Budget Valet

U wil snel en gemakkelijk parkeren aan Schiphol maar niet te veel betalen? Kies dan voor valet-parkeren bij Budget Valet. Kiest u voor valet-parkeren dan worden uw autosleutels in een kluis op het parkeerterrein bewaard en wordt uw auto veilig geparkeerd. Budget Valet is 24/7 bereikbaar en het personeel staat altijd klaar om te helpen. Het parkeerterrein ligt op slechts 10 minuten van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Vertrekpassage, 1118 AV, Schiphol
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Budget Valet

Budget Valet beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Budget Valet

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,4
Op basis van 2274 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 16 januari 2019.


Prima alle afspraken nagekomen

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 31 december 2018.


Prima service, keurig op tijd en niet duur.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 28 december 2018.


Perfect geregeld. Vooral snachts met kleine kinderen geen extra shuttle busjesnodig. Super.

4

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 15 december 2018.


Slecht , aangezien ik n parkeerbon heb ontvangen, op de dag van aflevering van mijn auto

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Elly van de Vijver, bedankt voor uw review. Wij stellen uw mening zeer op prijs. Vervelend om te horen dat u een parkeerbon heeft ontvangen ten tijde dat de auto onder de verantwoordelijkheid viel van Budget Valet. Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om uw klacht verder te bespreken en naar een passende oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 14 december 2018.


Was Onervaren ik had dit nog nooit gedaan.
Ben door medewerkers goed en beleefd behandeld.
Volgende keer zou ik het weer zo doen.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 10 december 2018.


Alles prima geregeld

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 10 december 2018.


Uitstekende servie

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 01 december 2018.


Alles volgens afspraak, niet lang hoeven wachten en geen verrassingen.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 29 november 2018.


Netjes ontvangen, ze hadden het een beetje druk, daardoor moest ik een paar minuten wachten voordat de auto gecontroleerd werd. Schade opgenomen, km stand opgenomen en ik kon terug. Bij aankomst een belletje gegeven en na 20min is de auto weer terug gegeven met net iets minder dan 38km extra op de teller.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 28 november 2018.


Goed! Jammer dat we bij het brengen een half uur moesten wachten omdat er nog geen chauffeur beschikbaar was ivm het feit dat er ergens vertraging.

Bij terugkomst was

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 24 november 2018.


Prima service

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 26 oktober 2018.


Erg vriendelijke en correcte medewerkers bij aankomst en vertrek van Schiphol. Onze terugvlucht het werd met een dag vertraagd, maar dat werd goed geregeld bij Budget Valet. Dag extra kostte wel 15 euro, maar daar hebben we begrip voor.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2018.


Hele goede service voor beide auto's stond het personeel al te wachten toen we aankwamen en ook terug stonden beide auto's al klaar toen we de hal uit kwamen. Zo fijn!
Bij vragen goed geholpen echter ook personeel wat niet heel duidelijk Nederlands spreekt wat soms wat lastig is aan de telefoon. Ik werd later terug gebeld door een werknemer die wel goed Nederlands sprak.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 17 oktober 2018.


Zeer goede, persoonlijke service!
Ontvangst en chauffeur erg vriendelijk en weet je naam, vlucht en gegevens tijdens de gehele parkeerperiode. Daarnaast snelle breng- en haal service! Echt aan te raden!

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2018.


Prima service. Contact verliep goed en afspraken werden nagekomen. Vriendelijke medewerkers. Volgende keer weer!

Over Budget Valet

Budget Valet heeft al meer dan 5 jaar ervaring met valet parkeren. U kunt de auto dag en nacht kwijt op een van de 500 parkeerplekken. Alle soorten personenauto’s kunnen bij Budget Valet parkeren.

Valet parkeren
Bij valet parkeren haalt een medewerker van Budget Valet uw auto op bij de vertrekhal. U rijdt dus zelf naar het vliegveld, maar hoeft niet zelf de auto parkeren. De medewerker brengt de auto na een inspectie naar het parkeerterrein. Op de terugreis wordt de auto weer naar de vertrekhal gereden.

Uw auto wordt dag en nacht in de gaten gehouden. Het parkeerterrein is beveiligd met slagbomen, een alarmsysteem en cameratoezicht.

Tijdens de afdracht van uw auto bij het valet parkeren kunt u samen met de chauffeur de auto nalopen op eventuele schades. De medewerkers van Budget Valet zijn verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

De dienst van Budget Valet is compleet en van vele gemakken voorzien. Het parkeerterrein is verhard en de medewerkers helpen u graag met uw bagage. Na het afgeven van uw auto kunt u direct gebruik maken van de faciliteiten op het vliegveld.

Valet parkeren

Aankomst
Op de heenreis geeft u uw auto af op Schiphol zelf. 30 minuten voor aankomst belt u met Budget Valet. Zo kan de parkeeraanbieder tijdig een chauffeur naar Schiphol sturen. Budget Valet is 24/7 bereikbaar. Mocht er vanwege de drukte niemand opnemen probeert u het dan 5 minuten later nogmaals.

U rijdt naar de vertrekhal 3 ter hoogte van draaideur C. De chauffeur staat hier in rode kleding op u te wachten. De chauffeur weet ook het kenteken en model van uw auto en zal de hand opsteken. Hij helpt u graag met de koffers.

Na de inspectie van uw auto, kunt u Schiphol binnenlopen. Ondertussen parkeert de chauffeur de auto voor u. Er zal niet meer dan 40 kilometer in de auto gereden worden.

Vertrek
Op de terugreis neemt u contact op met Budget Valet gelijk wanneer u geland bent op Schiphol. U belt een tweede keer wanneer u alle bagage weer bij u heeft. Een chauffeur in rode werkkleding brengt uw auto naar de vertrekhal 3 bij draaideur C. Samen inspecteert u de auto nog een keer, waarna u naar huis kunt rijden.

Mocht u tijdens de reis uw terugvlucht een of meerdere dagen moeten of willen uitstellen, dan kunt u dit doorgeven aan Budget Valet. Bij terugkomst kunt u mogelijke extra parkeerkosten ter plekke contant betalen.

Adres

Vertrekpassage, 1118 AV, Schiphol

Help