Parking4Schiphol

Bij Parking4Schiphol kunt u uw auto veilig binnen en buiten parkeren op hun afgesloten parkeerterrein zodat u zorgeloos op reis kunt gaan. Parking4Schiphol maakt gebruik van twee parkeerterreinen en u kunt uw sleutel meenemen. U kunt ook gebruik maken van aanvullende diensten zoals het reinigen van uw auto. Vanaf het terrein wordt u binnen 11 minuten naar Schiphol Airport gebracht. Er zijn kinderzitjes beschikbaar.

Meer informatie

Adres

Cilinderweg 43, 2371 DZ, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parking4Schiphol

Parking4Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Parking4Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,0
Op basis van 267 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 23 februari 2019.


Gewoon goed

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 19 februari 2019.


Voor de tweede keer gekozen voor Parking4Schiphol. Alles verliep vlekkeloos! Zeker een aanrader.

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 15 februari 2019.


Snel in het busje. 10 minuutjes rijden. Ook ophalen verliep erg soepel. Na het ophalen van de bagage even bellen en als je naar buiten loopt staan ze er!

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 15 februari 2019.


Prima service. Bij aankomst op Schiphol was de chauffeur snel ter plaatse. Wel jammer dat wij in de avondspits terug naar de parkeerplaats moesten reizen, waardoor de reistijd naar de auto meer dan een hal uur was.

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 15 februari 2019.


Ruime parkeerplaatsen, waar jezelf de auto op mag parkeren Keurig busje wat je op tijd naar de luchthaven brengt. Ophalen ging ook vlot na het bellen was het ongeveer 10 minuten wachten. De chauffeurs waren netjes en vriendelijk.

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 14 februari 2019.


Ondanks vroege tijdstip vertrek en late tijdstip retour in weekend was alles keurig geregeld !

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 13 februari 2019.


Parkos was keurig op tijd op de heen en terug weg. Op de terugweg startte onze auto niet de medewerkers van Paros hebben ons zeer goed geholpen bedankt daarvoor. Volgende keer parkeren wij weer bij Parkos.

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 05 februari 2019.


Geweldige service. Chauffeur uiterst behulpzaam zowel op heen- als terugreis.
Ga hier zeker weer parkeren!

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 04 februari 2019.


Is ideaal, veel goedkoper dan P3 van Schiphol. Heb nu 2 keer mijn auto bij hen geparkeerd. Bij aankomst meteen in het busje en 10 minuten later op Schiphol. Bij terugkomst hadden ze al gebeld voordat ik de kans kreeg. Beide keren bij terugkomst wel 5 - 10 staan te wachten, maar niet erg. Kortom, goede goedkope plek om auto te stallen en dicht bij Schiphol.

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 03 februari 2019.


Vriendelijke ontvangst, propere parkeerplek, snel naar de luchthaven .
Bij terugkomst, na een belletje , binnen 15 minuten opgehaald in een warm busje...
Zeker aan te bevelen.

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 02 februari 2019.


Geweldig en uitstekend geregeld

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 02 februari 2019.


Uitstekende service. Werd keurig gebeld toen ik voor aankomst in de file stond en er gewacht zou worden zodat ik direct kon vertrekken naar Schiphol. Bij terugkomst gebeld en 10 minuten later stond de bus op de afgesproken plek. Bij terugkomst bleek dat mijn ik mijn handbagage nog in de bus had laten liggen terwijl deze alweer op weg was naar Schiphol . Chauffeur gebeld en deze wachtte netjes op een parkeerplaats zodat ik mijn handbagage kon halen. Al met al een dikke 10 voor dit bedrijf en al is het voor ons iets verder rijden parkeren wij de volgende keer bij Parkos onze auto weer.

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 01 februari 2019.


Good parking, best if you com from south to airport, good service and quick transfer for terminal. Would recommend

2

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 31 januari 2019.


Zonder enige twijfel een misleidende presentatie op internet. de parking4schiphol. de naam doet vermoeden dat ik moest parkeren bij P4. niets is minder waar. ik reed in een auto zondrr navigatie, had een strak tijdschrme en kon niet terug de snelweg op naar - of all places - roelofarendsveen. daarom parkeerde ik noodgedwongen op P3 dat wel vlakbij schiphol us gesitueerd. ik ben woest aan mijn reis begonnen. schandalige marketing!
hieronder staat shuttle, die was er niet!

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Co van der Hoek, bedankt voor het achterlaten van uw review. We vinden dit heel erg belangrijk. We werken samen met verschillende parkeeraanbieders rondom Schiphol, dit zijn allemaal zelfstandige bedrijven. P4 valt onder het beheer van Schiphol en hier hebben wij geen samenwerking mee. We vinden het erg spijtig om te horen dat u verkeerd bent gereden. Echter staat het adres van Parking4Schiphol duidelijk op de pagina vermeld. Ook vindt u in de bevestigingsmail een routebeschrijving naar het adres van de parking. De parking biedt wel degelijk een shuttleservice aan. Hoe dit zit bij de parkeerplaatsen van Schiphol zelf (P3 in uw geval) is de verantwoordelijkheid van de luchthaven. Met vriendelijke groet, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 31 januari 2019.


Correcte afhandeling

Over Parking4Schiphol

Parking4Schiphol biedt u de mogelijkheid om uw auto 24/7 veilig te parkeren en u kunt er terecht met meerdere voertuigtypes. De medewerker wijst u uw parkeerplek en als de shuttlebus direct beschikbaar is, rijdt deze met u mee om zo makkelijk uw bagage over te laden. Indien nodig helpen de medewerkers u graag met uw bagage.

U kunt bij Parking4Schiphol tot en met 5 personen gratis gebruik maken van de shuttle-service. Voor elke extra persoon vraagt de parking een toeslag van €10 die u ter plekke kunt betalen.

Shuttle parkeren
Bij aankomst meldt u zich bij de receptie waar u zich kunt registreren. U krijgt uw parkeerplek toegewezen en na het parkeren brengt één van de shuttlebussen u naar het vliegveld. Bij terugkomst neemt u na het ophalen van uw bagage contact op met Parking4Schiphol en wordt u opgehaald op dezelfde plek als waar u bent afgezet.

Bij Parking4Schiphol staat uw auto veilig geparkeerd op het omheinde parkeerterrein. Het terrein is voorzien van camerabewaking en er zijn altijd medewerkers aanwezig.

Wanneer u uw autosleutels afgeeft wordt uw auto geïnspecteerd op eventuele schade. Uw autosleutels worden veilig bewaard in een kluis.

Parking4Schiphol heeft een receptie met een wachtruimte waar u gebruik kunt maken van sanitaire voorzieningen.

Tevens kunt u gebruik maken van meerdere aanvullende diensten. Parking4Schiphol biedt u meerdere reinigingsprogramma's aan heeft een ruiten reparatieservice waar u gebruik van kunt maken. Wanneer u gebruik maakt van deze diensten, dient u uw sleutel af te geven. Deze extra diensten kunt u reserveren op het reserveringsformulier.

Op het parkeerterrein zijn er geen parkeerplekken voor mindervaliden, maar ze doen hun best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Er zijn meerdere kinderzitjes beschikbaar. Wanneer u meerdere zitjes nodig heeft, kunt u contact opnemen met de parking voor aankomst.

Shuttle parkeren

Aankomst
30 minuten voor aankomst dient u contact op te nemen via bovenstaand telefoonnummer met Parking4Schiphol, zodat zij rekening kunnen houden met uw komst. U krijgt uw parkeerplek toegewezen en een medewerker helpt u graag met uw bagage. Één van de shuttlebussen brengt u binnen 10 minuten naar Schiphol Airport. U wordt afgezet bij vertrekhal 3 deur C. De parking is te herkennen aan het bord bij de ingang. Via de Parkos routeplanner pagina kunt u uw route hiernaartoe plannen.

Vertrek
Bij terugkomst belt u na ontvangst van uw bagage Parking4Schiphol. Een medewerker haalt u op met een shuttlebus bij vertrekhal 3 deur C en brengt u vervolgens weer naar uw auto.

Adres

Cilinderweg 43, 2371 DZ, Roelofarendsveen

Help