24/7 Parkeren Service Schiphol

Goedkoop parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij 24/7 Parkeren Service Schiphol. Zij zijn een van de grootste vergunninghoudende parkeeraanbieders rondom Schiphol. U kunt zowel binnen als buiten parkeren en gebruik maken van hun shuttledienst. De parking is dag en nacht geopend en ligt ca. 12 minuten van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Middenweg 29a, 1432 DE, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen 24/7 Parkeren Service Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,1
Op basis van 2898 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 21 maart 2019.


Ik schrijf eigenlijk nooit een review. Maar nu kan ik het niet laten. 3 maart mijn auto geparkeerd bij 24/7. Onder weg naar Schiphol werd ik gebeld dat mijn linker voorband kapot was. Gelukkig werd ik meteen geholpen door Sjaak en zorgde hij dat mijn band vervangen werd. Bij terugkomst was mijn band vervangen tegen een kleine vergoeding.

Wat een service. Ook bij aankomst word je goed geholpen. Ik kan iedereen deze parking service aanbevelen. Top behandeld..

8

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 21 maart 2019.


Alles keurig geregeld. Goed, vriendelijk service en redelijk geprijsd. Grote bus, genoeg ruimte voor passagiers en baggages. Een min puntje : Er is GEEN toiletten aanwezig in Middenweg 29

10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 20 maart 2019.


BEST SERVICE ROUND AIRPORT

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 20 maart 2019.


Handige service, zeker in de toekomst meer gebruik van maken.
Op de heenreis kon ik nog net mee met de shuttlebus, koffers gingen toen mee in de bus en al rijdend moest ik mijn koffer in het rek zien te krijgen. Niet echt handig. De terugreis gingen de koffers in het ruim onder de bus.

10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 20 maart 2019.


Gewoon goed, wees zeker op tijd! Neem rekening mee dat het efkes kan duren naar vlieghaven te gaan met de schuttlebus. Het was voor ons de goedkoopste parking bij amsterdam en ik raad zeker het aan

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 27 februari 2019.


Goede aansluiting bij parkeren auto en bus

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 25 februari 2019.


Jammer dat we terug wat langer op de bus moesten wa heten , ons vliegtuig was eerder geland en geen Bel service . Verder was het oké
Wel slecht wegdek

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 24 februari 2019.


Prima

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 24 februari 2019.


Goed bereikbaar, net naast de rijksweg. Vriendelijk personeel, heel aardige buschauffeur in het midden van de nacht. Auto aangetroffen zoals achter gelaten, dus niks mis mee.

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 23 februari 2019.


Het nieuwe systeem met de shuttlebus is ons goed bevallen. De bus stond er al en binnen 10 minuten waren wij bij de parkeerplaats. Volgende keer weer hoor

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 23 februari 2019.


Zeer snelle bus service en correct

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 22 februari 2019.


Makkelijk, vriendelijk. Snel en goed geregeld. Prijs zeer ok.

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 22 februari 2019.


Ik mis vastgestelde vertrektijden van de bus bv precies op halve en helew uren

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 22 februari 2019.


Medewerker was vriendelijk. We mochten binnen wachten op de bus omdat her koud was. We hoefden niet zo lang op de bus te wachten.

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 21 februari 2019.


Prima

Over 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol is onderdeel van Valet & Shuttleservice Schiphol en al jarenlang een grote parkeeraanbieder in de buurt van Schiphol. Zij bieden parkeerplekken aan wel 1000 auto’s aan. Alle personenauto’s kunnen bij hen geparkeerd worden. U kunt zowel binnen als buiten parkeren als u kiest voor de shuttledienst. Als u valet parkeert wordt uw auto altijd overdekt geparkeerd. U kunt dag en nacht terecht bij 24/7 Parkeren Service Schiphol.

Shuttle parkeren
Als u gebruik maakt van de shuttle service, dan rijdt u naar de hoofdlocatie. Nadat de auto geparkeerd is, brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar Schiphol. Aan het einde van uw vliegreis wordt u weer naar het parkeerterrein gebracht. 24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van meerdere terreinen, er wordt maximaal 15 kilometer met uw auto gereden.

Valet parkeren
U rijdt met valet parkeren naar Schiphol, waar uw auto opgehaald wordt door een medewerker van 24/7 Parkeren Service Schiphol. Terwijl u al incheckt, brengt de medewerker uw auto naar de parkeergarage. Op de terugreis wordt uw auto weer naar Schiphol gebracht.

24/7 Parkeren Service Schiphol heeft zowel een niet overdekt parkeerterrein als een parkeergarage. Het buitenterrein is omheind en verlicht. De parkeergarage is voorzien van camerabewaking. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein.

Wanneer u valet parkeert, controleert u samen met de chauffeur uw auto tijdens de afdracht. Samen vult u een formulier in, waarin aanwezige schades worden genoteerd. De parkeeraanbieder is verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

Het buitenterrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol is verhard. Op het buitenterrein is een wachtruimte aanwezig waar men koffie of thee kan drinken. Wanneer u met kinderen reist, kunt u kinderzitjes aanvragen voor de transfer. De chauffeur is altijd bereid om de bagage in de shuttlebus te laden.

Uw auto wordt bij valet parkeren naar de parkeergarage gebracht. De chauffeur helpt u graag met uw bagage.

Shuttle parkeren

Aankomst
Buiten parkeren
Het niet overdekte parkeerterrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol bevindt zich in Aalsmeer aan de Middenweg 29a. Hierdoor hoeft u zich dus niet op de drukke ringweg van Amsterdam te begeven. Onze routeplanner helpt u met het plannen van uw route. Het parkeerterrein is 10 kilometer vanaf Schiphol.

Bij de ingang van het terrein staat een bord van 24/7 Parkeren Service Schiphol. U rijdt het terrein op en gaat rechtdoor totdat u bij de receptie komt. Als het hek gesloten is, kunt u via de intercom een medewerker oproepen. De receptie staat aan de linkerzijde van het terrein. Nadat uw auto is geparkeerd wordt u gratis naar de luchthaven gebracht.

24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van twee touringcars die u van en naar het vliegveld brengen. De touringcar staat bij de receptie en is meestal wit met het logo van “24/7 Parkeren Service Schiphol” erop. De gratis shuttle service rijdt ongeveer iedere 20 minuten naar Schiphol.

Binnen parkeren
Heeft u voor overdekt parkeren gekozen? Dan rijdt u naar Middenweg 29a. U kunt de weg hiernaartoe gemakkelijk vinden met onze routeplanner.

24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van twee touringcars die u van en naar het vliegveld brengen. De touringcar staat bij de receptie en is meestal wit met het logo van “24/7 Parkeren Service Schiphol” erop. De gratis shuttle service rijdt ongeveer iedere 20 minuten naar Schiphol.

Vertrek
Op de terugreis wordt u weer opgehaald door de witte shuttlebus. U wordt opgehaald bij bushalte C-13. De gratis shuttlebus rijdt 24 uur per dag van en naar Schiphol en arriveert ongeveer iedere 20 minuten bij de bushalte. De halte bevindt zich direct buiten bij aankomsthal 4. De achterste rijbaan (2x oversteken).

Mocht het voorkomen dat u een dag later of eerder terugvliegt, kunt u dit telefonisch doorgeven. Bij een langer parkeerverblijf komen er misschien bijkomende kosten. Deze kunt u ter plekke bijbetalen met contant geld.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op de dag van vertrek met uw eigen auto naar Schiphol. Bel 20 minuten voor aankomst op de luchthaven met 24/7 Parkeren Service Schiphol. Uw auto wordt door de chauffeur van 24/7 Parkeren Service Schiphol aangenomen voor de vertrekhal 2.

De chauffeur herkent uw auto aan het kenteken en model auto en zal naar u toe lopen. Na de inspectie van uw auto, rijdt de chauffeur uw auto naar de bewaakte parkeerplaats. Hier is personeel 24/7 aanwezig en staat uw auto veilig geparkeerd. De afdracht van uw auto duurt 15-20 minuten.

Vertrek
Wanneer u bij de bagageband bent aangekomen, belt u de parkeeraanbieder weer. Alleen handbagage? Bel dan zodra u het vliegtuig heeft verlaten. U vindt uw auto bij vertrekhal 2. Terwijl u naar de vertrekhal wandelt, brengt de chauffeur uw auto naar de ophaallocatie.

In het geval dat u een of meerdere dagen later terugvliegt dan dat het plan was, kan het zijn dat er extra parkeerkosten ontstaan. Dit kunt u tijdens de reis aan de parkeeraanbieder doorgeven en aan het einde van uw reis ter plekke contant bijbetalen.

Adres

Middenweg 29a, 1432 DE, Aalsmeer

Help