Wanneer u op reis gaat, wilt u natuurlijk zorgeloos parkeren en snel op het vliegveld zijn. Bij Parkkönig parkeert u veilig in hun parkeergarage en wordt u daarna binnen 4 minuten naar Düsseldorf Airport gebracht. De autosleutels kunt u met deze shuttle service zelf meenemen op reis. U bent kortom de koning te rijk wanneer u voor een van hun parkeerdiensten kiest.

Meer informatie

Adres

Danziger Straße 101, 40468, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkkönig

Parkkönig beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Wachtruimte
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Parkkönig

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,7
Op basis van 1022 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 18 november 2019.


Keurig op tijd opgehaald. Prima.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 18 november 2019.


Kwamen aan bij de parkeerplaats buiten afgelegen en schrokken een beetje omdat het erg verlaten was en niet binnen. Maar dit was dus alleen de plaats waar de taxi ons ophaalde. Vanuit hier reden we naar een parkeer garage 1 min verderop en parkeerde we onze auto. Spullen overgeladen, kaartje met gegevens gekregen en binnen een paar min op de airport. Op de terug weg belde we toen we de bagage hadden en zij stonden er al toen wij naar buiten kwamen. De auto was in goede staat. Alles prima.

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 17 november 2019.


Nett und pünktlich

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 17 november 2019.


Super!!!

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 16 november 2019.


Goede overdekte parkeerplaats. Duidelijk vervoer naar en van de luchthaven. Prijs/ kwaliteit verhouding is zeer goed.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 16 november 2019.


Goed geregeld tegen een goede prijs en ook erheen rijden en weg rijden is heel goed. Medewerker wist nog waar de auto stond en we konden de autosleutels zelf bij ons houden.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 16 november 2019.


Prima service.
Stonden keurig op ons te wachten toen we aankwamen op de afgesproken plek.
Terug op het vliegveld hoefde we ook maar 10 minuten te wachten voor dat ze er waren.
Fijn idee dat we onze sleutel mee mochten nemen.
Over het personeel vrij weinig te zeggen omdat zij Duits spreken en wij niet.
Dus weinig contact mee gehad.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 16 november 2019.


Nu voor de 2e keer gekozen voor langparkeren bij Parkkönig. Beide keren prima geregeld. Snelle service. Auto staat binnen en je wordt weer bij de auto afgezet.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 16 november 2019.


Nette parkeergarage, goede service en fijn dat we de autosleutel mee konden nemen. Transfer stond klaar bij aankomst, en tijdens het ophalen hebben we een klein halfuurtje gewacht. Auto in goede staat terug!

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 15 november 2019.


We moesten achter de chauffeur aan rijden en hij heeft ons netjes naar de parkeerplaats gebracht .
Auto stond in de parkeergarage
Verder verliep alles netjes vriendelijke chauffeur en ook het ophalen verliep vlot.
Komen zeker terug als we weer via Düsseldorf vliegen

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 15 november 2019.


Perfecte communicatie

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 14 november 2019.


Goed geregeld. Chauffeur stond klaar. Voor de luchthaven afgezet.
Bij terugkomst wel ruim 20 minuten gewacht op taxi, had pas gebeld nadat we de bagage al hadden.
Goed betaalbaar

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 14 november 2019.


Online reserveren parkeerplek, telefonische afstemming, parkeerplek en brengen en halen waren goed geregeld. Vriendelijke en behulpzame medewerkers en goede prijs/kwaliteit.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 11 november 2019.


Ik vond het goed geregeld met het parkeren daar. Vriendelijke chauffeur en ook bij terugkomst waren we weer snel bij de auto. Ik zou het iedereen aanraden.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 10 november 2019.


Heel goed

Over Parkkönig

Parkkönig beschikt over 300 parkeerplekken in hun parkeergarage. De shuttle- en valetdiensten zijn 24 uur per dag beschikbaar. Voor de garage geldt een maximale doorrijhoogte van 2,10 meter en in de parkeervakken kunnen auto's parkeren met een maximale lengte van 5,25 meter.

Shuttle parkeren
Als u kiest voor shuttle parkeren bij Parkkönig, dan parkeert u de auto in hun parkeergarage. Vervolgens brengt een shuttlebus u binnen 4 minuten naar het vliegveld. Deze begeleidtDe autosleutels neemt u tijdens de reis mee. Op de terugreis wordt u weer door een shuttlebus van de luchthaven afgehaald.

Parkkönig beschikt over een andere parkeergarage op slechts 5 minuten afstand van Danziger Straße 101. Het is daarom mogelijk dat u wordt gevraagd om de shuttlebus te volgen, deze zal u naar de parkeergarage brengen. Deze parkeergarage biedt dezelfde faciliteiten als die aan de Danziger Straße 101.

De parkeergarage van Parkkönig wordt beveiligd door camera’s en wordt afgesloten met een rolhek. De parkeergarage beschikt ook over een alarm- en brandsysteem.

In de parkeergarage zijn er parkeerplekken voor mindervaliden. Verder kunt u een gratis drankje krijgen en een kluisje huren voor uw waardevolle spullen. U kunt ook gebruik maken van het toilet.

Voor de rit met de shuttlebus zijn er kinderzitjes beschikbaar. Deze kunt u gratis bijboeken wanneer u een reservering maakt. De chauffeur van de shuttlebus helpt u graag met het inladen van uw koffers.

Shuttle parkeren

Aankomst
Parkkönig zit op Danziger Straße 101, Düsseldorf. De parkeergarage bevindt zich vlak naast de snelweg B8. Let goed op om het wit-rode bord te vinden die de inrit naar de parkeergarage aangeeft. Met de routeplanner van Parkos kunt u makkelijk de weg hiernaartoe vinden.

15 minuten voordat u bij de parkeergarage aankomt, belt u met Parkkönig om uw aankomsttijd door te geven. Volg de borden naar de parkeergarage en blijf wachten voor de slagbomen. De chauffeur van de shuttlebus wacht u hier op. Wanneer deze nog niet aanwezig is, kunt u de parkeeraanbieder nogmaals bellen.

De medewerker opent de garage voor u, zodat u kunt parkeren. De witte shuttlebus staat buiten op u te wachten. Deze kunt u herkennen aan het logo van “Parkkönig” op de zijkant. Vervolgens wordt u in 4 minuten naar het vliegveld gereden.

Vertrek
Wanneer u terugkomt van uw reis, belt u Parkkönig op nadat u de bagage opgehaald hebt. Op de heenreis krijgt u een parkeerticket, waarop de locatie staat waar de witte shuttlebus u ophaalt. Meestal is dat voor Terminal B/C, verdieping 1.

Mocht u onverwacht de reis moeten inkorten of een vlucht later terug moet nemen, kunt u dit tijdig doorgeven aan Parkkönig. Wanneer u een of meer dagen langer parkeert dan geboekt, kunnen er kosten bijkomen. Deze kunt u aan het einde van de reis ter plaatse in contant geld afrekenen.

Valet parkeren

Aankomst
Op de dag dat u vertrekt, rijdt u naar Düsseldorf Airport. 15 minuten voordat u bij de luchthaven bent, belt u met Parkkönig om uw precise aankomsttijd door te geven. Parkkönig stuurt dan een van hun medewerkers naar het vliegveld om uw auto op te halen.

De medewerker wacht u op bij Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). De medewerker heeft uw gegevens bij zich en draagt bedrijfskleren van Parkkönig. De medewerker zal meestal al naar uw auto toelopen op basis van uw kenteken.

Na een korte inspectie van uw auto, parkeert de medewerker deze in de parkeergarage. Voor het weg- en terugbrengen van uw auto, zal er hoogstens 20 kilometer gereden worden. Terwijl de chauffeur uw auto parkeert, kunt u de terminal binnenlopen om in te checken.

Vertrek
Nadat u weer teruggekomen bent op Düsseldorf Airport, dan haalt u eerst uw bagage op. Daarna belt u met Parkkönig om door te geven dat u geland bent. Vervolgens brengt een medewerker uw auto weer naar Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). Daar neemt u de auto over en kunt u uw reis vervolgen.

Wanneer u onverwacht een eerdere of latere retourvlucht moet nemen, kunt u dit doorgeven aan Parkkönig. Zo kunnen zij daar rekening mee houden. Wanneer u enkele dagen langer parkeert dan gepland, kunnen er extra kosten komen. Deze kunt u ter plaatse contant bijbetalen aan het einde van uw reis.

Adres

Danziger Straße 101, 40468, Düsseldorf

Help