Parking4Schiphol

Bij Parking4Schiphol kunt u uw auto veilig binnen en buiten parkeren op hun afgesloten parkeerterrein zodat u zorgeloos op reis kunt gaan. Parking4Schiphol maakt gebruik van twee parkeerterreinen en u kunt uw sleutel meenemen. U kunt ook gebruik maken van aanvullende diensten zoals het reinigen van uw auto. Vanaf het terrein wordt u binnen 11 minuten naar Schiphol Airport gebracht. Er zijn kinderzitjes beschikbaar.

Meer informatie

Adres

Cilinderweg 43, 2371 DZ, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parking4Schiphol

Parking4Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Parking4Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,9
Op basis van 200 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 26 oktober 2018.


Na het aanwijzen van de plek kwam de shuttle aanrijden zodat de koffers direct ingeladen konden worden. We hebben niet hoeven wachten en ook op de terugweg stond de shuttle al te wachten. Keurig geregeld en de volgende keer boeken we zeker weer.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2018.


Goede service

6

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2018.


Enigste opmerking is dat wij bij het ophalen van het vliegveld , door de ophaal chauffeur naar een plaats werden gestuurd uitgang waar hij met de bus stond die gesloten was. En dat was bij de vertrek afdeling inplaats van bij de aankomst afdeling zodat je weer eerst naar boven moet gaan om daar de uitgang te vinden die van buiten en binnen zichtbaar gesloten was. Verder was de aangeboden dienst goed. Contact tijdens het brengen naar het vliegveld beter dan bij het ophalen.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Bedankt voor uw review. We vinden uw mening erg belangrijk en we hebben uw review ook met de parking gedeeld. De bussen van parking4Schiphol rijden naar en vanaf de vertrekpassage. Dit zorgt ervoor dat zij klanten sneller en beter van dienst kunnen zijn. De informatie kunt u ook vinden in uw bevestiging en als het goed is, dan geeft de chauffeur dit ook aan op de heenweg. met vriendelijke groeten, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 06 oktober 2018.


Prima parkeren, goed te vinden, makkelijke communicatie. Zou het zo weer gebruiken.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 29 september 2018.


Keurig adres, regelmatig hadden we telefonisch contact over het verloop van de reis, ook s nachts! Ze staan dus letterlijk dag en nacht voor je klaar.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 16 september 2018.


Prima geregeld, zowel de heenreis als de terugreis stond het busje al klaar.

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 15 september 2018.


Na gedegen onderzoek kwam Parking4Schiphol als een van de "goedkopere" aanbieders uit de bus. Parkeerterrein was redelijk makkelijk te vinden vlakbij de A4. Aangekomen circa 15 minuten moeten wachten op het busje. Vriendelijke man overigens. De rit naar Schiphol duurde circa 15 minuten let wel, wij reden in het holst van de nacht, dus geen drukte op de snelweg op 1 september 2018. Bij terugkomst koffers opgehaald en bedrijf gebeld. Bleek dat het busje er reeds stond, maar vol was. We konden kiezen, circa half uur wachten of staan in de bus. Uiteraard kozen wij voor het laatste. Overigens konden wij de auto binnen parkeren. Buitenterrein was vol, terwijl we eigenlijk een buitenplaats hadden. Prima service.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 13 september 2018.


Eind augustus. Het was bij de heenweg een paar minuten wachten omdat de chauffeur net naar Schiphol was maar dat maakt niet uit. Gelijk kunnen parkeren en onderweg. Bij het ophalen 's nachts én met flinke vertraging voor de bagage gebeld en met 10 minuten de eigenlijke reistijd was hij er ook. Goede service, prima jongens!

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 12 september 2018.


Keurig op tijd

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 11 september 2018.


Vriendelijke mensen

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 11 september 2018.


We hebben 15 dagen geparkeerd en zijn uitermate tevreden, ook de shuttelbus naar en van Schiphol verliep perfect.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 08 september 2018.


Prima parkeergelegenheid, hulp bij in- en uitladen koffers en snel en adequaat vervoer naar de vertrekhal en retour.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 08 september 2018.


Super geregeld en zeker volgend jaar weer.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 08 september 2018.


We werden netjes gebeld wanneer we ongeveer zouden arriveren op de heenweg
Terug weg ook weer top geregeld.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 06 september 2018.


Zeer tevreden. Wij volgens S’ nachts heen en kwamen ook weer S’ nachts aan. Bij aankomst stond de shuttle al klaar. Bij terugkomst belde de chauffeur ons of we veilig geland waren en al bij de koffer waren, dan kwam hij er namelijk aan. Na een kleine 5 minuten wachten, kwam de shuttle aan op de afgesproken plek.

Over Parking4Schiphol

Parking4Schiphol biedt u de mogelijkheid om uw auto 24/7 veilig te parkeren en u kunt er terecht met meerdere voertuigtypes. De medewerker wijst u uw parkeerplek en als de shuttlebus direct beschikbaar is, rijdt deze met u mee om zo makkelijk uw bagage over te laden. Indien nodig helpen de medewerkers u graag met uw bagage.

U kunt bij Parking4Schiphol tot en met 5 personen gratis gebruik maken van de shuttle-service. Voor elke extra persoon vraagt de parking een toeslag van €10 die u ter plekke kunt betalen.

Shuttle parkeren
Bij aankomst meldt u zich bij de receptie waar u zich kunt registreren. U krijgt uw parkeerplek toegewezen en na het parkeren brengt één van de shuttlebussen u naar het vliegveld. Bij terugkomst neemt u na het ophalen van uw bagage contact op met Parking4Schiphol en wordt u opgehaald op dezelfde plek als waar u bent afgezet.

Bij Parking4Schiphol staat uw auto veilig geparkeerd op het omheinde parkeerterrein. Het terrein is voorzien van camerabewaking en er zijn altijd medewerkers aanwezig.

Wanneer u uw autosleutels afgeeft wordt uw auto geïnspecteerd op eventuele schade. Uw autosleutels worden veilig bewaard in een kluis.

Parking4Schiphol heeft een receptie met een wachtruimte waar u gebruik kunt maken van sanitaire voorzieningen.

Tevens kunt u gebruik maken van meerdere aanvullende diensten. Parking4Schiphol biedt u meerdere reinigingsprogramma's aan heeft een ruiten reparatieservice waar u gebruik van kunt maken. Wanneer u gebruik maakt van deze diensten, dient u uw sleutel af te geven. Deze extra diensten kunt u reserveren op het reserveringsformulier.

Op het parkeerterrein zijn er geen parkeerplekken voor mindervaliden, maar ze doen hun best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Er zijn meerdere kinderzitjes beschikbaar. Wanneer u meerdere zitjes nodig heeft, kunt u contact opnemen met de parking voor aankomst.

Shuttle parkeren

Aankomst
30 minuten voor aankomst dient u contact op te nemen via bovenstaand telefoonnummer met Parking4Schiphol, zodat zij rekening kunnen houden met uw komst. U krijgt uw parkeerplek toegewezen en een medewerker helpt u graag met uw bagage. Één van de shuttlebussen brengt u binnen 10 minuten naar Schiphol Airport. U wordt afgezet bij vertrekhal 3 deur C. De parking is te herkennen aan het bord bij de ingang. Via de Parkos routeplanner pagina kunt u uw route hiernaartoe plannen.

Vertrek
Bij terugkomst belt u na ontvangst van uw bagage Parking4Schiphol. Een medewerker haalt u op met een shuttlebus bij vertrekhal 3 deur C en brengt u vervolgens weer naar uw auto.

Adres

Cilinderweg 43, 2371 DZ, Roelofarendsveen

Help