Parkheld24 Valet Service Frankfurt

Parkheld24 Valet Service Frankfurt biedt u een allround service aan en bevrijdt u van uw zorgen tijdens uw reis. U kunt uw auto veilig parkeren op de parkeerplaats van Parkheld24. De parkeerplaats ligt op slechts 12 minuten afstand van de luchthaven.

Meer informatie

Adres

Autokino Gravenbruch Außenliegend, 63263, Neu-Isenburg
Parkeren Frankfurt Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkheld24 Valet Service Frankfurt

Over Parkheld24 Valet Service Frankfurt

Parkheld24 Valet Service Frankfurt biedt u een professionele service rondom het parkeren. De ophaal- en breng service vindt plaats direct voor de vertrekhal. De werknemers staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. De parkeerplaatsen worden bewaakt door middel van videobewaking, zijn voorzien van slagbomen en worden regelmatig gecontroleerd door het personeel om de veiligheid van uw voertuig te waarborgen.

Valet dienst
Bij aankomst bij vertrekhal 1/2 wordt u al opgewacht door een van de bevoegde medewerkers. Hij/zij ontvang uw voertuig en rijdt u direct naar de parkeerplaats. Bij terugkomst wordt uw voertuig bij de vertrekhal weer aan u overhandigd en kunt u in alle comfort aan de terugreis beginnen.

U kunt uw auto veilig parkeren op het terrein van Parkheld24. De parkeerplaats is volledig omheind, heeft camera's en er is 24 uur per dag en 7 dagen per week personeel aanwezig. Uw autosleutels zijn veilig opgeborgen in een kluisje.

Een voertuigcontrole wordt ook uitgevoerd wanneer u uw voertuig bij de vertrekhal overhandigt. Tijdens deze controle wordt uw auto gecontroleerd op mogelijke, reeds bestaande beschadigingen. Zo kunnen latere misverstanden worden voorkomen..

Behalve goedkope parkeerplaats voor elke periode kunt u ook profiteren van de veelzijdige diensten die Parkheld24 Valet Service Frankfurt aanbiedt, zoals een brandstofservice of een voertuigvoorbereiding, die u aanvullend kunt boeken. De parkeeraanbieder zorgt ervoor dat u met een gerust hart op vakantie kunt gaan en dat u bij aankomst uw auto in een onbeschadigde staat aantreft.

Het terrein is 24/7 voor u geopend.

Minibusjes (T6, V-klasse, Vivaro, etc.), campers en voertuigen met aanhangwagens kunnen tegen een kleine meerprijs worden geparkeerd bij Parkheld24 Valet Service Frankfurt.

Hoe werkt valet parkeren?

Aankomst
Op de dag van uw vertrekt gaat u direct naar de luchthaven van Frankfurt. Bel de parkeeraanbieder een half uur van te voren, zodat zij precies weten hoe laat u aankomt. Een werknemer wacht, afhankelijk van de overeenkomst, bij vertrekhal 1 of 2. Na een korte voertuig controle, die met foto's wordt opgenomen, wordt het voertuig overhandigd. Daarna kunt u uw reis vervolgen en wordt uw voertuig naar de beveiligde parkeerplaats gereden. De acceptatie van het voertuig bij Terminal 1 vindt plaats op het vertrekniveau bij ingang B6. De voertuigen worden opgehaald bij terminal 2 bij de ingang van de E8.

Terugreis
Wanneer u weer op de luchthaven van Frankfurt bent aangekomen, neem dan contact op met Parkheld24 Valet Service Frankfurt. De parkeeraanbieder brengt uw auto dan naar Terminal 1 of 2 en brengt hem terug naar Terminal 1 op het vertrekniveau bij ingang B6. De inlevering van het voertuig bij Terminal 2 vindt plaats bij de ingang E8. Een voertuigcontrole vindt opnieuw plaats en dan kunt u uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Autokino Gravenbruch Außenliegend, 63263, Neu-Isenburg

Help