Wanneer u gebruik maakt van de diensten van het Goodparking, weet u dat u zorgeloos op reis kunt gaan. Bij het kiezen voor valet parkeren rijdt u direct naar de vertrekhal van Schiphol toe en geeft u uw auto af aan onze chauffeurs die uw auto veilig parkeert op ons parkeer terrein. Het bedrijf staat garant voor de uitstekende kwaliteit en persoonlijke service. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en uw auto wordt veilig geparkeerd op de goed beveiligde terreinen.


Informatie voor Goodparking

Parkeeraanbieder: Goodparking
Ontmoetingspunt: Schiphol vertrekhal 3
Parkeer type: Valet
Prijs 8 dagen: € 59,00
Meer informatie

Adres

Slachthuisstraat 60zw, 2033 HK, Haarlem
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Goodparking

Goodparking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Voertuig inspectie
× Verzekerde parkeerplaats
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Goodparking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,9
Op basis van 7 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 20 maart 2020.


Prima service en op tijd.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 25 februari 2020.


Was prima, enige minpuntje was communicatie tussen parkos en goodparking waar ik de melding kreeg dat er om een bepaalde tijd een chauffeur zou staan wachten terwijl ik volgens goodparking vantevoren had moeten bellen. dat was het enige minpuntje, verder perfecte service en prijs.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 23 februari 2020.


Heel korrekt. Goed op tijd en bij de terugreis stond onze wagen vlakbij de deur.

8

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 13 februari 2020.


Prima service, alleen vind ik 2x bellen niet erg handig als je terugkomt

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 03 januari 2020.


Prima. Telefoon werd meteen opgenomen. Ik kwam vroeger dan afgesproken aan maar werd wel aan afleveringstijd gehouden vanwege drukte. Zijn toen even gaan koffiedrinken vlak voor Schiphol. Bij ophalen ging alles perfect. Rook wel dat chauffeur een roker is, niet in auto gerookt maar toch. Wij vinden het ideaal, we waren in mum van tijd op weg naar huis

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 20 december 2019.


Prima geregeld allemaal en snel

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 18 oktober 2019.


De dienst is zoals alle aanbieders, de auto wordt gehaald en gebracht. Waar een dienstverlener zich kan onderscheiden is klantvriendelijkheid, punctualiteit en vertrouwen. Ons contact met de medewerkers was niet bijzonder prettig, de contactpersoon was vrij bijdehand/arrogant en gaf ons geen hartelijk gevoel. Punctualiteit is geen sterk punt. Afgeven was top, er stond iemand klaar. De auto ophalen was echter 35 minuten in de regen staan wachten terwijl wij tijdig geïnformeerd hadden. Verder prima ervaring, het voelde vertrouwd en de auto is zonder problemen weer teruggekomen.

Tip aan Goodparking is wat vriendelijker aan de telefoon, geef je klanten het gevoel dat ze gewaardeerd worden. Wees ook iets voorzichtiger met de auto. In ons geval zat er een kras in het leder van het stuurwiel. Gelukkig kon in het eruit poetsen, maar toch.

Over Goodparking

Wanneer u reserveert bij Goodparking. weet u dat alles goed voor u wordt geregeld. Door de jarenlange ervaring van Goodparking, gaat u zonder zorgen op reis. Goodparking staat dag en nacht voor u klaar om u goed van dienst te kunnen zijn. Het parkeerterrein ligt 15 minuten van de vertrekhal.

Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij Goodparking.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij Schiphol Airport aan een medewerker van Goodparking. De medewerker neemt de auto van u aan en zorgt ervoor dat u uw reis snel kunt voortzetten. Nadat u bij terugkomst contact heeft opgenomen met Goodparking, zorgen zij ervoor dat uw auto weer naar Schiphol Airport wordt gebracht. Er wordt maximaal 30 km met uw auto gereden.

Uw auto staat veilig geparkeerd op één van de afgesloten terreinen van Goodparking. De terreinen zijn voorzien van beveiligingscamera's en er is altijd personeel aanwezig.

Bij de aanname van uw auto controleren de medewerkers van Goodparking samen met uw auto op eventuele aanwezige schades.

Bij gebruik van de valet service van Goodparking heeft u direct toegang tot de faciliteiten van Schiphol Airport. U stapt uit tussen vertrekhal 2 en 3 (bij draaideur C) en kunt rechtstreeks naar de incheckbalie lopen. De medewerkers van Goodparking helpen u graag met uw bagage.

Valet parkeren

Aankomst
Onderweg naar Schiphol Airport neemt u ongeveer 30 minuten voor aankomst contact op met Goodparking via het telefoonnummer die u ontvangt in de bevestiging van uw reservering. U wordt vervolgens opgewacht bij vertrekhal 3 ter hoogte van draaideur C. De medewerker van Goodparking zal uw auto herkennen. Na controle van uw auto, draagt u de autosleutels en uw auto over en kunt u uw reis beginnen. Een medewerker brengt uw auto vervolgens veilig naar het bewaakte parkeerterrein ca. 16 km van Schiphol.

Vertrek
Op de terugweg neemt u direct na de landing contact op met Goodparking. Een medewerker zal vragen of u alleen handbagage heeft of nog op uw koffers moet wachten. Ondertussen zal uw auto weer naar Schiphol worden gebracht. Als u de Vertrekhal uitloopt, zal een medewerker van Goodparking uw auto weer aan u overhandigen tussen vertrekhal 2 en 3 waar u de auto ook heeft afgegeven. Na het controleren van uw auto kunt u uw terugreis hervatten wanneer u de autosleutels weer heeft ontvangen.

Adres

Slachthuisstraat 60zw, 2033 HK, Haarlem

Help