Business Valet - Zakelijk parkeren

Zakelijk parkeren Schiphol.
Business Valet is gespecialiseerd in Valetparking voor de zakelijke reiziger op Schiphol. Valet Parking is een gemakkelijke en snelle manier van zakelijk parkeren bij Schiphol. U rijdt naar de vertrekhallen van Schiphol waar uw voertuig door onze chauffeur wordt aangenomen en vervolgens op één van onze beveiligde parkeerterreinen wordt geparkeerd. Bij uw terugkomst op Schiphol zorgt Business Valet ervoor dat uw voertuig weer voor u gereed staat en u uw weg weer snel kunt vervolgen. De Parking is 24/7 te bereiken en alle parkeerlocaties zijn beveiligd door middel van camerabeveiliging. Er is geen maximale lengte, breedte of hoogte voor voertuigen Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Business Valet gaat u met een gerust gevoel op reis. Business Valet weet wat de zakelijke reiziger verwacht.

Meer informatie

Adres

Plesmalaan 2, 1171 EN, Badhoevedorp
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Business Valet - Zakelijk parkeren

Business Valet - Zakelijk parkeren beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Hulp met koffers
× Toiletten
× Wachtruimte
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Business Valet - Zakelijk parkeren

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,2
Op basis van 34 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 03 januari 2020.


Keurig op tijd bij aankomst en vertrek. Goed telefonisch bereikbaar voor melden aankomsttijd. Vriendelijke chauffeur, snelle check op stand km teller en staat auto. Betrouwbaar bedrijf.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 02 januari 2020.


Vlieg meer dan 10x per jaar en bij dit bedrijf stond er wel een medewerker klaar bij vertrek om de auto in ontvangst te nemen. Bij terugkomst gelijk gebeld zodra ik het vliegtuig had verlaten en de auto stond klaar bij buitenkomst. Zeer vriendelijke medewerkers. En respect voor de kleine dame die mijn nogal Hoge uit de kluiten gewassen en ook nog eens rechts gestuurde terrein wagen terug heeft gebracht, al een paar keer gebeurd dat een medewerker van een ander bedrijf het niet aandurfde om mijn auto te rijden en een collega belde. Tot de volgende keer!

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 29 november 2019.


Goede service, nette mensen en vooral korte wachttijden

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 25 november 2019.


Prima, stipt op tijd en zeer correct!

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 24 november 2019.


Fantastisch bedrijf. Op tijd aanwezig. Beschaafde mensen. Slecht 6 km extra op mijn teller. Betrouwbaar dus.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 14 november 2019.


Goed telefonisch bereikbaar en op tijd

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Meerdere zeer postieve ervaringen met Business Valet gehad tot nu toe. Goede prijs, goed personeel, duidelijk in de communicatie en vooral altijd netjes optijd. Ik heb nooit hoeven wachten zowel bij vertrek als aankomst. Ze staan altijd netjes klaar. De auto krijg ik precies terug zoals ingeleverd.
Ik heb helaas ook verschillende andere ervaringen gehad die een stuk minder waren. Ik blijf vanaf nu trouw aan Business Valet!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2019.


Het ophalen en terugbrengen van de auto verliep vlekkeloos.
De door mij gevraagde schoonmaak service werd echter niet uitgevoerd.

Over Business Valet - Zakelijk parkeren

Business Valet bestaat uit een jong en behulpzaam team dat garant staat voor kwaliteit. De parking is 24/7 bereikbaar en beschikt over meerdere parkeerterreinen binnen een straal van 6 kilometer van Schiphol Airport. Deze parkeerterreinen zijn beveiligd door middel van camerabeveiliging. Er is geen maximale lengte, breedte of hoogte voor voertuigen.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij Schiphol Airport, de medewerker van Business Valet zal op u wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Samen met de medewerker controleert u uw auto, vervolgens kunt u rustig naar de vertrekhal wandelen en inchecken. De medewerker van Business Valet zorgt ervoor dat uw auto veilig wordt geparkeerd op één van de parkeerterreinen. Bij terugkomst neemt u na het landen contact op met de parking, zodat de medewerker uw auto voor u naar het vliegveld brengt.

De parkeerterreinen van Business Valet zijn verhard. Er wordt maximaal 20 kilometer met uw auto gereden, deze kilometers zijn exclusief eventuele extra opties zoals wassen. De parkeerterreinen van Business Valet zijn voorzien van camerabeveiliging en zijn niet toegankelijk voor onbevoegden. Al het beeldmateriaal wordt opgenomen en kan worden teruggekeken.

Door gebruik te maken van Business Valet heeft u direct toegang tot de faciliteiten van Schiphol Airport. U stapt uit tussen vertrekhal 2 en 3 en kunt rechtstreeks naar de incheckbalie lopen. De medewerker van Business Valet helpt u graag met uw bagage. Naast een goede service ter plaatse biedt Business Valet diverse aanvullende diensten. Tegen een extra vergoeding kunt u uw auto volledig laten reinigen (interieur en exterieur), zo heeft u bij terugkomst een schone auto. Tevens kunt u de auto laten voltanken of laten opladen. Voor Tesla's is dit maar slechts 5 euro! Deze opties kunt u bijboeken op het reserveringsformulier.

Valet parkeren

Aankomst

Op de dag van vertrek neemt u 30 minuten voor aankomst bij Schiphol Airport contact op met Business Valet, zodat zij op de hoogte zijn van uw komst. Een medewerker van Business Valet zal op u wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Aan de hand van uw reserveringsformulier wordt de kilometerstand en eventuele schade aan uw auto genoteerd. De medewerker helpt u graag met uw bagage en zorgt ervoor dat u met een gerust gevoel op reis kunt gaan.

Vertrek

Bij terugkomst neemt u direct na de landing contact op met Business Valet op het telefoonnummer welke u in de reservering aantreft. Een medewerker van Business Valet brengt uw auto naar het vliegveld en zal op u wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

Adres

Plesmalaan 2, 1171 EN, Badhoevedorp

Help