24/7 Parkeren Service Schiphol

Goedkoop parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij 24/7 Parkeren Service Schiphol. Zij zijn een van de grootste parkeeraanbieders rondom Schiphol. U kunt zowel binnen als buiten parkeren en gebruik maken van hun valet- of shuttledienst. De parkings zijn dag en nacht geopend en liggen 10 minuten van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Middenweg 29a, 1432 DE, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen 24/7 Parkeren Service Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,1
Op basis van 2772 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2018.


P3 en P4 lang parkeren van Schiphol gaat sneller, maar deze is stuk goedkoper. Wachten op touringcar die je op Schiphol brengt en ophaalt duurt 15-20 minuten. De rit van en naar Schiphol duurt ook ongeveer 15-20 minuten. Voor deze prijs echt meer dan prima!

2

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2018.


Bij terugkomst stond er op Schiphol bij stop C13 een bus van Met en Co.
Deze was afgesloten en er was geen chauffeur aanwezig. Aan de overkantparkeer garage zijde stond ook een bus van Met en Co en ook daar was geen chauffeur aanwezig. Na meer dan 20 min wachten in de kou en inmiddels met ongeveer 20 andere wachtenden kwam er een al etende meneer aanlopen om te vertellen dat de bus er zo aan zou komen.
Na enige tijd stopte er een bus van Met en C0 voorbij stop C13. Bij deze bus geïnformeerd en de chauffeur bevestigde dat wij juist stonden bij C13.
Nog geïnformeerd of dit de bus stop voor Parkos was, maar Parkos kende hij niet! Na nogmaals 10 minuten wachten kwam er een andere bus van Met en Co 20 m voorbij C13 aan. Na aandringen bevestigde de chauffeur van de laatste bus dat hij naar de Middenweg in Aalsmeer zou gaan.
Deze chauffeur deed de bagage luiken van de bus open en ging op enige afstand staan kijken hoe de passagiers hun bagage in de laadruimte van de bus plaatsten. In de hoop dat deze bus naar Parkos zou gaan hebben wij onze bagage in de laadruimte geplaatst en zijn ingestapt. ook bij het uitladen verleende de chauffeur geen enkele assistentie en moesten we zelf onze bagage tussen de bagage van de passagiers die nog verder moesten uitvissen.
Kortom, een wachttijd van eer dat 45 minuten en een zeer slechte service.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Albert Jaarsma, bedankt voor het achterlaten van een review. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over uw reservering. Parkos is een vergelijkingswebsite voor verschillende parkeeraanbieders rondom vliegvelden en beheert zelf geen parkeerterrein. U heeft via Parkos een parkeerplek gereserveerd bij 24/7 Parkeren Service Schiphol. Zij zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van de parkeerdienst. Deze parking werkt samen met vervoerbedrijf Met&Co, die ook voor andere parkings het vervoer faciliteert. U heeft aan de chauffeur gevraagd of u naar Parkos gebracht kon worden, maar Parkos is de vergelijkingswebsite via wie u bij 24/7 Parkeren Service Schiphol heeft gereserveerd, zij kennen onze naam dus niet. We zullen aan de parking doorgeven dat u geen hulp heeft ontvangen met de bagage, zodat zij hun parkeerdienst kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2018.


Heen poosje buiten moeten wachten op de bus..en terug supersnel de auto opgehaald duurde niet lang...super service volgende keer weer

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2018.


Erg prettig en vriendelijk ontvangst. Auto geparkeerd en sleutels ingeleverd. Het wordt allemaal snel afgehandeld en na ruim 5 minuten wachten komt de bus ons ophalen. Bij terugkomst stond de bus ons al op te wachten bij Schiphol.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2018.


Prima plek. Goeie prijs/kwaliteitverhouding

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2018.


Is heel goed

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 12 oktober 2018.


Meer dan goed goed geregeld aan komst auto geplaats en de bus kwam net aan
Bij terug komst midden in de nacht liepen naar halte 13 en de bus kwam binnen 5 minuten .bij terugkomst op de pakeer plaats stond de auto al voor aan super

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 12 oktober 2018.


Tot op heden heb ik goede ervaringen met 247, vriendelijke mensen en heel hulpvaardig en servicegericht

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 10 oktober 2018.


Uitstekend.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 10 oktober 2018.


Het was helemaal prima. Zou het gelijk weer doen

4

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 08 oktober 2018.


Jde auto bleek bij terugkeer 5 km te hebben gereden
volgens de terreinbeheerder was het kennelijk noodzakelijk om de auto
tijdelijk te stallen op een parkeerplek verderop.
Mij is bij de afgifte van de autosleutel aangegeven dat verplaatsing noodzakelijk kon zijn op het zelfde parkeerterrein.
Nu wordt er ook buiten het parkeerterrein met mijn auto gereden
Dat vind ik een onaangename gedachte en verhoogt de kans op schade

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Bedankt voor uw review. Wij vinden uw mening erg belangrijk. De parking maakt gedurende drukke periodes gebruik van een extra parkeerterrein waar uw auto veilig wordt geparkeerd. De parking maakt gebruik van ervaren chauffeurs die met grote zorg met de auto's van klanten omgaan. Namens ons en de parking excuses voor de onduidelijkheid in de communicatie. Met vriendelijke groet, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2018.


Goede ervaring met 24/7
alleen het ophalen bij Schiphol ging niet best, we zouden opgehaald worden bij halte 13...maar die was nergens te vinden althans geen bordje..
En de verwachte bus met logo kwam er niet...wél stond er op die halte 13 een grijze buszonder tekst...die dus voor ons bleek te zijn...
Contact met werknemers zijn prettig.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 06 oktober 2018.


Boeking verliep probleemloos.
Goed te vinden in het donker. Goede ontvangst in het kantoortje. Bus kwam conform afspraak binnen 20 minuten en zet je voor de deur af.
Terug ook prima verlopen en de prijs is zeer aantrekkelijk!

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 05 oktober 2018.


Goed alternatief.
Prima
Goed ontvangst
24 uur bereik
strakkere parking

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 03 oktober 2018.


Zeer goede ervaring, aardige medewerkers, makkelijk te vinden, fijne weg om heen te rijden . Op de heen reis even moeten wachten, op de trerug weg stond de bus al klaar ! Aardige buschauffeurs !
Perfect !!

Over 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol is onderdeel van Valet & Shuttleservice Schiphol en al jarenlang een grote parkeeraanbieder in de buurt van Schiphol. Zij bieden parkeerplekken aan wel 1000 auto’s aan. Alle personenauto’s kunnen bij hen geparkeerd worden. U kunt zowel binnen als buiten parkeren als u kiest voor de shuttledienst. Als u valet parkeert wordt uw auto altijd overdekt geparkeerd. U kunt dag en nacht terecht bij 24/7 Parkeren Service Schiphol.

Shuttle parkeren
Als u gebruik maakt van de shuttle service, dan rijdt u naar de hoofdlocatie. Nadat de auto geparkeerd is, brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar Schiphol. Aan het einde van uw vliegreis wordt u weer naar het parkeerterrein gebracht. 24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van meerdere terreinen, er wordt maximaal 15 kilometer met uw auto gereden.

Valet parkeren
U rijdt met valet parkeren naar Schiphol, waar uw auto opgehaald wordt door een medewerker van 24/7 Parkeren Service Schiphol. Terwijl u al incheckt, brengt de medewerker uw auto naar de parkeergarage. Op de terugreis wordt uw auto weer naar Schiphol gebracht.

24/7 Parkeren Service Schiphol heeft zowel een niet overdekt parkeerterrein als een parkeergarage. Het buitenterrein is omheind en verlicht. De parkeergarage is voorzien van camerabewaking. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein.

Wanneer u valet parkeert, controleert u samen met de chauffeur uw auto tijdens de afdracht. Samen vult u een formulier in, waarin aanwezige schades worden genoteerd. De parkeeraanbieder is verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

Het buitenterrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol is verhard. Op het buitenterrein is een wachtruimte aanwezig waar men koffie of thee kan drinken. Wanneer u met kinderen reist, kunt u kinderzitjes aanvragen voor de transfer. De chauffeur is altijd bereid om de bagage in de shuttlebus te laden.

Uw auto wordt bij valet parkeren naar de parkeergarage gebracht. De chauffeur helpt u graag met uw bagage.

Shuttle parkeren

Aankomst
Buiten parkeren
Het niet overdekte parkeerterrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol bevindt zich in Aalsmeer aan de Middenweg 29a. Hierdoor hoeft u zich dus niet op de drukke ringweg van Amsterdam te begeven. Onze routeplanner helpt u met het plannen van uw route. Het parkeerterrein is 10 kilometer vanaf Schiphol.

Bij de ingang van het terrein staat een bord van 24/7 Parkeren Service Schiphol. U rijdt het terrein op en gaat rechtdoor totdat u bij de receptie komt. Als het hek gesloten is, kunt u via de intercom een medewerker oproepen. De receptie staat aan de linkerzijde van het terrein. Nadat uw auto is geparkeerd wordt u gratis naar de luchthaven gebracht.

24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van twee touringcars die u van en naar het vliegveld brengen. De touringcar staat bij de receptie en is meestal wit met het logo van “24/7 Parkeren Service Schiphol” erop. De gratis shuttle service rijdt ongeveer iedere 20 minuten naar Schiphol.

Binnen parkeren
Heeft u voor overdekt parkeren gekozen? Dan rijdt u naar Middenweg 29a. U kunt de weg hiernaartoe gemakkelijk vinden met onze routeplanner.

24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van twee touringcars die u van en naar het vliegveld brengen. De touringcar staat bij de receptie en is meestal wit met het logo van “24/7 Parkeren Service Schiphol” erop. De gratis shuttle service rijdt ongeveer iedere 20 minuten naar Schiphol.

Vertrek
Op de terugreis wordt u weer opgehaald door de witte shuttlebus. U wordt opgehaald bij bushalte C-13. De gratis shuttlebus rijdt 24 uur per dag van en naar Schiphol en arriveert ongeveer iedere 20 minuten bij de bushalte. De halte bevindt zich direct buiten bij aankomsthal 4. De achterste rijbaan (2x oversteken).

Mocht het voorkomen dat u een dag later of eerder terugvliegt, kunt u dit telefonisch doorgeven. Bij een langer parkeerverblijf komen er misschien bijkomende kosten. Deze kunt u ter plekke bijbetalen met contant geld.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op de dag van vertrek met uw eigen auto naar Schiphol. Bel 20 minuten voor aankomst op de luchthaven met 24/7 Parkeren Service Schiphol. Uw auto wordt door de chauffeur van 24/7 Parkeren Service Schiphol aangenomen voor de vertrekhal 2.

De chauffeur herkent uw auto aan het kenteken en model auto en zal naar u toe lopen. Na de inspectie van uw auto, rijdt de chauffeur uw auto naar de bewaakte parkeerplaats. Hier is personeel 24/7 aanwezig en staat uw auto veilig geparkeerd. De afdracht van uw auto duurt 15-20 minuten.

Vertrek
Wanneer u bij de bagageband bent aangekomen, belt u de parkeeraanbieder weer. Alleen handbagage? Bel dan zodra u het vliegtuig heeft verlaten. U vindt uw auto bij vertrekhal 2. Terwijl u naar de vertrekhal wandelt, brengt de chauffeur uw auto naar de ophaallocatie.

In het geval dat u een of meerdere dagen later terugvliegt dan dat het plan was, kan het zijn dat er extra parkeerkosten ontstaan. Dit kunt u tijdens de reis aan de parkeeraanbieder doorgeven en aan het einde van uw reis ter plekke contant bijbetalen.

Adres

Middenweg 29a, 1432 DE, Aalsmeer

Help