Lock & Fly heeft een klein maar goed bewaakt parkeerterrein. Op het parkeerterrein wordt uw auto veilig geparkeerd. U kunt bij Lock & Fly van ‘s morgens vroeg tot de laatste vlucht terecht. De ligging van de parking is uitstekend, slechts 3 minuten lopen van Airport Eindhoven af.

Meer informatie

Adres

Luchthavenweg 49, 5657EA, Eindhoven
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Lock & Fly

Lock & Fly beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Lock & Fly

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,3
Op basis van 2054 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 08 juli 2020.


Prima geregeld voor een prima bedrag. 3 minuten lopen van de vertrek en aankomsthal top. Aanrader

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 18 april 2020.


Vlotte afhandeling. Alles klopt.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 16 april 2020.


Prima ligging, vlakbij terminal. Vriendelijk personeel.
Auto voor de deur neerzetten. Deze wordt later geparkeerd.
Bij afhalen makkelijk om de auto weer mee te nemen.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 31 maart 2020.


Lock & Fly leverde goede service. Mijn auto zou binnen geparkeerd worden.
Bij aankomst was dat veranderd naar buiten , zodat wij per 24 uur de parkeerplaats konden verlaten. Een goede vooruitblik t.a.v. van het coronavirus . Als ons reisbureau ons zo had voorgelicht hadden wij thuisgebleven. Na twee nachten werden wij uit het hotel gezet en keerden zodoende te vroeg thuis. Laat in de nacht kwamen wij aan en konden zodoende zonder problemen de parkeerplaats verlaten Bedankt !

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 27 maart 2020.


Goede ligging, persoonlijke ontvangst, veilig, meedenken, redelijk betaalbaar

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 26 maart 2020.


Goede parkeerplaats dicht bij de ingang nog geen 5 minuten lopen

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 26 maart 2020.


Geboekt zonder iemand gezien te hebben. Wij vertrokken vroeg en kwamen laat terug.Geen shuttlebus nodig. 5 minuten lopen. Ideaal

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 22 maart 2020.


Geweldig. Aankomen bij Lock & Fly Eindhoven, auto parkeren en 5 minuutjes wandelen naar het vliegveld. Vriendelijk personeel.

6

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 21 maart 2020.


Lovk&Fly normaal altijd perfect. Dit keer konden wij niet naar Polen vliegen ivm met de lockdown. Helaas was dit pas binnen 24 uur voor vertrek bekend. Via Parkos 0.0 Euro terug kunnen krijgen en afgescheept met een standaard mail. Het zou Parkos sieren om een gedeelte van de kosten terug te geven!

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 20 maart 2020.


Gastvrije ontvangst
Heldere aanwijzingen waar te parkeren
Goede prijs kwaliteit verhouding
Vlakbij Eindhoven AirPort
Kon na sluitingstijd makkelijk auto ophalen 16 maart

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 20 maart 2020.


Prima service, vriendelijke mensen. En auto zonder schade terug.

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 19 maart 2020.


Prima verzorging. Dicht bij het vliegveld. Nette parkeerplek. Vriendelijke medewerkers.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 18 maart 2020.


Niets op aan te merken. Erg makkelijk en dichtbij de luchthaven.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 16 maart 2020.


Omdat wij vroeg vertrokken en laat aankwamen, hebben wij geen medewerkers gezien. We hebben de auto zoals stond aangegeven op een vrije plaats geparkeerd en ook later weer opgehaald.
Wat ons betreft werkte dat perfect. De afstand naar de terminal was niet groter dan aangegeven, ff lopen en je bent er. Als we nogmaals van uit Ehv vliegen, probeer ik Lock & Fly weer te reserveren.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 16 maart 2020.


Perfect, op nog geen 3 minuten lopen van de luchthaven.

Over Lock & Fly

Lock & Fly beheert een niet overdekt parkeerterrein. Hier kunnen personenauto’s van allerlei maten terecht. Om de beperkte ruimte zo efficiënt mogelijk te kunnen gebruiken, geeft u uw autosleutels af aan een van de medewerkers van Lock & Fly.

U kunt dag en nacht parkeren bij Lock & Fly. Vanaf 06.30 uur tot 20.00 uur is er personeel aanwezig. Ook wanneer u buiten deze tijden aankomt op het terrein, kunt u parkeren! Wanneer één van uw vluchten tussen 20.00 uur en 06.30 uur aankomt, dan hoeft u de sleutels niet in te leveren en kunt u deze meenemen op reis.

Het parkeerterrein wordt goed beveiligd met videocamera’s en slagbomen. Lock & Fly is een expert in het veilig opbergen van bezittingen in hun kluizen. U kunt dan ook met een gerust hart uw autosleutels bij hen achterlaten.

Bij aankomst op het terrein van Lock & Fly worden automatisch opnamebeelden gemaakt van uw auto. Het parkeren bij Lock & Fly is verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

Uw auto wordt geparkeerd op het verharde terrein van Lock & Fly. Hier kunt u ook rustig wachten, WIFI gebruiken of naar het toilet gaan. Er zijn kluizen voor waardevolle bezittingen die u liever niet mee op reis wilt nemen.

Parkeren

Tijdelijke routebeschrijving

Doordat de Luchthavenweg gedeeltelijk is afgesloten kunt u de parking bereiken via een alternatieve route. Vanaf de Anthony Fokkerweg, slaat u rechtsaf de Luchthavenweg op. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf (eerste straat rechts) de Parmentierweg op. Sla aan het einde van de weg linksaf de Jan Olieslagerweg op. U volgt de weg ongeveer 400 meter, tot u de mogelijkheid krijgt om linksaf de Luchthavenweg op kunt. Eenmaal op de Luchthavenweg vindt u de parking aan uw linkerhand.


Aankomst
Lock & Fly is gevestigd aan de Luchthavenweg 49. U kunt hier makkelijk komen door het vliegveld rechts voorbij te rijden. Om uw route nauwkeurig te plannen, kunt u onze handige routeplanner gebruiken. Op deze pagina vindt u ook meer informatie over de verkeerssituatie rond de luchthaven.

Aangekomen bij Lock & Fly rijdt u het terrein op. Direct aan het begin kunt u rechts voor de receptie parkeren. Hier wordt uw auto automatisch op de foto gezet. U meldt zich vervolgens binnen bij de receptie om uw autosleutels af te geven.

Wanneer u voor 06.30 uur wilt parkeren, dan kunt u zelf het terrein van Lock & Fly oprijden. Op het terrein, wat duidelijk aangegeven is, is een parkeerplek met een pion voor u gereserveerd. Hier mag u uw auto vervolgens parkeren. Ziet u geen pion staan dan kunt u een willekeurige vrije plek op het terrein kiezen. Alleen in dit geval mag u de autosleutels zelf behouden.

Nadat de auto geparkeerd is, loopt u naar Eindhoven Airport. De luchthaven ligt een kleine 300 meter verderop. U kunt gebruik maken van bagagetrolleys.

Vertrek
Wanneer u weer terugkomt van uw vliegreis, loopt u weer naar Lock & Fly. Binnen bij de receptie kunt u uw autosleutels weer afhalen. Meestal staat uw auto nu vooraan op het parkeerterrein, zodat u makkelijk de auto kan vinden.

Het kan gebeuren dat u tijdens de reis onverwacht de dag van terugkomst moet wijzigen. U kunt dit doorgeven aan Lock & Fly. Wanneer er hierdoor parkeerkosten bijkomen, kunt u dit ter plekke bijbetalen.

Adres

Luchthavenweg 49, 5657EA, Eindhoven

Help