Budgetparking Eindhoven

Tegen de scherpste prijs parkeren bij Eindhoven Airport? Dat kan bij Budgetparking Eindhoven. U wordt gratis van en naar het vliegveld gebracht met een shuttlebus. De rit met de shuttlebus duurt 20 minuten. U kunt uw autosleutels zelf houden tijdens de parkeerduur. Budgetparking Eindhoven is geopend vanaf 06:00 uur tot 24:00 uur.

Meer informatie

Adres

Oirschotsebaan 75, 5062 TG, Oisterwijk
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Budgetparking Eindhoven

Budgetparking Eindhoven beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
Verzekerd van parkeerplaats
× Camera's
× Voertuig inspectie
20%

Faciliteiten

Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Budgetparking Eindhoven

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,0
Op basis van 559 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 17 oktober 2019.


Goede parking en prima routebeschrijving en met ophalen een vlotte jonge chauffeur.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2019.


Wij vonden het super goed geregeld. Je belt en ze staan er al. De prijs is prima
dank voor jullie goede service en tot de volgende keer.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2019.


Half uurtje voor vertrek bellen en ze staan klaar om je naar t vliegveld te brengen. Ik werd overigens nog terug gebeld dat er een ongeluk was gebeurd en ik beter een andere route kon kiezen. Top! Terug ok prima, gebeld toen ik geland was en men stond er weer om mij naar mijn auto te brengen.
Verbeterpunt Een veiliger gevoel als het terrein afgesloten is.
Goedkoop!

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2019.


Prima parkeerplek. Jammer dat het betrekkelijk ver van het vliegveld.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 10 oktober 2019.


Goede service, contact medewerkers ruim voldoende
Sterke punt is de prijs
S'avonds van te voren is ons gebeld dat zij om 06.00 uur daar aanwezig zouden zijn. 30 Minuten ervoor waren wij aanwezig, Toch belde ze ons om 06.10 uur of wij al aanwezig waren.
06.00 uur aanwezig. moet ook 06.00 uur zijn!!

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2019.


Goede service ,vriendelijke mensen die je weg brengen en komen ophalen, als je land en je belt ze op staan ze klaar als jij met de koffers naar buiten komt toppie

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 06 oktober 2019.


Uitstekend, alles volgens afspraak

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 04 oktober 2019.


Op de heenweg was dhr een beetje moeilijk te verstaan aan de telefoon maar verder bij de parking wel te volgen. Bij terugkeer gehaald door een erg aardig/ gezellig en behulpzame mevrouw

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 03 oktober 2019.


Goed en goedkoop!

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2019.


Normaliter proberen we in de directe omgeving van de luchthaven te parkeren, maar dat lukte niet.
Bij nader zoeken kwamen we uit bij Parkos.
Achteraf kijken we met veel genoegen terug over gebracht en opgehaald worden. We zijn na aankomst nagenoeg direct naar het vliegveld gebracht en bij terugkeer, stond men ons al op te wachten, middels telefonisch kontakt en ondanks onze vertraging. Het brengen en ophalen van het vliegveld en ophalen via binnendoor wegen werkte prima. De kommunicatie via de telefoon werkte prima.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 30 september 2019.


Vind het altijd prima geregeld, geen wachttijden en voor de deur afgezet.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 29 september 2019.


Supervriendelijke service. Prijs was goed. Wegbrengen en ophalen on time. Auto zag er naar terugkomst prima uit. Ontzettend fijn dat dë sleutels niet ingeleverd hoeven te worden. Dat was voor mij de grootste reden om daar te parkeren de rest ervaar ik als bonus.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 26 september 2019.


Alles is netjes per mail geregeld, contact telefonisch was ook goed, geen sleutels afgeven hebben we bewust voor gekozen

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 22 september 2019.


Hoewel de parkeerplaats ,15 km van het vliegveld vandaan is zijn wij tevreden over de plek, het heen en weer rijden en het opnemen van de telefoon. Zelfs toen wij S-nachts om 3 uur belden kwam er een vriendelijke man aan de telefoon die ons later op kwam halen.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 22 september 2019.


Prima plek

Over Budgetparking Eindhoven

Budgetparking Eindhoven is een klein bedrijf waar u buiten kunt parkeren. Er is ruimte voor alle soorten en maten auto’s. De parking is ‘s morgenvroeg van 06.00 uur tot middernacht open. U parkeert zelf de auto op het terrein, waarna u zelf de autosleutels kunt houden.

Shuttle service
Om van het parkeerterrein naar het vliegveld te komen, kunt u gebruik maken van de shuttle service. Een shuttlebus brengt u in 20 minuten ernaartoe en haalt u aan het einde van uw reis weer op. De shuttlebus rijdt voor iedere klant apart. De chauffeur is altijd bereid om u te helpen om de koffers in de shuttlebus te laden.

Het parkeerterrein van Budgetparking Eindhoven is voorzien van een omheining en er is ten alle tijden personeel aanwezig op het parkeerterrein. Zo kunnen onbevoegden het terrein niet betreden en bent u ervan verzekerd dat uw auto op een veilige manier geparkeerd staat.

Het parkeerterrein van Budgetparking Eindhoven is grotendeels verhard, maar heeft ook enkele parkeerplekken in het gras. Voor de rit met de shuttlebus zijn er kinderzitjes beschikbaar.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Budgetparking Eindhoven is de Oirschotsebaan 75 te Oisterwijk. Het landelijk gelegen parkeerterrein is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. U mijdt hierdoor de verkeersdrukte van Eindhoven zelf. De route naar de parking kunt u vinden met onze handige routeplanner. Het parkeerterrein ligt ongeveer 19 kilometer af van het vliegveld.

20 minuten voor aankomst belt u met Budgetparking Eindhoven dat u eraan komt. De parking is tussen 06.00 en 24.00 uur bereikbaar. Aangekomen bij de parking rijdt u het terrein op waar u opgewacht wordt door een medewerker. Deze zal u een parkeerplek toewijzen.

Mocht u op een ander tijdstip aankomen dan aangegeven tijdens de reservering, moet u dit tijdig laten weten. Dan kan het personeel van de parking zich hierop voorbereiden.

De chauffeur van de shuttlebus helpt u graag om de koffers in te laden. De witte shuttlebus kan 8 personen tegelijk vervoeren. De shuttlebus rijdt gewoonweg voor elke klant apart, maar het kan voorkomen dat klanten die om dezelfde tijd aankomen, ook meegaan in uw shuttlebus. De shuttlebus zet u af op een kruispunt voor de luchthaven. De transfer duurt maximaal 20 minuten.

Vertrek
Wanneer u weer op Eindhoven Airport geland bent, belt u met Budgetparking Eindhoven. Terwijl u de koffers van de bagageband haalt, rijdt de shuttlebus naar het vliegveld om u op te halen. De witte shuttlebus wacht u weer op het kruispunt aan de Freddy van Riemsdijkweg op. Dit is hetzelfde kruispunt waar u op de heenreis afgezet bent.

Het kan voorkomen dat u om een of andere reden de terugvlucht enkele dagen moet uitstellen. Wanneer u enkele dagen later terugvliegt dan gepland, dan kunt u dit tijdens de reis aan Budgetparking Eindhoven doorgeven. U kunt ter plekke het bedrag voor de extra dagen contant bijbetalen.

Adres

Oirschotsebaan 75, 5062 TG, Oisterwijk

Help