BudgetShuttle

Parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij Budget Shuttle. Budget Shuttle bevindt zich in Uithoorn en heeft maar liefst 200 ruime parkeerplaatsen. De shuttlebus rijden 24 uur per dag 7 dagen per week en brengen de reizigers in slechts 14 minuten van en naar Schiphol. De parkeergelegenheid is centraal gelegen en is makkelijk te bereiken voor iedereen uit noord, midden en zuid Nederland.

Meer informatie

Adres

Chemieweg 1, 1422 DX, Uithoorn
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid BudgetShuttle

BudgetShuttle beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen BudgetShuttle

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,6
Op basis van 495 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 03 april 2020.


De service is top! Alles loopt soepel en je kunt zorgeloos op vakantie of naar huis terugkeren. Vriendelijke mensen en behulpzaam. Het enige verbeterpuntje is wellicht het terrein zelf door veel regen stonden enkele delen van parkeerterrein blank, onder water. Lastig als je laarzen aannhebt en enkele koffers moet tillen. Verder helemaal TOP

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 30 maart 2020.


Prima geregeld

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 24 maart 2020.


Bij aankomst stonden we voor een dicht hek. En moesten we even wachten voor de medewerker bereikbaar was. Het gaf wat stress dat medewerker niet telefonisch bereikbaar was. In eerste instantie. Het was niet duidelijk of we op de goede plek waren en dan sta je daar, midden in nacht
Hij heeft ons naar het vliegveld gebracht en we waren nog op tijd. Fijn, dat het een afgesloten terrein was waar de auto geparkeerd kon worden.
Na de terug vlucht werden we al door de medewerker gebeld dat hij ons op kwam halen. We waren blij dat hij wel ‘gewoon’ werkte.
Heel goed geregeld.
Vriendelijk personeel
Hartelijk dank voor de goede service

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 24 maart 2020.


Uitstekend, geen wachttijd en een hele goede communicatie! Supervriendelijke chauffeurs

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 23 maart 2020.


Voor weinig geld heel lang geparkeerd. De afspraken zijn netjes nagekomen en de auto stond er nog bij terugkomst.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 21 maart 2020.


Vriendelijke mensen .. auto staat veilig ... sleutel mag je houden .. en 15 min van Schiphol.. en je word snel opgehaald... wij zijn dik tevreden...

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 19 maart 2020.


Vriendelijke mensen, goede service. Voor herhaling vatbaar.

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 17 maart 2020.


De service was snel en goed. Mooi op tijd en goed telefoonverkeer.
Echter erg jammer dat het parkeerterrein op een zwembad leek, overal water en niet een beetje waardoor mijn voeten kletsnat waren en vies.
Zo jammer ! Dit was parkos Uithoorn.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 17 maart 2020.


Goede service. Niet duur en auto staat veilig. Enthousiast en leuk personeel! Houd zich aan de tijd/afspraken. Het was de heen weg een beetje moeilijk te vinden aangezien het op een industrie terrein is, maar wij werden gebeld en gelijk geholpen naar het juiste adres, echt top!

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 17 maart 2020.


Prima en persoonlijke service. Alleen stond er veel water op het parkeerterein maar de beheerder blijkt hier al aan te werken.

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 16 maart 2020.


Op zich prima, alleen ingang was moeilijk te vinden midden in de nacht. Na telefoontje prima geholpen. Parkeerplaats was erg nat, grote waterplassen. Verder transport en personeel prima, keurig op tijd!

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 14 maart 2020.


Ik ben zeer te spreken over de service en de wijze waarop wij geholpen zijn!
Ik zou jullie aan iedereen aanbevelen.
Ik heb wel een kleine tip als het gaat om de zichtbaarheid van de parkeer lokatie, deze was moeilijk te vinden! Desondanks na even gebeld te hebben heb ik het gevonden, maar de aanduiding zou beter kunnen!

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 14 maart 2020.


Aardige mensen en goedkope oplossing voor het stallen van je auto. Afgeschermd hek, veilig dus.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 12 maart 2020.


Prima, aardige chauffeur ook.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 10 maart 2020.


Communicatie ging goed telefonisch goed bereikbaar werd gelijk gebracht en opgehaald.

Over BudgetShuttle

Budget Shuttle zit op een gloed nieuwe locatie in Uithoorn en is centraal gelegen en is makkelijk te bereiken voor iedereen uit noord, midden en zuid Nederland. Het parkeerterrein is ruim opgezet en beschikt over meer dan 200 parkeerplekken. U parkeert zorgeloos en goedkoop uw auto bij Budget Shuttle. Als u met uw auto arriveert op het parkeerterrein van Budget Shuttle, krijgt u duidelijke aanwijzingen waar u uw auto kunt parkeren. U kunt bij deze parking uw autosleutels meenemen op reis.

Shuttle parkeren
Als u gebruik maakt van de Shuttle-service van Budget Shuttle, dan rijdt u direct naar de locatie naar de Chemieweg in Uithoorn. Bel ca. 30 min. van te voren om uw aankomsttijd te bevestigen. Nadat u uw auto op aanwijzingen van het personeel heeft geparkeerd, kunt u in de shuttlebus stappen. De shuttlebus rijdt op afroep en brengt u direct binnen 14 minuten naar de vertrekhal.

Bij Budget Shuttle staat uw auto veilig op het omheinde en met camera's beveiligde parkeerterrein. Er is altijd personeel op de locatie aanwezig.

Het buitenterrein van Budget Shuttle is verhard en omheind. Op het parkeerterrein is een wachtruimte en toilet aanwezig. De chauffeur is altijd bereid om de bagage in de shuttlebus te laden. Daarnaast is het bij deze parking mogelijk om extra diensten bij te boeken. Budget Shuttle beschikt over een overdekte wasstraat voor het wassen en drogen van auto’s.

Elektrisch laden
Budget Shuttle beschikt maar liefst over 20 elektrische laadpalen en 2 superchargers die binnen 40 minuten een elektrische auto volledig opgeladen heeft.

Op de dag van vertrek rijdt u naar de parking van Budget Shuttle. Bel ca. 30 minuten voordat u aankomt op het parkeerterrein om uw aankomsttijd te bevestigen.

Bij terugkomst op de luchthaven neemt u telefonisch contact op met Budget Shuttle wanneer u bij de bagageband staat. Mocht uw vlucht vertraging oplopen, bel dan ook met Budget Shuttle. De shuttlebus staat u wederom op te wachten buiten.

Adres

Chemieweg 1, 1422 DX, Uithoorn

Help