Move On Parking

Bij Move On Parking parkeert u makkelijk uw auto op het ruime en goed beveiligde parkeerterrein. U wordt vervolgens in 10 minuten naar Schiphol Airport gebracht met de shuttlebus. Dag en nacht is er een medewerker op het parkeerterrein aanwezig en u kunt uw autosleutel meenemen op reis.

Meer informatie

Adres

Fokkerweg 163, 1438 BG, Oude Meer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Move On Parking

Move On Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
20%

Faciliteiten

Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplaats
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Move On Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,6
Op basis van 646 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 11 januari 2020.


Is super

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 09 januari 2020.


Professionele service

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 07 januari 2020.


Prima service. Busje stond al klaar om ons naar Schiphol te brengen.
Ook toen we terug kwamen hoefde we niet lang te wachten voor het busje kwam. Het busje bracht ons zelf naar de auto zodat de koffers gelijk de auto in konden

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 05 januari 2020.


Ik ben heel erg tevreden. Was alles netjes optijd. Duidelijke afspraak .een telefoontje voor terugreis shuttlebus stond al klaar.

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 05 januari 2020.


Goede bereikbaarheid Vriendelijke medewerkers Schoon en goede asfaltering op de ruime plekken Telefonisch met de medewerker is goed Verbetering zou zijn dat er een slagboom komt met verlichting De ingang is bij slechtweer moeilijk te vinden

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 04 januari 2020.


Gewoon goed shuttlebus stond zowel heen als terug netjes op tijd op ons te wachten

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 04 januari 2020.


Vriendelijk en sociaal personeel, hulp met de koffers in en uitladen, kortom een hele positieve ervaring en dat ook nog eens voor weinig geld.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 03 januari 2020.


Prima service, chauffeur stond op zowel heen- als terugweg al klaar voor ons, op de heenweg belde die zelfs om te vragen of wij op tijd zouden zijn, hij bleef even wachten op ons, zodat we meteen naar Schiphol gingen. Sneller dan parkeren op Schiphol!

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 03 januari 2020.


Snelle service

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 01 januari 2020.


Goede parkeerplaatsen
Snelle shuttle service

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 31 december 2019.


15 min van te voren even bellen, ik heb 21x gebeld maar niemand nam op of ik kreeg een bezet toon. Uiteraard waren wij aangekomen op de parkeerplaats daar stond nog een gezin zij hadden hetzelfde probleem en hadden het nummer gebeld dat op een geparkeerd busje van move on stond. In een 20min kwam er een man +-35 jaar ons ophalen, heel onvriendelijk en boos.. Dat wij te laat waren, wij waren een half uur te vroeg zelfs we hebben zelf onze koffers in de bus gedaan en hij reed alsof de duivel hem op de hielen zat.
Terug van vakantie, bij de bagageband bellen, toch een beetje de kriebels "als ze nu maar wel opnemen" na 1x overgaan werd er al opgenomen een vriendelijke jonge man +-26 jaar, hij legde nogmaals uit waar we buiten afspreken, hij kwam er meteen aan. Toen wij buiten stonden ongeveer 15 minuten en hij kwam, hielp ons de koffers in het busje te leggen reed ons snel en voorzichtig naar de parkeerplaats. Echt letterlijk naar de auto, zette zijn busje achter onze auto hielp met uitladen van de koffers en wenste ons een goede reis. We waren perplex wat een vriendelijke jonge man en wat service zeg! Maakte de heenreis helemaal goed! Iedereen in de auto en toen wilde de auto niet starten.. Lege accu : anwb gebeld zij kwamen met een uur, wachten aan de straat zodat ze de parkeerplaats niet voorbij zouden rijden. Komt met een half uur het busje weer mensen afzetten, wij vertellen over het niet starten van onze auto. De beste jonge man parkeert zijn busje haalt zijn privé auto en helpt ons met de auto! Accu was dus leeg wij waren klaar komt de anwb aangereden werd nagekeken wat wij als leken gedaan hebben, was allemaal goed. Move On Parkos mag zijn handen dichtknijpen met zo'n werknemer! Wij zijn hem heel dankbaar en hopelijk ontmoeten wij hem de volgende keer weer!

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 30 december 2019.


Goeie service alleen 1 minpuntje... Ik reisde met een kleine van 3 maanden en de chauffeur die reed veelste hard. Vond dat heel eng met een kleine. Voor de rest aardige chauffeurs, optijd gekomen en redelijke prijs. Dankjewel. Zeker voor herhaling vatbaar.

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 24 december 2019.


Verschillende keren gebruik gemaakt van Parkos. Prima service.Vriendelijke chauffeurs. Belangstellend.Korte wachttijden.Verlichting op parkeerplaats kan beter.Alle handelingen moeten in het donker,vooral wanneer je in het donker aankomt of vertrekt.

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 22 december 2019.


Gewoon goed

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 21 december 2019.


Perfect en vlakbij Schiphol, nette overzichtelijke pakkeerplaats, sympathieke chauffeur

Over Move On Parking

Op het ruime terrein van Move On Parking parkeert u uw auto zelf. Het terrein heeft geen maximale doorrijhoogte en is geschikt voor diverse personenauto's. Een medewerker helpt u graag met uw bagage en ieder half uur rijdt er een shuttlebus naar de luchthaven.

Shuttle parkeren
Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Move On Parking en hier meldt u zich bij een medewerker. Nadat u heeft geparkeerd brengt een shuttlebus u in 9 minuten naar Schiphol Airport. Bij terugkomst neemt u na het ophalen van uw bagage contact op met Move On Parking en wordt u opgehaald van de luchthaven

Het nieuw geasfalteerde parkeerterrein van Move On Parking is goed beveiligd door middel van diverse camera's, een hekwerk en een slagboom bij de ingang. Daarnaast is er dag en nacht een medewerker aanwezig op het terrein. Uw autosleutels neemt u mee op reis.

Op speciaal verzoek kan er tegen een meerprijs een speciale rolstoelwagen worden ingezet. Op het parkeerterrein zijn geen speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden, de medewerkers van de parking ondersteunen u graag. Dit dient u enkele dagen van te voren telefonisch door te geven aan de parking.

De parking beschikt over kinderzitjes, deze kunt u gratis bijboeken op het reserveringsformulier. Wij adviseren u voor de zekerheid dit ook een dag van te voren telefonisch door te geven.

Shuttle parkeren

Aankomst
15 minuten voordat u aankomt bij het parkeerterrein dient u telefonisch contact op te nemen met Move On Parking. Het telefoonnummer ontvangt u in de bevestigingsmail zodra u een reservering heeft gemaakt. De parking is te herkennen aan het bord bij de ingang. U krijgt uw parkeerplaats toegewezen en een medewerker helpt u graag met uw bagage. De shuttlebus brengt u in 9 minuten naar Schiphol Airport. U wordt afgezet bij de vertrekpassage van de luchthaven.

Vertrek
Bij terugkomst belt u na ontvangst van uw bagage Move On Parking. Een medewerker haalt u op met een shuttlebus bij Vertrekhal 3 draaideur A en brengt u vervolgens weer naar het parkeerterrein.

Adres

Fokkerweg 163, 1438 BG, Oude Meer

Help