Terminal Park is 24/7 geopend. Uw auto wordt geparkeerd op een beveiligde en omheinde parkeerplaats, die ook is uitgerust met bewakingscamera's. De parkeeraanbieder biedt u een betrouwbare shuttle dienst naar de luchthaven van Frankfurt. De vriendelijke en betrouwbare medewerkers van de parking zorgen ervoor dat u een prettige start van uw reis heeft.

Meer informatie

Adres

Neben dem Mühlweg 12-14, 65474, Bischofsheim
Parkeren Frankfurt Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Terminal Park

Terminal Park beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeeraanbieder
Voertuiginspectie
100%

Faciliteiten

Autoschoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicaptenparkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Over Terminal Park

Terminal Park biedt u een grote parkeerplaats aan, die beveiligd is met diverse bewakingscamera's. Zo kunt u uw auto veilig parkeren en ontspannen aan uw reis beginnen.

Shuttle dienst
De shuttle dienst brengt u op de dag van vertrek naar de parkeerplaats van de parking. Nadat uw voertuig geparkeerd is, brengt een shuttlebus u naar de luchthaven van Frankfurt. Na de terugreis haalt deze u ook weer op bij de luchthaven en brengt u terug naar de parkeerplaats.

Het terrein van Terminal Park is omheind en wordt dag en nacht bewaakt door zowel personeel als camera's. Tijdens uw reis wordt de sleutel in een kluistje bewaard.

Terminal Park is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. De shuttledienst is ook altijd beschikbaar. De parking heeft 3 shuttlebussen, die u naar de luchthaven rijden, zodat alle klanten snel kunnen vertrekken. De parking heeft ook een wachtruimte met drinken en Wifi. Verder zijn er nog toiletten beschikbaar op het terrein.

Hoe werkt shuttle parkeren

Aankomst
U dient 2,5 uur voor vertrek op de parkeerplaats aanwezig te zijn. U parkeert uw auto zelf op de parkeerplaats en de shuttlebus staat voor u klaar. De shuttlebus brengt u vervolgens binnen 13 minuten naar de luchthaven van Frankfurt.

Terugreis
Wanneer u uw bagage ontvangen heeft, neem dan opnieuw contact op met de parkeeraanbieder. De shuttlebus wordt dan weer naar de luchthaven gestuurd en u weer terugbrengt naar de parking.

Adres

Neben dem Mühlweg 12-14, 65474, Bischofsheim

Help