Airport Parking Service Maastricht

Veilig en voordelig parkeren bij Maastricht Aachen Airport? Dat kan bij Airport Parking Service. De autosleutels mag u meenemen tijdens de parkeerperiode. De parking is dag en nacht geopend en ligt op slechts 12 minuten rijden van het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Provinciale Weg Vroenhof 42, 6301 KG, Valkenburg a/d Geul
Parkeren Maastricht Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Parking Service Maastricht

Airport Parking Service Maastricht beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
× 5min tot de terminal
× Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Airport Parking Service Maastricht

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,8
Op basis van 17 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2018.


Prima geregeld allemaal.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 10 augustus 2018.


Perfect, erg vriendelijke en behulpzame man.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2018.


Goed ideaal mooi gelegen prima volgend jaar weer

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 30 juli 2018.


Prima parkeerplaats voor je auto. Door middel van de shuttlebus is dit een prima locatie. De Shuttlebus zet je recht voor de ingang.
De eigenaar stond netjes klaar toen we weer terug kwamen. Prijs-kwaliteitsverhouding is prima.
Misschien een kleine tip: Een schaduw parkeerplaats zou deze zomer geen overbodige luxe zijn geweest maar dat is bijna nergens volgens mij.

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 24 juni 2018.


Good, simple and kind service.

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 21 juni 2018.


Sorry maar ik heb 40€ betaald voor niets want al de mensen mochten gratis parkeren op de luchthaven zelfs mensen zoals ik geboekt bij Neckermann nl maar gevlogen met corendon wij hadden voordien een mail gestuurd en jullie hadden gezegd dat we moesten betalen

Airport Parking Service Maastricht heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste meneer Vanagt. APS-Maastricht heeft meerdere malen contact met u gehad over het gratis parkeren van Corendon-klanten op de luchthaven van Maastricht. Ondanks onze pogingen u dit duidelijk te maken, bleef u bij uw standpunt, dat uw Neckermann-arrangement hiervan geen gewag maakte en u dus uw reservering bij APS-Maastricht wilde handhaven. U heeft nooit een e-mail van ons ontvangen, enkel een 2-tal sms-berichten op uw mobiele telefoon; te weten op 30 April en 19 Mei 2018. Dit was ruimschoots voor uw vlucht op 10 Juni en derhalve had u voldoende tijd om de zaken te onderzoeken en eventueel actie te ondernemen. APS-Maastricht heeft u vervolgens correct om 04.30 uur 's morgens (!) op 10 Juni naar de luchthaven gebracht en op 17 Juni ook weer afgehaald vanaf MAA. APS-Maastricht is de uitvoerder van dit parkeer-arrangement, degene die verantwoordelijk is voor de verkoop ervan, is Parkos. Eindverantwoordelijk voor de gemaakte keuze, blijft uiteindelijk U: de klant. Wij zijn van mening, dat we meer dan voldoende moeite gedaan hebben, om uw gekozen parkeer-arrangement tot in perfectie uit te voeren.
10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 21 juni 2018.


Prima service

Over Airport Parking Service Maastricht

Airport Parking Service beschikt over een compact parkeerterrein waar u 24 uur per dag terecht kunt met alle soorten personenauto's. Doordat het een compact terrein is, hoeft u niet ver met uw bagage te lopen. De shuttlebus staat voor u klaar bij de ingang en u wordt na aankomst gelijk naar het vliegveld gebracht.

Er is 24 uur per dag personeel aanwezig en het omheinde terrein is voorzien van beveiligingscamera's. Wanneer u liever uw autosleutels achterlaat, worden deze veilig voor u bewaard.

Het parkeerterrein is voor het grootste gedeelte verhard en heeft enkele parkeerplekken op het gras. Er zijn kinderzitjes aanwezig in de shuttlebus. Indien nodig, kunt u binnen wachten en gebruik maken van de sanitaire voorzieningen.

Er zijn geen speciale parkeerplekken voor invaliden, maar er wordt wel goed rekening mee gehouden door Airport Parking Service Maastricht.

Het terrein van Airport Parking Service Maastricht is goed te bereiken vanaf de A79. Het adres is Provinciale Weg Vroenhof 42. De ingang van het terrein bevindt zich aan de linkerkant van hotel Vroenhof.

Wanneer u uw auto heeft geparkeerd op het terrein, staat de shuttlebus op u te wachten bij de ingang om u in 12 minuten naar het vliegveld te brengen. De shuttlebus is wit en draagt het logo van Airport Parking Service Maastricht (APS). U mag uw autosleutels zelf meenemen op reis.

Bij terugkomst zal de shuttlebus u opwachten bij het vliegveld om u weer naar het parkeerterrein te brengen.

Adres

Provinciale Weg Vroenhof 42, 6301 KG, Valkenburg a/d Geul

Parkeeraanbieders bij Maastricht Aachen Airport

Help