Staat uw vakantie of zakenreis voor de deur en wilt u vliegen vanaf Düsseldorf Airport en liever met uw eigen auto naar de luchthaven rijden? Parkeer dan comfortabel en zorgeloos met onze valet service op Düsseldorf Airport. U rijdt rechtstreeks naar de terminal van de luchthaven Düsseldorf. Het voertuig wordt daar opgehaald en op de terugreis weer ingeleverd. Onze prijzen zijn open en transparant. Voer gewoon uw heen- en terugvlucht in en de prijs wordt onmiddellijk weergegeven.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  STARPARKEN heeft meer dan 100 parkeerplaatsen. De maximale instaphoogte is 2,60m. Het parkeerterrein is de klok rond voor u geopend.

  Valet-Service
  Met valet parking rijdt u niet naar het parkeerterrein zelf, maar rechtstreeks naar de luchthaven. Een medewerker van STARPARKEN Düsseldorf zal u in de vertrekhal opwachten. Na een korte controle van uw auto op eventuele bestaande schade, kunt u alvast inchecken voor uw vlucht terwijl de chauffeur uw auto op de parkeerplaats parkeert. Op de terugreis wordt uw auto weer naar de luchthaven gebracht.

 • veiligheid

  chevron

  Het STARPARKEN-terrein is omheind en geasfalteerd. De parkeerplaats is ook verzekerd tegen brandstichting en diefstal. Uw autosleutels worden veilig in een kluis bewaard.

  Tijdens de overdracht wordt uw auto gecontroleerd op eventuele bestaande schade. Er zullen foto's worden genomen en de kilometerstand zal worden genoteerd. U vult het formulier samen met de chauffeur in, zodat misverstanden worden vermeden. Uw auto is verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder..

 • faciliteiten

  chevron

  STARPARKEN biedt ondersteuning voor lege accu's in je auto. U kunt uw elektrische auto ook op het park parkeren (neem uw eigen kabel mee).

 • bereikbaarheid

  chevron

  Aankomst: Rijdt u alstublieft direct met uw auto naar Terminal B-C van het vliegveld Düsseldorf. Bel ons 15 minuten voor uw aankomst op de luchthaven. Uw auto wordt daar geaccepteerd. Onze medewerkers zullen uw voertuig dan veilig naar onze parkeerplaats brengen. PRINT DE RESERVERINGSBEVESTIGING UIT EN NEEM DEZE MEE BIJ HET INLEVEREN VAN UW VOERTUIG.

  Als u terugkeert, neem dan ook de roltrap of lift naar boven naar Terminal B-C en bel de hotline. Verlaat de terminal, onze medewerker zal u opwachten met uw voertuig voor de juiste terugkeer van het voertuig. PRINT DE RESERVERINGSBEVESTIGING UIT EN NEEM DEZE MEE NAAR DE OVERDRACHT VAN HET VOERTUIG. Bij problemen of vragen kunt u contact opnemen met de parkeeraanbieder op 015228407258. Wij wensen u een goede reis! U kunt uw elektrische auto ook op het park parkeren (neem uw eigen kabel mee).

 • Locatie

  chevron
Datum van
za. 16-12-2023
Datum tot
za. 23-12-2023

Over STARPARKEN

  Beoordelingen en recensies
  Hans Donkers
  full star
  2
  Geparkeerd van 25-11-2023 tot 02-12-2023
  Eerst extra betalen omdat we te lang hebben m ...Lees meer

  Parkos

  Beste Hans, hartelijk dank voor uw bericht. D ...Lees meer
  Valet buiten
  8 december 2023
  Marko Stollmeier
  full star
  6
  Geparkeerd van 28-11-2023 tot 01-12-2023
  Ich habe Valley Parke bestellt, wie schon so ...Lees meer

  Parkos

  Sehr geehrter Herr Stollmeier, vielen Dank fü ...Lees meer
  Valet buiten
  5 december 2023
  Anoniem
  full star
  10
  Geparkeerd van 01-12-2023 tot 04-12-2023
  snel en correct afgehandeld, zelfs nadat we b ...Lees meer
  Valet buiten
  5 december 2023
  Beschikbaarheid STARPARKEN
  16 december 2023 naar 23 december 2023 Wijzig data

  STARPARKEN beoordeling

  Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.

  De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.