Voordelig parkeren in de omgeving van Maastricht Airport? Bij het familiebedrijf 'Vakgarage Ernes' parkeert u veilig op het bewaakte terrein en kunt u gebruik maken van de Shuttle dienst en de aanvullende onderhoudsdiensten van de vakgarage. Uw voertuig staat veilig geparkeerd terwijl u kunt genieten van uw reis.

Meer informatie

Adres

Business Park Stein 147, 6181 MA, Elsloo
Parkeren Maastricht Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Vakgarage Ernes

Vakgarage Ernes beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Vakgarage Ernes

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,9
Op basis van 39 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 18 oktober 2020.


Zijn gastvrij en vriendelijk ontvangen op de afgesproken tijd, ontspannen de auto weg kunnen zetten nadat we de bagage overgeladen hadden, vervolgens naar het vliegveld gebracht, heerlijk begin van de vakantie.bij terugkomst stond al iemand klaar om ons naar de auto te brengen, alles prima geregeld, dank daarvoor en zal zeker opnieuw gebruik van jullie maken !

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 17 september 2020.


Goede locatie, groot hek en 6 minuten van het vliegveld.
Brengen en afhalen perfect op tijd.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 11 augustus 2020.


Uitstekende service.
Bij het wegbrengen naar het vliegveld bleek dat ik mijn mobiel in mijn auto had laten liggen... de chauffeur reed nog een extra keer heen en weer om mijn mobiel te halen!
Bij aankomst op het vliegveld werden we exact op tijd weer opgehaald.

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2020.


Vriendelijk, vlot en veilig, meer moet dat niet zijn.

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 04 augustus 2020.


Wat een super service. Wij zijn dik tevreden.
Netjes optijd opgehaald om naar het vliegveld te gaan.
Toen wij terug kwamen en uit het vliegtuig stapten werden wij buiten al opgewacht.
Kan niets zeggen dan alleen maar lof.
Zeker voor herhaling vatbaar!

Over Vakgarage Ernes

Familiebedrijf Vakgarage Ernes biedt parkeerplaatsen aan op het afgesloten parkeerterrein achter het pand van het familiebedrijf. Het parkeerterrein ligt vlak langs de A2 ter hoogte van Elsloo op Business Park Stein, op nog geen 5 kilometer van de luchthaven Maastricht Aachen Airport. Tijdens uw vakantie heeft u naast het parkeren ook de mogelijkheid uw auto aan te bieden voor onderhoud/reparatie en APK. Vakgarage Ernes geeft u dan 10% korting op de werkplaatsfactuur. Onderhoud aan uw auto kunt u zelf inplannen met de garage door vooraf contact met hen op te nemen. Met plezier biedt Vakgarage Ernes shuttle parkeren aan. Let op: de openingstijden zijn van maandag t/m zondag van 06:00 uur tot 23:00 uur. Buiten deze tijden is het familiebedrijf u ook graag tot dienst, u betaalt dan eenmalig een nachttoeslag van 15 euro. Indien dit voor u van toepassing is, kunt u dit aanvinken in uw reservering.

Shuttle parkeren
U parkeert uw auto bij Vakgarage Ernes en zij zorgen er voor dat u bij de vertrekhal wordt afgezet. Bij terugkomst neemt u na de landing telefonisch contact met het familiebedrijf op, zodat zij bij de aankomsthal op u staan te wachten als u naar buiten komt. Vervolgens wordt u naar uw auto gebracht.

Vanwege de huidige pandemie en de verspreiding ervan te minimaliseren heeft de parking besloten om alleen de chauffeur van en naar de luchthaven te brengen. De Passagiers zullen op de luchthaven moeten wachten, zowel op de heen- als terugreis.

Groepsinformatie

In verband met het vervoer van groepen en bagage vanaf 4 personen vragen wij uw medewerking door eerst uw passagiers en bagage af te zetten bij de luchthaven en daarna met de auto naar onze parkeerplaats te rijden. Vervolgens brengen wij u naar de vertrekhal.

Het achterterrein van Vakgarage Ernes is volledig omheind en ’s nachts afgesloten. Het terrein ligt op het rustige industrieterrein Business Park Stein. Bij de Shuttle Service kunt u uw sleutel gewoon meenemen. Indien gewenst of in geval van onderhoud aan uw auto bergen wij uw sleutel op in de kluis.

Het parkeerterrein van het familiebedrijf is volledig verhard en beschikt over 30 ruime parkeerplaatsen. Tijdens uw parkeerduur heeft u ook de mogelijkheid om uw auto in onze garage in te plannen voor APK, onderhoud, reparatie. Vakgarage Ernes geeft u op deze werkzaamheden 10% korting! Daarnaast biedt Vakgarage Ernes in de garage alle benodigde garagefaciliteiten. Tevens kunt u uw auto laten schoonmaken voor zowel de binnenkant als de buitenkant. Indien u uw auto elektrisch opgeladen dient te worden, kan dit ook. Let op, dit kan alleen via een standaard 220V netwerk.

Shuttle parkeren

Aankomst
Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van familiebedrijf Vakgarage Ernes. U wordt verzocht een half uur voor aankomst contact op te nemen met de parking, zodat zij zich kunnen voorbereiden op uw komst.

Bij aankomst wordt er een formulier met u ingevuld van eventueel bestaande schade en worden er foto's van uw auto gemaakt. Dit om latere problemen te voorkomen. De shuttlebus staat op u te wachten op het terrein om u in zes minuten naar het vliegveld te brengen. Indien nodig, zal de medewerker u graag helpen met uw koffers.

Terugkomst
Op de terugweg, wordt u verzocht contact op te nemen met Vakgarage Ernes wanneer u uw bagage heeft opgehaald van de bagageband. Vervolgens zal de shuttlebus op u wachten bij de vertrekhal.

Rij informatie

Komende uit zowel de richting Eindhoven als ook richting Maastricht neemt u afslag 49.

Uit de richting Eindhoven: Einde afslag 49 rechts, rotonde bij Shell links, 1e rechts en na 150 meter weer rechts, na 100 meter aan de rechterzijde ligt het pand en het parkeerterrein van Vakgarage Ernes. Dit is van een afstand te herkennen aan de rode vlaggen van Vakgarage.

Uit de richting Maastricht: Einde afslag links, rotonde bij Shell rechtdoor, 1e rechts en na 150 meter weer rechts, na 100 meter aan de rechterzijde ligt het pand en het parkeerterrein van Vakgarage Ernes. Dit is van een afstand te herkennen aan de rode vlaggen van Vakgarage.

Adres

Business Park Stein 147, 6181 MA, Elsloo

Parkeeraanbieders bij Maastricht Aachen Airport

Help