Lock & Fly heeft een klein maar goed bewaakt parkeerterrein. Op het parkeerterrein wordt uw auto veilig geparkeerd. U kunt bij Lock & Fly van ‘s morgens vroeg tot de laatste vlucht terecht. De ligging van de parking is uitstekend, slechts 3 minuten lopen van Airport Eindhoven af.

Meer informatie

Adres

Luchthavenweg 49, 5657EA, Eindhoven
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Lock & Fly

Lock & Fly beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Lock & Fly

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,2
Op basis van 1675 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 10 december 2018.


Perfect ontvangst en afhaling auto. Goede prijs, nabij airport. Beste keus.
Er was geen shuttle gezien de nabijheid te voet ongeveer 5 minuten.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 10 december 2018.


Zeer dichtbij het vliegveld loopafstand 2 minen nette afhandeling

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 01 december 2018.


Zeer tevreden.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 01 december 2018.


Vlakbij het vliegveld
Goede service

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 30 november 2018.


Perfecte service op slechts 300m van de terminal. Auto stond klaar bij het ophalen. Geen shuttlebus dus nodig. Beter kan niet.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 29 november 2018.


Goede ervaring. Prima gelegen bij de vliegveld.
We kwamen om 06.00 aan.Er was geen personeel aanwezig. Geen probleem om de auto te parkeren. Dezelfde ervaring hadden we om 22.00 bij het ophalen van de auto.
Er is geen slagboom, wel camera's . Parkeerplaats lijkt mij kwetsbaar voor diefstal.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 28 november 2018.


Prima! Bij aankomst duurde het niet lang, we konden bijna meteen door naar het vliegveld. Vlakbij het vliegveld en ook bij terugkomst konden we vrijwel meteen door.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 28 november 2018.


Bij aankomst 06.30 werden wij supervriendelijk ontvangen. Het was een snelle afhandeling, geen wachtrij o.i.d. zodat er geen tijd verloren ging om op tijd bij de luchthaven te komen.
De parkeerplek werd keurig aangewezen.
Ook bij terugkomst hetzelfde verhaal.
Ik zal hier zeker wederom gebruik van maken.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 27 november 2018.


Vriendelijk en correct te woord gestaan door medewerker. Goede parkeerplaatsen. Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zeker een aanrader!

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 27 november 2018.


Goed geholpen door vriendelijk personeel!
3 minuten tot aan de luchthaven is ook niet gelogen

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 27 november 2018.


Alles is zeer voorspoedig verlopen.We konden de sleutels zo afgeven en de auto laten staan.En konden zo op ons gemakje naar de terminal lopen.
Terugreis hetzelfde.we konden zo de sleutels ophalen en de auto stond vooraan,dus zo wegrijden.De shuttlebus waren wij niet nodig.De medewerker was zeer vriendelijk.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 27 november 2018.


Heel goed parkeerterrein, vlakbij de vertrekhal. ik zou weer in de toekomst hier reserveren.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 23 november 2018.


Vriendelijk personeel, auto neergezet en opgehaald bij de ingangpersoneel zorgt ervoor dat het wordt geparkeerd. Alles prima geregeld. Een aanrader!

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 23 november 2018.


Prima plek dichtbij de vertrekhal. Makkelijk en veilig geregeld tegen een goede prijs

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 23 november 2018.


Correcte en snelle informatie. Goede prijs
Alles verliep volgens afspraak. Zeker een aanrader!

Over Lock & Fly

Lock & Fly beheert een niet overdekt parkeerterrein. Hier kunnen personenauto’s van allerlei maten terecht. Om de beperkte ruimte zo efficiënt mogelijk te kunnen gebruiken, geeft u uw autosleutels af aan een van de medewerkers van Lock & Fly.

U kunt dag en nacht parkeren bij Lock & Fly. Vanaf 06.30 uur tot 20.00 uur is er personeel aanwezig. Ook wanneer u buiten deze tijden aankomt op het terrein, kunt u parkeren! Wanneer één van uw vluchten tussen 20.00 uur en 06.30 uur aankomt, dan hoeft u de sleutels niet in te leveren en kunt u deze meenemen op reis.

Het parkeerterrein wordt goed beveiligd met videocamera’s en slagbomen. Lock & Fly is een expert in het veilig opbergen van bezittingen in hun kluizen. U kunt dan ook met een gerust hart uw autosleutels bij hen achterlaten.

Bij aankomst op het terrein van Lock & Fly worden automatisch opnamebeelden gemaakt van uw auto. Het parkeren bij Lock & Fly is verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

Uw auto wordt geparkeerd op het verharde terrein van Lock & Fly. Hier kunt u ook rustig wachten, WIFI gebruiken of naar het toilet gaan. Er zijn kluizen voor waardevolle bezittingen die u liever niet mee op reis wilt nemen.

Parkeren

Tijdelijke routebeschrijving

Doordat de Luchthavenweg gedeeltelijk is afgesloten kunt u de parking bereiken via een alternatieve route. Vanaf de Anthony Fokkerweg, slaat u rechtsaf de Luchthavenweg op. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf (eerste straat rechts) de Parmentierweg op. Sla aan het einde van de weg linksaf de Jan Olieslagerweg op. U volgt de weg ongeveer 400 meter, tot u de mogelijkheid krijgt om linksaf de Luchthavenweg op kunt. Eenmaal op de Luchthavenweg vindt u de parking aan uw linkerhand.


Aankomst
Lock & Fly is gevestigd aan de Luchthavenweg 49. U kunt hier makkelijk komen door het vliegveld rechts voorbij te rijden. Om uw route nauwkeurig te plannen, kunt u onze handige routeplanner gebruiken. Op deze pagina vindt u ook meer informatie over de verkeerssituatie rond de luchthaven.

Aangekomen bij Lock & Fly rijdt u het terrein op. Direct aan het begin kunt u rechts voor de receptie parkeren. Hier wordt uw auto automatisch op de foto gezet. U meldt zich vervolgens binnen bij de receptie om uw autosleutels af te geven.

Wanneer u voor 06.30 uur wilt parkeren, dan kunt u zelf het terrein van Lock & Fly oprijden. Op het terrein, wat duidelijk aangegeven is, is een parkeerplek met een pion voor u gereserveerd. Hier mag u uw auto vervolgens parkeren. Ziet u geen pion staan dan kunt u een willekeurige vrije plek op het terrein kiezen. Alleen in dit geval mag u de autosleutels zelf behouden.

Nadat de auto geparkeerd is, loopt u naar Eindhoven Airport. De luchthaven ligt een kleine 300 meter verderop. U kunt gebruik maken van bagagetrolleys.

Vertrek
Wanneer u weer terugkomt van uw vliegreis, loopt u weer naar Lock & Fly. Binnen bij de receptie kunt u uw autosleutels weer afhalen. Meestal staat uw auto nu vooraan op het parkeerterrein, zodat u makkelijk de auto kan vinden.

Het kan gebeuren dat u tijdens de reis onverwacht de dag van terugkomst moet wijzigen. U kunt dit doorgeven aan Lock & Fly. Wanneer er hierdoor parkeerkosten bijkomen, kunt u dit ter plekke bijbetalen.

Adres

Luchthavenweg 49, 5657EA, Eindhoven

Help