24/7 Parkeren Service Schiphol

Goedkoop parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij 24/7 Parkeren Service Schiphol. Zij zijn een van de grootste vergunninghoudende parkeeraanbieders rondom Schiphol. U kunt zowel binnen als buiten parkeren en gebruik maken van hun shuttle- of valetdienst. De parking is dag en nacht geopend en ligt ca. 12 minuten van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Middenweg 6, 1432 DE, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
80%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen 24/7 Parkeren Service Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,9
Op basis van 3789 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 12 juli 2020.


Snel
Accuraat en netjes op tijd

10

Heeft geparkeerd in juni 2020. Beoordeling geschreven op 04 juli 2020.


Super service. Aardige mensen. Snelle verbinding. Verbeterpunt: Middenweg 6 is slecht te vinden. De navigatie laat je 1 afslag te vroeg afslaan.

2

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 09 april 2020.


Bij terugkomst werden we niet meer opgehaald wat ik persoonlijk als slecht ervaart. Bij een goede bedrijfsvoering wordt alle aspecten afgehandeld zoals ook afgesproken en voor betaald is. Hetgeen geen grote moeite was. Helaas slecht.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 01 april 2020.


Top wat een geweldige service als we weer kunnen reizen is dit de plek waar je je auto moet neerzetten .

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 01 april 2020.


Ik heb altijd voldoende plek en vind mijn auto, ondanks het inleveren van de sleutel, altijd op dezelfde plek terug. De shuttle voor brengen en halen zorgt netjes voor het vervoer van ons en de bagage.

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 30 maart 2020.


Was de 2de keer dat ik gebruik maakte van de Valet-dienst.
Alleen door de drukte die ontstond doordat er heel veel reizigers onverwachts terugkwamen en door het feit dat jullie onderbezet waren, was de service deze keer niet super............

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 27 maart 2020.


Super fijne mensen! Snelle service en goedkoop. Voortaan altijd bij hun boeken.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 25 maart 2020.


Wij zijn correct en vlot behandeld.
De wachttijden waren minimaal en zijn dan ook geheel tevreden.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 25 maart 2020.


Betrouwbaar, snel opgehaald en weggebracht. Auto blijft op de plek staan waar je deze ook hebt neergezet.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 20 maart 2020.


Heel goede snelle service.
Toen we op Schiphol aankwamen stonden ze al klaar

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 20 maart 2020.


Zie onderste reactie.

6

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 18 maart 2020.


Wij werden terecht gewezen omdat we niet wisten dat het busje met 24/7 voor ons was. Wij stonden wel op de afgesproken plaats. Een beetje branie achtig , ook door de mijnheer asn de telefoon jammer

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 17 maart 2020.


Zeer tevreden, vervoer en chauffeur correct

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 17 maart 2020.


Vriendelijke medewerkers en snel vervoer tussen parkeerplaats en luchthaven.
De auto stond nog exact op de zelfde plaats en in de zelfde staat als geparkeerd voor de vakantie.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 16 maart 2020.


Prima

Over 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol is al jarenlang een van grootste parkeeraanbieder in de buurt van Schiphol. Zij bieden parkeerplekken aan wel 1000 auto’s aan. Of u kiest voor Shuttle of Valet, alle personenauto’s kunnen bij hen geparkeerd worden. U kunt zowel binnen als buiten parkeren als u kiest voor de shuttledienst.

Shuttle parkeren
Als u gebruik maakt van de shuttle-service, dan rijdt u naar de hoofdlocatie aan de Middenweg. U parkeert uw auto bij de receptie en geeft uw sleutels aan een medewerker. Nadat de auto geparkeerd is, brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar Schiphol. Aan het einde van uw vliegreis wordt u weer naar het parkeerterrein gebracht. 24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van meerdere terreinen, er wordt maximaal 7 kilometer met uw auto gereden.

Liever de sleutels meenemen op reis?
Dat kan! voor een paar euro meer kunt u ook uw sleutels mee op reis nemen. Boek dan uw reservering bij 24/7 Parkeren Service Schiphol (sleutels meenemen) op Parkos.

Valet parkeren
Al u kiest voor Valet parkeren, rijdt u op de dag van vertrek rechtstreeks naar de vertrekhal. De chauffeur staat u daar om te wachten en parkeert de auto voor u op een verhard en beveilig parkeerterrein. Als u terug komt van uw reis, staat uw auto weer voor u klaar.

Bij 24/7 Parkeren Service Schiphol kan uw auto zowel binnen als buiten worden geparkeerd. Het buitenterrein is omheind en verlicht. De parkeergarage is voorzien van camerabewaking. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein aanwezig.

Het buitenterrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol is verhard. Op het buitenterrein is een wachtruimte aanwezig waar men koffie of thee kan drinken. Wanneer u met kinderen reist, kunt u kinderzitjes aanvragen voor de transfer. De chauffeur is altijd bereid om de bagage in de shuttlebus te laden.

Als u kiest voor de valet dienst van 24/7, rijdt u zelf direct naar de vertrekhal en wordt uw auto voor u geparkeerd op een beveiligd parkeerterrein op ongeveer 15 km van Schiphol

Shuttle parkeren

Aankomst
Buiten parkeren
Het niet overdekte parkeerterrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol bevindt zich in Aalsmeer aan de Middenweg 6. Hierdoor hoeft u zich dus niet op de drukke ringweg van Amsterdam te begeven. Onze routeplanner helpt u met het plannen van uw route. Het parkeerterrein is 10 kilometer vanaf Schiphol.

Bij de ingang van het terrein staat een bord van 24/7 Parkeren Service Schiphol. U rijdt het terrein op en gaat rechtdoor totdat u bij de receptie komt. Als het hek gesloten is, kunt u via de intercom een medewerker oproepen. Nadat uw auto is geparkeerd wordt u gratis met de shuttle naar de luchthaven gebracht.

24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van een shuttle die u van en naar het vliegveld brengen. De shuttlebus staat bij de receptie. De gratis shuttle service rijdt ongeveer iedere 20 minuten naar Schiphol.

Binnen parkeren
Heeft u voor overdekt parkeren gekozen? Dan rijdt u ook naar Middenweg 6. U kunt de weg hiernaartoe gemakkelijk vinden met onze routeplanner.

24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van een shuttle die u van en naar het vliegveld brengen. De shuttle staat bij de receptie. De gratis shuttle service rijdt ongeveer iedere 20 minuten naar Schiphol.

Vertrek
Op de terugreis wordt u weer opgehaald door de shuttlebus. U wordt opgehaald bij bushalte C-13. De gratis shuttlebus rijdt 24 uur per dag van en naar Schiphol en arriveert ongeveer iedere 20 minuten bij de bushalte. De halte bevindt zich direct buiten bij aankomsthal 4. De achterste rijbaan (2x oversteken).

Mocht het voorkomen dat u een dag later of eerder terugvliegt, kunt u dit telefonisch doorgeven. Bij een langer parkeerverblijf komen er misschien bijkomende kosten. Deze kunt u ter plekke contant bijbetalen.

Valet parkeren

Aankomst

Op de dag van vertrek neemt u 30 minuten voor aankomst bij Schiphol Airport contact op met de parkeeraanbieder om uw aankomst te bevestigen. Het telefoonnummer vindt u in de bevestiging. Een medewerker van de parking zal op u wachten bij vertrekhal 3 ter hoogte van draaideur C. De medewerker zal u herkennen aan uw auto en naar u toe lopen. Aan de hand van uw reserveringsformulier wordt de kilometerstand en eventuele bestaande schade aan uw auto genoteerd. De medewerker helpt u met uw bagage en zorgt ervoor dat u met een gerust gevoel op reis kunt gaan.

Bij terugkomst neemt u weer contact op met de parkeeraanbieder om aan te geven dat u geland bent. Uw auto wordt vervolgens naar de luchthaven gereden en u kunt direct uw reis naar huis vervolgen. U wordt opgewacht bij vertrekhal 3 ter hoogte van draaideur C.

Adres

Middenweg 6, 1432 DE, Aalsmeer

Help