PT-Planet Park Terminal

PT Planet Park Terminal Frankfurt biedt zowel valet- als shuttle-service aan.

Dankzij de uitstekende valet service hoeft u alleen maar naar de luchthaven te rijden op de dag van uw reis. Uw voertuig wordt opgehaald door een medewerker, zodat u geen tijd verliest met het zoeken naar een parkeerplaats. Tijdens uw afwezigheid wordt uw auto veilig geparkeerd op de buitenparking of in de parkeergarage, waardoor u met een gerust gevoel uw reis kunt vervolgen.

U kunt ook gebruik maken van de shuttle service. Op de dag van uw reis rijdt u naar de PT-Planet parkeerplaats. Daar parkeert u uw auto en geeft u uw sleutels aan de medewerkers. Deze worden veilig bewaard tot u terugkomt. De pendeldienst vertrekt elke 45 minuten vanaf de opstapplaats (Terminal 1 B6/Terminal 2 deur 6). U kunt echter ook telefonisch een tijd afspreken met de parkeeraanbieder. De parkeerplaats ligt op ca. 17 minuten van de luchthaven.

Meer informatie

Adres

Eisenstraße 2-4, 65428, Rüsselsheim
Parkeren Frankfurt Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid PT-Planet Park Terminal

PT-Planet Park Terminal beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Over PT-Planet Park Terminal

Voor nachtelijke aankomsten van 23:00 - 05:00 uur vraagt de parkeeraanbieder een toeslag van 15€ die ter plaatse contant kan worden betaald.

Shuttle Service

Aankomst
Op de dag van uw reis rijdt u naar de parkeerplaats van PT-Planet Park Terminal. Bel PT-Planet Park Terminal 30 minuten voor uw aankomst om uw aankomsttijd door te geven. U vindt het telefoonnummer hierboven.

Bij aankomst parkeert u uw auto en geeft u uw sleutels aan het personeel. Ze worden veilig bewaard tot u terugkomt.

Vanaf daar brengt de pendeldienst u naar de terminal. De parkeergarage bevindt zich ca. 17 minuten van de luchthaven.

Terugkomst
Neem op uw terugreis contact op met PT-Planet Park nadat u uw bagage heeft opgehaald, zodat zij u kunnen ophalen. Er zijn twee ophaalpunten op de luchthaven van Frankfurt: Terminal 1 B6 / Terminal 2. De chauffeur zal u telefonisch laten weten bij welke ophaalpunten hij op u zal wachten.

Als u vragen of wijzigingen heeft, neem dan rechtstreeks contact op met de parkeeraanbieder.

.

Valet service

Aankomst

Rijd op de dag van uw reis rechtstreeks naar de luchthaven van Frankfurt (Terminal 1 of 2) en informeer PT-Planet Park Terminal telefonisch over uw aankomsttijd bij de terminal circa 30 minuten voor uw aankomst. U vindt het telefoonnummer hierboven. Daarna gaan de medewerkers van PT-Planet Park Terminal naar het ontmoetingspunt (Terminal 1 B6/Terminal 2). De medewerkers zullen u herkennen aan uw kentekenplaat en het model van uw auto, die u bij uw reservering heeft opgegeven. Na de controle van het voertuig, geeft u uw auto af, waarna u uw reis kunt vervolgen.

Let op: Bij grotere auto's, zoals bijvoorbeeld een T5 of Vito, brengt de parking 9 euro extra in rekening.

Terugkomst

Bel PT-Planet Park Terminal als u eenmaal geland bent op de dag van uw terugkomst om uw aankomsttijd door te geven. U vindt het telefoonnummer hierboven. Een medewerker zal vervolgens uw auto terugbrengen naar de afgesproken terminal, waarna u uw reis naar huis kunt voortzetten.

Het parkeerterrein is omheind en wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week met camera's bewaakt. De lokale politie is ook aangesloten op het beveiligingssysteem. Medewerkers van PT-Planet Park voeren een voertuigcontrole uit voordat ze uw voertuig van u overnemen. Uw sleutels worden vervolgens voor u bewaard in een kluis.

Bij PT-Planet Park Terminal Frankfurt wordt u geholpen met het verladen van uw bagage. U geeft uw sleutels aan de medewerkers en deze worden in een kluis voor u bewaard. Op de parkeerplaats vindt u een wachtkamer met water. Er zijn geen toiletten aanwezig.

Let op: Bij grotere auto's, zoals bijvoorbeeld een T5 of Vito, brengt de parking 9 euro extra in rekening.

De parkeeraanbieder biedt ook andere diensten aan, zoals het wassen van de auto en het onderhoud van het interieur. Elk van deze extra diensten kost 30 euro. U kunt deze optie selecteren bij het maken van uw reservering.

Shuttle Service

Aankomst
Op de dag van uw reis rijdt u naar de parkeerplaats van de PT-Planet Park Terminal. Bel PT-Planet Park Terminal 30 minuten voor uw aankomst om uw aankomsttijd door te geven. U vindt het telefoonnummer hierboven.

Bij aankomst op de parkeerplaats parkeert u uw auto en geeft u uw sleutels aan het personeel. Deze worden veilig bewaard voor u tot u terugkomt.

De shuttledienst brengt u naar de terminal. De parkeergarage ligt op ca. 17 minuten van de luchthaven.

Terugkomst
Neem op uw terugreis contact op met de parkeeraanbieder nadat u uw bagage heeft opgehaald, zodat zij u kunnen ophalen. Er zijn twee ophaalpunten op de luchthaven van Frankfurt: Terminal 1 B6 / Terminal 2 Door 6. De chauffeur informeert u telefonisch bij welke ophaalpunten hij op u zal wachten.

Als u vragen of wijzigingen heeft, neem dan rechtstreeks contact op met de parkeeraanbieder.

Valet Service

Aankomst

Rijd op de dag van uw reis rechtstreeks naar de luchthaven van Frankfurt (Terminal 1 of 2) en informeer PT-Planet Park Terminal over uw aankomsttijd bij de terminal ongeveer 30 minuten van te voren. U vindt het telefoonnummer hierboven. vervolgens gaan de medewerkers van PT-Planet Park Terminal naar het ophaalpunt (Terminal 1 B6/Terminal 2). De medewerkers zullen u herkennen aan uw kentekenplaat en het model van uw auto, die u bij uw reservering heeft opgegeven. Na de controle van het voertuig, geeft u uw voertuig af, waarna u uw reis kunt vervolgen.

Terugkomst

Bel PT-Planet Park Terminal als u eenmaal geland bent op de dag van uw terugkomst om uw aankomsttijd door te geven. U vindt het telefoonnummer hierboven. Een medewerker zal dan uw voertuig terugbrengen naar de afgesproken terminal, waarna u uw reis naar huis kunt vervolgen.

Adres

Eisenstraße 2-4, 65428, Rüsselsheim