Parkeer zorgeloos en goedkoop bij Eindhoven Airport Parkeren in Eindhoven. EA Parkeren ligt ca. 12 minuten van Eindhoven Airport. Eén van de chauffeurs neemt uw auto aan en helpt u met uw koffers, daarna brengt hij u op de afgesproken tijdstip naar Eindhoven Airport. Bij EA Parkeren gaat u zorgeloos op reis terwijl uw auto veilig staat geparkeerd op het afgesloten parkeerterrein. Bij terugkomst wordt u op het afgesproken tijdstip weer opgehaald bij de luchthaven en brengt de Shuttle service u weer naar uw auto.

Meer informatie

Adres

Driehoek 18, 5091 KA, Oost-, West-, en Middelbeers
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid EA Parkeren

EA Parkeren beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
20%

Bereikbaarheid

Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× <5min gelegen vanaf snelweg
× Valet service

Over EA Parkeren

Het buitenterrein van EA parkeren is omheind, verhard en voorzien van goede beveiliging. Bij EA parkeren kunt u terecht met alle soorten personenauto’s.

Shuttle parkeren
EA Parkeren maakt gebruik van shuttle parkeren. Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie. Een van de chauffeurs zal u helpen met uw bagage en zal u vervolgens in 12 minuten naar de luchthaven brengen. Bij terugkomst zal de shuttlebus van EA Parkeren weer op u wachten op de afgesproken plek en u snel naar uw auto brengen.

Omdat er 's nachts geen vluchten vanaf Eindhoven Airport plaatsvinden is de parking geopend van 05:00 tot 02:00 uur

Het terrein van EA parkeren is omheind, verhard en voorzien van goede beveiliging en verlichting. Op het terrein is altijd iemand aanwezig en er lopen waakhonden rond.

Bij EA Parkeren hoeft u nooit lang te wachten de Shuttlebus rijdt per oproep en brengt u direct naar de luchthaven. Er is een toilet aanwezig. Ook is het mogelijk extra dienst bij te boeken. U kunt uw auto bijvoorbeeld laten wassen of onderhoud laten uitvoeren. Ook een APK keuring is mogelijk.

Het terrein van EA parkeren bevindt zich in een rustige omgeving in Oostelbeers. Neem ongeveer 30 minuten voor aankomst contact op met de parking, zodat zij op de hoogte zijn van uw komst.

Aankomst Shuttle parkeren
U rijdt het terrein op en u kunt zich melden bij de receptie. Indien nodig helpt een medewerker u graag met uw bagage. In verband met de verzekering dient u uw sleutels af te geven. Er zal NIET met uw auto worden gereden.

Terugkomst Shuttle Parkeren
Bij terugkomst neemt u na landing weer telefonisch contact op EA Parkeren om aan te geven dat u opgehaald dient te worden. De chauffeur zal u dan duidelijke instructies geven waar en hoe laat u wordt opgehaald.

Adres

Driehoek 18, 5091 KA, Oost-, West-, en Middelbeers