24/7 Parkeren Service Schiphol

Goedkoop parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij 24/7 Parkeren Service Schiphol. Zij zijn een van de grootste vergunninghoudende parkeeraanbieders rondom Schiphol. U kunt zowel binnen als buiten parkeren en gebruik maken van hun shuttle- of valetdienst. De parking is dag en nacht geopend en ligt ca. 12 minuten van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Middenweg 29a, 1432 DE, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen 24/7 Parkeren Service Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,9
Op basis van 3638 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 17 oktober 2019.


+ : relatief goedkoop
+ : snel vervoerd naar Schiphol
+- : vanaf Schiphol 15 voordat het busje vertrok
- : lange wandeling op parkeerterrein van auto naar busje
- : vrijwel onverlicht parkeerterrein.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2019.


Snel en goede begeleiding vriendelijke mensen volgende keer weet ik waar ik mijn auto neerzet bedankt voor de goede service

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2019.


Het was super! Ze waren goed bereikbaar en waren er snel. Hele fijne service voor een mooi bedrag. Zeker met een kleintje ideaal.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2019.


Alles tiptop geregeld, shuttlebusjes rijden mooi op tijd.
Weinig wachttijd bij vertrek en aankomst.

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2019.


Prima ervaring om hier te parkeren.
Keurig geholpen en prima snelle bus.
Prijs / kwaliteit verhouding zeer goed.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2019.


Goede service voor een prima prijs.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2019.


Vlotte service!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2019.


Het was erg goed! Jongen stond al klaar bij aankomst.
Bij terugkeer was hij er binnen 10 minuten.

Aardige, beleefde jongen.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2019.


Makkelijk te boeken, prettige ontvangst, snel, flexibel.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 12 oktober 2019.


Zeer goed betrouwbaar en snelle service vriendelijk en duidelijk

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 12 oktober 2019.


Goed, maar op de bevestiging van Parkos stond dat we de autosleutels konden meenemen. Hiervoor dienden we echter ter plaatse 10 euro extra te betalen!

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2019.


Prima service. Wij hadden probleem met accu. Werden heel goed en vriendelijk geholpen door een van medewerkers
Volgende keer alleen bij Parkos auto parkeren

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2019.


Goede ervaring!
Terug vindt ik dat er wat meer bussen ingezet kunnen worden!
Als er net een bus weg is vindt ik de wacht tijd te lang!
Verder prima!

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2019.


Correcte afhandeling van aankomst en ophalen voor vertrek, goede prijs / prestatie verhouding

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2019.


Super goed geregeld. Goed personeel. Erg vriendelijk. Je hoeft niet lang te wachten. Je wordt voor de deur afgezet waar je moet zijn op vliegveld. Wanneer ze je weer komen halen zijn er ook heel snel. Een aanrader. En ook niet duur.

Over 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol is al jarenlang een van grootste parkeeraanbieder in de buurt van Schiphol. Zij bieden parkeerplekken aan wel 1000 auto’s aan. Of u kiest voor Shuttle of Valet, alle personenauto’s kunnen bij hen geparkeerd worden. U kunt zowel binnen als buiten parkeren als u kiest voor de shuttledienst.

Shuttle parkeren
Als u gebruik maakt van de shuttle-service, dan rijdt u naar de hoofdlocatie aan de Middenweg. U parkeert uw auto bij de receptie en geeft uw sleutels aan een medewerker. Nadat de auto geparkeerd is, brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar Schiphol. Aan het einde van uw vliegreis wordt u weer naar het parkeerterrein gebracht. 24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van meerdere terreinen, er wordt maximaal 7 kilometer met uw auto gereden.

Liever de sleutels meenemen op reis?
Dat kan! voor een paar euro meer kunt u ook uw sleutels mee op reis nemen. Boek dan uw reservering bij 24/7 Parkeren Service Schiphol (sleutels meenemen) op Parkos.

Valet parkeren
Al u kiest voor Valet parkeren, rijdt u op de dag van vertrek rechtstreeks naar de vertrekhal. De chauffeur staat u daar om te wachten en parkeert de auto voor u op een verhard en beveilig parkeerterrein. Als u terug komt van uw reis, staat uw auto weer voor u klaar.

Bij 24/7 Parkeren Service Schiphol kan uw auto zowel binnen als buiten worden geparkeerd. Het buitenterrein is omheind en verlicht. De parkeergarage is voorzien van camerabewaking. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein aanwezig.

Het buitenterrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol is verhard. Op het buitenterrein is een wachtruimte aanwezig waar men koffie of thee kan drinken. Wanneer u met kinderen reist, kunt u kinderzitjes aanvragen voor de transfer. De chauffeur is altijd bereid om de bagage in de shuttlebus te laden.

Als u kiest voor de valet dienst van 24/7, rijdt u zelf direct naar de vertrekhal en wordt uw auto voor u geparkeerd op een beveiligd parkeerterrein op ongeveer 15 km van Schiphol

Shuttle parkeren

Aankomst
Buiten parkeren
Het niet overdekte parkeerterrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol bevindt zich in Aalsmeer aan de Middenweg 29a. Hierdoor hoeft u zich dus niet op de drukke ringweg van Amsterdam te begeven. Onze routeplanner helpt u met het plannen van uw route. Het parkeerterrein is 10 kilometer vanaf Schiphol.

Bij de ingang van het terrein staat een bord van 24/7 Parkeren Service Schiphol. U rijdt het terrein op en gaat rechtdoor totdat u bij de receptie komt. Als het hek gesloten is, kunt u via de intercom een medewerker oproepen. Nadat uw auto is geparkeerd wordt u gratis met de shuttle naar de luchthaven gebracht.

24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van een shuttle die u van en naar het vliegveld brengen. De shuttlebus staat bij de receptie. De gratis shuttle service rijdt ongeveer iedere 20 minuten naar Schiphol.

Binnen parkeren
Heeft u voor overdekt parkeren gekozen? Dan rijdt u ook naar Middenweg 29a. U kunt de weg hiernaartoe gemakkelijk vinden met onze routeplanner.

24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van een shuttle die u van en naar het vliegveld brengen. De shuttle staat bij de receptie. De gratis shuttle service rijdt ongeveer iedere 20 minuten naar Schiphol.

Vertrek
Op de terugreis wordt u weer opgehaald door de shuttlebus. U wordt opgehaald bij bushalte C-13. De gratis shuttlebus rijdt 24 uur per dag van en naar Schiphol en arriveert ongeveer iedere 20 minuten bij de bushalte. De halte bevindt zich direct buiten bij aankomsthal 4. De achterste rijbaan (2x oversteken).

Mocht het voorkomen dat u een dag later of eerder terugvliegt, kunt u dit telefonisch doorgeven. Bij een langer parkeerverblijf komen er misschien bijkomende kosten. Deze kunt u ter plekke contant bijbetalen.

Valet parkeren

Aankomst

Op de dag van vertrek neemt u 30 minuten voor aankomst bij Schiphol Airport contact op met de parkeeraanbieder om uw aankomst te bevestigen. Het telefoonnummer vindt u in de bevestiging. Een medewerker van de parking zal op u wachten bij vertrekhal 3 ter hoogte van draaideur C. De medewerker zal u herkennen aan uw auto en naar u toe lopen. Aan de hand van uw reserveringsformulier wordt de kilometerstand en eventuele bestaande schade aan uw auto genoteerd. De medewerker helpt u met uw bagage en zorgt ervoor dat u met een gerust gevoel op reis kunt gaan.

Bij terugkomst neemt u weer contact op met de parkeeraanbieder om aan te geven dat u geland bent. Uw auto wordt vervolgens naar de luchthaven gereden en u kunt direct uw reis naar huis vervolgen. U wordt opgewacht bij vertrekhal 3 ter hoogte van draaideur C.

Adres

Middenweg 29a, 1432 DE, Aalsmeer

Help