N201 Mobility

Tegen een voordelig tarief parkeren bij Schiphol Airport? Boek dan bij N201 Mobility. Zij hebben een groot, verhard terrein op 15 minuten afstand van Schiphol. De parking is 24/7 geopend en er is altijd personeel aanwezig. U wordt met een shuttlebus naar Schiphol gebracht en ook weer opgehaald.

Meer informatie

Adres

Middenweg 6, 1432 DE, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid N201 Mobility

Beoordelingen N201 Mobility

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,9
Op basis van 14 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2020. Beoordeling geschreven op 09 januari 2021.


Vriendelijk personeel, goede richtlijnen, snel en zeker niet duur. kortom een aanrader en mochten we ooit nog eens vanaf amsterdam vliegen gaan we zeker weer met hen in zee.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 06 november 2020.


Top service!
Houden zich aan afspraken & liet mijn auto met een goed gevoel achter.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 22 augustus 2020.


Everything very good. Good communication shuttle on time. Perfect.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2020.


Nette geasfalteerde locatie op een korte afstand van Schiphol. Aanmelden gebeurt bij een medewerker welke aanwezig is op locatie bij de slagboom. Vervoer van en naar Schiphol met busjes. Volgende keer parkeren we hier zeker weer.

8

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2020.


Uitstekend! Alles ging Op de heenweg prima. We werden ‘s nachts verwacht.
Terug iets minder: we hebben drie kwartier gewacht voordat de chauffeur kwam en nam hij 8 personen mee van 3 verschillende families. Vond ik niet zo zo Corona proof

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 04 augustus 2020.


Prima service

Over N201 Mobility

N201 Mobility is een grote parking in de buurt van Schiphol, waarbij u uw auto zelf parkeert en de sleutels meeneemt.

Shuttle parkeren

U rijdt naar het parkeerterrein en parkeert uw auto. Vervolgens wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Dit duurt ongeveer 15 minuten. Wanneer u terugkomt van uw reis, wordt u weer opgehaald bij vertrekhal 3 ter hoogte van draaideur C. Daarna wordt u weer naar de parking gebracht.

Het is een afgesloten terrein en kan alleen maar door personeel of klanten bezocht worden. Het is afgesloten met een hek en heeft beveiligingscamera's. Veder is er 24/7 personeel aanwezig en is het terrein verzekerd en beveiligd.

Het is een ruim, verhard terrein. Wanneer u gebruik wilt maken van een kinderzitje, dan is dat mogelijk. Deze kunt u aanvragen voor de transfer. Verder is er een plek waar u wat eten/drinken kan halen en gebruik kan maken van het toilet. Er is ook een overkapping met een heater om u warm te houden.

Shuttle parkeren

Aankomst

Het parkeerterrein bevind zich in Aalsmeer op zo'n 15 minuten van Schiphol. U rijdt het terrein op en gaat naar een medewerker toe. Deze wijst u vervolgens naar een parkeerplek. U stapt in de shuttlebus en wordt gratis naar Schiphol gebracht.

Vertrek

Op de terugreis wordt u weer opgehaald door de shuttlebus bij terminal 3 ter hoogte van draaideur C. Neem contact op met de parking, nadat u uw bagage ontvangen heeft. Zij zullen dan een bus uw kant op laten rijden.

Mocht het voorkomen dat u een dag later of eerder terugvliegt, dan kunt u dit telefonisch doorgeven. Bij een langer verblijf kunnen misschien extra kosten in rekening gebracht worden.

Adres

Middenweg 6, 1432 DE, Aalsmeer

Help