STARPARKEN

Düsseldorf Airport
full star
9,6 125 beoordelingen

Staat uw vakantie of zakenreis voor de deur en wilt u vliegen vanaf Düsseldorf Airport en liever met uw eigen auto naar de luchthaven rijden? Parkeer dan comfortabel en zorgeloos met onze valet service op Düsseldorf Airport. U rijdt rechtstreeks naar de terminal van de luchthaven Düsseldorf. Het voertuig wordt daar opgehaald en op de terugreis weer ingeleverd. Onze prijzen zijn open en transparant. Voer gewoon uw heen- en terugvlucht in en de prijs wordt onmiddellijk weergegeven.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  STARPARKEN heeft meer dan 100 parkeerplaatsen. De maximale instaphoogte is 2,60m. Het parkeerterrein is de klok rond voor u geopend.

  Valet-Service
  Met valet parking rijdt u niet naar het parkeerterrein zelf, maar rechtstreeks naar de luchthaven. Een medewerker van STARPARKEN Düsseldorf zal u in de vertrekhal opwachten. Na een korte controle van uw auto op eventuele bestaande schade, kunt u alvast inchecken voor uw vlucht terwijl de chauffeur uw auto op de parkeerplaats parkeert. Op de terugreis wordt uw auto weer naar de luchthaven gebracht.

 • veiligheid

  chevron

  Het STARPARKEN-terrein is omheind en geasfalteerd. De parkeerplaats is ook verzekerd tegen brandstichting en diefstal. Uw autosleutels worden veilig in een kluis bewaard.

  Tijdens de overdracht wordt uw auto gecontroleerd op eventuele bestaande schade. Er zullen foto's worden genomen en de kilometerstand zal worden genoteerd. U vult het formulier samen met de chauffeur in, zodat misverstanden worden vermeden. Uw auto is verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder..

 • faciliteiten

  chevron

  STARPARKEN bietet Unterstützung bei leerer Batterie für Ihr Auto an. U kunt uw elektrische auto ook op het park parkeren (neem uw eigen kabel mee).

 • bereikbaarheid

  chevron

  Aankomst: Rijdt u alstublieft direct met uw auto naar Terminal B-C van het vliegveld Düsseldorf. Bel ons 15 minuten voor uw aankomst op de luchthaven. Uw auto wordt daar geaccepteerd. Onze medewerkers zullen uw voertuig dan veilig naar onze parkeerplaats brengen. PRINT DE RESERVERINGSBEVESTIGING UIT EN NEEM DEZE MEE BIJ HET INLEVEREN VAN UW VOERTUIG.

  Als u terugkeert, neem dan ook de roltrap of lift naar boven naar Terminal B-C en bel de hotline. Verlaat de terminal, onze medewerker zal u opwachten met uw voertuig voor de juiste terugkeer van het voertuig. PRINT DE RESERVERINGSBEVESTIGING UIT EN NEEM DEZE MEE NAAR DE OVERDRACHT VAN HET VOERTUIG. Bij problemen of vragen kunt u contact opnemen met de parkeeraanbieder op 015228407258. Wij wensen u een goede reis! U kunt uw elektrische auto ook op het park parkeren (neem uw eigen kabel mee).

 • Locatie

  chevron

Over STARPARKEN

  Klanten beoordelen parkeeraanbieders met een 9,6 full star
  Anoniem
  full star
  10
  Geparkeerd van 24-11-2022 tot 27-11-2022
  Gewoon goed! Communicatie goed, komen afspraken na en alles duidelijk ...Lees meer
  Valet buiten
  26 april 2023
  Ruud van Valburg
  full star
  10
  Geparkeerd van 20-03-2023 tot 29-03-2023
  Super geregeld. Vriendelijke mensen. uitstappen en bij terug komst instappen. Makkelijker kan echt niet. ...Lees meer
  Valet buiten
  30 maart 2023
  Knut Dominikus
  full star
  10
  Geparkeerd van 22-03-2023 tot 29-03-2023
  Zeer goede en snelle afhandeling. Vriendelijk personeel, en bijna geen wachttijden bij terugkomst. ...Lees meer
  Valet buiten
  30 maart 2023
  Beschikbaarheid STARPARKEN
  10 juni 2023 naar 17 juni 2023 Wijzig data

  STARPARKEN beoordeling

  Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.

  De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.