Drive & Park Frankfurt P2

Drive & Park Frankfurt biedt buitenparkeerplaatsen in combinatie met een pendeldienst. Omdat de parkeerplaats niet ver van de luchthaven ligt, duurt de reis slechts ongeveer 8 minuten. Indien nodig kunt u bij uw reservering een kinderzitje reserveren. Uw auto staat veilig geparkeerd op het terrein van Drive & Park Frankfurt dankzij hekken, camera's en de aanwezigheid van personeel 24 uur per dag, 7 dagen per week. Hierdoor kunt u uw reis met een gevoel van veiligheid beginnen. De pendeldienst is 7 dagen per week beschikbaar van 02:00 tot 01:00 uur.

Meer informatie

Adres

Fritz-Klatte-Straße 2, 65933, Griesheim
Parkeren Frankfurt Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Drive & Park Frankfurt P2

Drive & Park Frankfurt P2 beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
× 24/7 transfer
× Locatie aangegeven
× Valet service

Over Drive & Park Frankfurt P2

Drive & Park Frankfurt biedt u een beveiligde parkeerplaats voor uw voertuig. De pendeldienst brengt u binnen 8 minuten naar de luchthaven in Frankfurt. De shuttlebus rijdt elke 20 minuten naar het ontmoetingspunt.

Shuttleservice

Met shuttle-parkeren rijdt u naar het terrein van de aanbieder en parkeert u vervolgens zelf uw voertuig. U kunt uw autosleutel meenemen op uw reis bij Drive & Park Frankfurt. Op de parkeerplaats zijn een wachtkamer, een automaat en een toilet aanwezig en ook de chauffeur helpt u graag bij het in- en uitladen van uw bagage. Vervolgens brengt de shuttlebus u naar de luchthaven van Frankfurt, direct bij het ontmoetingspunt. Houd er rekening mee dat de transfer voor maximaal 4 personen is. Neem op uw terugreis telefonisch contact op met de parkeeraanbieder nadat u uw bagage heeft opgehaald. De shuttle komt dan rechtstreeks naar het ontmoetingspunt.

Het parkeerterrein van Drive & Park Frankfurt is uitgerust met camerabewaking, hekken en personeel. Het personeel staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Daarnaast is de open ruimte goed verlicht en bestraat. Zo kunt u uw reis met een gevoel van veiligheid beginnen.

Drive & Park Frankfurt biedt gratis kinderzitjes voor uitstapjes in de shuttlebus. Er is ook een lounge en een toilet op het terrein, waar u indien nodig gebruik van kunt maken.

Houd er rekening mee dat de shuttleservice van Drive & Park Frankfurt beschikbaar is van 02:00 tot 01:00 uur.

Er zijn ook gratis kinderzitjes beschikbaar.

Drive & Park Frankfurt biedt gratis kinderzitjes voor uitstapjes in de shuttlebus. Er is ook een lounge en een toilet op het terrein, waar u indien nodig gebruik van kunt maken.

Houd er rekening mee dat de shuttleservice van Drive & Park Frankfurt beschikbaar is van 02:00 tot 01:00 uur.

Er zijn ook gratis kinderzitjes beschikbaar.

Hoe werkt shuttle-parkeren?

Aankomst

U rijdt ongeveer 2,5 uur voor vertrek rechtstreeks naar het adres van Drive & Park Frankfurt. Het exacte adres vindt u in de reserveringsbevestiging. U hoeft Drive & Park Frankfurt van te voren niet op te bellen, u kunt direct naar hen toe rijden. Bij aankomst kunt u uw voertuig zelf parkeren. Een medewerker helpt u ook graag met het in- en uitladen van uw bagage. Nadat alle formaliteiten zijn afgehandeld, brengt de shuttle van de provider u rechtstreeks naar het ontmoetingspunt. Houd er rekening mee dat de transfer voor maximaal 4 personen is.

Terugreis

Neem op uw terugreis direct contact op met Drive & Park Frankfurt nadat u al uw bagage heeft opgehaald. De shuttle van de provider haalt u op bij het ontmoetingspunt.

Adres

Fritz-Klatte-Straße 2, 65933, Griesheim

Help