Budget Valet

U wil snel en gemakkelijk parkeren aan Schiphol maar niet te veel betalen? Kies dan voor valet-parkeren bij Budget Valet. Kiest u voor valet-parkeren dan worden uw autosleutels in een kluis op het parkeerterrein bewaard en wordt uw auto veilig geparkeerd. Budget Valet is 24/7 bereikbaar en het personeel staat altijd klaar om te helpen. Het parkeerterrein ligt op slechts 10 minuten van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Vertrekpassage, 1118 AV, Schiphol
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Budget Valet

Budget Valet beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Budget Valet

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,4
Op basis van 2262 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 26 oktober 2018.


Erg vriendelijke en correcte medewerkers bij aankomst en vertrek van Schiphol. Onze terugvlucht het werd met een dag vertraagd, maar dat werd goed geregeld bij Budget Valet. Dag extra kostte wel 15 euro, maar daar hebben we begrip voor.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2018.


Hele goede service voor beide auto's stond het personeel al te wachten toen we aankwamen en ook terug stonden beide auto's al klaar toen we de hal uit kwamen. Zo fijn!
Bij vragen goed geholpen echter ook personeel wat niet heel duidelijk Nederlands spreekt wat soms wat lastig is aan de telefoon. Ik werd later terug gebeld door een werknemer die wel goed Nederlands sprak.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 17 oktober 2018.


Zeer goede, persoonlijke service!
Ontvangst en chauffeur erg vriendelijk en weet je naam, vlucht en gegevens tijdens de gehele parkeerperiode. Daarnaast snelle breng- en haal service! Echt aan te raden!

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2018.


Prima service. Contact verliep goed en afspraken werden nagekomen. Vriendelijke medewerkers. Volgende keer weer!

4

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2018.


Parkos werkt op zicht niet verkeerd maar in mijn ervaring moet je wel vaak enige tijd wachten voordat ze de auto komen ophalen en nog langer voor dat deze weer wordt teruggebracht. de laatse keer zelfs bijn 45 minuten.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Bedankt voor uw review. U heeft via Parkos bij BudgetValet gereserveerd. Wij vinden uw mening erg belangrijk en hebben uw review ook met hen gedeeld. Helaas kunnen wachttijden tijdens drukke periodes nooit worden voorkomen en de parking doet er alles aan om deze te beperken tot een minimum. Namens ons en de parking de excuses voor deze ervaring. Met vriendelijke groet, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 29 september 2018.


Was super goed geregeld, niet lang
Hoeven te wachten. Prima

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 28 september 2018.


Bij aankomst met chauffeur een rondje rond de auto gegaan en formulier ondertekend, echter géén kopie van het formulier ontvangen.
Bij terugkomst duurde het voor het gevoel erg lang voordat de chauffeur ter plaatse was, terwijl we toch na bevestiging van ontvangst van onze bagage een behoorlijk stuk over de luchthaven moesten verplaatsen. Dus de timing kan iets beter. De chauffeur was verder uiterst correct, en de auto is in prima staat afgeleverd.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 02 september 2018.


Dit is onze 2e keer achter elkaar dat we gebruik hebben gemaakt van budget valet parkeren. Ook deze keer was het zowel bij vertrek als bij aankomst prima geregeld. Snelle service, Goed bereikbaar via 06 nummer en prima prijs.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 30 augustus 2018.


Op tijd de auto ophalen en afleveren
Prima

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 29 augustus 2018.


Voor de 5e keer geparkeerd met Budget Valet en kan niks anders zeggen dan dat de service weer geweldig was. Zowel bij het afgeven als ophalen is het snel gegaan, ondanks de drukte op de luchthaven. Top gedaan, Budget Valet en tot de volgende keer.

Een tip vanuit mijn kant is, maak de medewerker van Budget Valet zichtbaar als medewerker door middel van een jas, pet, polo, etc..

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 26 augustus 2018.


Goed

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 25 augustus 2018.


Prima service. Makkelijker kan niet.
Medewerkers zeer correct en punctueel.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 24 augustus 2018.


Geweldige ervaring bij Parkos Valet Parking genoten. Dienst/faciliteiten/communicatie/inzet van de medewerkers zijn ten van hoge niveau. Was voor mijde 1ste keer en zeker niet de laatste.

Ga zo door Parkos!!
Uitmuntend 10 sterren!!

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2018.


Alles werkte vlgs plan met uitzondering van pick up wat langer duurde dan verwacht door drukte
Half uur was echter nog acceptabel maat communicatie moet iets beter door geen 16 minuten te beloven.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 15 augustus 2018.


We hebben wederom onze auto via parkos valer parking geboekt. Ondanks het hoogseizoen hoefde we maar even te wachten op onze auto. Ze lopen samen met je de auto door of er geen schade ed zijn. Voor ons volgende keer Parkos. Op de heen weg moesten we naar onze mening te lang wachten maar files zijn onvermijdelijk en excuses zijn gemaakt. Kortom

Over Budget Valet

Budget Valet heeft al meer dan 5 jaar ervaring met valet parkeren. U kunt de auto dag en nacht kwijt op een van de 500 parkeerplekken. Alle soorten personenauto’s kunnen bij Budget Valet parkeren.

Valet parkeren
Bij valet parkeren haalt een medewerker van Budget Valet uw auto op bij de vertrekhal. U rijdt dus zelf naar het vliegveld, maar hoeft niet zelf de auto parkeren. De medewerker brengt de auto na een inspectie naar het parkeerterrein. Op de terugreis wordt de auto weer naar de vertrekhal gereden.

Uw auto wordt dag en nacht in de gaten gehouden. Het parkeerterrein is beveiligd met slagbomen, een alarmsysteem en cameratoezicht.

Tijdens de afdracht van uw auto bij het valet parkeren kunt u samen met de chauffeur de auto nalopen op eventuele schades. De medewerkers van Budget Valet zijn verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

De dienst van Budget Valet is compleet en van vele gemakken voorzien. Het parkeerterrein is verhard en de medewerkers helpen u graag met uw bagage. Na het afgeven van uw auto kunt u direct gebruik maken van de faciliteiten op het vliegveld.

Valet parkeren

Aankomst
Op de heenreis geeft u uw auto af op Schiphol zelf. 30 minuten voor aankomst belt u met Budget Valet. Zo kan de parkeeraanbieder tijdig een chauffeur naar Schiphol sturen. Budget Valet is 24/7 bereikbaar. Mocht er vanwege de drukte niemand opnemen probeert u het dan 5 minuten later nogmaals.

U rijdt naar de vertrekhal 3 ter hoogte van draaideur C. De chauffeur staat hier in rode kleding op u te wachten. De chauffeur weet ook het kenteken en model van uw auto en zal de hand opsteken. Hij helpt u graag met de koffers.

Na de inspectie van uw auto, kunt u Schiphol binnenlopen. Ondertussen parkeert de chauffeur de auto voor u. Er zal niet meer dan 40 kilometer in de auto gereden worden.

Vertrek
Op de terugreis neemt u contact op met Budget Valet gelijk wanneer u geland bent op Schiphol. U belt een tweede keer wanneer u alle bagage weer bij u heeft. Een chauffeur in rode werkkleding brengt uw auto naar de vertrekhal 3 bij draaideur C. Samen inspecteert u de auto nog een keer, waarna u naar huis kunt rijden.

Mocht u tijdens de reis uw terugvlucht een of meerdere dagen moeten of willen uitstellen, dan kunt u dit doorgeven aan Budget Valet. Bij terugkomst kunt u mogelijke extra parkeerkosten ter plekke contant betalen.

Adres

Vertrekpassage, 1118 AV, Schiphol

Help