Happy Shuttle Parking

Happy Shuttle Parking is een bedrijf dat gevestigd is in een parkeergarage naast de A4. Een shuttlebus brengt u vervolgens naar Schiphol en haalt u weer op aan het einde van uw reis. Het personeel van Happy Shuttle Parking parkeert de auto voor u. Het personeel helpt u verder graag met de koffers uitladen. Schiphol ligt 15 minuten van de parking af.

Meer informatie

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Happy Shuttle Parking

Happy Shuttle Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Happy Shuttle Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

10,0
Op basis van 10 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 18 juli 2019.


Netjes, vriendelijk, behulpzaam, op tijd.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 18 juli 2019.


Goed

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 juli 2019.


Het was super. We werden snel weggebracht naar Schiphol en ook redelijk snel opgehaald. Vriendelijk personeel. Kortom top!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 juli 2019.


Snelle service vooraf en snelle service achteraf.
Auto neergezet en hup naar het vliegveld.
Terug van onze reis binnen 10min aanwezig na onze landing en weer terug naar de locatie waar de auto is.

Weggereden met een grote glimlach van de service.

Top top top!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 juli 2019.


We zijn zowel op de heen en terug reis geweldig geholpen, vriendelijke chauffeurs, ondanks de drukte snel geholpen, duidelijke rochtlijnen om terug te komen ivm verbouwing etc,

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 13 juli 2019.


Makkelijke reservering prettige ontvangst stipte haal- en brengservice redelijke prijs vriendelijk personeel. Kortom in 1 woord: geweldig.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 11 juli 2019.


Zeer goed ontvangen, vriendelijk personeel.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 07 juli 2019.


Top service, je auto wordt netjes gestald en voorgereden bij vertrek. Bij aankomst op Schiphol snel opgehaald door een aardige chauffeur. Voor herhaling vatbaar.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 05 juli 2019.


Super service we gaan er zeker vaker gebruik van maken.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 05 juli 2019.


Ondanks dat ik een verkeerde tijd van aankomst bij afgifte van de auto had doorgegeven werd ik keurig op tijd naar Schiphol gereden.

Over Happy Shuttle Parking

Happy Shuttle Parking biedt buiten en overdekt parkeren aan. De parkeergarage beschikt over totaal 180 parkeerplaatsen. U kunt 24 uren per dag, 7 dagen per week uw auto parkeren. De parkeergarage kent een maximale doorrijhoogte van 2,80 meter. Voor buiten parkeren is geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u in 15 minuten vanaf de parkeergarage naar Schiphol. De medewerkers helpen u graag om de koffers in de shuttlebus te laden. De medewerkers parkeren de auto voor u in de parkeergarage. Zij vragen u de autosleutels af te geven om de auto’s efficiënt en veilig te kunnen parkeren. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van Schiphol. Het personeel zet uw auto voor u klaar, zodat u snel naar huis kunt rijden.

De parkeergarage van Happy Shuttle Parking is voorzien van camerabewaking die ervoor zorgt dat uw auto 24/7 veilig staat. Alleen medewerkers van de parkeergarage hebben toegang tot de parkeergarage. Uw sleutels worden zorgvuldig bewaard in een kluis.

Happy Shuttle Parking is gevestigd in een modern gebouw dat van alle gemakken voorzien is. Binnen bij de receptie van Happy Shuttle (te herkennen aan de Happy Shuttle incheck balie) is een wachtruimte. Er zijn toiletten aanwezig.

Shuttle parkeren

Aankomst
Happy Shuttle Parking zit aan de Veenderveld 10 te Roelofarendsveen. U kunt hier snel komen via afslag 5 van de A4. Happy Shuttle Parking ligt met name gunstig voor reizigers die reizen vanuit het zuiden.

Wanneer u aankomt bij Happy Shuttle Parking rijdt u het terrein op en parkeert u de auto op een van de parkeerplekken voor het gebouw. Vervolgens kunt u zich binnen bij de balie melden en de auto inchecken. Uw auto zal door de medewerkers van Happy shuttle worden geparkeerd.

Vertrek
Op de terugreis laat u Happy Shuttle Parking weten wanneer u de bagage opgehaald heeft. Zij sturen dan een shuttlebus om u op te halen bij de aankomsthal. De medewerkers van de parkeeraanbieder vertellen u gelijk waar u opgehaald wordt.

Uw auto staat alweer klaar bij Happy Shuttle Parking. De chauffeur helpt u om uw bagage in de auto te zetten en wenst u een veilige reis naar huis.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis de terugvlucht voor één of meer dagen moet uitstellen. U kunt dit doorgeven aan Happy Shuttle Parking, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden. U kunt mogelijke bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen

Help