Business Valet - Zakenreis Parkeren

Zakelijk parkeren Schiphol.
Business Valet is gespecialiseerd in Valetparking voor de zakelijke reiziger op Schiphol. Valet Parking is een gemakkelijke en snelle manier van zakelijk parkeren bij Schiphol. U rijdt naar de vertrekhallen van Schiphol waar uw voertuig door onze chauffeur wordt aangenomen en vervolgens op één van onze beveiligde parkeerterreinen wordt geparkeerd. Bij uw terugkomst op Schiphol zorgt Business Valet ervoor dat uw voertuig weer voor u gereed staat en u uw weg weer snel kunt vervolgen. De Parking is 24/7 te bereiken en alle parkeerlocaties zijn beveiligd door middel van camerabeveiliging. Er is geen maximale lengte, breedte of hoogte voor voertuigen Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Business Valet gaat u met een gerust gevoel op reis. Business Valet weet wat de zakelijke reiziger verwacht.

Meer informatie

Adres

Plesmalaan 2, 1171 EN, Badhoevedorp
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Business Valet - Zakenreis Parkeren

Business Valet - Zakenreis Parkeren beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Hulp met koffers
× Toiletten
× Wachtruimte
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Business Valet - Zakenreis Parkeren

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,2
Op basis van 48 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 10 juli 2022.


Klein misverstand bij terugkomst toe bleek dat de chauffeur de verkeerde auto bij zich had. Kan gebeuren, menselijke fout waar excuses voor werden aangeboden. Geen issue dus. Auto stond buiten bij aankomst parkeerterrein in Badhoevedorp, ben dus niet zeker of auto binnen stond tijdens afwezigheid.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 11 juni 2022.


Prima

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 30 mei 2022.


Snel geboekt en alles netjes op tijd geregeld.

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 30 mei 2022.


Snelle en vriendelijke service

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 26 mei 2022.


Excellent service, on time and very polite. Very safe and friendly.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 24 mei 2022.


Top service
Auto werd meteen meegenomen en stond weer netjes klaar in de bocht van vertrekhal, erg goed geregeld.

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 07 mei 2022.


Prima service

Over Business Valet - Zakenreis Parkeren

Business Valet bestaat uit een jong en behulpzaam team dat garant staat voor kwaliteit. Het bedrijf heeft meerdere parkeerterrein rondom Schiphol binnen een straal van 6km waarvan Business Valet één is. Business Valet is toegankelijk voor elk formaat auto, dus ook met uw SUV kunt u hier gemakkelijk terecht. Daarnaast zijn de tereinen beveiligd met camera’s.

Valet parkeren
Valet parkeren bij Business Valet werkt als volgt: U rijd naar de Schiphol vertrekhallen. In de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 staat een medewerker van Business Valet u op te wachten. Samen met de medewerker controleert u de auto, zo weet u altijd dat u uw auto in dezelfde staat terug krijgt. U kunt nu direct inchecken voor uw vlucht bij de incheckbalie van Schiphol. De valet parkeert uw auto veilig op het Business Valet terrein. Bij terugkomst kunt u contact opnemen met de parking. De medewerker van de valet reidt uw auto vervolgens weer naar de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

De Business Valet terreinen bevinden zich binnen een straal van 6 km van Schiphol. Er zal dus nooit meer dan 20km met uw auto worden gereden. Behalve als u extra opties bijboekt zoals wassen. De parkeerterrein zijn verhard, voorzien van camerabeveiliging met opname en zijn ontoegankelijk voor onbevoegden.

Door gebruik te maken van Business Valet heeft u direct toegang tot de faciliteiten van Schiphol Airport. U stapt uit tussen vertrekhal 2 en 3 en kunt rechtstreeks naar de incheckbalie lopen. De medewerker van Business Valet helpt u graag met uw bagage. Naast een goede service ter plaatse biedt Business Valet diverse aanvullende diensten. Tegen een extra vergoeding kunt u uw auto volledig laten reinigen (interieur en exterieur), zo heeft u bij terugkomst een schone auto. Tevens kunt u de auto laten voltanken of laten opladen. Voor Tesla's is dit maar slechts 5 euro! Deze opties kunt u bijboeken op het reserveringsformulier.

Valet parkeren

Aankomst

Ongeveer 30 minuten voor aankomst bij Schiphol neemt u contact op met de Business Valet. Zij zorgen vervolgens dat er op tijd een chauffeur klaarstaat om uw auto in ontvangst te nemen. Uw valet ontmoet u in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. U kunt hier uw auto parkeren , de valet komt naar u toegelopen. Na een korte schadecheck (dit om ervoor te zorgen dat u uw auto altijd in dezelfde staat terug krijgt) kunt u inchecken voor uw vlucht.

Vertrek

Bij terugkomst neemt u direct na de landing contact op met Business Valet op het telefoonnummer welke u in de reservering aantreft. Een medewerker van Business Valet brengt uw auto naar het vliegveld en zal op u wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

Adres

Plesmalaan 2, 1171 EN, Badhoevedorp