Met Parkdeal24 kiest u voor een beveiligde parkeeraanbieder op 15 minuten afstand van Frankfurt Airport. De parkeerplaats is omheind, geasfalteerd, goed verlicht en er is 24 uur per dag personeel aanwezig om de veiligheid van uw voertuig te allen tijde te garanderen. Bij deze shuttleservice kunt u kiezen tussen de buitenruimte en de parkeergarage, zodat u ontspannen aan uw reis kunt beginnen.

Meer informatie

Adres

Homburger Landstraße 285-289, 60433, Frankfurt am Main
Parkeren Frankfurt Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkdeal24

Parkdeal24 beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× Cameras
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Over Parkdeal24

Parkdeal24 biedt u een beveiligde parkeerplaats voor uw voertuig. U kunt ook zelf beslissen of u buiten of in de parkeergarage wilt parkeren. Houd er rekening mee dat minibusjes of stacaravans € 25 extra kosten. Ook kunt u bij Parkdeal24 uw elektrische auto opladen voor een kleine meerprijs van € 5, -. Houd er rekening mee dat de maximale hoogte van de parkeergarage 2,5 meter is.

Shuttle parkeren

Wij verzoeken u zich ongeveer 30 minuten voor aankomst te melden bij Parkdeal24. Bij aankomst op de parkeerplaats wordt een voertuigcontrole uitgevoerd. U kunt uw sleutels meenemen op reis. U wordt dan per shuttle naar de terminal gebracht. Wanneer u aan uw terugreis begint, bel dan opnieuw wanneer u bij de bagageband bent, waarna de shuttlebus op u wacht bij de terminal en u veilig terugbrengt naar uw voertuig. Er zijn drie shuttlebussen beschikbaar.

De parkeerplaats is omheind, verhard, goed verlicht en er is 24 uur per dag personeel aanwezig om de veiligheid van uw voertuig te allen tijde te garanderen. Daarnaast is de parkeeraanbieder verzekerd voor schade, brandstichting en diefstal.

Er wordt ook een voertuigcontrole uitgevoerd wanneer u uw voertuig inlevert, zodat misverstanden achteraf kunnen worden voorkomen.

U kunt kinderzitjes aanvragen voor de transfer van de shuttlebus, en de betreffende medewerker helpt u graag met uw bagage. De pendeldienst en parkeerservice zijn ook op elk moment beschikbaar.

U kunt bij uw reservering extra services boeken, zoals autowasstraten. Ook kunt u uw stacaravan of minibus parkeren, hiervoor rekent de parkeeraanbieder € 25 extra.

Parkdeal24 heeft op het terrein een wachtkamer voorzien van wifi en toiletten. U kunt uw elektrische auto ook laten opladen terwijl u weg bent voor €5.

Shuttleservice

heenreis
Wij verzoeken u circa 20 minuten voor aankomst contact op te nemen met Parkdeal24. Bij aankomst op de parkeerplaats wordt een voertuigcontrole uitgevoerd. U kunt uw sleutels meenemen op reis. U wordt dan per shuttle naar de terminal gebracht.

Terugreis
Wanneer u aan uw terugreis begint, bel dan opnieuw wanneer u uw bagage heeft ontvangen, waarna de shuttlebus weer op u wacht bij Terminal en u veilig terug naar uw voertuig brengt. Er zijn drie shuttlebussen beschikbaar.

Adres

Homburger Landstraße 285-289, 60433, Frankfurt am Main

Help