24/7 Parkeren Service Schiphol

Goedkoop parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij 24/7 Parkeren Service Schiphol. Zij zijn een van de grootste parkeeraanbieders rondom Schiphol. U kunt zowel binnen als buiten parkeren en gebruik maken van hun valet- of shuttledienst. De parkings zijn dag en nacht geopend en liggen 10 minuten van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Middenweg 29a, 1432 DE, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen 24/7 Parkeren Service Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,1
Op basis van 2739 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 19 september 2018.


Ideale parkeerplaats. Goede ontvangst. Vriendelijk personeel. Pendelbus binnen 20 minuten op Schiphol

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 18 september 2018.


Op zich prima ervaring
ik had de auto geparkeerd op een plek waar hij bij terug komst niet meer stond
het is toch parkeren op eigen risico ?

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 18 september 2018.


Goede en snelle service,alles verliep precies volgens planning. En goede en vriendelijke medewerkers .

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 17 september 2018.


Prima parkeergelegenheid. Eén kritische noot: doordat er te veel mensen in de grote bus waren moesten enkele mensen in het gangpad staan en zich zelf klein maken omdat het verboden is om in een rijdende bus in het gangpad te staan. Dit had naar mijn mening opgelost kunnen worden door een extra klein busje in te zetten.

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 15 september 2018.


GOED VOOR ELKAAR
GOED
HALEN EN BRENGEN
AUTO VOORAAN ZETTEN BIJ TERUGKOMST

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 14 september 2018.


We werden gelijk geholpen en konden ook direct de bus pakken naar het vliegveld. Terugweg was het ook allemaal goed! Volgende keer weer met Parkos!

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 14 september 2018.


Super service! Aardige mensen! Een echte aanrader!

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 14 september 2018.


Goed contact. goede faciliteiten
verbeterpunten zijn de bus. Te lang moeten wachten en halverwege wisselen van chauffeur en ook daar nog lang moeten wachten op een nieuwe chauffeur. Bus niet geschikt voor reizen met koffer. iedereen moet over alle koffers stappen die in het middenpad moesten staan.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 14 september 2018.


Perfect geregeld, niks op aan te merken, volgende keer weer, en voor een geweldige prijs.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 13 september 2018.


Goede sevice. Parkeren en direct naar de luchthaven gebracht. Terug vanuit schiphol na even wachten op de bus. Alles prima velopen.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 13 september 2018.


Net als de andere keren weer super gegaan.Vriendelijke,behulpzame mensen. Nooit lange wachttijden, binnen 15min.bij aankomsthal en daarbij is hun prijs/kwaliteit uitstekend. Volgende keer boeken wij hier weer een parkeerplaats...aanrader!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 13 september 2018.


Vriendelijke medewerkers. Snel geholpen. Klantvriendelijk en behulpzaam. Zou hier zeker weer parkeren.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 13 september 2018.


Volgende keer weer.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 12 september 2018.


Prima service, bus naar vliegveld goed geregeld zowel heen als terugreis. Ik liet mijn zonnebril op sterkte in de auto liggen maar de chauffeur reed toch nog langs de parkeerplaats en was niet te beroerd om even te stoppen zodat ik hem nog even vlug uit de auto kon halen.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 12 september 2018.


Vriendelijke ontvangst met heldere instructie. Veilige parkeerplaats voor je auto met een prima shuttle service naar en van het vliegveld.

Over 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol is onderdeel van Valet & Shuttleservice Schiphol en al jarenlang een grote parkeeraanbieder in de buurt van Schiphol. Zij bieden parkeerplekken aan wel 1000 auto’s aan. Alle personenauto’s kunnen bij hen geparkeerd worden. U kunt zowel binnen als buiten parkeren als u kiest voor de shuttledienst. Als u valet parkeert wordt uw auto altijd overdekt geparkeerd. U kunt dag en nacht terecht bij 24/7 Parkeren Service Schiphol.

Shuttle parkeren
Als u gebruik maakt van de shuttle service, dan rijdt u naar de hoofdlocatie. Nadat de auto geparkeerd is, brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar Schiphol. Aan het einde van uw vliegreis wordt u weer naar het parkeerterrein gebracht. 24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van meerdere terreinen, er wordt maximaal 15 kilometer met uw auto gereden.

Valet parkeren
U rijdt met valet parkeren naar Schiphol, waar uw auto opgehaald wordt door een medewerker van 24/7 Parkeren Service Schiphol. Terwijl u al incheckt, brengt de medewerker uw auto naar de parkeergarage. Op de terugreis wordt uw auto weer naar Schiphol gebracht.

24/7 Parkeren Service Schiphol heeft zowel een niet overdekt parkeerterrein als een parkeergarage. Het buitenterrein is omheind en verlicht. De parkeergarage is voorzien van camerabewaking. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein.

Wanneer u valet parkeert, controleert u samen met de chauffeur uw auto tijdens de afdracht. Samen vult u een formulier in, waarin aanwezige schades worden genoteerd. De parkeeraanbieder is verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

Het buitenterrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol is verhard. Op het buitenterrein is een wachtruimte aanwezig waar men koffie of thee kan drinken. Wanneer u met kinderen reist, kunt u kinderzitjes aanvragen voor de transfer. De chauffeur is altijd bereid om de bagage in de shuttlebus te laden.

Uw auto wordt bij valet parkeren naar de parkeergarage gebracht. De chauffeur helpt u graag met uw bagage.

Shuttle parkeren

Aankomst
Buiten parkeren
Het niet overdekte parkeerterrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol bevindt zich in Aalsmeer aan de Middenweg 29a. Hierdoor hoeft u zich dus niet op de drukke ringweg van Amsterdam te begeven. Onze routeplanner helpt u met het plannen van uw route. Het parkeerterrein is 10 kilometer vanaf Schiphol.

Bij de ingang van het terrein staat een bord van 24/7 Parkeren Service Schiphol. U rijdt het terrein op en gaat rechtdoor totdat u bij de receptie komt. Als het hek gesloten is, kunt u via de intercom een medewerker oproepen. De receptie staat aan de linkerzijde van het terrein. Nadat uw auto is geparkeerd wordt u gratis naar de luchthaven gebracht.

24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van twee touringcars die u van en naar het vliegveld brengen. De touringcar staat bij de receptie en is meestal wit met het logo van “24/7 Parkeren Service Schiphol” erop. De gratis shuttle service rijdt ongeveer iedere 20 minuten naar Schiphol.

Binnen parkeren
Heeft u voor overdekt parkeren gekozen? Dan rijdt u naar Middenweg 29a. U kunt de weg hiernaartoe gemakkelijk vinden met onze routeplanner.

24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van twee touringcars die u van en naar het vliegveld brengen. De touringcar staat bij de receptie en is meestal wit met het logo van “24/7 Parkeren Service Schiphol” erop. De gratis shuttle service rijdt ongeveer iedere 20 minuten naar Schiphol.

Vertrek
Op de terugreis wordt u weer opgehaald door de witte shuttlebus. U wordt opgehaald bij bushalte C-13. De gratis shuttlebus rijdt 24 uur per dag van en naar Schiphol en arriveert ongeveer iedere 20 minuten bij de bushalte. De halte bevindt zich direct buiten bij aankomsthal 4. De achterste rijbaan (2x oversteken).

Mocht het voorkomen dat u een dag later of eerder terugvliegt, kunt u dit telefonisch doorgeven. Bij een langer parkeerverblijf komen er misschien bijkomende kosten. Deze kunt u ter plekke bijbetalen met contant geld.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op de dag van vertrek met uw eigen auto naar Schiphol. Bel 20 minuten voor aankomst op de luchthaven met 24/7 Parkeren Service Schiphol. Uw auto wordt door de chauffeur van 24/7 Parkeren Service Schiphol aangenomen voor de vertrekhal 2.

De chauffeur herkent uw auto aan het kenteken en model auto en zal naar u toe lopen. Na de inspectie van uw auto, rijdt de chauffeur uw auto naar de bewaakte parkeerplaats. Hier is personeel 24/7 aanwezig en staat uw auto veilig geparkeerd. De afdracht van uw auto duurt 15-20 minuten.

Vertrek
Wanneer u bij de bagageband bent aangekomen, belt u de parkeeraanbieder weer. Alleen handbagage? Bel dan zodra u het vliegtuig heeft verlaten. U vindt uw auto bij vertrekhal 2. Terwijl u naar de vertrekhal wandelt, brengt de chauffeur uw auto naar de ophaallocatie.

In het geval dat u een of meerdere dagen later terugvliegt dan dat het plan was, kan het zijn dat er extra parkeerkosten ontstaan. Dit kunt u tijdens de reis aan de parkeeraanbieder doorgeven en aan het einde van uw reis ter plekke contant bijbetalen.

Adres

Middenweg 29a, 1432 DE, Aalsmeer

Help