Park Sleep and Fly Tulip Inn

Tulip Inn heeft een tijdelijke aanbieding waar u voor 150,- euro tot 7 dagen kunt parkeren bij Eindhoven Airport P3, inclusief verblijf voor uw reis bij Tulip Inn en inclusief ontbijt voor 2 personen!

Goedkoop overnachten direct bij de terminal van Eindhoven? Dat is mogelijk bij Tulip Inn. Dit 3-sterren hotel is gelegen in de terminal van Eindhoven Airport. Ze bieden reizigers een relaxte en fijne beleving. Het hotel beschikt over ruime, verharde parkeerplekken op de officiële luchthaven van Eindhoven. Het terrein is omheind door een hek, heeft goede verlichting en is bewaakt met camera's. Het hotel is 24/7 geopend.

Meer informatie

Adres

Luchthavenweg 27, 5657 EA, Eindhoven
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Sleep and Fly Tulip Inn

Park Sleep and Fly Tulip Inn beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Over Park Sleep and Fly Tulip Inn

Tulip Inn is een betrouwbaar hotel dat grenst aan de terminal van Eindhoven. U kunt hier overnachten en uw auto parkeren op het terrein van de officiële luchthaven recht tegenover het hotel. De parkeergelegenheid van het hotel ligt op steenworp afstand van het hotel. U loopt er in 1 minuut naar toe. Het hotel heeft 120 kamers en ligt letterlijk tegen de vertrekhal aan. Zelfs zo dichtbij dat als u op de dag van vertrek niet eens meer naar buiten hoeft. U staat binnen enkele stappen al bij de incheckbalie. Het hotel heeft een 24-uurs receptie. Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting. Dit bedraagt €3,50 per persoon per nacht en kunt u ter plaatse betalen.

Uw auto staat veilig op de parkeerplek van de officiële luchthaven van Eindhoven. Het verharde terrein is volledig omheind en is alleen met een slagboom toegankelijk. Verder is het 24/7 beveiligd en zijn er camera's.

Alle kamers beschikken over televisie, telefoon, radio en er is gratis WIFI. Verder beschikt het hotel over een moderne fitnessruimte waar u gebruik van kunt maken.

Op de dag vóór vertrek rijdt u naar het hotel. En parkeert uw auto tegenover het hotel op de locatie van de officiële luchthaven. Een duidelijke beschrijving ontvangt u in de reserveer bevestiging. U kunt inchecken vanaf 14:00 en kan één nacht overnachten. De volgende dag kunt u heerlijk uitgerust aan uw reis beginnen. Uitchecken kan tot12:00. Op de terugweg kunt u naar het hotel lopen en uw auto ophalen uit de parkeergarage.

Adres

Luchthavenweg 27, 5657 EA, Eindhoven