24/7 Parkeren Service Schiphol

Parkeren dicht bij Schiphol Airport op de gemakkelijkste manier! Uw auto staat veilig geparkeerd bij het Hyatt Place Amsterdam Airport Hotel. De shuttlebus brengt u binnen 7 minuten veilig naar het vertrekgedeelte van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Rijnlanderweg 800, 2132 NN, Hoofddorp
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen 24/7 Parkeren Service Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,0
Op basis van 1128 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 04 juli 2022.


Het uitrijden was wat lastig. De uitrijkaart werkte niet goed. Voor de rest was se site praktisch en de service goed.

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 02 juli 2022.


Perfect. Goede service en een goede parkeerplaats met camera's en afgesloten met een hefboom . Ook de service met de shuttle bus is perfect die elk half uur rijd naar de parkeerplaats, de chauffeur en de medewerkster aan de telefoon is aardig en duidelijk qua aanwijzingen.

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 01 juli 2022.


Verbeterpunt: telefonisch contact is niet mogelijk. Wij parkeerden bij Hyattplace. Op het bandje kreeg ik alleen informatie over het Ramada hotel.
Verder is alles heel goed geregeld.

8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 30 juni 2022.


Prima geregeld was wel afwachten welke bus het was

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 25 juni 2022.


Mijn heen reis was perfect. Mijn terug reis vraag frustratie van de medewerksters omdat ze niet beschikbaar kennis bezitten om de klanten te helpen. Wij werden overal naar toe gestuurd, de ene zegt zus de ander zegt zo, ze kennen de plattegrond van Schiphol niet eens. Uiteindelijk had ik het hotel Ramadan gebeld, toen werd ik goed geholpen.

8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 25 juni 2022.


Goede ervaring. Bij aankomst waren mijn gegevens niet te vinden, maar na tonen van betaalbewijs, snel akkoord

8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 21 juni 2022.


My experience was very good. the only downside of this parking is that the shuttle only goes every 30 minutes, but if I know that before I can plan for it

8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 18 juni 2022.


Parkeren en vervoer met de suttelbus was prima. Aardige chauffeur en personeel in het hotel.

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 15 juni 2022.


Prima parkeerservice, vriendelijke mensen, snel en goed bereikbaar.

8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 13 juni 2022.


Parkeren opzich prima. Shuttle service terug duurde vrij lang.
Onwijs onvriendelijke dame die ons naar schiphol heeft gebracht.

8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 11 juni 2022.


Goed geregeld

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 10 juni 2022.


Wij hebben geparkeerd bij het Hyatt Hoofddorp. Dat is heel makkelijk bereikbaar. Wij hadden geluk want er was nog net een plekje vrij en hoefden niet zoals anderen in de berm te parkeren.

Dus uiteindelijk stond de auto prima.
Maar:
De toegangscode werkte niet en voordat de telefoniste de slagboom open kreeg had de ongeduldige meneer achter ons nog net niet zijn auto door die van ons heen geramd.

Wij waren en past uur vroeger geland dan gepland en dus ruim op tijd bij onze auto. Eruit lukte helemaal niet: bellen met automatische afhandeling deed het niet, de telefoniste kreeg het ook niet voor elkaar. De chauffeur van de shuttle van het Hyatt heeft de slagboom toen maar met zijn pasje geopend. De overigens zeer vriendelijke telefoniste wist niet zeker of wij nu waren uitgeboekt maar heeft dat op mijn verzoek wel als opmerking vermeld en wij hebben ook geen naheffing gekregen.

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 06 juni 2022.


Bij aankomst moesten we inloggen met het reserveringsnummer. De poort gaf alleen de mogelijkheid om cijfers in de vullen terwijl het reserveringsnummer uit cijfers en letters bestond. Hierdoor konden we niet naar binnen. We hebben het nummer geprobeerd te bellen dat vermeld staat in de mail maar hier kwam geen gehoor en ook hier kon het reserveringsnummer niet ingevoerd worden. Via de bel knop bij d spoort zijn we alsnog naar binnen gelaten.

Het hele parkeerterrein was vol en wij konden nog maar 1 parkeerplaats vinden. Waren we 2 minuten later geweest dan was het terrein vol geweest want er kwamen nog auto’s na ons.

Het personeel was erg vriendelijk, we kregen direct een uitrijkaart en we konden direct nog mee met de shuttlebus.

De terugreis ging voorspoedig en het busje was makkelijk herkenbaar.

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 04 juni 2022.


Bij poort widen we code invoeren, we hadden een lettercode ontvangen! Eea onduidelijk, uiteindelijk maar kaartje getrokken en binnen bij Hyatt aangegeven dat we de slagboom alleen met cijfers binnen konden! Geen probleem, dit was de bedoeling, direct uitrijkaartje ontvangen, bus kwam snel en route ook zeer snel!

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 03 juni 2022.


Ik had bij het Hyatt gereserveerd. Dit werd een totaal andere parkeerplaats, veel verder van de snelweg vandaan. Tussendoor kreeg ik diverse andere locaties door, via mail of sms, wat erg verwarrend was.

Over 24/7 Parkeren Service Schiphol

Met voldoende parkeerplekken is 24/7 Parkeren Service Schiphol al jarenlang één van de grootste off-site parkeerplaatsen rondom Schiphol. Het parkeerterrein beschikt over ruime buiten parkeerplaatsen. Uw auto staat veilig geparkeerd bij het Hyatt Place Amsterdam Airport Hotel. De shuttle bus van 24/7 brengt u in slechts 7 minuten naar de luchthaven.

Shuttle parkeren
De shuttle-service van 24/7 Parkeren Service Schiphol brengt u in een 7 minuten naar Schiphol.Omdat u zelf uw auto parkeert kunt u uw sleutels mee op reis nemen. Bij terugkomst brengt de shuttledienst u uiteraard weer terug naar het parkeerterrein.

Let op: 24/7 Parkeren Service Schiphol rekent verschillende toeslagen (nachttoeslag (€10), extra personen in de shuttlebus (€5)). Dit kunt u bij de checkout betalen. Zo niet, dan stuurt 24/7 Parking Service Schiphol u een betaalverzoek

Het buitenterrein is omheind en verlicht. De parkeerplaats is voorzien van camerabewaking. U parkeert us auto veilig achter de slagboom op het bewaakte terrein van het Hyatt Hotel.

24/7 Parkeren Service Schiphol beschikt over een verhard buitenterrein. Tevens kunt een kinderzitjes aanvragen voor uw transfer. Help nodig met uw bagage? Laat het uw chauffeur weten. Deze is altijd bereidt u te helpen.

Heenreis

Op de dag van uw reis, rijdt u richting het Hyatt Hotel in Hoofddorp. Staat u voor de slagboom? Belt u het nummer in de bevestegingsmail om het te openen. De slagboom gaat open.
**Parkeer de auto en meldt u aan bij de receptie om vanaf Hyatt Hotel de shuttlebus te nemen. De pendelbus rijdt elk half uur, elke dag tussen 06:30 en 23:00 uur.

Terugreis
Als u terugkeert naar Schiphol, kun je weer de shuttlebus nemen vanaf A9-A13. Neem opnieuw de shuttlebus vanaf het Hyatt Hotel (logo op de zijkant en voorkant van het busje). De pendelbus rijdt elk half uur tussen 06:45 en 23:15 uur. Om de parkeerplaats te verlaten, belt u opnieuw het nummer uit de bevestigingsmail.

Adres

Rijnlanderweg 800, 2132 NN, Hoofddorp