Staat uw vakantie of zakenreis voor de deur en wilt u vliegen vanaf Düsseldorf Airport en liever met uw eigen auto naar de luchthaven rijden? Parkeer dan comfortabel en zorgeloos met onze valet service op Düsseldorf Airport. U rijdt rechtstreeks naar de terminal van de luchthaven Düsseldorf. Het voertuig wordt daar opgehaald en op de terugreis weer ingeleverd. Onze prijzen zijn open en transparant. Voer gewoon uw heen- en terugvlucht in en de prijs wordt onmiddellijk weergegeven.

Meer informatie

Adres

Boschstraße.13, 40880, Ratingen
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid STARPARKEN

Beoordelingen STARPARKEN

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,6
Op basis van 53 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2022.


Excellent service

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2022.


Prima valet service, aardig personeel en op tijd!

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 30 september 2022.


Rare vraag aangezien we het parkeerterrein niet hebben gezien. De vriendelijkheid van de medewerkers was niet geweldig, beetje nors. Maar supergoed geregeld, er werd al op ons gewacht bij aankomst op het vliegveld en ook bij vertrek ging het vlotjes! We zullen hier waarschijnlijk nog wel eens gebruik van maken!

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 29 september 2022.


We waren te vroeg op de afgesproken plaats, maar de medewerker loste het prima op. Ook bij terugkomst snel de auto weer afgeleverd op de afgesproken plek.

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 27 september 2022.


Wel erg druk ter plaatse

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 23 september 2022.


Prima.

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 18 september 2022.


Ging heel lekker vlot
Binnen 5 min zaten wij in de auto
Top

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 16 september 2022.


Fijne ervaring

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 14 september 2022.


Top service! Bij aankomst op het vliegveld stond meneer al klaar om de auto in ontvangst te nemen. Bij terugkomst was onze auto binnen de gestelde 7 minuten ook weer gearriveerd. Wat een top service!

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 13 september 2022.


Prima

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 11 september 2022.


Prima gelopen. Boeken, auto ophalen en auto weer terugbrengen allemaal zoals het hoort te zijn.
Geen verbeterpunten van mijn kant

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 11 september 2022.


Goed

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 08 september 2022.


Heb valet parking geboekt . Moest 15 min van te voren bellen maar heb 8x moeten bellen voor er iemand op pakte er stond wel iemand om de auto aan te nemen dat was goed . Bij terug komst hadden we gebeld maar de persoon kon geen Engels werd 5min daarna terug gebeld door iemand die wel Engels kon . De auto kwam in nette staat terug daarover geen klachten

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 03 september 2022.


Wat wij jammer vinden is dat het bedrijf diverse malen hadden gebeld waar wij bleven. Vervolgens heb ik afgesproken dat ik zou bellen als wij de koffers hadden. Dit hoort volgens mij ook . Minuten later belden ze weer. Was zeer vervelend.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 31 augustus 2022.


Vriendelijke mensen, maar enigszins onduidelijk Er werd nauwelijks een controle ronde om de auto gedaan gauw 2 foto's dat was het. Ik had er daardoor wel lichte twijfels over of ik er wel goed aan deed om mijn auto bij deze partij onder te brengen.

Toch heb ik het als zeer prettig ervaren en zal de volgende keer waarschijnlijk weer bij hun boeken als ik via Düsseldorf ga vliegen.

Over STARPARKEN

STARPARKEN heeft meer dan 100 parkeerplaatsen. De maximale instaphoogte is 2,60m. Het parkeerterrein is de klok rond voor u geopend.

Valet-Service
Met valet parking rijdt u niet naar het parkeerterrein zelf, maar rechtstreeks naar de luchthaven. Een medewerker van STARPARKEN Düsseldorf zal u in de vertrekhal opwachten. Na een korte controle van uw auto op eventuele bestaande schade, kunt u alvast inchecken voor uw vlucht terwijl de chauffeur uw auto op de parkeerplaats parkeert. Op de terugreis wordt uw auto weer naar de luchthaven gebracht.

Het STARPARKEN-terrein is omheind en geasfalteerd. De parkeerplaats is ook verzekerd tegen brandstichting en diefstal. Uw autosleutels worden veilig in een kluis bewaard.

Tijdens de overdracht wordt uw auto gecontroleerd op eventuele bestaande schade. Er zullen foto's worden genomen en de kilometerstand zal worden genoteerd. U vult het formulier samen met de chauffeur in, zodat misverstanden worden vermeden. Uw auto is verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder..

STARPARKEN bietet Unterstützung bei leerer Batterie für Ihr Auto an.

Aankomst: Rijdt u alstublieft direct met uw auto naar Terminal B-C van het vliegveld Düsseldorf. Bel ons 15 minuten voor uw aankomst op de luchthaven. Uw auto wordt daar geaccepteerd. Onze medewerkers zullen uw voertuig dan veilig naar onze parkeerplaats brengen. PRINT DE RESERVERINGSBEVESTIGING UIT EN NEEM DEZE MEE BIJ HET INLEVEREN VAN UW VOERTUIG.

Als u terugkeert, neem dan ook de roltrap of lift naar boven naar Terminal B-C en bel de hotline. Verlaat de terminal, onze medewerker zal u opwachten met uw voertuig voor de juiste terugkeer van het voertuig. PRINT DE RESERVERINGSBEVESTIGING UIT EN NEEM DEZE MEE NAAR DE OVERDRACHT VAN HET VOERTUIG. Bij problemen of vragen kunt u contact opnemen met de parkeeraanbieder op 015228407258. Wij wensen u een goede reis!

Adres

Boschstraße.13, 40880, Ratingen