24/7 Parkeren Service Schiphol

Goedkoop parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij 24/7 Parkeren Service Schiphol. Zij zijn een van de grootste vergunninghoudende parkeeraanbieders rondom Schiphol. U kunt zowel binnen als buiten parkeren en gebruik maken van hun shuttle- of valetdienst. De parking is dag en nacht geopend en ligt ca. 12 minuten van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Middenweg 29a, 1432 DE, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen 24/7 Parkeren Service Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,9
Op basis van 3732 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 19 januari 2020.


Prima service. Heel vriendelijk en behulpzaam.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 17 januari 2020.


Super bedrijf en vriendelijke medewerkers

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 13 januari 2020.


Prima en duidelijk. Bij aankomst stond er al iemand klaar. Bij terugkomst gaf de medewerkster noet duidelijk aan waar de auto stond dus hebben we op elkaar staan wachten.
In februari weer een plek gereserveerd. Heb er alle vertrouwen in.

6

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 09 januari 2020.


Moesten nu erg lang wachten op de auto.
Afgelopen zomer ging het veel vlotter

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Ronald, bedankt voor het achterlaten van een review. Vervelend om te horen dat u lang heeft moeten wachten op de auto. Wij snappen dat dit niet fijn is, maar dit kan dit door drukte soms voorkomen. Wij zullen uw reactie met de parking delen, zodat zij hun service voor de toekomst kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 09 januari 2020.


Zeker aan te raden
Snelle verbinding met Schiphol

Zeer vriendelijk personeel dat direct bijspringt als er een probleem is

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 08 januari 2020.


Vriendelijke medewerkers en ze waren precies op tijd

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 08 januari 2020.


Goed

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 04 januari 2020.


Het werkt administratief per internet uitstekend, goede service en sympathiek personeel. Enige minpunt is de weg op het terrein, zit vol met flinke gaten.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 04 januari 2020.


Geweldig, bij aankomst stond men klaar om auto op afgesproken tijd in ontvangst te nemen. TOP klasse.

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 03 januari 2020.


Snelle en nette afhandeling

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 31 december 2019.


Paar keer gedaan gewoon top geregeld

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 31 december 2019.


Top

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 29 december 2019.


Snel en makkelijk te boeken, goede service bij brengen en halen van de auto. Vriendelijke medewerkster. Dit was de 8ste keer dat ik mijn auto bij Parkos achterliet.

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 28 december 2019.


Goeie service.
Mensen die zich aan hun woord houden
De medewerkers zijn vriendelijk
Minder goed is:
Als het van tevoren veel geregend heeft is het plaatsen en ophalen van de auto niet prettig , gezien de grote, met water gevulde gaten in de paden.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 28 december 2019.


Erg goede en vriendelijk service. Beide keren stonden ze klaar. Op de terug weg snachts zelfs al wat langer. Maar de meneer klaagde niet. Ik had helaas geen contant geld voor fooi maar hij liet niks merken of hij dat vervelend vond

Over 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol is al jarenlang een van grootste parkeeraanbieder in de buurt van Schiphol. Zij bieden parkeerplekken aan wel 1000 auto’s aan. Of u kiest voor Shuttle of Valet, alle personenauto’s kunnen bij hen geparkeerd worden. U kunt zowel binnen als buiten parkeren als u kiest voor de shuttledienst.

Shuttle parkeren
Als u gebruik maakt van de shuttle-service, dan rijdt u naar de hoofdlocatie aan de Middenweg. U parkeert uw auto bij de receptie en geeft uw sleutels aan een medewerker. Nadat de auto geparkeerd is, brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar Schiphol. Aan het einde van uw vliegreis wordt u weer naar het parkeerterrein gebracht. 24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van meerdere terreinen, er wordt maximaal 7 kilometer met uw auto gereden.

Liever de sleutels meenemen op reis?
Dat kan! voor een paar euro meer kunt u ook uw sleutels mee op reis nemen. Boek dan uw reservering bij 24/7 Parkeren Service Schiphol (sleutels meenemen) op Parkos.

Valet parkeren
Al u kiest voor Valet parkeren, rijdt u op de dag van vertrek rechtstreeks naar de vertrekhal. De chauffeur staat u daar om te wachten en parkeert de auto voor u op een verhard en beveilig parkeerterrein. Als u terug komt van uw reis, staat uw auto weer voor u klaar.

Bij 24/7 Parkeren Service Schiphol kan uw auto zowel binnen als buiten worden geparkeerd. Het buitenterrein is omheind en verlicht. De parkeergarage is voorzien van camerabewaking. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein aanwezig.

Het buitenterrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol is verhard. Op het buitenterrein is een wachtruimte aanwezig waar men koffie of thee kan drinken. Wanneer u met kinderen reist, kunt u kinderzitjes aanvragen voor de transfer. De chauffeur is altijd bereid om de bagage in de shuttlebus te laden.

Als u kiest voor de valet dienst van 24/7, rijdt u zelf direct naar de vertrekhal en wordt uw auto voor u geparkeerd op een beveiligd parkeerterrein op ongeveer 15 km van Schiphol

Shuttle parkeren

Aankomst
Buiten parkeren
Het niet overdekte parkeerterrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol bevindt zich in Aalsmeer aan de Middenweg 29a. Hierdoor hoeft u zich dus niet op de drukke ringweg van Amsterdam te begeven. Onze routeplanner helpt u met het plannen van uw route. Het parkeerterrein is 10 kilometer vanaf Schiphol.

Bij de ingang van het terrein staat een bord van 24/7 Parkeren Service Schiphol. U rijdt het terrein op en gaat rechtdoor totdat u bij de receptie komt. Als het hek gesloten is, kunt u via de intercom een medewerker oproepen. Nadat uw auto is geparkeerd wordt u gratis met de shuttle naar de luchthaven gebracht.

24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van een shuttle die u van en naar het vliegveld brengen. De shuttlebus staat bij de receptie. De gratis shuttle service rijdt ongeveer iedere 20 minuten naar Schiphol.

Binnen parkeren
Heeft u voor overdekt parkeren gekozen? Dan rijdt u ook naar Middenweg 29a. U kunt de weg hiernaartoe gemakkelijk vinden met onze routeplanner.

24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van een shuttle die u van en naar het vliegveld brengen. De shuttle staat bij de receptie. De gratis shuttle service rijdt ongeveer iedere 20 minuten naar Schiphol.

Vertrek
Op de terugreis wordt u weer opgehaald door de shuttlebus. U wordt opgehaald bij bushalte C-13. De gratis shuttlebus rijdt 24 uur per dag van en naar Schiphol en arriveert ongeveer iedere 20 minuten bij de bushalte. De halte bevindt zich direct buiten bij aankomsthal 4. De achterste rijbaan (2x oversteken).

Mocht het voorkomen dat u een dag later of eerder terugvliegt, kunt u dit telefonisch doorgeven. Bij een langer parkeerverblijf komen er misschien bijkomende kosten. Deze kunt u ter plekke contant bijbetalen.

Valet parkeren

Aankomst

Op de dag van vertrek neemt u 30 minuten voor aankomst bij Schiphol Airport contact op met de parkeeraanbieder om uw aankomst te bevestigen. Het telefoonnummer vindt u in de bevestiging. Een medewerker van de parking zal op u wachten bij vertrekhal 3 ter hoogte van draaideur C. De medewerker zal u herkennen aan uw auto en naar u toe lopen. Aan de hand van uw reserveringsformulier wordt de kilometerstand en eventuele bestaande schade aan uw auto genoteerd. De medewerker helpt u met uw bagage en zorgt ervoor dat u met een gerust gevoel op reis kunt gaan.

Bij terugkomst neemt u weer contact op met de parkeeraanbieder om aan te geven dat u geland bent. Uw auto wordt vervolgens naar de luchthaven gereden en u kunt direct uw reis naar huis vervolgen. U wordt opgewacht bij vertrekhal 3 ter hoogte van draaideur C.

Adres

Middenweg 29a, 1432 DE, Aalsmeer

Help