24/7 Parkeren Service Schiphol

Goedkoop parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij 24/7 Parkeren Service Schiphol. Zij zijn een van de grootste parkeeraanbieders rondom Schiphol. U kunt zowel binnen als buiten parkeren en gebruik maken van hun valet- of shuttledienst. De parkings zijn dag en nacht geopend en liggen 10 minuten van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Middenweg 29a, 1432 DE, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen 24/7 Parkeren Service Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,1
Op basis van 2840 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 17 januari 2019.


Prima geregeld. Bus zou iets frequenter mogen rijden.

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 16 januari 2019.


Prima geregeld. Auto geparkeeerd de sleutel ingeleverd en binnen 10 minuten kwam de bus om ons op Schiphol af te zetten. Terug ook maar even hoeven wachten op de bus. Dit was in de nacht ook geen probleem. Sleutel opgehaald en we konden weer richting huis. Dit alles voor een schappelijke prijs. Dit is zeker een aanrader.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 03 januari 2019.


Prima geregeld!!!!!

8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 02 januari 2019.


Heenweg stond de bus al klaar. Terugweg 45min gewacht. Verder perfect

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 01 januari 2019.


Goed geregeld. Terugweg wat langer wachten. Verder prima

8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 31 december 2018.


In de nacht aangekomen. Werden gelijk geholpen. Wat nieuw voor ons was is de lijndienst. Vorig jaar nog de particuliere busjes. Verliep nu ook prima. Even wachten maar dat is geen probleem. Bij terugkomst ook even wachten op de bus maar werden keurig teruggereden. Bij aankomt de sleutel terug gekregen en we konden weer naar huis. Alles prima geregeld.

8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 30 december 2018.


Deze zomer ook geboekt en prima service. Je werd direct gehaald en gebracht door een busje. Dit keer rijdt er een touringbus langs 3 parkeerterreinen. Niets mis mee. Aardig personeel en goede prijs verhouding.

8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 29 december 2018.


Alles goed geregeld. Alleen op de terugreis 25 december rond 13.00 uur onverschillige chauffeur. Geen aanwijzingen voor plaatsen van de koffers,kwam er op neer.Zoek het je maar uit. Dacht dat de klep werd open gemaakt,maar moest zelf maar uitzoeken dat ze mee de bus in moeste die grote koffers.Mijnheer kwam niet achter zijn stuur vandaan. Verder vriendelijke mensen op kantoor.

8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 29 december 2018.


Heel makkelijk

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 28 december 2018.


SUPER EENVOUDIGE AFWIKKELING

8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 28 december 2018.


De service was prima. Snelle afhandeling van de formaliteiten en het wachten op de bus duurde ook niet land.
Ook bij terugkomst was de bus er snel na circa 10 minuten en stond onze auto netjes klaar. Volgende keer zullen wij onze auto zeker ook bij 24/7 parkeren onderbrengen.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 27 december 2018.


Binnen 15 minuten op het vliegveld met gratis pendel dienst

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 27 december 2018.


Prima geregeld.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 17 december 2018.


Vriendelijke medewerkers. Goed vervoer naar en van Schiphol . Lekker goedkoop waarom moeilijk doen als het zo makkelijk kan.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 16 december 2018.


Alles was prima! Gegevens lagen klaar bij aankomst, auto werd voor je geparkeerd. shuttle dienst is goed geregeld.
Bij retour komst ook gelijk sleutel die klaar ligt en konden meteen gaan! Goede service

Over 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol is onderdeel van Valet & Shuttleservice Schiphol en al jarenlang een grote parkeeraanbieder in de buurt van Schiphol. Zij bieden parkeerplekken aan wel 1000 auto’s aan. Alle personenauto’s kunnen bij hen geparkeerd worden. U kunt zowel binnen als buiten parkeren als u kiest voor de shuttledienst. Als u valet parkeert wordt uw auto altijd overdekt geparkeerd. U kunt dag en nacht terecht bij 24/7 Parkeren Service Schiphol.

Shuttle parkeren
Als u gebruik maakt van de shuttle service, dan rijdt u naar de hoofdlocatie. Nadat de auto geparkeerd is, brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar Schiphol. Aan het einde van uw vliegreis wordt u weer naar het parkeerterrein gebracht. 24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van meerdere terreinen, er wordt maximaal 15 kilometer met uw auto gereden.

Valet parkeren
U rijdt met valet parkeren naar Schiphol, waar uw auto opgehaald wordt door een medewerker van 24/7 Parkeren Service Schiphol. Terwijl u al incheckt, brengt de medewerker uw auto naar de parkeergarage. Op de terugreis wordt uw auto weer naar Schiphol gebracht.

24/7 Parkeren Service Schiphol heeft zowel een niet overdekt parkeerterrein als een parkeergarage. Het buitenterrein is omheind en verlicht. De parkeergarage is voorzien van camerabewaking. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein.

Wanneer u valet parkeert, controleert u samen met de chauffeur uw auto tijdens de afdracht. Samen vult u een formulier in, waarin aanwezige schades worden genoteerd. De parkeeraanbieder is verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

Het buitenterrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol is verhard. Op het buitenterrein is een wachtruimte aanwezig waar men koffie of thee kan drinken. Wanneer u met kinderen reist, kunt u kinderzitjes aanvragen voor de transfer. De chauffeur is altijd bereid om de bagage in de shuttlebus te laden.

Uw auto wordt bij valet parkeren naar de parkeergarage gebracht. De chauffeur helpt u graag met uw bagage.

Shuttle parkeren

Aankomst
Buiten parkeren
Het niet overdekte parkeerterrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol bevindt zich in Aalsmeer aan de Middenweg 29a. Hierdoor hoeft u zich dus niet op de drukke ringweg van Amsterdam te begeven. Onze routeplanner helpt u met het plannen van uw route. Het parkeerterrein is 10 kilometer vanaf Schiphol.

Bij de ingang van het terrein staat een bord van 24/7 Parkeren Service Schiphol. U rijdt het terrein op en gaat rechtdoor totdat u bij de receptie komt. Als het hek gesloten is, kunt u via de intercom een medewerker oproepen. De receptie staat aan de linkerzijde van het terrein. Nadat uw auto is geparkeerd wordt u gratis naar de luchthaven gebracht.

24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van twee touringcars die u van en naar het vliegveld brengen. De touringcar staat bij de receptie en is meestal wit met het logo van “24/7 Parkeren Service Schiphol” erop. De gratis shuttle service rijdt ongeveer iedere 20 minuten naar Schiphol.

Binnen parkeren
Heeft u voor overdekt parkeren gekozen? Dan rijdt u naar Middenweg 29a. U kunt de weg hiernaartoe gemakkelijk vinden met onze routeplanner.

24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van twee touringcars die u van en naar het vliegveld brengen. De touringcar staat bij de receptie en is meestal wit met het logo van “24/7 Parkeren Service Schiphol” erop. De gratis shuttle service rijdt ongeveer iedere 20 minuten naar Schiphol.

Vertrek
Op de terugreis wordt u weer opgehaald door de witte shuttlebus. U wordt opgehaald bij bushalte C-13. De gratis shuttlebus rijdt 24 uur per dag van en naar Schiphol en arriveert ongeveer iedere 20 minuten bij de bushalte. De halte bevindt zich direct buiten bij aankomsthal 4. De achterste rijbaan (2x oversteken).

Mocht het voorkomen dat u een dag later of eerder terugvliegt, kunt u dit telefonisch doorgeven. Bij een langer parkeerverblijf komen er misschien bijkomende kosten. Deze kunt u ter plekke bijbetalen met contant geld.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op de dag van vertrek met uw eigen auto naar Schiphol. Bel 20 minuten voor aankomst op de luchthaven met 24/7 Parkeren Service Schiphol. Uw auto wordt door de chauffeur van 24/7 Parkeren Service Schiphol aangenomen voor de vertrekhal 2.

De chauffeur herkent uw auto aan het kenteken en model auto en zal naar u toe lopen. Na de inspectie van uw auto, rijdt de chauffeur uw auto naar de bewaakte parkeerplaats. Hier is personeel 24/7 aanwezig en staat uw auto veilig geparkeerd. De afdracht van uw auto duurt 15-20 minuten.

Vertrek
Wanneer u bij de bagageband bent aangekomen, belt u de parkeeraanbieder weer. Alleen handbagage? Bel dan zodra u het vliegtuig heeft verlaten. U vindt uw auto bij vertrekhal 2. Terwijl u naar de vertrekhal wandelt, brengt de chauffeur uw auto naar de ophaallocatie.

In het geval dat u een of meerdere dagen later terugvliegt dan dat het plan was, kan het zijn dat er extra parkeerkosten ontstaan. Dit kunt u tijdens de reis aan de parkeeraanbieder doorgeven en aan het einde van uw reis ter plekke contant bijbetalen.

Adres

Middenweg 29a, 1432 DE, Aalsmeer

Help