Goodparking

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van het Goodparking, weet u dat u zorgeloos op reis kunt gaan. Bij het kiezen voor valet parkeren rijdt u direct naar de vertrekhal van Schiphol toe en geeft u uw auto af aan onze chauffeurs die uw auto veilig parkeert op ons parkeer terrein. Het bedrijf staat garant voor de uitstekende kwaliteit en persoonlijke service. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en uw auto wordt veilig geparkeerd op de goed beveiligde terreinen.

Meer informatie

Adres

Slachthuisstraat 60zw, 2033 HK, Haarlem
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Goodparking

Goodparking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Voertuig inspectie
× Verzekerde parkeerplaats
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Over Goodparking

Wanneer u reserveert bij Goodparking. weet u dat alles goed voor u wordt geregeld. Door de jarenlange ervaring van Goodparking, gaat u zonder zorgen op reis. Goodparking staat dag en nacht voor u klaar om u goed van dienst te kunnen zijn. Het parkeerterrein ligt 15 minuten van de vertrekhal.

Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij Goodparking.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij Schiphol Airport aan een medewerker van Goodparking. De medewerker neemt de auto van u aan en zorgt ervoor dat u uw reis snel kunt voortzetten. Nadat u bij terugkomst contact heeft opgenomen met Goodparking, zorgen zij ervoor dat uw auto weer naar Schiphol Airport wordt gebracht. Er wordt maximaal 30 km met uw auto gereden.

Uw auto staat veilig geparkeerd op één van de afgesloten terreinen van Goodparking. De terreinen zijn voorzien van beveiligingscamera's en er is altijd personeel aanwezig.

Bij de aanname van uw auto controleren de medewerkers van Goodparking samen met uw auto op eventuele aanwezige schades.

Bij gebruik van de valet service van Goodparking heeft u direct toegang tot de faciliteiten van Schiphol Airport. U stapt uit tussen vertrekhal 2 en 3 (bij draaideur C) en kunt rechtstreeks naar de incheckbalie lopen. De medewerkers van Goodparking helpen u graag met uw bagage.

Valet parkeren

Aankomst
Onderweg naar Schiphol Airport neemt u ongeveer 30 minuten voor aankomst contact op met Goodparking via het telefoonnummer die u ontvangt in de bevestiging van uw reservering. U wordt vervolgens opgewacht bij vertrekhal 3 ter hoogte van draaideur C. De medewerker van Goodparking zal uw auto herkennen. Na controle van uw auto, draagt u de autosleutels en uw auto over en kunt u uw reis beginnen. Een medewerker brengt uw auto vervolgens veilig naar het bewaakte parkeerterrein ca. 16 km van Schiphol.

Vertrek
Op de terugweg neemt u direct na de landing contact op met Goodparking. Een medewerker zal vragen of u alleen handbagage heeft of nog op uw koffers moet wachten. Ondertussen zal uw auto weer naar Schiphol worden gebracht. Als u de Vertrekhal uitloopt, zal een medewerker van Goodparking uw auto weer aan u overhandigen tussen vertrekhal 2 en 3 waar u de auto ook heeft afgegeven. Na het controleren van uw auto kunt u uw terugreis hervatten wanneer u de autosleutels weer heeft ontvangen.

Adres

Slachthuisstraat 60zw, 2033 HK, Haarlem

Help