Parken am Hahn

Parken am Hahn is een ervaren familiebedrijf gevestigd in Sohren. Deze parkeeraanbieder geeft u de mogelijkheid om uw voertuig niet-overdekt achter te laten op een gedeeltelijk verhard en gedeeltelijk geasfalteerd parkeerterrein. De shuttle-service is 7 dagen per week persoonlijk beschikbaar en brengt u binnen 10 minuten naar de luchthaven Frankfurt-Hahn. Uw auto is in goede handen op het omheinde park en zal het terrein niet verlaten als u weg bent, dus u kunt uw reis veilig beginnen.

Meer informatie

Adres

Industriestraße 3, 55487, Sohren
Parkeren Frankfurt Hahn Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parken am Hahn

Parken am Hahn beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

40%

Veiligheid

Camera's
Omheind
× 24/7 Aanwezigheid
× Verzekerde parkeeraanbieder
× Voertuiginspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp bij bagage
× Wasstraat
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen van snelweg
Locatie aangegeven
× 24/7 Transfer
× Valet service

Over Parken am Hahn

Bij Parkeren am Hahn zijn 100 parkeerplaatsen beschikbaar, die beperkt zijn tot een maximale breedte van 2,5 meter en een lengte van 5 meter. Als u een groter voertuig wil parkeren, reserveer dan twee parkeerplaatsen.

Shuttle parkeren
Als eerst rijdt u naar het bewegwijzerde deel van de parkeeraanbieder. We raden u aan om twee uur voor vertrek aan te komen. Er is een kantoor op het parkeerterrein waar u zich kunt aanmelden met uw reserveringsnummer. U krijgt een parkeerplaats toegewezen waar u uw auto zelf parkeert. Uw autosleutels neemt u mee op reis. De shuttle-service brengt u vervolgens naar de luchthaven Frankfurt-Hahn en haalt u daar ook weer op. De parkeeraanbieder heeft een lunchpauze van 11.30 tot 12.30 uur. Wanneer u op deze tijden aankomt, vragen wij u om dit telefonisch te bespreken met de parkeerprovider.

Parkeren am Hahn is dagelijks beschikbaar van 06:00 tot 00:30 uur met een niet-overdekt parkeerterrein. Aangezien uw auto gedurende uw gehele verblijf het parkeerterrein niet verlaat en het hele terrein 24 uur per dag wordt bewaakt, kunt u zorgeloos met uw auto reizen.

Het parkeerterrein van Parken am Hahn is gedeeltelijk grind en gedeeltelijk geasfalteerd. Een medewerker van Parken am Hahn helpt u graag bij het in- en uitladen van uw bagage. Naast een wachtkamer is er ook een toilet op het terrein.

Voor de shuttle-transfer naar de luchthaven biedt de parkeerder een gratis kinderzitje (kinderen tot 15 kg) of een stoelverhoger (vanaf 15 kg) indien nodig. Geef dit direct door bij het maken van uw reservering.

De parkeeraanbieder bedankt al zijn klanten met een fles Moezelwijn (0,75 liter) of een zak met 10kg strooizout, en biedt hulp bij problemen met de auto, ook met een kickstart.

Parkeren am Hahn is gevestigd in Industriestraße 3, 55487 Soren. Dit is het industriegebied van Soren. Het parkeerterrein is bewegwijzerd en daarom gemakkelijk te vinden. Wanneer je aankomt, kun je een vlag met de tekst "Parking at the Weaving Weave" zien en daar wachten bij de receptie totdat je wordt begroet door een collega en je een parkeerplaats toegewezen krijgt.

Shuttle parkeren

Nadat er een parkeerplaats aan u is toegewezen, wordt u met de persoonlijke shuttle-service naar de luchthaven Frankfurt-Hahn gebracht, die zich op ongeveer 6 km afstand bevindt. Parken am Hahn heeft twee shuttle bussen, die elk maximaal 4 passagiers en hun bagage naar de luchthaven rijdt.

Vertrek

Op de dag van vertrek rijdt u naar het bovenstaande adres van Parken am Hahn. Meld u daar direct aan op het kantoor met uw reserveringsnummer. Een medewerker wijst u vervolgens een parkeerplaats toe waar u uw voertuig kunt parkeren. De shuttlebus brengt u naar het busstation die op ongeveer 100 meter van de vertrekhal ligt, omdat het momenteel niet mogelijk is om u direct voor de vertrekhal af te zetten. De shuttle rijdt elke 15 tot 20 minuten naar de luchthaven of naar het busstation. Houd er rekening mee dat er mogelijk korte vertragingen zijn als de shuttle momenteel andere klanten vervoert.

Aankomst

Na uw aankomst en nadat u uw bagage heeft opgehaald, belt u de parkeeraanbieder en gaat u naar het busstation, die zich op ongeveer 100 meter afstand bevindt, waar u vóór uw vertrek werd afgezet. Een medewerker haalt u daar op en brengt u vervolgens naar het parkeerterrein.

Adres

Industriestraße 3, 55487, Sohren

Help