Park Sleep and Fly De Jonge Heertjes

Hotel De Jonge Heertjes biedt u in samenwerking met 24/7 Parkeren Service Schiphol een Park, Sleep and Fly service. Overnacht in het 3 sterren hotel De Jonge Heertjes in Aalsmeer de nacht voor uw reis terwijl uw auto gedurende die nacht op de parkeerplek voor het hotel De Jonge Heertjes staat. Rij na uw overnachtingen naar het parkeer terrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol, hier staat uw auto geparkeerd gedurende uw reis.

Meer informatie

Adres

Raadhuisplein 16, 1431 EH, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Sleep and Fly De Jonge Heertjes

Park Sleep and Fly De Jonge Heertjes beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Over Park Sleep and Fly De Jonge Heertjes

De Jonge Heertjes is comfortable en betaalbaar hotel gelegen in het centrum van Aalsmeer. Hier kunt u de nacht voor uw vertrek overnachten om zo voor uw vertrek volledige uitgerust richting Schiphol te reizen. Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting. Dit bedraagt €3,50 per persoon per nacht en kunt u ter plaatse betalen.

Terwijl u bij De Jonge Heertjes overnacht staat uw auto op de parkeerplek voor het hotel. Wanneer u op reis bent staat uw auto veilig geparkeerd op het terrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol. 24/7 Parkeren Service Schiphol is al jarenlang een van grootste parkeeraanbieders in de buurt van Schiphol.

Tijdens uw reis zal u auto bij 24/7 Parkeren Service Schiphol staan. Bij 24/7 Parkeren Service Schiphol zal uw auto op het buitenterrein worden geparkeerd. Het buitenterrein is omheind en verlicht. Er is altijd personeel aanwezig op het terrein aanwezig.

Alle kamers van De Jonge Heertjes zijn voorzien van flatscreen TV's en Wifi. Ook kunt u gebruik maken van het restaurant in het hotel. Indien gewenst kunt u vanaf 06:00 ontbijten in het hotel. Mocht u een extra kamer willen bij boeken, kunt u dit als extra product bij bestellen ter waarde van €85,-

Heenweg

Dag voor uw vlucht
De dag voor uw vlucht kunt u naar hotel De Jonge Heertjes rijden. Eenmaal aangekomen kunt u uw auto parkeren op het gratis terrein voor het hotel. Vervolgens kunt u inchecken in het hotel en ontspannen.

Dag van vertrek
Wanneer u uitgerust het hotel verlaat kunt u met uw auto richting het terrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol rijden. Het terrein bevind zicht circa 5 minuten van het hotel. Eenmaal aangekomen bij de ingang van het terrein staat een bord van 24/7 Parkeren Service Schiphol. U rijdt het terrein op en gaat rechtdoor totdat u bij de receptie komt. Als het hek gesloten is, kunt u via de intercom een medewerker oproepen. Nadat uw auto is geparkeerd wordt u gratis met de shuttle naar de luchthaven gebracht. De shuttle bus rijdt om de 20 minuten vanaf het terrein naar Schiphol.

Terugreis
Op de terugreis wordt u weer opgehaald door de shuttlebus. U wordt opgehaald bij bushalte C-13. De gratis shuttlebus rijdt 24 uur per dag van en naar Schiphol en arriveert ongeveer iedere 20 minuten bij de bushalte. De halte bevindt zich direct buiten bij aankomsthal 4. De achterste rijbaan (2x oversteken).

Adres

Raadhuisplein 16, 1431 EH, Aalsmeer

Help