Lock & Fly heeft een klein maar goed bewaakt parkeerterrein. Op het parkeerterrein wordt uw auto veilig geparkeerd. U kunt bij Lock & Fly van ‘s morgens vroeg tot de laatste vlucht terecht. De ligging van de parking is uitstekend, slechts 3 minuten lopen van Airport Eindhoven af.

Meer informatie

Adres

Luchthavenweg 49, 5657EA, Eindhoven
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Lock & Fly

Lock & Fly beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Lock & Fly

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,2
Op basis van 1780 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 12 april 2019.


Prima service. Auto voor de deur afzetten en na terugkomst stond ie weer netjes voor ons klaar. Onze vlucht was twee uur vertraagd, maar daar deden ze niet moeilijk over. Ideaal dat de locatie zo dichtbij het vliegveld is. In nog geen vijf minuten lopen stonden we al in de vertrekhal.

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 11 april 2019.


Op loopafstand, prima prijs!

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 11 april 2019.


Ik ben zeer tevreden over de geboden diensten en faciliteiten van Lock & Fly waar ik nu 3x de auto heb gestald.
Super gemakkelijk te reserveren via Parkos en super goedkoop ten opzichte van andere parkeerterreinen. Een vriendelijke service ter plekke. Bij het ophalen van de auto stond deze al klaar voor de deur en kon ik zo weg rijden! Ik heb mijn parkeerplaats wel gevonden als ik weer vanaf Eindhoven ga vliegen. Geen gedoe met een shuttle bus je loopt zo naar het vliegveld.

8

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 11 april 2019.


Gemakkelijk te boeken,
Gemakkelijk bereikbaar,
Ruime plaatsen,
Loopafstand toegang vliegveld,
Voor 6 uur is er niemand aanwezig, in de boeking stond dat er dan een pion zou staan waar je kon parkeren en de sleutel mee nemen. er stond geen pion dus maar ergens neer gezet. kan ook. Bij terugkomst om 14 uur was niemand aanwezig en stonden pionnen op de toegang met mededeling parkeerplaats vol. Auto gepakt en Ik ben zo weg kunnen rijden . geen probleem.

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 11 april 2019.


Alles fantastisch.

10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 11 april 2019.


Kwamen vroeg en vertrokken weer laat dus geen medewerkers gesproken vlak bij vliegveld dus het gaat allemaal lekker snel

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 11 april 2019.


Goede service en snelle afhandeling van het afgeven en ophalen van de auto. Daarnaast ook erg dichtbij het vliegveld zelf.

10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 10 april 2019.


Prima geregeld. Heel toegankelijk.Dicht bij het vliegveld Eindhoven. 400 meter Is goed te belopen met koffers

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 10 april 2019.


Very satisfied with the price and location. I arrived very early as arranged, there were few free parking spots waiting. 3 minutes walk to the departure hall, that's very handy.

8

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 10 april 2019.


Positief. Goede parkeerplaats schuin tegenover het vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 10 april 2019.


Prima. Vlot geholpen. Lekker dichtbij vertrekhal.

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 10 april 2019.


Uitstekend,heel vriendelijk.Dichtbij de vertrekhal, en fantastisch dat ik niet zelf hoefde te parkeren.een 10!

10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 09 april 2019.


Super snel , vlakbij, niet duur, betrouwbaar !! Geen gedoe met shuttle bus.

10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 08 april 2019.


Mooi dichtbij het vliegveld .

10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 08 april 2019.


Top geregeld. Goedkoopste aanbieder recht tegenover vliegveld. Auto staat altijd netjes klaar bij terugkomst.

Over Lock & Fly

Lock & Fly beheert een niet overdekt parkeerterrein. Hier kunnen personenauto’s van allerlei maten terecht. Om de beperkte ruimte zo efficiënt mogelijk te kunnen gebruiken, geeft u uw autosleutels af aan een van de medewerkers van Lock & Fly.

U kunt dag en nacht parkeren bij Lock & Fly. Vanaf 06.30 uur tot 20.00 uur is er personeel aanwezig. Ook wanneer u buiten deze tijden aankomt op het terrein, kunt u parkeren! Wanneer één van uw vluchten tussen 20.00 uur en 06.30 uur aankomt, dan hoeft u de sleutels niet in te leveren en kunt u deze meenemen op reis.

Het parkeerterrein wordt goed beveiligd met videocamera’s en slagbomen. Lock & Fly is een expert in het veilig opbergen van bezittingen in hun kluizen. U kunt dan ook met een gerust hart uw autosleutels bij hen achterlaten.

Bij aankomst op het terrein van Lock & Fly worden automatisch opnamebeelden gemaakt van uw auto. Het parkeren bij Lock & Fly is verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

Uw auto wordt geparkeerd op het verharde terrein van Lock & Fly. Hier kunt u ook rustig wachten, WIFI gebruiken of naar het toilet gaan. Er zijn kluizen voor waardevolle bezittingen die u liever niet mee op reis wilt nemen.

Parkeren

Tijdelijke routebeschrijving

Doordat de Luchthavenweg gedeeltelijk is afgesloten kunt u de parking bereiken via een alternatieve route. Vanaf de Anthony Fokkerweg, slaat u rechtsaf de Luchthavenweg op. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf (eerste straat rechts) de Parmentierweg op. Sla aan het einde van de weg linksaf de Jan Olieslagerweg op. U volgt de weg ongeveer 400 meter, tot u de mogelijkheid krijgt om linksaf de Luchthavenweg op kunt. Eenmaal op de Luchthavenweg vindt u de parking aan uw linkerhand.


Aankomst
Lock & Fly is gevestigd aan de Luchthavenweg 49. U kunt hier makkelijk komen door het vliegveld rechts voorbij te rijden. Om uw route nauwkeurig te plannen, kunt u onze handige routeplanner gebruiken. Op deze pagina vindt u ook meer informatie over de verkeerssituatie rond de luchthaven.

Aangekomen bij Lock & Fly rijdt u het terrein op. Direct aan het begin kunt u rechts voor de receptie parkeren. Hier wordt uw auto automatisch op de foto gezet. U meldt zich vervolgens binnen bij de receptie om uw autosleutels af te geven.

Wanneer u voor 06.30 uur wilt parkeren, dan kunt u zelf het terrein van Lock & Fly oprijden. Op het terrein, wat duidelijk aangegeven is, is een parkeerplek met een pion voor u gereserveerd. Hier mag u uw auto vervolgens parkeren. Ziet u geen pion staan dan kunt u een willekeurige vrije plek op het terrein kiezen. Alleen in dit geval mag u de autosleutels zelf behouden.

Nadat de auto geparkeerd is, loopt u naar Eindhoven Airport. De luchthaven ligt een kleine 300 meter verderop. U kunt gebruik maken van bagagetrolleys.

Vertrek
Wanneer u weer terugkomt van uw vliegreis, loopt u weer naar Lock & Fly. Binnen bij de receptie kunt u uw autosleutels weer afhalen. Meestal staat uw auto nu vooraan op het parkeerterrein, zodat u makkelijk de auto kan vinden.

Het kan gebeuren dat u tijdens de reis onverwacht de dag van terugkomst moet wijzigen. U kunt dit doorgeven aan Lock & Fly. Wanneer er hierdoor parkeerkosten bijkomen, kunt u dit ter plekke bijbetalen.

Adres

Luchthavenweg 49, 5657EA, Eindhoven

Help