Budgetparking Eindhoven

Tegen de scherpste prijs parkeren bij Eindhoven Airport? Dat kan bij Budgetparking Eindhoven. U wordt gratis van en naar het vliegveld gebracht met een shuttlebus. De rit met de shuttlebus duurt 20 minuten. U kunt uw autosleutels zelf houden tijdens de parkeerduur. Budgetparking Eindhoven is geopend vanaf 06:00 uur tot 24:00 uur.

Meer informatie

Adres

Oirschotsebaan 75, 5062 TG, Oisterwijk
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Budgetparking Eindhoven

Budgetparking Eindhoven beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
Verzekerd van parkeerplaats
× Camera's
× Voertuig inspectie
20%

Faciliteiten

Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Budgetparking Eindhoven

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,0
Op basis van 593 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 29 maart 2020.


De afspraken werden correct nageleefd

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 21 maart 2020.


Ik ben heel tevreden over deze beheerder in Oisterwijk, aardige bestuurders en staan zsm voor je klaar om je weg te brengen of op te halen.

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 20 maart 2020.


Prima, ophalen op vliegveld heb ik afgezegd

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 02 maart 2020.


Wij zijn ontzettend tevreden met Budgetparking.
vriendelijk personeel en makkelijk, je belt en zij staan er op tijd.

2

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 23 februari 2020.


Zoals aangegeven op de parkeerbevestiging belde wij een half uur van te voren met het aangegeven nummer. Geen contact, niet teruggebeld. Na 10 keer bellen nog niks. De parkeergelegenheid was een niet afgesloten terrein met een slechte uitstraling door rommel en een paar autos met lekke banden. Wij zijn na een uur maar vertrokken. Uiteindelijk werden we net voor vertrek met ons vliegtuig gelukkig dankzij de taxicentrale op tijd gehaald gebeld, de chauffeur bleek afgebeld te hebben.....waardeloos. na 2 keer gesommeerd te hebben onze kosten terug te willen hebben met bevestiging hiervan nog niks gezien. Zelfs een ster is nog te veel.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 16 februari 2020.


De parkeerplaats ziet er niet professioneel uit. Daar staat tegenover dat de service perfect is. Zowel bij aankomst als bij vertrek stond de chauffeur al op ons te wachten. De rijtijd was in beide gevallen ongeveer 15 minuten.

8

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 26 januari 2020.


Goed maar rommelig parkeren slecht verliicht

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 18 januari 2020.


Dienst is goed en vriendelijk personeel.
Naar luchthaven en terug ophalen verliep op een correcte manier.
Verbetering aan de parking zelf zou een ster meer waard zijn, want het terrein lag er niet zo goed bij.

Over Budgetparking Eindhoven

Budgetparking Eindhoven is een klein bedrijf waar u buiten kunt parkeren. Er is ruimte voor alle soorten en maten auto’s. De parking is ‘s morgenvroeg van 06.00 uur tot middernacht open. U parkeert zelf de auto op het terrein, waarna u zelf de autosleutels kunt houden.

Shuttle service
Om van het parkeerterrein naar het vliegveld te komen, kunt u gebruik maken van de shuttle service. Een shuttlebus brengt u in 20 minuten ernaartoe en haalt u aan het einde van uw reis weer op. De shuttlebus rijdt voor iedere klant apart. De chauffeur is altijd bereid om u te helpen om de koffers in de shuttlebus te laden.

Het parkeerterrein van Budgetparking Eindhoven is voorzien van een omheining en er is ten alle tijden personeel aanwezig op het parkeerterrein. Zo kunnen onbevoegden het terrein niet betreden en bent u ervan verzekerd dat uw auto op een veilige manier geparkeerd staat.

Het parkeerterrein van Budgetparking Eindhoven is grotendeels verhard, maar heeft ook enkele parkeerplekken in het gras. Voor de rit met de shuttlebus zijn er kinderzitjes beschikbaar.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Budgetparking Eindhoven is de Oirschotsebaan 75 te Oisterwijk. Het landelijk gelegen parkeerterrein is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. U mijdt hierdoor de verkeersdrukte van Eindhoven zelf. De route naar de parking kunt u vinden met onze handige routeplanner. Het parkeerterrein ligt ongeveer 19 kilometer af van het vliegveld.

20 minuten voor aankomst belt u met Budgetparking Eindhoven dat u eraan komt. De parking is tussen 06.00 en 24.00 uur bereikbaar. Aangekomen bij de parking rijdt u het terrein op waar u opgewacht wordt door een medewerker. Deze zal u een parkeerplek toewijzen.

Mocht u op een ander tijdstip aankomen dan aangegeven tijdens de reservering, moet u dit tijdig laten weten. Dan kan het personeel van de parking zich hierop voorbereiden.

De chauffeur van de shuttlebus helpt u graag om de koffers in te laden. De witte shuttlebus kan 8 personen tegelijk vervoeren. De shuttlebus rijdt gewoonweg voor elke klant apart, maar het kan voorkomen dat klanten die om dezelfde tijd aankomen, ook meegaan in uw shuttlebus. De shuttlebus zet u af op een kruispunt voor de luchthaven. De transfer duurt maximaal 20 minuten.

Vertrek
Wanneer u weer op Eindhoven Airport geland bent, belt u met Budgetparking Eindhoven. Terwijl u de koffers van de bagageband haalt, rijdt de shuttlebus naar het vliegveld om u op te halen. De witte shuttlebus wacht u weer op het kruispunt aan de Freddy van Riemsdijkweg op. Dit is hetzelfde kruispunt waar u op de heenreis afgezet bent.

Het kan voorkomen dat u om een of andere reden de terugvlucht enkele dagen moet uitstellen. Wanneer u enkele dagen later terugvliegt dan gepland, dan kunt u dit tijdens de reis aan Budgetparking Eindhoven doorgeven. U kunt ter plekke het bedrag voor de extra dagen contant bijbetalen.

Adres

Oirschotsebaan 75, 5062 TG, Oisterwijk

Help