schiphol weg was toen ik belde.

10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 11 april 2019.


Helemaal super. Goedkoop, veilig je auto parkeren en nog gebracht en gehaald worden om naar je auto te komen. Ze belden zelfs op of we al geland waren vertraging. Aardige chauffeurs, net busje. Volgende keer weer!

Over Parking4Schiphol

Parking4Schiphol biedt u de mogelijkheid om uw auto 24/7 veilig te parkeren en u kunt er terecht met meerdere voertuigtypes. De medewerker wijst u uw parkeerplek en als de shuttlebus direct beschikbaar is, rijdt deze met u mee om zo makkelijk uw bagage over te laden. Indien nodig helpen de medewerkers u graag met uw bagage.

U kunt bij Parking4Schiphol tot en met 5 personen gratis gebruik maken van de shuttle-service. Voor elke extra persoon vraagt de parking een toeslag van €10 die u ter plekke kunt betalen.

Shuttle parkeren
Bij aankomst meldt u zich bij de receptie waar u zich kunt registreren. U krijgt uw parkeerplek toegewezen en na het parkeren brengt één van de shuttlebussen u naar het vliegveld. Bij terugkomst neemt u na het ophalen van uw bagage contact op met Parking4Schiphol en wordt u opgehaald op dezelfde plek als waar u bent afgezet.

Bij Parking4Schiphol staat uw auto veilig geparkeerd op het omheinde parkeerterrein. Het terrein is voorzien van camerabewaking en er zijn altijd medewerkers aanwezig.

Wanneer u uw autosleutels afgeeft wordt uw auto geïnspecteerd op eventuele schade. Uw autosleutels worden veilig bewaard in een kluis.

Parking4Schiphol heeft een receptie met een wachtruimte waar u gebruik kunt maken van sanitaire voorzieningen.

Tevens kunt u gebruik maken van meerdere aanvullende diensten. Parking4Schiphol biedt u meerdere reinigingsprogramma's aan heeft een ruiten reparatieservice waar u gebruik van kunt maken. Wanneer u gebruik maakt van deze diensten, dient u uw sleutel af te geven. Deze extra diensten kunt u reserveren op het reserveringsformulier.

Op het parkeerterrein zijn er geen parkeerplekken voor mindervaliden, maar ze doen hun best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Er zijn meerdere kinderzitjes beschikbaar. Wanneer u meerdere zitjes nodig heeft, kunt u contact opnemen met de parking voor aankomst.

Shuttle parkeren

Aankomst
30 minuten voor aankomst dient u contact op te nemen via bovenstaand telefoonnummer met Parking4Schiphol, zodat zij rekening kunnen houden met uw komst. U krijgt uw parkeerplek toegewezen en een medewerker helpt u graag met uw bagage. Één van de shuttlebussen brengt u binnen 10 minuten naar Schiphol Airport. U wordt afgezet bij vertrekhal 3 deur C. De parking is te herkennen aan het bord bij de ingang. Via de Parkos routeplanner pagina kunt u uw route hiernaartoe plannen.

Vertrek
Bij terugkomst belt u na ontvangst van uw bagage Parking4Schiphol. Een medewerker haalt u op met een shuttlebus bij vertrekhal 3 deur C en brengt u vervolgens weer naar uw auto.

Adres

Cilinderweg 43, 2371 DZ, Roelofarendsveen

Help