Lock & Fly heeft een klein maar goed bewaakt parkeerterrein. Op het parkeerterrein wordt uw auto veilig geparkeerd. U kunt bij Lock & Fly van ‘s morgens vroeg tot de laatste vlucht terecht. De ligging van de parking is uitstekend, slechts 3 minuten lopen van Airport Eindhoven af.

Meer informatie

Adres

Luchthavenweg 49, 5657EA, Eindhoven
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Lock & Fly

Lock & Fly beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Lock & Fly

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,2
Op basis van 1793 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 18 juni 2019.


Makkelijk, snel, goede service en direct naast het vliegveld! 2 min. lopen
De volgende keer absoluut weer als ik vanaf Eindhoven vlieg. En een goed/betaalbaar tarief.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 16 juni 2019.


Top bedrijf

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 16 juni 2019.


Snel, vriendelijk en correct. Op loopafstand van de gate ... Bedankt !

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 15 juni 2019.


Niks op aan te merken! Lekker dicht bij het vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 15 juni 2019.


Top! Wel handig om 24/7 open te zijn vanwege sleutel overdracht.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 14 juni 2019.


Op Eindhoven geparkeerd tegenover vliegveld, super gemakkelijk!

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 14 juni 2019.


Het contact met de medewerkers was goed zowel bij het inleveren als het ophalen van de auto, de auto werd netjes weggezet en toen we terug waren stond hij al klaar dus wij zijn zeer tevreden.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 14 juni 2019.


Lekker dicht bij vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 14 juni 2019.


Goede service en heerlijk dichtbij de hal van Eindhoven airport....totaal geen negatieve punten te bedenken

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 14 juni 2019.


Prima services. Auto staat ook weer klaar als je terugkomt.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 14 juni 2019.


Zeer goede ervaring, niet duur. 3 min. lopen naar het vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 14 juni 2019.


Helemaal goed. Mijn reservering stond niet in hun systeem maar ik kreeg meteen een plaats toegewezen.

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 21 april 2019.


Wij hadden een vroege ochtendvlucht van Eindhoven Airport. Bij aankomst een beetje zoeken waar we moesten zijn en hoe het precies werkt, maar er was een medewerker aanwezig. Hij wees ons waar we konden parkeren. Shuttlebus was niet nodig loopafstand van de terminal, alleen handbagage en voor zover ik heb gezien ook niet aanwezig. Bij terugkomst avond/nacht de auto van het parkeerterrein gehaald zonder een medewerker te zien. Beetje basic maar voor deze prijs verwacht ik niet anders prima geregeld allemaal.

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 12 april 2019.


Prima service. Auto voor de deur afzetten en na terugkomst stond ie weer netjes voor ons klaar. Onze vlucht was twee uur vertraagd, maar daar deden ze niet moeilijk over. Ideaal dat de locatie zo dichtbij het vliegveld is. In nog geen vijf minuten lopen stonden we al in de vertrekhal.

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 11 april 2019.


Op loopafstand, prima prijs!

Over Lock & Fly

Lock & Fly beheert een niet overdekt parkeerterrein. Hier kunnen personenauto’s van allerlei maten terecht. Om de beperkte ruimte zo efficiënt mogelijk te kunnen gebruiken, geeft u uw autosleutels af aan een van de medewerkers van Lock & Fly.

U kunt dag en nacht parkeren bij Lock & Fly. Vanaf 06.30 uur tot 20.00 uur is er personeel aanwezig. Ook wanneer u buiten deze tijden aankomt op het terrein, kunt u parkeren! Wanneer één van uw vluchten tussen 20.00 uur en 06.30 uur aankomt, dan hoeft u de sleutels niet in te leveren en kunt u deze meenemen op reis.

Het parkeerterrein wordt goed beveiligd met videocamera’s en slagbomen. Lock & Fly is een expert in het veilig opbergen van bezittingen in hun kluizen. U kunt dan ook met een gerust hart uw autosleutels bij hen achterlaten.

Bij aankomst op het terrein van Lock & Fly worden automatisch opnamebeelden gemaakt van uw auto. Het parkeren bij Lock & Fly is verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

Uw auto wordt geparkeerd op het verharde terrein van Lock & Fly. Hier kunt u ook rustig wachten, WIFI gebruiken of naar het toilet gaan. Er zijn kluizen voor waardevolle bezittingen die u liever niet mee op reis wilt nemen.

Parkeren

Tijdelijke routebeschrijving

Doordat de Luchthavenweg gedeeltelijk is afgesloten kunt u de parking bereiken via een alternatieve route. Vanaf de Anthony Fokkerweg, slaat u rechtsaf de Luchthavenweg op. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf (eerste straat rechts) de Parmentierweg op. Sla aan het einde van de weg linksaf de Jan Olieslagerweg op. U volgt de weg ongeveer 400 meter, tot u de mogelijkheid krijgt om linksaf de Luchthavenweg op kunt. Eenmaal op de Luchthavenweg vindt u de parking aan uw linkerhand.


Aankomst
Lock & Fly is gevestigd aan de Luchthavenweg 49. U kunt hier makkelijk komen door het vliegveld rechts voorbij te rijden. Om uw route nauwkeurig te plannen, kunt u onze handige routeplanner gebruiken. Op deze pagina vindt u ook meer informatie over de verkeerssituatie rond de luchthaven.

Aangekomen bij Lock & Fly rijdt u het terrein op. Direct aan het begin kunt u rechts voor de receptie parkeren. Hier wordt uw auto automatisch op de foto gezet. U meldt zich vervolgens binnen bij de receptie om uw autosleutels af te geven.

Wanneer u voor 06.30 uur wilt parkeren, dan kunt u zelf het terrein van Lock & Fly oprijden. Op het terrein, wat duidelijk aangegeven is, is een parkeerplek met een pion voor u gereserveerd. Hier mag u uw auto vervolgens parkeren. Ziet u geen pion staan dan kunt u een willekeurige vrije plek op het terrein kiezen. Alleen in dit geval mag u de autosleutels zelf behouden.

Nadat de auto geparkeerd is, loopt u naar Eindhoven Airport. De luchthaven ligt een kleine 300 meter verderop. U kunt gebruik maken van bagagetrolleys.

Vertrek
Wanneer u weer terugkomt van uw vliegreis, loopt u weer naar Lock & Fly. Binnen bij de receptie kunt u uw autosleutels weer afhalen. Meestal staat uw auto nu vooraan op het parkeerterrein, zodat u makkelijk de auto kan vinden.

Het kan gebeuren dat u tijdens de reis onverwacht de dag van terugkomst moet wijzigen. U kunt dit doorgeven aan Lock & Fly. Wanneer er hierdoor parkeerkosten bijkomen, kunt u dit ter plekke bijbetalen.

Adres

Luchthavenweg 49, 5657EA, Eindhoven

Help