BudgetShuttle

Parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij Budget Shuttle. Budget Shuttle bevindt zich in Uithoorn en heeft maar liefst 200 ruime parkeerplaatsen. De shuttlebus rijden 24 uur per dag 7 dagen per week en brengen de reizigers in slechts 14 minuten van en naar Schiphol. De parkeergelegenheid is centraal gelegen en is makkelijk te bereiken voor iedereen uit noord, midden en zuid Nederland.

Meer informatie

Adres

Chemieweg 1, 1422 DX, Uithoorn
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid BudgetShuttle

BudgetShuttle beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen BudgetShuttle

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,7
Op basis van 442 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 09 december 2019.


Zeer tevreden

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 28 november 2019.


De auto stond op een afgesloten parkeerplaats. Top. We werden vlot naar - en van Schiphol gebracht, ook top! Echter de adresgegevens van de P en ook de plek waar we na de reis op Schiphol moesten gaan staan waren anders dan op onze uitgeprinte reservering. echter toen we belden kregen we meteen de juiste informatie. Ze pakten de telefoon ook snel op.
Dus ik zou de volgende keer weer daar parkeren.

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 20 november 2019.


Bij de boeking stond verkeerd adres gegeven op moeten bellen voor juiste adres .

6

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 13 november 2019.


Alles prima, behalve dat we niet het goede adres gekregen hebben. we hebben ons een hoedje gereden, en werden daar niet blij van. Toen we contact opnamen met de parkeerlocatie werd ons verteld dat dit vaker was gebeurd. Vandaar slechts 3 sterren.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 11 november 2019.


Correcte en redelijk snelle afhaling op de luchthaven met de shuttlebus
alleen het parkeerterrein is redelijk moeilijk te vinden, zou wat beter mogen aangegeven staan
vriendelijk personeel

6

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 11 november 2019.


Heen weg ging erg snel. Terug weg moesten wij wel lang wachten.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 08 november 2019.


We werden prima geholpen

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Perfect.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Jarenlang ervaring, altijd tevreden

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Zéér tevreden ,medewerkers waren aardig

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Telefonisch goed bereikbaar, op tijd, attent, veilig rijden op de weg, klant vriendelijk. Goed prijs/kwaliteit verhouding. Super tevreden, zeker een aanrader

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


We hebben geboekt bij parkos en de mammen waar ik parkeerde was bij de budgetshuttle. Het adres hiervan is de chemieweg. Maar bij aankomst kon ik het bedrijf niet vinden. Dus direct gebeld en de jongen die ik aan de tele Kreeg zei me dat ik naar een ander adres moest komen... ander parkeerbedrijf desalniettemin werden we hartelijk ontvangen en werden we toevallig direct weggebracht naar Schiphol. Daar aangekomen op vertrekhal 3 moesten we nog helemaal teruglopen naar vertrekhal 1. Bij aankomt terug van onze vakantie direct gebeld dat we geland waren en ook toen we de koffers hadden. Dit was ons verteld door de mannen van budgetshuttle. Maar helaas de bus was net weg. We hebben 40min moeten wachten voordat er een andere bus was. Deze chauffeur was uiterst vriendelijk maar zal geen bagage in de bus zetten omdat hij bang is dat het kapot gaat. Al met al denk ik dat het de prijs dekt. Als je voor een dubbeltje op de eerste rij wil zittennis het prima... maar als ik Parkos mag adviseren: meld je klanten waar ze Parkeren en bij wie. Tevens als er twee aanbieders zij kun je in de nacht ook met twee shuttlebussen rijden. En houd je dan aan de afspraken. Verder goed geholpen

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Bereikbaarheid kan duidelijker, verder prima service!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 29 oktober 2019.


Prima in orde ophalen en wegbrengen.
Alleen iets meer verlichting op het terrein en aanwijsbord er naar toe

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2019.


Top

Over BudgetShuttle

Budget Shuttle zit op een gloed nieuwe locatie in Uithoorn en is centraal gelegen en is makkelijk te bereiken voor iedereen uit noord, midden en zuid Nederland. Het parkeerterrein is ruim opgezet en beschikt over meer dan 200 parkeerplekken. U parkeert zorgeloos en goedkoop uw auto bij Budget Shuttle. Als u met uw auto arriveert op het parkeerterrein van Budget Shuttle, krijgt u duidelijke aanwijzingen waar u uw auto kunt parkeren. U kunt bij deze parking uw autosleutels meenemen op reis.

Shuttle parkeren
Als u gebruik maakt van de Shuttle-service van Budget Shuttle, dan rijdt u direct naar de locatie naar de Chemieweg in Uithoorn. Bel ca. 30 min. van te voren om uw aankomsttijd te bevestigen. Nadat u uw auto op aanwijzingen van het personeel heeft geparkeerd, kunt u in de shuttlebus stappen. De shuttlebus rijdt op afroep en brengt u direct binnen 14 minuten naar de vertrekhal.

Bij Budget Shuttle staat uw auto veilig op het omheinde en met camera's beveiligde parkeerterrein. Er is altijd personeel op de locatie aanwezig.

Het buitenterrein van Budget Shuttle is verhard en omheind. Op het parkeerterrein is een wachtruimte en toilet aanwezig. De chauffeur is altijd bereid om de bagage in de shuttlebus te laden. Daarnaast is het bij deze parking mogelijk om extra diensten bij te boeken. Budget Shuttle beschikt over een overdekte wasstraat voor het wassen en drogen van auto’s.

Elektrisch laden
Budget Shuttle beschikt maar liefst over 20 elektrische laadpalen en 2 superchargers die binnen 40 minuten een elektrische auto volledig opgeladen heeft.

Op de dag van vertrek rijdt u naar de parking van Budget Shuttle. Bel ca. 30 minuten voordat u aankomt op het parkeerterrein om uw aankomsttijd te bevestigen.

Bij terugkomst op de luchthaven neemt u telefonisch contact op met Budget Shuttle wanneer u bij de bagageband staat. Mocht uw vlucht vertraging oplopen, bel dan ook met Budget Shuttle. De shuttlebus staat u wederom op te wachten buiten.

Adres

Chemieweg 1, 1422 DX, Uithoorn

Help