BudgetShuttle

Wilt u geen gedoe hebben met het parkeren van uw auto, maar ook niet teveel betalen? Ervaar het gemak van Budget Shuttle. U krijgt een parkeerplek toe, en u kunt de auto zelf parkeren. Het personeel helpt u om de koffers in de shuttlebus te laden die op het parkeerterrein staat te wachten. Budget Shuttle is 24/7 bereikbaar en het personeel staat klaar om u te helpen.

Meer informatie

Adres

Middenweg 29a, 1432 DE, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid BudgetShuttle

BudgetShuttle beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Binnen parkeren
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Over BudgetShuttle

Budget Shuttle biedt een uitstekende shuttle service. U kunt de auto dag en nacht kwijt op een van de 500 parkeerplekken. Alle soorten personenauto’s kunnen bij Budget Shuttle parkeren.

Shuttle parkeren
U parkeert uw auto op het parkeerterrein van Budget Shuttle en vervolgens wordt u met de shuttle bus naar het vliegveld gebracht. Op de terugweg wordt u weer opgehaald door de shuttlebus en zal uw auto op u wachten bij het kantoor.

Uw auto wordt dan ook dag en nacht in de gaten gehouden. Het parkeerterrein is beveiligd met slagbomen, een alarmsysteem en cameratoezicht.

De medewerkers van Budget Shuttle zijn verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

De dienst van Budget Shuttle is compleet en van vele gemakken voorzien. Het parkeerterrein is verhard. Tijdens de parkeerperiode kunt u de auto schoon laten maken. Dit boekt u bij tijdens de reservering.

Op de dag van vertrek rijdt u naar de parking van Budget Shuttle. Bel 20 minuten voordat u aankomt op het parkeerterrein om uw aankomsttijd te bevestigen. Het telefoonnummer staat hierboven.

U rijdt het terrein op en gaat rechtdoor totdat u bij de receptie komt. Als het hek gesloten is, kunt u via de intercom een medewerker oproepen. De receptie staat aan de linkerzijde van het terrein. De shuttlebus staat bij de receptie en is meestal wit met het logo van “247 parking” erop.

Bij terugkomst op de luchthaven neemt u telefonisch contact op met Budget Shuttle wanneer u bij de bagageband staat. Mocht uw vlucht vertraging oplopen, bel dan ook met Budget Shuttle. De shuttlebus staat u wederom op te wachten buiten vertrekhal 3, bij deur A of B.

Adres

Middenweg 29a, 1432 DE, Aalsmeer

Help