Valet 24 - First Class Parken Frankfurt

Met Valet 24 kunt u uw reis vanaf de luchthaven van Frankfurt in alle rust beginnen. Deze parkeeraanbieder biedt u een beveiligde en omheinde parkeerplaats met cameratoezicht. Er is 24 uur per dag, 7 dagen per week personeel aanwezig. U kunt zelf naar de luchthaven rijden.

Meer informatie

Adres

Lindenstrasse 54, 65795, Hattersheim am Main
Parkeren Frankfurt Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Valet 24 - First Class Parken Frankfurt

Valet 24 - First Class Parken Frankfurt beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
40%

Bereikbaarheid

Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× <5min gelegen vanaf snelweg

Over Valet 24 - First Class Parken Frankfurt

Valet 24 biedt u een uitstekende en goed gewaardeerde valet service die u een stressvrij alternatief biedt voor het zoeken naar een parkeerplaats op de luchthaven van Frankfurt. Het personeel staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om u een perfecte service te bieden. Er bestaat de mogelijkheid om aanvullende diensten bij te boeken. Zoals een was- en verzorgingsservice.

Valet-Service

Met de First Class Parking Valet service kunt u gemakkelijker dan ooit aan uw reis beginnen. U rijdt direct naar de luchthaven van Frankfurt. Een medewerker staat u op te wachten. Uw voertuig wordt dan gecontroleerd op eventuele schade en veilig naar de parkeerplaats gereden en geparkeerd. Wanneer u terugkeert van uw reis, is het net zo gemakkelijk: uw voertuig staat klaar bij aankomst in de terminal.

Let op: er is een maximale hoogte voor overdekt parkeren. Dit is max. 2.80m en een maximale breedte van 2.20m.

Met Valet 24 kunt u er zeker van zijn dat uw voertuig in goede handen is. Nadat u uw auto op de luchthaven heeft afgegeven, wordt uw auto geparkeerd op een omheind en met cameras beveiligd terrein geparkeerd. Er is altijd 24/7 personeel aanwezig op de parkeerplaats. Daarnaast is Valet 24 een verzekerde aanbieder. Tijdens de overdracht op de luchthaven wordt ook een voertuigcontrole uitgevoerd om eventuele misverstanden te voorkomen. Uw autosleutels worden bewaard in een aparte beveiligde ruimte.

De Valet 24 service is te allen tijde voor u beschikbaar, omdat er 24/7 personeel ter plaatse aanwezig is.

U kunt (tegen betaling) gebruik maken van extra diensten. Zoals wasstraten, tanken en onderhoud.

Valet 24 is geschikt voor gehandicapten, ouderen en gezinnen. Om het parkeren voor u zo comfortabel mogelijk te maken, kunt u contact met ons opnemen en wij kunnen ons eenvoudig aanpassen aan uw wensen.

Hoe werkt Valet parking?

Aankomst
Bel Valet24 ca. 30 minuten voor aankomst op de luchthaven op +49 (0) 175 - 41 22 872 om wachttijden te vermijden. Het ontmoetingspunt voor de levering van het voertuig wordt individueel met u afgesproken, afhankelijk van de in-checkzone en de terminal. Een medewerker haalt uw voertuig rechtstreeks bij u op bij Terminal 1 of 2 of bij een hotel op de luchthaven. Na de overhandiging van uw auto kunt u direct uw reis vervolgen en de vertrekhal binnengaan. De medewerker rijdt dan met uw voertuig naar het beveiligde parkeerterrein.

Houd er rekening mee dat voor aankomst en vertrek tussen 23.00 en 06.00 uur een nachttoeslag van EUR 30,00 per stuk wordt berekend. Het tijdstip van vertrek is bepalend voor de berekening. Voor de terugreis geldt de tijd van landing. De toeslag is verschuldigd bij de overhandiging van het voertuig aan de terminal, tenzij het voertuig reeds is betaald via PayPal of bankoverschrijving.

Terugkeer
Bel direct na de landing, voordat u in de bagageafhandelingsruimte op de luchthaven van Frankfurt Airport aankomt, met de medewerker van Valet24 op het telefoonnummer in de bevestiging. Zodra u uw bagage heeft ontvangen, dient u zich opnieuw te bellen. Een Valet24-medewerker zal vervolgens direct uw auto naar de terminal rijden. U kunt vervolgens snel en ontspannen uw reis naar huis beginnen.

Mocht het gebeuren dat je een paar dagen eerder of later terugkomt van je reis, dan is dit ook geen probleem. Neem contact op met Valet24 per e-mail (info@valet-24.com) of telefoon (+49 - 175 - 4122872), zodat alles besproken kan worden en extra dagen in rekening gebracht kunnen worden indien nodig.

Adres

Lindenstrasse 54, 65795, Hattersheim am Main

Help