Voordelig parkeren in de omgeving van Maastricht Airport? Bij het familiebedrijf 'Vakgarage Ernes' parkeert u veilig op het bewaakte terrein en kunt u gebruik maken van de Shuttle dienst en de aanvullende onderhoudsdiensten van de vakgarage. Uw voertuig staat veilig geparkeerd terwijl u kunt genieten van uw reis.

Meer informatie

Adres

Business Park Stein 147, 6181 MA, Elsloo
Parkeren Maastricht Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Vakgarage Ernes

Vakgarage Ernes beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Vakgarage Ernes

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,9
Op basis van 34 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 23 maart 2020.


Top dienst die ze geven. Brachten mij naar het vliegveld en wist dat ik mijn auto veilig had achtergelaten. Door omstandigheden moest ik eerder terug gaf dit door en was geen probleem kwamen mij eerder ophalen dan afgesproken!

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 24 februari 2020.


Alles super geregeld.
Goede communicatie.
Zeer goede service

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 07 februari 2020.


Gemakkelijk vriendelijk en dichtbij
Ivm extra mogelijkheden zoals bv apk zeer handig

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 15 januari 2020.


Bij vertrek was er keurig op de afgesproken tijd aanwezig. Het was een plezierig contact met de heer Jan.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 06 december 2019.


Mooie parkeerplaats. Auto staat veilig. De contactpersoon is de eigenaar van het garagebedrijf. Een ontzettend aardige man!

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 11 november 2019.


Goede service

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 11 november 2019.


Alles is vlekkeloos en volgens afspraak gegaan.
Wat wil je nog meer ?

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 08 november 2019.


Prima service en klantgerichte benadering

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Echt perfect geregeld. Je auto staat veilig. Vriendelijke mensen. Je staat met 5 min op de AirPort heen en terug. De volgende keer dat wij van Maastricht vliegen boeken we hier weer!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Wij hebben het erg prettig ervaren. In de toekomst zullen we zeer zeker weer gebruik maken van jullie diensten...
Medewerkers zijn ook vriendelijk en spontaan dat was fijn...

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Keurige afgesloten parkeerplaats. Snelle en vriendelijke service.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 29 oktober 2019.


Goeie ophaal en wegbreng service.
En gezellig en aardig personeel

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2019.


Erg goede en vriendelijke service! alles top geregeld!

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2019.


Super goed contact, eigenaar stond direct voor ons klaar, alles zoals afgesproken klopt. Zeer vriendelijk en lekker dichtbij vliegveld. Auto stond op afgesloten terrein van de eigenaar direct achter zijn garage. Dat zelf geparkeerd.
Als je je terug vlucht tijd doorgeeft staat de eigenaar al klaar voor de deur.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2019.


Geweldige service. Vriendelijke chauffeur, keurige shuttle. De auto staat veilig achter een hek. Wij maken zeker nogmaals gebruik van vakgarage Ernes!

Over Vakgarage Ernes

Familiebedrijf Vakgarage Ernes biedt parkeerplaatsen aan op het afgesloten parkeerterrein achter het pand van het familiebedrijf. Het parkeerterrein ligt vlak langs de A2 ter hoogte van Elsloo op Business Park Stein, op nog geen 5 kilometer van de luchthaven Maastricht Aachen Airport. Tijdens uw vakantie heeft u naast het parkeren ook de mogelijkheid uw auto aan te bieden voor onderhoud/reparatie en APK. Vakgarage Ernes geeft u dan 10% korting op de werkplaatsfactuur. Onderhoud aan uw auto kunt u zelf inplannen met de garage door vooraf contact met hen op te nemen. Met plezier biedt Vakgarage Ernes shuttle parkeren aan. Let op: de openingstijden zijn van maandag t/m zondag van 06:00 uur tot 23:00 uur. Buiten deze tijden is het familiebedrijf u ook graag tot dienst, u betaalt dan eenmalig een nachttoeslag van 15 euro. Indien dit voor u van toepassing is, kunt u dit aanvinken in uw reservering.

Shuttle parkeren
U parkeert uw auto bij Vakgarage Ernes en zij zorgen er voor dat u bij de vertrekhal wordt afgezet. Bij terugkomst neemt u na de landing telefonisch contact met het familiebedrijf op, zodat zij bij de aankomsthal op u staan te wachten als u naar buiten komt. Vervolgens wordt u naar uw auto gebracht.

Groepsinformatie

In verband met het vervoer van groepen en bagage vanaf 4 personen vragen wij uw medewerking door eerst uw passagiers en bagage af te zetten bij de luchthaven en daarna met de auto naar onze parkeerplaats te rijden. Vervolgens brengen wij u naar de vertrekhal.

Het achterterrein van Vakgarage Ernes is volledig omheind en ’s nachts afgesloten. Het terrein ligt op het rustige industrieterrein Business Park Stein. Bij de Shuttle Service kunt u uw sleutel gewoon meenemen. Indien gewenst of in geval van onderhoud aan uw auto bergen wij uw sleutel op in de kluis.

Het parkeerterrein van het familiebedrijf is volledig verhard en beschikt over 30 ruime parkeerplaatsen. Tijdens uw parkeerduur heeft u ook de mogelijkheid om uw auto in onze garage in te plannen voor APK, onderhoud, reparatie. Vakgarage Ernes geeft u op deze werkzaamheden 10% korting! Daarnaast biedt Vakgarage Ernes in de garage alle benodigde garagefaciliteiten. Tevens kunt u uw auto laten schoonmaken voor zowel de binnenkant als de buitenkant. Indien u uw auto elektrisch opgeladen dient te worden, kan dit ook. Let op, dit kan alleen via een standaard 220V netwerk.

Shuttle parkeren

Aankomst
Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van familiebedrijf Vakgarage Ernes. U wordt verzocht een half uur voor aankomst contact op te nemen met de parking, zodat zij zich kunnen voorbereiden op uw komst.

Bij aankomst wordt er een formulier met u ingevuld van eventueel bestaande schade en worden er foto's van uw auto gemaakt. Dit om latere problemen te voorkomen. De shuttlebus staat op u te wachten op het terrein om u in zes minuten naar het vliegveld te brengen. Indien nodig, zal de medewerker u graag helpen met uw koffers.

Terugkomst
Op de terugweg, wordt u verzocht contact op te nemen met Vakgarage Ernes wanneer u uw bagage heeft opgehaald van de bagageband. Vervolgens zal de shuttlebus op u wachten bij de vertrekhal.

Rij informatie

Komende uit zowel de richting Eindhoven als ook richting Maastricht neemt u afslag 49.

Uit de richting Eindhoven: Einde afslag 49 rechts, rotonde bij Shell links, 1e rechts en na 150 meter weer rechts, na 100 meter aan de rechterzijde ligt het pand en het parkeerterrein van Vakgarage Ernes. Dit is van een afstand te herkennen aan de rode vlaggen van Vakgarage.

Uit de richting Maastricht: Einde afslag links, rotonde bij Shell rechtdoor, 1e rechts en na 150 meter weer rechts, na 100 meter aan de rechterzijde ligt het pand en het parkeerterrein van Vakgarage Ernes. Dit is van een afstand te herkennen aan de rode vlaggen van Vakgarage.

Adres

Business Park Stein 147, 6181 MA, Elsloo

Help