Business Valet - Zakelijk parkeren

Zakelijk parkeren Schiphol.
Business Valet is gespecialiseerd in Valetparking voor de zakelijke reiziger op Schiphol. Valet Parking is een gemakkelijke en snelle manier van zakelijk parkeren bij Schiphol. U rijdt naar de vertrekhallen van Schiphol waar uw voertuig door onze chauffeur wordt aangenomen en vervolgens op één van onze beveiligde parkeerterreinen wordt geparkeerd. Bij uw terugkomst op Schiphol zorgt Business Valet ervoor dat uw voertuig weer voor u gereed staat en u uw weg weer snel kunt vervolgen. De Parking is 24/7 te bereiken en alle parkeerlocaties zijn beveiligd door middel van camerabeveiliging. Er is geen maximale lengte, breedte of hoogte voor voertuigen Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Business Valet gaat u met een gerust gevoel op reis. Business Valet weet wat de zakelijke reiziger verwacht.

Meer informatie

Adres

Plesmalaan 2, 1171 EN, Badhoevedorp
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Business Valet - Zakelijk parkeren

Business Valet - Zakelijk parkeren beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Hulp met koffers
× Toiletten
× Wachtruimte
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Business Valet - Zakelijk parkeren

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,4
Op basis van 26 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 14 november 2019.


Goed telefonisch bereikbaar en op tijd

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Meerdere zeer postieve ervaringen met Business Valet gehad tot nu toe. Goede prijs, goed personeel, duidelijk in de communicatie en vooral altijd netjes optijd. Ik heb nooit hoeven wachten zowel bij vertrek als aankomst. Ze staan altijd netjes klaar. De auto krijg ik precies terug zoals ingeleverd.
Ik heb helaas ook verschillende andere ervaringen gehad die een stuk minder waren. Ik blijf vanaf nu trouw aan Business Valet!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2019.


Het ophalen en terugbrengen van de auto verliep vlekkeloos.
De door mij gevraagde schoonmaak service werd echter niet uitgevoerd.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 28 september 2019.


Op de afgesproken plek, op tijd, telefonische check, op tijd stond de auto weer voor mij klaar, betaald ter plaatse middels pinpas en daarna fluitend naar huis. Top gedaan Parkos, volgende keer weer!

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 26 september 2019.


Bij aankomst werd ik vriendelijk te woord gestaan en heb ik niet lang hoeven wachten. Ook bij terugkomst verliep alles voorspoedig. Mijn auto kan ik via een App volgen en ik kon zien dat de auto binnen 5 km van het vliegveld geparkeerd was en dat er geén extra kilometers waren gereden. Kortom ik heb een heel goed gevoel overgehouden aan deze organisatie en kan het zeker aanbevelen. Ook een volgende keer zal ik een beroep doen op hen!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 29 augustus 2019.


We zijn meer dan tevreden. Na de negatieve berichtgeving via tv.
Onderweg het tel. contact was goed en bij de bocht stond iemand al vriendelijk klaar.
Bij de terugkomst na. tel. contact binnen 15 min we waren gelijk aanwezig bij de bocht. Voor herhaling vatbaar. Alsnog bedankt.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 16 augustus 2019.


Top service van het Parkos team voor mij en mijn collega. Reservering proces was eenvoudig. Afspraak en tijd voor het achterlaten van onze auto was heel
Goed geregeld even als de terugkeer.
Top verzorgt! Ga zo door

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 13 augustus 2019.


Hoogseizoen: P3 helemaal vol....Parkos was zelfs goedkoper dan P3....
Gemak dient de mens.... Auto afgeven tussen vertrek 2 en 3 de chauffeur stond al klaar. Bij terugkomst stond de auto er al.
Er was 25 km mee gereden, dus niets geks...
Vriendelijk personeel.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 11 augustus 2019.


Fijn om je auto af te kunnen geven. Bij vertrek was de medewerker aan de late kant waardoor we door een handhaver werden gedwongen door te rijden zeggen dat de auto werd opgehaald door een Parkosmedewerker maakte niet dat de handhaver er anders over ging denken.
Toen we terug kwamen duurde het langer dan een half uur voordat we de auto terug kregen. Ik had op tijd gebeld met de mededeling dat we waren geland en heb een tweede keer gebeld om te zeggen dat we onze koffer hadden.
De medewerkers zijn altijd vriendelijk als ze je te woord staan.
Misschien is het handig een samenwerking aan te gaan met parkeerbeheer zodat ze niet handhaven tegen beter weten in.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2019.


Prima

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 22 juli 2019.


Super dienstverlening. goed bereikbaar. Vlucht had een dag vertraging, daar ging Business Valet super mee om.
Het contact met de medewerkers is goed en zijn goed bereikbaar.
BV komt haar afspraken goed na.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 18 juli 2019.


Goede contact met medewerker. Alleen schoonmaken wat ik betaald heb voldoen niet aan de prijs.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 30 juni 2019.


Vriendelijk en professioneel

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 18 juni 2019.


Ging vlot, zowel met afgeven van de auto als met het ophalen.
Vriendelijk personeel.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 17 juni 2019.


Friendly drivers who greeted me by name and were ready waiting by the time I left the building on return. A perfect service.!

Over Business Valet - Zakelijk parkeren

Business Valet bestaat uit een jong en behulpzaam team dat garant staat voor kwaliteit. De parking is 24/7 bereikbaar en beschikt over meerdere parkeerterreinen binnen een straal van 6 kilometer van Schiphol Airport. Deze parkeerterreinen zijn beveiligd door middel van camerabeveiliging. Er is geen maximale lengte, breedte of hoogte voor voertuigen.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij Schiphol Airport, de medewerker van Business Valet zal op u wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Samen met de medewerker controleert u uw auto, vervolgens kunt u rustig naar de vertrekhal wandelen en inchecken. De medewerker van Business Valet zorgt ervoor dat uw auto veilig wordt geparkeerd op één van de parkeerterreinen. Bij terugkomst neemt u na het landen contact op met de parking, zodat de medewerker uw auto voor u naar het vliegveld brengt.

De parkeerterreinen van Business Valet zijn verhard. Er wordt maximaal 20 kilometer met uw auto gereden, deze kilometers zijn exclusief eventuele extra opties zoals wassen. De parkeerterreinen van Business Valet zijn voorzien van camerabeveiliging en zijn niet toegankelijk voor onbevoegden. Al het beeldmateriaal wordt opgenomen en kan worden teruggekeken.

Door gebruik te maken van Business Valet heeft u direct toegang tot de faciliteiten van Schiphol Airport. U stapt uit tussen vertrekhal 2 en 3 en kunt rechtstreeks naar de incheckbalie lopen. De medewerker van Business Valet helpt u graag met uw bagage. Naast een goede service ter plaatse biedt Business Valet diverse aanvullende diensten. Tegen een extra vergoeding kunt u uw auto volledig laten reinigen (interieur en exterieur), zo heeft u bij terugkomst een schone auto. Tevens kunt u de auto laten voltanken. Deze opties kunt u bijboeken op het reserveringsformulier.

Valet parkeren

Aankomst

Op de dag van vertrek neemt u 30 minuten voor aankomst bij Schiphol Airport contact op met Business Valet, zodat zij op de hoogte zijn van uw komst. Een medewerker van Business Valet zal op u wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Aan de hand van uw reserveringsformulier wordt de kilometerstand en eventuele schade aan uw auto genoteerd. De medewerker helpt u graag met uw bagage en zorgt ervoor dat u met een gerust gevoel op reis kunt gaan.

Vertrek

Bij terugkomst neemt u direct na de landing contact op met Business Valet op het telefoonnummer welke u in de reservering aantreft. Een medewerker van Business Valet brengt uw auto naar het vliegveld en zal op u wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

Adres

Plesmalaan 2, 1171 EN, Badhoevedorp

Help