P5 Airport Parking Amsterdam

Parkeren bij P5 Airport Parking Amsterdam. Zij zijn een van de grootste parkeeraanbieders rondom Schiphol. U kunt zowel gebruik maken van hun valet- of shuttledienst. De parking is dag en nacht geopend en ligt op slechts 10 minuten van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid P5 Airport Parking Amsterdam

P5 Airport Parking Amsterdam beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Parkeergarage
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen P5 Airport Parking Amsterdam

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,2
Op basis van 487 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 18 januari 2020.


Dit was voor mij de 2e keer dat ik gebruik maakte van Parkos en er zullen meerdere keren volgen. In eerste instantie stond ik op een andere locatie en dat maakte voor de medewerkers niet uit, ze dachten meteen in oplossingen. Geweldige en prima dienst verlening top

6

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 11 januari 2020.


Contact met medewerkers prima
Bij heenvlucht lang moeten wachten voordat medewerker kwam, zeker 40 min gewacht terwijl hij wist hoe laat we ongeveer kwamen en we ook 30 min van tevoren gebeld hadden
Terugreis van prima
Auto netjes afgeleverd

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste, bedankt voor het schrijven van uw review. Vervelend om te horen dat u wat langer heeft moeten wachten bij aankomst op de luchthaven. Helaas kan het voorkomen dat er door bepaalde omstandigheden wat vertraging opgelopen wordt. Natuurlijk doen de medewerkers hun best om u zo snel mogelijk te helpen. Wij zullen uw opmerking met de parking delen, zodat zij hun service voor de toekomst kunnen verbeteren.
Met vriendelijke groet, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 10 januari 2020.


Very good and convenient

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 09 januari 2020.


Super service en alles is perfect geregeld!

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 09 januari 2020.


Goede service, aardige bestuurster.

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 09 januari 2020.


Een dag voor ons vertrek kregen we een mail dat we niet bij u terecht konden ivm een verbouwing. U had voor ons een vervangende parkeerplaats gereserveerd bij easypark2fly, waar we fijn zijn geholpen en zelfs een plekje voor onze auto binnen gereserveerd was terwijl we een buitenplek betaald hadden.
hele goede deal dus!! zeer tevreden

2

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 08 januari 2020.


Absoluut waardeloos. Het brengen van de auto ging op zich goed, maar de rest niet conform afspraak en reservering + betaling. Auto is buiten geparkeerd ipv binnen voor betaald, auto is niet opgeladen €30 voor betaald, vrijwel leeg meer dan een uur na aankomst met commentaar afgegeven. Meneer had immers niet op zijn papiertje staan dat de auto moest worden opgeladen. Jammer voor mij dat dit wel op mijn reeds betaalde reservering stond. Na dik een uur wachten maar naar de supercharger gelimped. Ik zou worden teruggebeld en de kosten van het laden terugkrijgen. Dit is uiteraard nooit gebeurd. Eigenlijk gewoon opgelicht dus, als is het slechts een klein bedrag...

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste, bedankt voor het delen van uw ervaring bij P5 Airport Parking Amsterdam. Het is vervelend om te horen dat u de service die u verwacht, niet heeft gekregen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij gaan contact met u opnemen om te kijken wat wij voor u in deze situatie kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 08 januari 2020.


Heel tevreden zowel prijs als service!

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 07 januari 2020.


Goed geregeld en betrouwbaar. Erg vriendelijk en correct.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 04 januari 2020.


Alles prima.
zeer verantwoordelijk

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 03 januari 2020.


Goede service. Aanwezig bij vertrek. Op tijd bij terugkomst

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 02 januari 2020.


Prima

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 01 januari 2020.


Heenreis was perfect.
Terugreis:
Nadat ik de bagage had gebeld met Parkos.
binnen 20 minuten zou de auto er zijn.
Na een half uur gebeld waar hij bleef en kreeg als antwoord, over 5 minuten ben ik er.
Weer 20 minuten gewacht en kreeg toen het antwoord dat ik er niet stond en dat hij vol was. Weer wachten.
Bij een eerdere reservering werd ik nog netjes gebeld met de vraag waar ik precies stond en werd er niet weggereden.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 01 januari 2020.


Prima service. Snel telefonisch contact zowel bij aankomst als vertrek. Vrolijke enthousiaste medewerkers en de auto was voorverwarmd toen we terugkwamen van onze reis. Denacht van te voren had hergebruiken en wij stonden de morgens om 9:00 uur al op schiphol.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 30 december 2019.


Heel goed bevallen! Heenreis waren we later dan vooraf gemeld, maar hierin werd prima meebewogen. Goede service, prettig contact en lekker snel!

Over P5 Airport Parking Amsterdam

P5 Airport Parking Amsterdam is onderdeel van de Parking Group Holland en al jarenlang een grote parkeeraanbieder in de buurt van Schiphol. Zij bieden parkeerplekken aan wel 600 auto’s aan. Alle personenauto’s kunnen bij hen geparkeerd worden. Ook Campers, minivans en busjes kunnen tegen een meerprijs van 15 Euro (ter plaatse te betalen) worden geparkeerd. Let wel op de maximale hoogte van 3,60 meter. U kunt kiezen voor Valet parking of gebruik maken van de shuttle service. Als u valet parkeert heeft u de keuze uw auto buiten of overdekt te laten parkeren. U kunt dag en nacht terecht bij P5 Airport Parking Amsterdam.

Shuttle parkeren
Als u gebruik maakt van de shuttle service, dan rijdt u naar de hoofdlocatie. Nadat de auto geparkeerd is, brengt een shuttlebus u in ongeveer 10 minuten naar Schiphol. Aan het einde van uw vliegreis wordt u weer naar het parkeerterrein gebracht.

Valet parkeren
U rijdt met valet parkeren naar Schiphol, waar uw auto opgehaald wordt door een medewerker van P5 airport Parking Amsterdam. Terwijl u al incheckt, brengt de medewerker uw auto naar de parkeerplek. U heeft de keuze uw auto overdekt te laten parkeren. De overdekte parkeergarage bevindt zich op 6 km van de hoofdlocatie. Op de terugreis wordt uw auto weer naar Schiphol gebracht.

Let opP5 is een zelfstandige parkeeraanbieder gevestigd vlakbij Schiphol aan de. Niet te verwarren met P5 (parkeerplaats van het personeel voor Schiphol).

P5 Airport Parking Amsterdam heeft een niet overdekt parkeerterrein. Het buitenterrein is omheind en verlicht. De parkeergarage is voorzien van camerabewaking. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein.

Wanneer u valet parkeert, controleert u samen met de chauffeur uw auto tijdens de afdracht. Samen vult u een formulier in, waarin aanwezige schades worden genoteerd. De parkeeraanbieder is verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

Het buitenterrein van P5 Airport Parking Amsterdam verhard. Op het terrein is een toilet en wachtruimte aanwezig waar men koffie of thee kan drinken. De chauffeur is altijd bereid om de bagage in de shuttlebus te laden.

Uw auto wordt bij valet parkeren naar het parkeerterrein gebracht. De chauffeur helpt u graag met uw bagage.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van P5 airport Parking Amsterdam bevindt zich tijdelijk aan Veenderveld 10 te Roelofarendsveen. Onze routeplanner helpt u met het plannen van uw route. Het parkeerterrein is 10 kilometer vanaf Schiphol.

Nadat uw auto is geparkeerd wordt u gratis met de shuttle naar de luchthaven gebracht.

P5 Airport Parking Amsterdam maakt gebruik van twee shuttles die u van en naar het vliegveld brengen. De shuttle brengt u direct naar de vertrekhal.

Vertrek
Op de terugreis wordt u weer opgehaald door de shuttlebus. Bij terugkomst op Schiphol wordt u opgehaald bij de aankomsthal. De gratis shuttle rijdt 24 uur per dag. Bel ca. 30 minuten voor aankomst met de shuttle bus.

Mocht het voorkomen dat u een dag later of eerder terugvliegt, kunt u dit telefonisch doorgeven. Bij een langer parkeerverblijf komen er misschien bijkomende kosten. Deze kunt u ter plekke bijbetalen met contant geld.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op de dag van vertrek met uw eigen auto naar Schiphol. Bel 30 minuten voor aankomst op de luchthaven met P5 Airport Parking Amsterdam. Uw auto wordt door de chauffeur van P5 airport Parking Amsterdam aangenomen voor in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

De chauffeur herkent uw auto aan het kenteken en model auto en zal naar u toe lopen. Na de inspectie van uw auto, rijdt de chauffeur uw auto naar de bewaakte parkeerplaats. Hier is personeel 24/7 aanwezig en staat uw auto veilig geparkeerd. De afdracht van uw auto duurt 15-20 minuten.

Vertrek
Wanneer u bij de bagageband bent aangekomen, belt u de parkeeraanbieder weer. Alleen handbagage? Bel dan zodra u het vliegtuig heeft verlaten. U vindt uw auto weer in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Terwijl u naar de vertrekhal wandelt, brengt de chauffeur uw auto naar de ophaallocatie.

In het geval dat u een of meerdere dagen later terugvliegt dan dat het plan was, kan het zijn dat er extra parkeerkosten ontstaan. Dit kunt u tijdens de reis aan de parkeeraanbieder doorgeven en aan het einde van uw reis ter plekke contant bijbetalen.

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen

Help