Happy Shuttle Parking

Happy Shuttle Parking is een bedrijf dat gevestigd is in een parkeergarage naast de A4. Een shuttlebus brengt u vervolgens naar Schiphol en haalt u weer op aan het einde van uw reis. Het personeel van Happy Shuttle Parking parkeert de auto voor u. Het personeel helpt u verder graag met de koffers uitladen. Schiphol ligt 15 minuten van de parking af.


Informatie voor Happy Shuttle Parking

Parkeeraanbieder: Happy Shuttle Parking
Adres: Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen
Parkeer type: Shuttle
Prijs 8 dagen: € 59,99* - Boek nu
Meer informatie

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Happy Shuttle Parking

Happy Shuttle Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Over Happy Shuttle Parking

Happy Shuttle Parking biedt buiten en overdekt parkeren aan. De parkeergarage beschikt over totaal 180 parkeerplaatsen. U kunt 24 uren per dag, 7 dagen per week uw auto parkeren. De parkeergarage kent een maximale doorrijhoogte van 2,80 meter. Voor buiten parkeren is geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren
Happy Shuttle Parking parkeergarage bevind zich zo’n 15 minuten vanaf Schiphol. Nadat u uw auto hebt geparkeerd brengt de shuttlebus u direct naar Schiphol. Mocht u hulp nodig hebben met uw koffers helpen de medewerkers u overigens graag. Bij Happy Shuttle Parking geeft u uw autosleutels af. Zo kunt u deze niet verliezen tijdens uw reis en kunnen de parkeermedewerkers uw auto eventueel verplaatsen mocht dit nodig zijn in verband met efficiëntie. Wanneer u terug komt kunt u de shuttlebus nemen naar de parkeergarage. Dit is op dezelfde plek as dat u bent afgezet. Uw auto wordt voor u klaargezet zodat u gemakkelijk en snel naar huis kunt reiden.

De parkeergarage van Happy Shuttle Parking is voorzien van camerabewaking die ervoor zorgt dat uw auto 24/7 veilig staat. Alleen medewerkers van de parkeergarage hebben toegang tot de parkeergarage. Uw sleutels worden zorgvuldig bewaard in een kluis.

Happy Shuttle Parking is gevestigd in een modern gebouw dat van alle gemakken voorzien is. Binnen bij de receptie van Happy Shuttle (te herkennen aan de Happy Shuttle incheck balie) is een wachtruimte. Er zijn toiletten aanwezig.

Shuttle parkeren

Aankomst
Happy Shuttle Parking zit aan de Veenderveld 10 te Roelofarendsveen. U kunt hier snel komen via afslag 5 van de A4. Happy Shuttle Parking ligt met name gunstig voor reizigers die reizen vanuit het zuiden.

Wanneer u aankomt bij Happy Shuttle Parking rijdt u het terrein op en parkeert u de auto op een van de parkeerplekken voor het gebouw. Vervolgens kunt u zich binnen bij de balie melden en de auto inchecken. Uw auto zal door de medewerkers van Happy shuttle worden geparkeerd.

Vertrek
Op de terugreis kunt u Happy Shuttle Parking bellen wanneer u uw bagage hebt opgehaald. De parkings stuurt vervolgens een shuttlebus naar de plek toe waar u bent afgezet. De shuttle bestuurder staat voor u klaar om u te helpen met uw bagage mocht dit nodig zijn. Zijn er onvoorziene omstandigheden waardoor u later terug komt? Geen probleem laat dit de parking tijdig weten. Het kan zijn dat u bij terugkomst extra parkeerkosten moet betalen.

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen

Help