Vakgarage Ernes

Voordelig parkeren in de omgeving van Maastricht Airport? Bij het familiebedrijf 'Vakgarage Ernes' parkeert u veilig op het bewaakte terrein en kunt u gebruik maken van de Shuttle dienst en de aanvullende onderhoudsdiensten van de vakgarage. Uw voertuig staat veilig geparkeerd terwijl u kunt genieten van uw reis.

Meer informatie

Adres

Business Park Stein 147, 6181 MA, Elsloo
Parkeren Maastricht Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Vakgarage Ernes

Vakgarage Ernes beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Vakgarage Ernes

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,9
Op basis van 19 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 17 oktober 2019.


Prima sercice!

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2019.


Zoals gevraagd hebben we een half uur voor aankomst gebeld toch hebben we nog ruim 15 minuten moeten wachten voordat we opgehaald werden.
Verder is alles gemakkelijk en goed verlopen.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2019.


Goeie service , alles volgens afspraak.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 06 oktober 2019.


Wat een super service. Konden de auto zo parkeren. We werden per direct weggebracht naar vliegveld. Terugweg stond hij ons en anderen al op te wachten. Dit doen wij zeker weer als we via Maastricht vliegen.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 03 oktober 2019.


Vriendelijke man die ons naar vliegveld bracht en al stond op te wachten bij terugkomst. Top service,

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 30 september 2019.


Fijne mensen , alles tip top in orde.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 29 september 2019.


Zeer positief

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 29 september 2019.


Goede service, bij terugkomt werden we al opgewacht en binnen 5 min. Bij onze auto

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 23 september 2019.


Prima contact en service. Auto vlot kunnen parkeren en weggebracht naar het vliegveld, retour idem.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 17 september 2019.


Wij werden gebeld door eigennaar , wij waren er niet om 18uur wat wij aangegeven hadden bij de reservering . Wij dachten iets flexebeler met de tijd om te gaan geen idee dat iemand speciaal voor ons moest komen.
Gelukkig kwam hij nogmaals om 19 uur komen. Je bent snel op vliegveld en ook snel weer bij je auto die veilig achter een hek stond achter de garage.
Kontact met medewerker erg klant vriendelijk.
Dat wij dus even moesten wachten ,kwam door ons zelf.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 14 september 2019.


Prima geregeld

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 11 september 2019.


Alles 100% service, vriendelijkheid, ok. Als ik weer via Maastricht ga kom ik zeker naar uw garage

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 29 augustus 2019.


Prima geregeld, aardige man stond ons al op te wachten toen we kwamen aanrijden, auto netjes geparkeerd en binnen 10 minuten op het vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 29 augustus 2019.


They meet us in the airport seems that's what they always do. Best service!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 29 augustus 2019.


Snelle service, fijn contact van te voren en vriendelijke medewerkers.

Over Vakgarage Ernes

Familiebedrijf Vakgarage Ernes biedt parkeerplaatsen aan op het afgesloten parkeerterrein achter het pand van het familiebedrijf. Het parkeerterrein ligt vlak langs de A2 ter hoogte van Elsloo op Business Park Stein, op nog geen 5 kilometer van de luchthaven Maastricht Aachen Airport. Tijdens uw vakantie heeft u naast het parkeren ook de mogelijkheid uw auto aan te bieden voor onderhoud/reparatie en APK. Vakgarage Ernes geeft u dan 10% korting op de werkplaatsfactuur. Onderhoud aan uw auto kunt u zelf inplannen met de garage door vooraf contact met hen op te nemen. Verder biedt Vakgarage Ernes zowel valet parkeren als shuttle parkeren aan.

Shuttle parkeren
U parkeert uw auto bij Vakgarage Ernes en zij zorgen er voor dat u bij de vertrekhal wordt afgezet. Bij terugkomst neemt u na de landing telefonisch contact met het familiebedrijf op, zodat zij bij de aankomsthal op u staan te wachten als u naar buiten komt. Vervolgens wordt u naar uw auto gebracht.

Valet parkeren
Een medewerker van Vakgarage Ernes wacht op u bij het vliegveld om uw auto op te halen bij de vertrekhal. Uw auto wordt geparkeerd op het afgesloten parkeerterrein. In alle gevallen zal een medewerker een afleverformulier invullen en foto’s van uw auto maken in verband met eventuele aanwezige schade en het vastleggen van de kilometerstand, om zo problemen te voorkomen wanneer u weer terugkomt.

Het achterterrein van Vakgarage Ernes is volledig omheind en ’s nachts afgesloten. Het terrein ligt op het rustige industrieterrein Business Park Stein. In geval van Valet Parking bergen wij de autosleutel voor u op in de kluis. Bij de Shuttle Service is dat op verzoek uiteraard ook mogelijk.

Het parkeerterrein van het familiebedrijf is volledig verhard en beschikt over 30 ruime parkeerplaatsen. Tijdens uw parkeerduur heeft u ook de mogelijkheid om uw auto in onze garage in te plannen voor APK, onderhoud of reparatie. Vakgarage Ernes geeft u op deze werkzaamheden 10% korting! Daarnaast biedt Vakgarage Ernes in de garage alle benodigde garagefaciliteiten.

Shuttle parkeren

Aankomst
Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van familiebedrijf Vakgarage Ernes. U wordt verzocht een half uur voor aankomst contact op te nemen met de parking, zodat zij zich kunnen voorbereiden op uw komst.

Bij aankomst wordt er een formulier met u ingevuld van eventueel bestaande schade en worden er foto's van uw auto gemaakt. Dit om latere problemen te voorkomen. De shuttlebus staat op u te wachten op het terrein om u in zes minuten naar het vliegveld te brengen. Indien nodig, zal de medewerker u graag helpen met uw koffers.

Terugkomst
Op de terugweg, wordt u verzocht contact op te nemen met Vakgarage Ernes wanneer u uw bagage heeft opgehaald van de bagageband. Vervolgens zal de shuttlebus op u wachten bij de vertrekhal.

Valet parkeren

Aankomst
Op de dag van vertrek rijdt u naar de vertrekhal van Maastricht Airport. U wordt verzocht een half uur voor aankomst contact op te nemen met het familiebedrijf, zodat zij zich kunnen voorbereiden op uw komst.

Bij aankomst wordt er een formulier met u ingevuld over eventuele bestaande schade en worden er foto's van uw auto gemaakt. Dit om latere problemen te voorkomen. De medewerker parkeert uw auto veilig op het terrein van de parking. Indien nodig zal de medewerker u graag helpen met uw koffers.

Terugkomst
Op de terugweg, wordt u verzocht contact op te nemen met Vakgarage Ernes zodra u uw bagage bij de bagageband heeft opgehaald. Vervolgens zal de medewerker op u wachten bij de vertrekhal met uw auto, zodat u uw reis kunt vervolgen.

Adres

Business Park Stein 147, 6181 MA, Elsloo

Help