P5 Airport Parking Amsterdam

Parkeren bij P5 Airport Parking Amsterdam. Zij zijn een van de grootste parkeeraanbieders rondom Schiphol. U kunt zowel gebruik maken van hun valet- of shuttledienst. De parking is dag en nacht geopend en ligt op slechts 4 minuten van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Kruisweg 415, 1437 CJ, Rozenburg
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid P5 Airport Parking Amsterdam

P5 Airport Parking Amsterdam beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Parkeergarage
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen P5 Airport Parking Amsterdam

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,3
Op basis van 405 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 19 november 2019.


Uitstekende service. Binnen 10 minuten was de auto op Schiphol terug, en mijn eigen auto stond al netjes klaar. Zeer vriendelijke medewerkers.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 17 november 2019.


Ik ben heel tevreden

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 17 november 2019.


Prima dienst.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 16 november 2019.


Super vriendelijk personeel. Perfecte service!

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 15 november 2019.


Perfect

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 15 november 2019.


Prima geregeld!

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 14 november 2019.


This was perhaps the best "cheap parking" choice for Schiphol I ever tried.

-Very close to Schiphol.
-I didn't have to wait for the bus at all both at departure and arrival.
-The mini bus to Schiphol went direct to the airport and did not stop in other parking locations.
-The employees were polite.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 14 november 2019.


Goed bereikbaar met de auto snel geholpen naar en van Schiphol ook mooi dichtbij vliegveld dus neemt niet veel tijd.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 14 november 2019.


Betrouwbaar! Alles verliep volgens afspraak. Zou de volgende keer weer bij hun boeken.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 10 november 2019.


Top

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 09 november 2019.


Helemaal prima geregeld, vervoer naar vliegveld snel en netjes. 10 minuten moeten wachten, maar kregen meteen koffie of thee aangeboden. Volgende keer ga ik weer met jullie in zee.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 09 november 2019.


Zonder file snel op het vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 08 november 2019.


Alles was dik in orde

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Perfect geregeld, vlot naar luchthaven gebracht en makkelijke ophaal locatie vlakbij hal. Busje kwam ook weer snel en afstand tot parkeerlocatie is niet groot. Uiteraard even tijd kwijt om sleutels te halen en kilometers te controleren maar prima service en zeer acceptabele prijs. Kost zeker niet meer tijd dan lang parkeren bij Schiphol. Behulpzame vriendelijke mensen

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Uitstekend geregeld, nagenoeg geen wachttijden

Over P5 Airport Parking Amsterdam

P5 Airport Parking Amsterdam is onderdeel van de Parking Group Holland en al jarenlang een grote parkeeraanbieder in de buurt van Schiphol. Zij bieden parkeerplekken aan wel 600 auto’s aan. Alle personenauto’s kunnen bij hen geparkeerd worden. Ook Campers, minivans en busjes kunnen tegen een meerprijs van 15 Euro (ter plaatse te betalen) worden geparkeerd. Let wel op de maximale hoogte van 3,60 meter. U kunt kiezen voor Valet parking of gebruik maken van de shuttle service. Als u valet parkeert heeft u de keuze uw auto buiten of overdekt te laten parkeren. U kunt dag en nacht terecht bij P5 Airport Parking Amsterdam.

Shuttle parkeren
Als u gebruik maakt van de shuttle service, dan rijdt u naar de hoofdlocatie. Nadat de auto geparkeerd is, brengt een shuttlebus u in ongeveer 4 minuten naar Schiphol. Aan het einde van uw vliegreis wordt u weer naar het parkeerterrein gebracht.

Valet parkeren
U rijdt met valet parkeren naar Schiphol, waar uw auto opgehaald wordt door een medewerker van P5 airport Parking Amsterdam. Terwijl u al incheckt, brengt de medewerker uw auto naar de parkeerplek. U heeft de keuze uw auto overdekt te laten parkeren. De overdekte parkeergarage bevindt zich op 6 km van de hoofdlocatie. Op de terugreis wordt uw auto weer naar Schiphol gebracht.

Let opP5 is een zelfstandige parkeeraanbieder gevestigd vlakbij Schiphol aan de Kruisweg in Rozenburg. Niet te verwarren met P5 (parkeerplaats van het personeel voor Schiphol).

P5 Airport Parking Amsterdam heeft een niet overdekt parkeerterrein. Het buitenterrein is omheind en verlicht. De parkeergarage is voorzien van camerabewaking. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein.

Wanneer u valet parkeert, controleert u samen met de chauffeur uw auto tijdens de afdracht. Samen vult u een formulier in, waarin aanwezige schades worden genoteerd. De parkeeraanbieder is verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

Het buitenterrein van P5 Airport Parking Amsterdam verhard. Op het buitenterrein is een toilet en wachtruimte aanwezig waar men koffie of thee kan drinken. De chauffeur is altijd bereid om de bagage in de shuttlebus te laden.

Uw auto wordt bij valet parkeren naar het parkeerterrein gebracht. De chauffeur helpt u graag met uw bagage.

Shuttle parkeren

Aankomst
Buiten parkeren
Het niet overdekte parkeerterrein van P5 airport Parking Amsterdam bevindt zich aan Kruisweg 415 te Rozenburg Onze routeplanner helpt u met het plannen van uw route. Het parkeerterrein is 4 kilometer vanaf Schiphol.

Bij de ingang van het terrein staat een bord van P5 Airport Parking Amsterdam. U rijdt het terrein op en gaat rechtdoor totdat u bij de receptie komt. Nadat uw auto is geparkeerd wordt u gratis met de shuttle naar de luchthaven gebracht.

P5 Airport Parking Amsterdam maakt gebruik van twee shuttles die u van en naar het vliegveld brengen. De shuttle brengt u direct naar de vertrekhal.

Vertrek
Op de terugreis wordt u weer opgehaald door de shuttlebus. Bij terugkomst op Schiphol wordt u opgehaald bij de aankomsthal. De gratis shuttle rijdt 24 uur per dag. Bel ca. 30 minuten voor aankomst met de shuttle bus.

Mocht het voorkomen dat u een dag later of eerder terugvliegt, kunt u dit telefonisch doorgeven. Bij een langer parkeerverblijf komen er misschien bijkomende kosten. Deze kunt u ter plekke bijbetalen met contant geld.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op de dag van vertrek met uw eigen auto naar Schiphol. Bel 30 minuten voor aankomst op de luchthaven met P5 Airport Parking Amsterdam. Uw auto wordt door de chauffeur van P5 airport Parking Amsterdam aangenomen voor in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

De chauffeur herkent uw auto aan het kenteken en model auto en zal naar u toe lopen. Na de inspectie van uw auto, rijdt de chauffeur uw auto naar de bewaakte parkeerplaats. Hier is personeel 24/7 aanwezig en staat uw auto veilig geparkeerd. De afdracht van uw auto duurt 15-20 minuten.

Vertrek
Wanneer u bij de bagageband bent aangekomen, belt u de parkeeraanbieder weer. Alleen handbagage? Bel dan zodra u het vliegtuig heeft verlaten. U vindt uw auto weer in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Terwijl u naar de vertrekhal wandelt, brengt de chauffeur uw auto naar de ophaallocatie.

In het geval dat u een of meerdere dagen later terugvliegt dan dat het plan was, kan het zijn dat er extra parkeerkosten ontstaan. Dit kunt u tijdens de reis aan de parkeeraanbieder doorgeven en aan het einde van uw reis ter plekke contant bijbetalen.

Adres

Kruisweg 415, 1437 CJ, Rozenburg

Help