BudgetShuttle

Parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij Budget Shuttle. Budget Shuttle bevindt zich in Uithoorn en heeft maar liefst 200 ruime parkeerplaatsen. De shuttlebus rijden 24 uur per dag 7 dagen per week en brengen de reizigers in slechts 14 minuten van en naar Schiphol. De parkeergelegenheid is centraal gelegen en is makkelijk te bereiken voor iedereen uit noord, midden en zuid Nederland.

Meer informatie

Adres

Chemieweg 75, 1422 DX, Uithoorn
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid BudgetShuttle

BudgetShuttle beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen BudgetShuttle

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,6
Op basis van 497 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2020. Beoordeling geschreven op 07 juli 2020.


Helemaal in orde, aardige behulpzame koffers etc. chauffeurs en lekkere tempomakers..!! nog geen reactie gehad was voor deze trip niet inleverbaar..? op tegoed-/cadeaubon.., komt bij vlg. actie vast in orde.. toch? Groet, Reinier Groenevelt

4

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 10 april 2020.


Heenweg was prima De terugreis was een week eerder vanwege het virus. Wij kwamen dinsdag op woensdag nacht 24/25 maart om 24.00 uur aan op Schiphol. Medepassagiers 2 hadden s middags nog gebeld dat het vliegtuig een week eerder vertrok en de tijd doorgegeven dat we aankwamen, dat was geen probleem, we zouden opgehaald worden met zijn vieren. Toen wij daar midden in de nacht stonden en belden werd er eerst niet opgenomen , daarna wel maar meneer kwam ons niet halen vanwege het virus. Dat virus was er overdag ook al toch.....smoesje...Wij moesten toen een taxi nemen wat bijna 70 euro koste ! Zeer slecht dus ! de auto staat daar verder wel prima. Lijkt mij logisch dat we ons geld van de taxi terug krijgen !

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 03 april 2020.


De service is top! Alles loopt soepel en je kunt zorgeloos op vakantie of naar huis terugkeren. Vriendelijke mensen en behulpzaam. Het enige verbeterpuntje is wellicht het terrein zelf door veel regen stonden enkele delen van parkeerterrein blank, onder water. Lastig als je laarzen aannhebt en enkele koffers moet tillen. Verder helemaal TOP

2

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 02 april 2020.


De meest slechte ervaring ooit met welk bedrijf ook. Ik heb niet kunnen parkeren en werd nog netjes door de vervoerder bus gebeld dat het niet door kon gaan vanwege het corona virus. Het contact wat ik vervolgens heb gelegd met de parkeerwachter waar de auto zou komen te staan was beschamend. Geen enkel fatsoenlijk antwoord gekregen over waar ik mocht aankloppen om een refund te krijgen. Zal wel 3x nadenken voordat ik weer een parkeer actie bij Parkos ga doen.

6

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 02 april 2020.


Contact is prima verlopen, helaas konden wij vanwege het Corona virus niet worden opgehaald bij Schiphol en moesten we zelf het vervoer naar Uithoorn regelen.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 30 maart 2020.


Prima geregeld

6

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 26 maart 2020.


Wegbrengen was goed geregeld. Ophalen niet.

We stonden om 01:00 uur in de nacht op Schiphol. Dat was ook de geplande en doorgegeven aankomsttijd. Parkos zegt echter dat volgens de koppeling met de actuele vluchttijden onze vlucht vertraagd zou zijn naar 07:00 in de ochtend waardoor er geen ophaal busje beschikbaar was. En wegens Corona waren ze gesloten.

Na 2x bellen en een uur wachten zijn we uiteindelijk toch opgehaald. de chauffeur zou na de 1x wel geweest zijn maar ons niet gezien waardoor weer vertrokken. Dat lijkt mij vreemd. Midden in de nacht op een uitgestorven Schiphol zie je geen 2 mensen over het hoofd. Daarnaast denk ik, je moet 2 personen ophalen, als chauffeur zie je zie niet, dan bel je toch even?

Uiteindelijk is het goed gekomen en zijn we thuis geraakt.
Wellicht een samenloop van omstandigheden wegens Corona. Evengoed slordig.

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 24 maart 2020.


Bij aankomst stonden we voor een dicht hek. En moesten we even wachten voor de medewerker bereikbaar was. Het gaf wat stress dat medewerker niet telefonisch bereikbaar was. In eerste instantie. Het was niet duidelijk of we op de goede plek waren en dan sta je daar, midden in nacht
Hij heeft ons naar het vliegveld gebracht en we waren nog op tijd. Fijn, dat het een afgesloten terrein was waar de auto geparkeerd kon worden.
Na de terug vlucht werden we al door de medewerker gebeld dat hij ons op kwam halen. We waren blij dat hij wel ‘gewoon’ werkte.
Heel goed geregeld.
Vriendelijk personeel
Hartelijk dank voor de goede service

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 24 maart 2020.


Uitstekend, geen wachttijd en een hele goede communicatie! Supervriendelijke chauffeurs

2

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 24 maart 2020.


Straatnaam staat verkeerd op de website, verder moesten we ruim een uur wachten op de bus, hoewel het veel goedkoper is dan de anderen is de dienstverlening veel minder van kwaliteit.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 23 maart 2020.


Voor weinig geld heel lang geparkeerd. De afspraken zijn netjes nagekomen en de auto stond er nog bij terugkomst.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 21 maart 2020.


Vriendelijke mensen .. auto staat veilig ... sleutel mag je houden .. en 15 min van Schiphol.. en je word snel opgehaald... wij zijn dik tevreden...

6

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 21 maart 2020.


Parkeerterrein vol met gaten met daarin water.

6

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 21 maart 2020.


Kan geen oordeel geven op dag van vertrek geannuleerd i.v.m. corona

4

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 20 maart 2020.


Bij het ophalen moest ik bijna 1 uur wachten, niet acceptabel! De transfertijd van en naar schiphol is mijn inziens te lang als je met 1 busje rijdt.

Over BudgetShuttle

Budget Shuttle zit op een gloed nieuwe locatie in Uithoorn en is centraal gelegen en is makkelijk te bereiken voor iedereen uit noord, midden en zuid Nederland. Het parkeerterrein is ruim opgezet en beschikt over meer dan 200 parkeerplekken. U parkeert zorgeloos en goedkoop uw auto bij Budget Shuttle. Als u met uw auto arriveert op het parkeerterrein van Budget Shuttle, krijgt u duidelijke aanwijzingen waar u uw auto kunt parkeren. U kunt bij deze parking uw autosleutels meenemen op reis.

Shuttle parkeren
Als u gebruik maakt van de Shuttle-service van Budget Shuttle, dan rijdt u direct naar de locatie naar de Chemieweg in Uithoorn. Bel ca. 30 min. van te voren om uw aankomsttijd te bevestigen. Nadat u uw auto op aanwijzingen van het personeel heeft geparkeerd, kunt u in de shuttlebus stappen. De shuttlebus rijdt op afroep en brengt u direct binnen 14 minuten naar de vertrekhal.

Bij Budget Shuttle staat uw auto veilig op het omheinde en met camera's beveiligde parkeerterrein. Er is altijd personeel op de locatie aanwezig.

Het buitenterrein van Budget Shuttle is verhard en omheind. Op het parkeerterrein is een wachtruimte en toilet aanwezig. De chauffeur is altijd bereid om de bagage in de shuttlebus te laden. Daarnaast is het bij deze parking mogelijk om extra diensten bij te boeken. Budget Shuttle beschikt over een overdekte wasstraat voor het wassen en drogen van auto’s.

Elektrisch laden
Budget Shuttle beschikt maar liefst over 20 elektrische laadpalen en 2 superchargers die binnen 40 minuten een elektrische auto volledig opgeladen heeft.

Op de dag van vertrek rijdt u naar de parking van Budget Shuttle. Bel ca. 30 minuten voordat u aankomt op het parkeerterrein om uw aankomsttijd te bevestigen.

Bij terugkomst op de luchthaven neemt u telefonisch contact op met Budget Shuttle wanneer u bij de bagageband staat. Mocht uw vlucht vertraging oplopen, bel dan ook met Budget Shuttle. De shuttlebus staat u wederom op te wachten buiten.

Adres

Chemieweg 75, 1422 DX, Uithoorn

Help