PARKVOGEL Düsseldorf

Bij PARKVOGEL kunt u parkeren in een moderne parkeergarage direct bij de Düsseldorfse ISS Dome. De parkeergarage biedt plaats aan maximaal 1200 auto's en is voorzien van een videobewaking. De shuttlebus rijdt in 9 minuten naar het vliegveld en vertrekt om 03:30 uur tot de laatste terugvlucht.


Let op: De door u opgegeven tijd wordt door de parkeeraanbieder gebruikt om personeel en pendelbussen in te plannen. Indien de aankomsttijd meer dan 2 uur verschilt nadat u uw reservering heeft gemaakt, kunt u dit kosteloos aanpassen onder "Wijzig reservering" in uw bevestigingsmail. Indien u uw vluchtgegevens nog niet kent, vul dan 00:00 in.

Meer informatie

Adres

Theodorstr. 281, 40472, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid PARKVOGEL Düsseldorf

PARKVOGEL Düsseldorf beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Over PARKVOGEL Düsseldorf

Bij PARKVOGEL kunt u parkeren in een moderne parkeergarage direct bij de Düsseldorfse ISS Dome. De parkeergarage biedt plaats aan maximaal 1200 auto's en is voorzien van een videobewaking. De shuttlebus rijdt in 9 minuten naar het vliegveld en vertrekt om 03:15 uur tot de laatste terugvlucht.

Shuttle-Parkeren

U rijdt direct naar de slagboom van de parkeergarage bij de ISS Dome en meldt zich bij een medewerker die de slagboom voor u opent. Normaal gesproken staat het personeel van PARKVOGEL op u te wachten. Als er geen personeelslid op u wacht, meldt u zich dan bij de receptie aan de linkerkant van de slagboom. U kunt dan uw auto parkeren en de shuttlebus naar het vliegveld nemen. Neem je sleutels mee op reis. Bij terugkomst haalt de shuttlebus u op bij het vliegveld en brengt u terug naar de parkeergarage.

Let op de maximale toegangshoogte van 2,00 meter.

Bij PARKVOGEL kunt u uw vakantie zonder zorgen beginnen. De parkeergarage van PARKVOGEL wordt gedeeltelijk met video's bewaakt en de medewerkers zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week ter plaatse. De parkeeraanbieder is verzekerd volgens zijn voorwaarden en u neemt uw sleutels mee.

PARKVOGEL biedt u een gratis pendeldienst naar de luchthaven. De bus rijdt elke 30 minuten van 03:15 tot 1:130 uur van het vliegveld naar de parkeergarage. Het personeel helpt u graag met uw bagage.

PARKVOGEL beschikt over een wachtruimte en een vluchtinformatie monitor waar u zich kunt informeren over uw vertrek.

Shuttle-Service

Heenreis
U rijdt direct naar de slagboom van de parkeergarage bij de ISS Dome. Het personeel wacht al op u, want u geeft uw aankomsttijd aan wanneer u boekt. Als u daar geen medewerker aantreft, meldt u zich dan bij de receptie aan de linkerkant van de slagboom. Het personeel van PARKVOGEL opent de slagboom voor u en u kunt uw auto zelf op de parkeerplaats parkeren. Neem dan de shuttlebus naar het vliegveld, die u binnen 9 minuten naar de aankomsthal, gate C, brengt. U neemt uw sleutels mee op reis.

Terugreis
Op de terugweg neemt u weer de gratis pendelbus van PARKVOGEL, die vanaf dezelfde plaats vertrekt. De bus brengt u terug naar de parkeerplaats en u kunt uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Theodorstr. 281, 40472, Düsseldorf

Help