Als u parkeert bij Park'ndGo Eindhoven staat uw auto vlak bij het vliegveld geparkeerd! U rijdt op de dag van uw reis naar de aanname locatie aan de Luchthavenweg. Vanaf hier zal een medewerker van Park'ndGo Eindhoven uw auto naar hun beveiligde terrein rijden, terwijl u naar de vertrekhal kan lopen. De vertrakhal ligt op ongeveer 300 meter van de aanname locatie.

Meer informatie

Adres

Luchthavenweg 25, 5657 EA, Eindhoven
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park'ndGO

Park'ndGO beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Over Park'ndGO

Als u parkeert bij Park'ndGo Eindhoven staat uw auto vlak bij het vliegveld geparkeerd! Het terrein is omheind en voorzien van camerabeveiliging.

Heenweg
U rijdt op de dag van uw reis naar de aanname locatie aan de Luchthavenweg. Vanaf hier zal een medewerker van Park'ndGo Eindhoven uw auto naar hun beveiligde terrein rijden, na een korte check van de auto en gegevens. Na de check kunt u naar de vertrekhal lopen. De vertrakhal ligt op ongeveer 300 meter van de aanname locatie.

Terugweg
Wanneer u terug bent van uw reis belt Park'ndGo zodra u geland bent. Zij zullen vervolgens u auto terug rijden naar de Luchthavenweg. Hier zal wederom een korte check plaatsvinden. Als dit gedaan is kunt u uw reis vervolgen.

Het terrein van Park'ndGo is omheind en voorzien van camerabeveiliging. Uw auto is bij Park'ndGo in goede handen.

Bij Park'ndGo Eindhoven kunt u twee waspakketten afnemen voor uw auto terwijl u op reis bent. Zo kunt uw auto laten wassen en stofzuigen. Of het interieur en exterieur grondig laten poetsen. Bekijk de producten in het reserveer overzicht voor meer informatie en prijzen.

Heenweg
U rijdt op de dag van uw reis naar de aanname locatie aan de Luchthavenweg. Let op: bel Park'ndGo een half uur van te voren om uw aankomst te bevestigen. Vanaf de Luchthavenweg zal een medewerker van Park'ndGo Eindhoven uw auto naar hun beveiligde terrein rijden, na een korte check van de auto en gegevens. Na de check kunt u naar de vertrekhal lopen. De vertrakhal ligt op ongeveer 300 meter van de aanname locatie.

Terugweg
Wanneer u terug bent van uw reis belt Park'ndGo zodra u geland bent. Zij zullen vervolgens u auto terug rijden naar de Luchthavenweg. Hier zal wederom een korte check plaatsvinden. Als dit gedaan is kunt u uw reis vervolgen.

Adres

Luchthavenweg 25, 5657 EA, Eindhoven