24/7 Parkeren Service Schiphol

Goedkoop parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij 24/7 Parkeren Service Schiphol. Zij zijn een van de grootste vergunninghoudende parkeeraanbieders rondom Schiphol. U kunt zowel binnen als buiten parkeren en gebruik maken van hun shuttledienst. De parking is dag en nacht geopend en ligt ca. 12 minuten van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Middenweg 29a, 1432 DE, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen 24/7 Parkeren Service Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,9
Op basis van 3176 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 19 juni 2019.


Prima geregeld.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 19 juni 2019.


Makkelijk te regelen via website, vriendelijke hulp op het terrein.
Prima parkeren en vlotte shuttlebus verbinding.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 18 juni 2019.


Vriendelijk geholpen
Uiterst vriendelijk
Mooie prijs
Iets secuurder word geparkeerd of op gelet word

2

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 18 juni 2019.


Heen prima zoals omschreven op de site, terug bagger, veel langer moeten wachten dan "afgesproken", daardoor stonden ook veel te veel reizigers te wachten op een en dezelfde bus, mensen die als laatste kwamen stormden gewoon de bus in, bus te vol, waardoor chauffeur niets kon zien en niet wenste te vertrekken. De engelse beleefdheid mbt wachtende mensen, ontbreekt in NL en dat kan ik uiteraard Parkos niet kwalijk nemen, maar ze hadden gewoon extra transport moeten regelen tijdens deze topdrukte

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste klant, bedankt voor het achterlaten van een review. Uw mening is zeer belangrijk voor ons. We vinden het heel erg vervelend om te horen dat u zo lang op de bus heeft moeten wachten. In drukke periodes kan het natuurlijk voorkomen dat het wat langer duurt maar het is dan aan de parking om extra bussen in te zetten. We gaan uw opmerkingen aan de parking doorgeven zodat zij hun service kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Parkos
6

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 18 juni 2019.


Het parkeren en het personeel prima! Het wachten op de bus was echter veelste lang, dit was voorheen betet geregeld toen ze nog de kleinerr busjes hadden.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 17 juni 2019.


Prima service.
Reistijd naar Schiphol is super snel.
Als tip wil ik aangeven dat het misschien een idee is, om een toiliet bij de parkingplaats te installeren.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 17 juni 2019.


Hartstikke goede prijs-kwaliteitverhouding. Veel shuttles beschikbaar om je van en naar de parkeerplaats te vervoeren. Ik parkeer mijn auto voortaan hier.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 17 juni 2019.


Prima, makkelijk te vinden, prima ontvangst, per toeval stond de bus al klaar evenals met de terugreis, amper wachttijd gehad. Voor herhaling vatbaar.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 16 juni 2019.


Prima geregeld, goede busverbinding tegen een goede prijs, niet overdekt maar daar kies je dan voor, volgende keer parkeren wij weet bij jullie.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 16 juni 2019.


Gezamenlijke shuttledienst is op zich een goede verbetering, belangrijk is dat er op tijd wordt gereden. Overdag max. 15 min wachttijd anders staan er zoveel wachtenden dat niet iedereen meer in de bus kan rekening houdend met de bagage. Bij terugkomst op 11 juni was dit het geval.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 15 juni 2019.


Doen wat ze beloven!

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 14 juni 2019.


Prima verzorgd.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 14 juni 2019.


Alles naar wens gegaan ,we hadden geluk bij terug komst dat de bus op punt van vertrekken stond ,dus geen wachttijd, en mooie prijs voor 8 dagen.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 14 juni 2019.


Prima geregeld, echter was de bus de terug weg erg vol en kon niet iedereen mee. Wellicht zouden er op drukke tijdstippen meer bussen ingezet kunnen worden, want jullie weten hoeveel mensen er per vlucht mee terug moeten.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 14 juni 2019.


Prima parking dichtbij Schiphol sleutel inleveren parkeren bij thuiskomst netjes een bus sleutel ophalen en richting huis!
Geen dingen invullen of tekenen gewoon simpel en snel.

Over 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol is al jarenlang een van grootste parkeeraanbieder in de buurt van Schiphol. Zij bieden parkeerplekken aan wel 1000 auto’s aan. Alle personenauto’s kunnen bij hen geparkeerd worden. U kunt zowel binnen als buiten parkeren als u kiest voor de shuttledienst.

Shuttle parkeren
Als u gebruik maakt van de shuttle-service, dan rijdt u naar de hoofdlocatie aan de Middenweg. U parkeert uw auto bij de receptie en geeft uw sleutels aan een medewerker. Nadat de auto geparkeerd is, brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar Schiphol. Aan het einde van uw vliegreis wordt u weer naar het parkeerterrein gebracht. 24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van meerdere terreinen, er wordt maximaal 7 kilometer met uw auto gereden.

Bij 24/7 Parkeren Service Schiphol kan uw auto zowel binnen als buiten worden geparkeerd. Het buitenterrein is omheind en verlicht. De parkeergarage is voorzien van camerabewaking. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein.

Het buitenterrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol is verhard. Op het buitenterrein is een wachtruimte aanwezig waar men koffie of thee kan drinken. Wanneer u met kinderen reist, kunt u kinderzitjes aanvragen voor de transfer. De chauffeur is altijd bereid om de bagage in de shuttlebus te laden.

Shuttle parkeren

Aankomst
Buiten parkeren
Het niet overdekte parkeerterrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol bevindt zich in Aalsmeer aan de Middenweg 29a. Hierdoor hoeft u zich dus niet op de drukke ringweg van Amsterdam te begeven. Onze routeplanner helpt u met het plannen van uw route. Het parkeerterrein is 10 kilometer vanaf Schiphol.

Bij de ingang van het terrein staat een bord van 24/7 Parkeren Service Schiphol. U rijdt het terrein op en gaat rechtdoor totdat u bij de receptie komt. Als het hek gesloten is, kunt u via de intercom een medewerker oproepen. Nadat uw auto is geparkeerd wordt u gratis met de shuttle naar de luchthaven gebracht.

24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van een shuttle die u van en naar het vliegveld brengen. De shuttlebus staat bij de receptie. De gratis shuttle service rijdt ongeveer iedere 20 minuten naar Schiphol.

Binnen parkeren
Heeft u voor overdekt parkeren gekozen? Dan rijdt u ook naar Middenweg 29a. U kunt de weg hiernaartoe gemakkelijk vinden met onze routeplanner.

24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van een shuttle die u van en naar het vliegveld brengen. De shuttle staat bij de receptie. De gratis shuttle service rijdt ongeveer iedere 20 minuten naar Schiphol.

Vertrek
Op de terugreis wordt u weer opgehaald door de shuttlebus. U wordt opgehaald bij bushalte C-13. De gratis shuttlebus rijdt 24 uur per dag van en naar Schiphol en arriveert ongeveer iedere 20 minuten bij de bushalte. De halte bevindt zich direct buiten bij aankomsthal 4. De achterste rijbaan (2x oversteken).

Mocht het voorkomen dat u een dag later of eerder terugvliegt, kunt u dit telefonisch doorgeven. Bij een langer parkeerverblijf komen er misschien bijkomende kosten. Deze kunt u ter plekke contant bijbetalen.

Adres

Middenweg 29a, 1432 DE, Aalsmeer

Help