24/7 Parkeren Service Schiphol (Last Minute)

Goedkoop parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij 24/7 Parkeren Service Schiphol. Zij zijn een van de grootste vergunninghoudende parkeeraanbieders rondom Schiphol. U kunt zowel binnen als buiten parkeren en gebruik maken van hun shuttle- of valetdienst. De parking is dag en nacht geopend en ligt ca. 12 minuten van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Middenweg 6, 1432 DE, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid 24/7 Parkeren Service Schiphol (Last Minute)

24/7 Parkeren Service Schiphol (Last Minute) beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
80%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen 24/7 Parkeren Service Schiphol (Last Minute)

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,9
Op basis van 3811 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2020. Beoordeling geschreven op 25 november 2020.


Op tijd, alert, proactief. Zoals het hoort. Aanrader.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 17 oktober 2020.


Prima geasfalteerde parkeer gelegenheid .
Breng en haal service goed en op tijd geregeld.
Medewerkers klant vriendelijk.

8

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 30 september 2020.


Redelijk

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 27 september 2020.


Goede snelle service ! Prima afstand van Schiphol.

8

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 21 september 2020.


Was wel goed.

2

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 17 september 2020.


Ik heb vaker 24/7 Parking gebruikt en het ging altijd soepel.
Deze keer aankomst 13/09/20 ging het op zn zachtst gezegd slecht. Ik heb 51 minuten moeten wachten belde om 13:25, eindelijk in het busje om 14:17 op het busje en terwijl ik IN het busje zat, heeft de driver mij gebeld om te vragen waar ik was! Ik zei, "60cm achter u"..
Het was chaotisch en slecht geregeld.
Ik neem aan dat de organistatie een off-day had.
Ik zeg niet dat ik jullie diensten niet meer gaan gebruiken, maar ik verwacht wel verbetering.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Omar,

Bedankt voor uw feedback, wij gaan samen met 24/7 Parking uw ervaring bespreken om ervoor te zorgen dat toekomstige reserveringen beter verlopen.
8

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 15 september 2020.


Werd twee keer snachts en een keer in de ochtend gebeld dat ik niet aan gekomen was terwijl ik reservering goed had ingevuld plus het vlucht nm toch ging het van hun kant fout plus punt ze stonden er netjes bij vertrek en asnkonst

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 15 september 2020.


Prima !

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 12 september 2020.


Goede service!!!

8

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 07 september 2020.


Prima service, bij vertrek stond men al te wachten. Duidelijk waar je moest staan. Bij terugkomst mag je pas bellen als je de koffers hebt, maar dan duurt het wel wat lang voor ze met je auto voorrijden.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 02 september 2020.


Snel, goed en vriendelijk

8

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 28 augustus 2020.


Positief

8

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2020.


Alles verliep vlot

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2020.


Top service!

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2020.


Zeer goede prijs kwaliteit verhouding en zeer prettig personeel. We hadden deze keer valet parking en we hoefden niet lang te wachten.

Over 24/7 Parkeren Service Schiphol (Last Minute)

24/7 Parkeren Service Schiphol is al jarenlang een van grootste parkeeraanbieder in de buurt van Schiphol. Zij bieden parkeerplekken aan wel 1000 auto’s aan. Of u kiest voor Shuttle of Valet, alle personenauto’s kunnen bij hen geparkeerd worden. U kunt zowel binnen als buiten parkeren als u kiest voor de shuttledienst.

Shuttle parkeren
Als u gebruik maakt van de shuttle-service, dan rijdt u naar de hoofdlocatie aan de Middenweg. U parkeert uw auto bij de receptie en geeft uw sleutels aan een medewerker. Nadat de auto geparkeerd is, brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar Schiphol. Aan het einde van uw vliegreis wordt u weer naar het parkeerterrein gebracht.

Valet parkeren
Al u kiest voor Valet parkeren, rijdt u op de dag van vertrek rechtstreeks naar de vertrekhal. De chauffeur staat u daar om te wachten en parkeert de auto voor u op een verhard en beveilig parkeerterrein. Als u terug komt van uw reis, staat uw auto weer voor u klaar.

Bij 24/7 Parkeren Service Schiphol kan uw auto zowel binnen als buiten worden geparkeerd. Het buitenterrein is omheind en verlicht. De parkeergarage is voorzien van camerabewaking. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein aanwezig.

Het buitenterrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol is verhard. Op het buitenterrein is een wachtruimte aanwezig waar men koffie of thee kan drinken. Wanneer u met kinderen reist, kunt u kinderzitjes aanvragen voor de transfer. De chauffeur is altijd bereid om de bagage in de shuttlebus te laden.

Als u kiest voor de valet dienst van 24/7, rijdt u zelf direct naar de vertrekhal en wordt uw auto voor u geparkeerd op een beveiligd parkeerterrein op ongeveer 15 km van Schiphol

Shuttle parkeren

Aankomst
Buiten parkeren
Het niet overdekte parkeerterrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol bevindt zich in Aalsmeer aan de Middenweg 6. Hierdoor hoeft u zich dus niet op de drukke ringweg van Amsterdam te begeven. Onze routeplanner helpt u met het plannen van uw route. Het parkeerterrein is 10 kilometer vanaf Schiphol.

Bij de ingang van het terrein staat een bord van 24/7 Parkeren Service Schiphol. U rijdt het terrein op en gaat rechtdoor totdat u bij de receptie komt. Als het hek gesloten is, kunt u via de intercom een medewerker oproepen. Nadat uw auto is geparkeerd wordt u gratis met de shuttle naar de luchthaven gebracht.

24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van een shuttle die u van en naar het vliegveld brengen. De shuttlebus staat bij de receptie. De gratis shuttle service rijdt ongeveer iedere 20 minuten naar Schiphol.

Binnen parkeren
Heeft u voor overdekt parkeren gekozen? Dan rijdt u ook naar Middenweg 6. U kunt de weg hiernaartoe gemakkelijk vinden met onze routeplanner.

24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van een shuttle die u van en naar het vliegveld brengen. De shuttle staat bij de receptie. De gratis shuttle service rijdt ongeveer iedere 20 minuten naar Schiphol.

Vertrek
Op de terugreis wordt u weer opgehaald door de shuttlebus. U wordt opgehaald bij bushalte C-13. De gratis shuttlebus rijdt 24 uur per dag van en naar Schiphol en arriveert ongeveer iedere 20 minuten bij de bushalte. De halte bevindt zich direct buiten bij aankomsthal 4. De achterste rijbaan (2x oversteken).

Mocht het voorkomen dat u een dag later of eerder terugvliegt, kunt u dit telefonisch doorgeven. Bij een langer parkeerverblijf komen er misschien bijkomende kosten. Deze kunt u ter plekke contant bijbetalen.

Valet parkeren

Aankomst

Op de dag van vertrek neemt u 30 minuten voor aankomst bij Schiphol Airport contact op met de parkeeraanbieder om uw aankomst te bevestigen. Het telefoonnummer vindt u in de bevestiging. Een medewerker van de parking zal op u wachten bij vertrekhal 3 ter hoogte van draaideur C. De medewerker zal u herkennen aan uw auto en naar u toe lopen. Aan de hand van uw reserveringsformulier wordt de kilometerstand en eventuele bestaande schade aan uw auto genoteerd. De medewerker helpt u met uw bagage en zorgt ervoor dat u met een gerust gevoel op reis kunt gaan.

Bij terugkomst neemt u weer contact op met de parkeeraanbieder om aan te geven dat u geland bent. Uw auto wordt vervolgens naar de luchthaven gereden en u kunt direct uw reis naar huis vervolgen. U wordt opgewacht bij vertrekhal 3 ter hoogte van draaideur C.

Adres

Middenweg 6, 1432 DE, Aalsmeer

Help