Budgetparking Eindhoven

Tegen de scherpste prijs parkeren bij Eindhoven Airport? Dat kan bij Budgetparking Eindhoven. U wordt gratis van en naar het vliegveld gebracht met een shuttlebus. De rit met de shuttlebus duurt 20 minuten. U kunt uw autosleutels zelf houden tijdens de parkeerduur. Budgetparking Eindhoven is geopend vanaf 06:00 uur tot 24:00 uur.

Meer informatie

Adres

Oirschotsebaan 75, 5062 TG, Oisterwijk
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Budgetparking Eindhoven

Budgetparking Eindhoven beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
Verzekerd van parkeerplaats
× Camera's
× Voertuig inspectie
20%

Faciliteiten

Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Budgetparking Eindhoven

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,1
Op basis van 453 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 18 juni 2019.


Onze ervaring was erg positief. Prettige medewerkers. Heldere communicatie over het aantal minuten wachttijd. Snel bereikbaar via mobiele telefoon. Mooie route door prachtige omgeving.
Er is geen receptie. Daar zochten we om, omdat we even moesten wachten bij vertrek. Misschien een idee om dit nog even op de site te melden.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 18 juni 2019.


Aan alle afspraken netjes gehouden. Zeer voor herhaling aan te raden.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 17 juni 2019.


Super goed geregeld en erg vriendelijk!

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 17 juni 2019.


Prima ervaring, snelle service

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 15 juni 2019.


Eenvoudig terrein maar keurige service en goed op tijd

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 15 juni 2019.


Goed geregeld. Auto’s staan buiten op een veld. Wellicht in een natte periode niet zo fijn, maar in de zomer geen probleem. Busje naar vliegveld stond klaar bij vertrek en aankomst. Geen klachten.

10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 09 april 2019.


Super service
vlug

8

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 05 april 2019.


Hallo,
Zeer goede en winstgevende parkeerplaatsen. De pendeldienst naar de luchthaven is ook goed georganiseerd. Ik raad iedereen aan die een parkeerplaats bij Eindhoven nodig heeft.

10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 05 april 2019.


Zeer tevreden over deze parkeerplaats en het contact met de medewerkers. Het verliep zoals afgesproken.

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 20 maart 2019.


Bellen en men staat klaar, vriendelijke medewerkers. Parkeerterrein is nog wat rommelig oud boeren erf.
Vanwege het persoonlijk contact is er vrijwel geen wachttijd voor de shuttle, wachten wordt met name veroorzaakt doordat passagiers met verschillende vluchten komen maar langer dan 10-15min heeft dat niet geduurd.

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 20 maart 2019.


Stipt op tijd met de gemaakte afspraken. Vriendelijke medewerkers

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 06 maart 2019.


Super snel geholpen, makkelijk te regelen , de bewaking van de auto's op de parkeer terrein staat op zijn scherpste.. .. ..

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 21 februari 2019.


Mijn ervaring is positief: prima parkeren voor een redelijke prijs en dan ook nog transport naar en van het vliegveld zonder gedoe met koffers in een stadsbus Top. Waar wat aan gedaan moet worden is de bestrating van de parkeerplek. Met regenweer uit moeten stappen op een modderige plek is wat minder. Het zal ongetwijfeld goed komen.

8

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 18 februari 2019.


Prima geholpen. Over alles zeer tevreden behalve de afstand naar het vliegveld. Het is helaas nog al afgelegen.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 16 januari 2019.


Wij vonden het goed en prettig geregeld. Het contact was goed met de chaufeurs.

Over Budgetparking Eindhoven

Budgetparking Eindhoven is een klein bedrijf waar u buiten kunt parkeren. Er is ruimte voor alle soorten en maten auto’s. De parking is ‘s morgenvroeg van 06.00 uur tot middernacht open. U parkeert zelf de auto op het terrein, waarna u zelf de autosleutels kunt houden.

Shuttle service
Om van het parkeerterrein naar het vliegveld te komen, kunt u gebruik maken van de shuttle service. Een shuttlebus brengt u in 20 minuten ernaartoe en haalt u aan het einde van uw reis weer op. De shuttlebus rijdt voor iedere klant apart. De chauffeur is altijd bereid om u te helpen om de koffers in de shuttlebus te laden.

Het parkeerterrein van Budgetparking Eindhoven is voorzien van een omheining en er is ten alle tijden personeel aanwezig op het parkeerterrein. Zo kunnen onbevoegden het terrein niet betreden en bent u ervan verzekerd dat uw auto op een veilige manier geparkeerd staat.

Het parkeerterrein van Budgetparking Eindhoven is grotendeels verhard, maar heeft ook enkele parkeerplekken in het gras. Voor de rit met de shuttlebus zijn er kinderzitjes beschikbaar.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Budgetparking Eindhoven is de Oirschotsebaan 75 te Oisterwijk. Het landelijk gelegen parkeerterrein is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. U mijdt hierdoor de verkeersdrukte van Eindhoven zelf. De route naar de parking kunt u vinden met onze handige routeplanner. Het parkeerterrein ligt ongeveer 19 kilometer af van het vliegveld.

20 minuten voor aankomst belt u met Budgetparking Eindhoven dat u eraan komt. De parking is tussen 06.00 en 24.00 uur bereikbaar. Aangekomen bij de parking rijdt u het terrein op waar u opgewacht wordt door een medewerker. Deze zal u een parkeerplek toewijzen.

Mocht u op een ander tijdstip aankomen dan aangegeven tijdens de reservering, moet u dit tijdig laten weten. Dan kan het personeel van de parking zich hierop voorbereiden.

De chauffeur van de shuttlebus helpt u graag om de koffers in te laden. De witte shuttlebus kan 8 personen tegelijk vervoeren. De shuttlebus rijdt gewoonweg voor elke klant apart, maar het kan voorkomen dat klanten die om dezelfde tijd aankomen, ook meegaan in uw shuttlebus. De shuttlebus zet u af op een kruispunt voor de luchthaven. De transfer duurt maximaal 20 minuten.

Vertrek
Wanneer u weer op Eindhoven Airport geland bent, belt u met Budgetparking Eindhoven. Terwijl u de koffers van de bagageband haalt, rijdt de shuttlebus naar het vliegveld om u op te halen. De witte shuttlebus wacht u weer op het kruispunt aan de Freddy van Riemsdijkweg op. Dit is hetzelfde kruispunt waar u op de heenreis afgezet bent.

Het kan voorkomen dat u om een of andere reden de terugvlucht enkele dagen moet uitstellen. Wanneer u enkele dagen later terugvliegt dan gepland, dan kunt u dit tijdens de reis aan Budgetparking Eindhoven doorgeven. U kunt ter plekke het bedrag voor de extra dagen contant bijbetalen.

Adres

Oirschotsebaan 75, 5062 TG, Oisterwijk

Help