Budget Valet

U wil snel en gemakkelijk parkeren aan Schiphol maar niet te veel betalen? Kies dan voor valet-parkeren bij Budget Valet. Kiest u voor valet-parkeren dan worden uw autosleutels in een kluis op het parkeerterrein bewaard en wordt uw auto veilig geparkeerd. Budget Valet is 24/7 bereikbaar en het personeel staat altijd klaar om te helpen. Het parkeerterrein ligt op slechts 10 minuten van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Vertrekpassage, 1118 AV, Schiphol
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Budget Valet

Budget Valet beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Budget Valet

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,4
Op basis van 2345 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 18 juli 2019.


Vriendelijke mensen. Goede service.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 juli 2019.


Auto Op tijd opgehaald
Auto Op tijd terug gebracht
Zeer tevreden

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 15 juli 2019.


Op zich zijn we tevreden, met onze terugkomst was het wel heel druk daarmee beetje lang moeten wachten,maar waren super vriendelijk!!

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 12 juli 2019.


Ik heb nu voor de derde keer gebruik gemaakt van Parkos/ Budget Valet, en weer alles naar wens. Ik kwam aan en ze stonden mij al op te wachten. Bij terug komst 10 minuten na dat ik de bagage van de band heb gehaald was mijn auto aanwezig.
De koffers werden in de auto geladen door de chauffeur. Ik kan het iedereen aan raden.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 10 juli 2019.


Het was fijn om de auto snel achter te kunnen laten en hij stond ook alweer klaar toen ik naar buiten liep. De snelste service die ik tot nu heb gehad. De chauffeurs waren aardig en de auto werd in goede staat teruggebracht.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 06 juli 2019.


Alles ging volgens de duidelijke informatie die we hadden gekregen,
netjes en correct geholpen

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 05 juli 2019.


Gemakkelijk duidelijk en snel gereged

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 04 juli 2019.


Goede service.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 03 juli 2019.


Prima service, op tijd stonden ze klaar op schiphol, fotos gemaakt en snelle afhandeling. Ook bij terugkomst waren ze redelijk snel ter plekke, auto zag er goed uit en vriendelijke chauffeur. Al met al niks mis met budget Valet, nik op aaan te merken.!

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 02 juli 2019.


Toppie

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 01 juli 2019.


Snelle goede service. Vriendelijk personeel. Afspraken prima nagekomen. Klasse!!

Indien mogelijk zou een andere plek voor overdracht en teruggave vd auto misschien handiger zijn. Dit ivm de grote drukte bij de terminals en de beperkte mogelijkheden voor het parkeren.
Verder uitstekend.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 30 juni 2019.


Auto ingeleverd, 30 min later gebeld wanneer ik mijn auto inlever? Auto stond niet op slot in Badhoevedorp , vanuit ibiza op slot gezet, ook stond er een raam open

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 25 juni 2019.


Alles volgens afspraak.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 20 juni 2019.


Prettig, eerlijk, snel, geode service

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 19 juni 2019.


Zeer vriendelijk en attent, snel geholpen.

Over Budget Valet

Budget Valet heeft al meer dan 5 jaar ervaring met valet parkeren. U kunt de auto dag en nacht kwijt op een van de 500 parkeerplekken. Alle soorten personenauto’s kunnen bij Budget Valet parkeren.

Valet parkeren
Bij valet parkeren haalt een medewerker van Budget Valet uw auto op bij de vertrekhal. U rijdt dus zelf naar het vliegveld, maar hoeft niet zelf de auto parkeren. De medewerker brengt de auto na een inspectie naar het parkeerterrein. Op de terugreis wordt de auto weer naar de vertrekhal gereden.

Uw auto wordt dag en nacht in de gaten gehouden. Het parkeerterrein is beveiligd met slagbomen, een alarmsysteem en cameratoezicht.

Tijdens de afdracht van uw auto bij het valet parkeren kunt u samen met de chauffeur de auto nalopen op eventuele schades. De medewerkers van Budget Valet zijn verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

De dienst van Budget Valet is compleet en van vele gemakken voorzien. Het parkeerterrein is verhard en de medewerkers helpen u graag met uw bagage. Na het afgeven van uw auto kunt u direct gebruik maken van de faciliteiten op het vliegveld.

Valet parkeren

Aankomst
Op de heenreis geeft u uw auto af op Schiphol zelf. 30 minuten voor aankomst belt u met Budget Valet. Zo kan de parkeeraanbieder tijdig een chauffeur naar Schiphol sturen. Budget Valet is 24/7 bereikbaar. Mocht er vanwege de drukte niemand opnemen probeert u het dan 5 minuten later nogmaals.

U rijdt naar de vertrekhal 3 ter hoogte van draaideur C. De chauffeur staat hier in rode kleding op u te wachten. De chauffeur weet ook het kenteken en model van uw auto en zal de hand opsteken. Hij helpt u graag met de koffers.

Na de inspectie van uw auto, kunt u Schiphol binnenlopen. Ondertussen parkeert de chauffeur de auto voor u. Er zal niet meer dan 40 kilometer in de auto gereden worden.

Vertrek
Op de terugreis neemt u contact op met Budget Valet gelijk wanneer u geland bent op Schiphol. U belt een tweede keer wanneer u alle bagage weer bij u heeft. Een chauffeur in rode werkkleding brengt uw auto naar de vertrekhal 3 bij draaideur C. Samen inspecteert u de auto nog een keer, waarna u naar huis kunt rijden.

Mocht u tijdens de reis uw terugvlucht een of meerdere dagen moeten of willen uitstellen, dan kunt u dit doorgeven aan Budget Valet. Bij terugkomst kunt u mogelijke extra parkeerkosten ter plekke contant betalen.

Adres

Vertrekpassage, 1118 AV, Schiphol

Help