P5 Airport Parking Amsterdam

Parkeren bij P5 Airport Parking Amsterdam. Zij zijn een van de grootste parkeeraanbieders rondom Schiphol. U kunt zowel gebruik maken van hun valet- of shuttledienst. De parking is dag en nacht geopend en ligt op slechts 10 minuten van Schiphol.


Informatie voor P5 Airport Parking Amsterdam

Parkeeraanbieder: P5 Airport Parking Amsterdam
Parkeer type: Valet & Shuttle
Prijs Shuttle 8 dagen: € 60,00* - Boek nu
Prijs Valet 8 dagen: € 79,99* - Boek nu
Meer informatie

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid P5 Airport Parking Amsterdam

P5 Airport Parking Amsterdam beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Parkeergarage
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen P5 Airport Parking Amsterdam

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,1
Op basis van 527 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 28 maart 2020.


Faciliteiten en geboden dienst waren voortreffelijk.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 28 maart 2020.


Super service! Zowel heen als terug direct opgehaald. Zeker aan te bevelen en wij komen terug!

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 24 maart 2020.


Valletparking, Auto keurig in ontvangst genomen. Echter bij terugkomst, drie dagen eerder dan gepland ivm Corona crisis, waren er geen chauffeurs beschikbaar om onze auto naar Schiphol te brengen. Echter we werden met een busje opgehaald en naar de parkeerplaats in Nieuw Vennep gebracht. Waarom dan onze auto niet gelijk meegebracht. Parkeerplaats in Nieuw Vennep ziet er zeer keurig uit. Geasfalteerd en van keurige belijning voorzien. Personeel zeer vriendelijk.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 23 maart 2020.


Allemaal goed gegaan, auto afgegeven, wordt veilig binnen gezet. En bij aankomst na 1x te hebben gebeld staan ze gelijk klaar. Zeker voor herhaling vatbaar.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 10 maart 2020.


Zeer goede service. Geen wachttijd bij wegbrengen en ophalen van mijn auto.
Prettige medewerkers

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 07 maart 2020.


Top service zowel met afleveren als ophalen. Bij aankomst op Schiphol stond de auto zelfs al klaar zonder te hoeven wacht zo naar huis! Echte aanrader! Ook de medewerkers waren zeer vriendelijk

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 06 maart 2020.


Prima en correcte service bij vertrek en aankomst. Amper wachttijd bij aankomst.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 05 maart 2020.


We zijn tevreden over deze airport parking. We hadden pech bus was net weg gereden dat we bij terugkomst op het vliegveld 12.00 uur 's nachts 35 minuten bij de uitgang vak C moesten wachten op het busje.
Contact was verder goed.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 04 maart 2020.


Zeer prettig en goed verzorgd.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 01 maart 2020.


Alles ging soepel.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 01 maart 2020.


Helemaal goed

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 29 februari 2020.


C

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 26 februari 2020.


Zeer correct ontvangen gebracht en gehaald
Gewoon Top

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 22 februari 2020.


Prima ligging net naast de rijksweg
Snelle afhandeling tijdens inname auto
Vriendelijke dame zeer behulpzaam en accuraat ook bij t ophalen stond ze al te wachten het geheel gi g zeer vlot en heeft in totasl weinig tijd gekost.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 22 februari 2020.


Prima, steeds snel e/o op tijd aanwezig

Over P5 Airport Parking Amsterdam

P5 Airport Parking Amsterdam is onderdeel van de Parking Group Holland en al jarenlang een grote parkeeraanbieder in de buurt van Schiphol. Zij bieden parkeerplekken aan wel 600 auto’s aan. Alle personenauto’s kunnen bij hen geparkeerd worden. Ook Campers, minivans en busjes kunnen tegen een meerprijs van 15 Euro (ter plaatse te betalen) worden geparkeerd. Let wel op de maximale hoogte van 3,60 meter. U kunt kiezen voor Valet parking of gebruik maken van de shuttle service. Als u valet parkeert heeft u de keuze uw auto buiten of overdekt te laten parkeren. U kunt dag en nacht terecht bij P5 Airport Parking Amsterdam.

Shuttle parkeren
Als u gebruik maakt van de shuttle service, dan rijdt u naar de hoofdlocatie. Nadat de auto geparkeerd is, brengt een shuttlebus u in ongeveer 10 minuten naar Schiphol. Aan het einde van uw vliegreis wordt u weer naar het parkeerterrein gebracht.

Valet parkeren
U rijdt met valet parkeren naar Schiphol, waar uw auto opgehaald wordt door een medewerker van P5 airport Parking Amsterdam. Terwijl u al incheckt, brengt de medewerker uw auto naar de parkeerplek. U heeft de keuze uw auto overdekt te laten parkeren. De overdekte parkeergarage bevindt zich op 6 km van de hoofdlocatie. Op de terugreis wordt uw auto weer naar Schiphol gebracht.

Let opP5 is een zelfstandige parkeeraanbieder gevestigd vlakbij Schiphol aan de. Niet te verwarren met P5 (parkeerplaats van het personeel voor Schiphol).

P5 Airport Parking Amsterdam heeft een niet overdekt parkeerterrein. Het buitenterrein is omheind en verlicht. De parkeergarage is voorzien van camerabewaking. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein.

Wanneer u valet parkeert, controleert u samen met de chauffeur uw auto tijdens de afdracht. Samen vult u een formulier in, waarin aanwezige schades worden genoteerd. De parkeeraanbieder is verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

Het buitenterrein van P5 Airport Parking Amsterdam verhard. Op het terrein is een toilet en wachtruimte aanwezig waar men koffie of thee kan drinken. De chauffeur is altijd bereid om de bagage in de shuttlebus te laden.

Uw auto wordt bij valet parkeren naar het parkeerterrein gebracht. De chauffeur helpt u graag met uw bagage.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van P5 airport Parking Amsterdam bevindt zich tijdelijk aan Veenderveld 10 te Roelofarendsveen. Onze routeplanner helpt u met het plannen van uw route. Het parkeerterrein is 10 kilometer vanaf Schiphol.

Nadat uw auto is geparkeerd wordt u gratis met de shuttle naar de luchthaven gebracht.

P5 Airport Parking Amsterdam maakt gebruik van twee shuttles die u van en naar het vliegveld brengen. De shuttle brengt u direct naar de vertrekhal.

Vertrek
Op de terugreis wordt u weer opgehaald door de shuttlebus. Bij terugkomst op Schiphol wordt u opgehaald bij de aankomsthal. De gratis shuttle rijdt 24 uur per dag. Bel ca. 30 minuten voor aankomst met de shuttle bus.

Mocht het voorkomen dat u een dag later of eerder terugvliegt, kunt u dit telefonisch doorgeven. Bij een langer parkeerverblijf komen er misschien bijkomende kosten. Deze kunt u ter plekke bijbetalen met contant geld.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op de dag van vertrek met uw eigen auto naar Schiphol. Bel 30 minuten voor aankomst op de luchthaven met P5 Airport Parking Amsterdam. Uw auto wordt door de chauffeur van P5 airport Parking Amsterdam aangenomen voor in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

De chauffeur herkent uw auto aan het kenteken en model auto en zal naar u toe lopen. Na de inspectie van uw auto, rijdt de chauffeur uw auto naar de bewaakte parkeerplaats. Hier is personeel 24/7 aanwezig en staat uw auto veilig geparkeerd. De afdracht van uw auto duurt 15-20 minuten.

Vertrek
Wanneer u bij de bagageband bent aangekomen, belt u de parkeeraanbieder weer. Alleen handbagage? Bel dan zodra u het vliegtuig heeft verlaten. U vindt uw auto weer in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Terwijl u naar de vertrekhal wandelt, brengt de chauffeur uw auto naar de ophaallocatie.

In het geval dat u een of meerdere dagen later terugvliegt dan dat het plan was, kan het zijn dat er extra parkeerkosten ontstaan. Dit kunt u tijdens de reis aan de parkeeraanbieder doorgeven en aan het einde van uw reis ter plekke contant bijbetalen.

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen

Help