Budget Valet

U wil snel en gemakkelijk parkeren aan Schiphol maar niet te veel betalen? Kies dan voor valet-parkeren bij Budget Valet. Kiest u voor valet-parkeren dan worden uw autosleutels in een kluis op het parkeerterrein bewaard en wordt uw auto veilig geparkeerd. Budget Valet is 24/7 bereikbaar en het personeel staat altijd klaar om te helpen. Het parkeerterrein ligt op slechts 10 minuten van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Vertrekpassage, 1118 AV, Schiphol
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Budget Valet

Budget Valet beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Budget Valet

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,4
Op basis van 2243 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2018.


Prima service, bij terugkomst duurde het wachten op de auto ongeveer 30 minuten vanwege de drukte.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 11 augustus 2018.


Prima geregeld. Keurig afgeleverd en keurig op tijd.

Alleen telefonische afstemming kan iets professioneler bv Goedemorgen, met Parkos, u spreekt met Piet, hoe kan ik u van dienst zijn?

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2018.


Prima. Kreeg aanvankelijk bij terugkomst 2keer geen gehoor maar werd toen keurig teruggebeld

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2018.


Alles ging prima.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2018.


Budget Valet was veruit de goedkoopste optie. Gehele proces ging perfect. Nemen direct de telefoon aan, net persoon stond ons op te wachten en auto stond al klaar toen we terug liepen uit Schiphol.

2

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 02 augustus 2018.


Ik had 2 auto's geboekt. De eerste werd op tijd opgehaald en terug gebracht. Voor de tweede auto hebben we bij wegbrengen meer als een half uur moeten wachten. Dezelfde chauffeur die de eerste auto had opgehaald kwam ook de tweede ophalen. Idem met de terugkomst.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste klant, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u zo lang heeft moeten wachten tot uw auto opgehaald werd. Het is inderdaad mogelijk dat u door de drukte op Schiphol langer moet wachten dan normaal. U heeft via Parkos een parkeerplek gereserveerd bij Budget Valet, ik zal namens Parkos uw review delen met de parking zodat zij ervoor kunnen zorgen dat een soortgelijke situatie in de toekomst voorkomen kan worden. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 01 augustus 2018.


Toen we aankwamen stond de medewerker van Budget Valet netjes klaar. Op de plek welke afgesproken was. Op de terugweg gebeld en in 2 minuten stond onze auto klaar bij de vertrekhal! Helemaal super als je pas 4.30 in de ochtend naar huis wilt. Ik ben super tevreden!

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 30 juli 2018.


Alles prima verlopen en ondanks de drukke periode supersnel !

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 22 juli 2018.


Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede service

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 17 juli 2018.


Prima service en heldere afspraken over brengen en ophalen. Correcte bejegening van de chauffeurs die je een goede vakantie wensen of vragen hoe het is geweest.
Hoewel de kilometer stand netjes opgeschreven wordt bij het ophalen wordt daar niet op terug gekomen bij het terugbrengen, dit zou ook chique zijn.

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 11 juli 2018.


Super service... auto werd netjes opgehaald moesten wel even een kwartiertje wachten ondanks wij 30 minuten van te voren belde maar we waren ruim van te voren op schiphol.. terug reis kwam de auto binnen 1 minuut voor gereden.. super service !! Volgende keer weer

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 10 juli 2018.


Mijn ervaring met Budget Valet zijn goed. Nadat de auto is gecontroleerd op eventuele schade werd het overdragformulier getekend . Bij aankomst op Schiphol telefonisch contact op genomen bij de gate en bagageband en na 10 minuten stond de auto bij vertrekhal 3. Een parkeerboete bij Schiphol tijdens het parkeren door Budget Valet werd na contact te hebben gehad met de klantenservice binnen 3 dagen op mijn rekening gestort.

6

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 06 juli 2018.


De dienst is prettig, maar ik moest zowel bij vertrek als bij aankomst wachten op de medewerker. Bij aankomst zelfs meer dan een half uur, hoewel ik meteen na de landing gebeld had.

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 05 juli 2018.


Prima ervaring,
alles netjes verlopen.
zeker voor herhaling vatbaar.

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 04 juli 2018.


Alles naar wens gelopen.

Over Budget Valet

Budget Valet heeft al meer dan 5 jaar ervaring met valet parkeren. U kunt de auto dag en nacht kwijt op een van de 500 parkeerplekken. Alle soorten personenauto’s kunnen bij Budget Valet parkeren.

Valet parkeren
Bij valet parkeren haalt een medewerker van Budget Valet uw auto op bij de vertrekhal. U rijdt dus zelf naar het vliegveld, maar hoeft niet zelf de auto parkeren. De medewerker brengt de auto na een inspectie naar het parkeerterrein. Op de terugreis wordt de auto weer naar de vertrekhal gereden.

Uw auto wordt dag en nacht in de gaten gehouden. Het parkeerterrein is beveiligd met slagbomen, een alarmsysteem en cameratoezicht.

Tijdens de afdracht van uw auto bij het valet parkeren kunt u samen met de chauffeur de auto nalopen op eventuele schades. De medewerkers van Budget Valet zijn verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

De dienst van Budget Valet is compleet en van vele gemakken voorzien. Het parkeerterrein is verhard en de medewerkers helpen u graag met uw bagage. Na het afgeven van uw auto kunt u direct gebruik maken van de faciliteiten op het vliegveld.

Valet parkeren

Aankomst
Op de heenreis geeft u uw auto af op Schiphol zelf. 30 minuten voor aankomst belt u met Budget Valet. Zo kan de parkeeraanbieder tijdig een chauffeur naar Schiphol sturen. Budget Valet is 24/7 bereikbaar. Mocht er vanwege de drukte niemand opnemen probeert u het dan 5 minuten later nogmaals.

U rijdt naar de vertrekhal 3 ter hoogte van draaideur C. De chauffeur staat hier in rode kleding op u te wachten. De chauffeur weet ook het kenteken en model van uw auto en zal de hand opsteken. Hij helpt u graag met de koffers.

Na de inspectie van uw auto, kunt u Schiphol binnenlopen. Ondertussen parkeert de chauffeur de auto voor u. Er zal niet meer dan 40 kilometer in de auto gereden worden.

Vertrek
Op de terugreis neemt u contact op met Budget Valet gelijk wanneer u geland bent op Schiphol. U belt een tweede keer wanneer u alle bagage weer bij u heeft. Een chauffeur in rode werkkleding brengt uw auto naar de vertrekhal 3 bij draaideur C. Samen inspecteert u de auto nog een keer, waarna u naar huis kunt rijden.

Mocht u tijdens de reis uw terugvlucht een of meerdere dagen moeten of willen uitstellen, dan kunt u dit doorgeven aan Budget Valet. Bij terugkomst kunt u mogelijke extra parkeerkosten ter plekke contant betalen.

Adres

Vertrekpassage, 1118 AV, Schiphol

Help