Wanneer u op reis gaat, wilt u natuurlijk zorgeloos parkeren en snel op het vliegveld zijn. Bij Parkkönig parkeert u veilig in hun parkeergarage en wordt u daarna binnen 4 minuten naar Düsseldorf Airport gebracht. De autosleutels kunt u met deze shuttle service zelf meenemen op reis. U bent kortom de koning te rijk wanneer u voor een van hun parkeerdiensten kiest.

Meer informatie

Adres

Danziger Straße 101, 40468, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkkönig

Parkkönig beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Wachtruimte
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Parkkönig

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,7
Op basis van 1155 beoordelingen
2

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 06 maart 2020.


Zeer slechte service, bijzonder onvriendelijke mensen!
Ter plekke probeerde men nog extra geld af te troggelen voor 6 personen en voor binnen parkeren van de auto terwijl dit al reeds bestelt was.

2

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 05 maart 2020.


Slecht geregeld
Op de heenweg sturen ze je naar een leegstaand pand dan bel je en duurt het nog 20 minuten voor er een busje komt waar je dan achteraan moet rijden naar een andere plek
Op de terugweg gebeld op het vliegveld en ruim 50 minuten moeten wachten tot je weer opgehaald wordt
Eeg slecht dit

2

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 05 maart 2020.


Helemaal slecht behandeling door het personeel en ook bij bellen. Mijn reservering is de laatste dag naar andere slechte parkeerterrein verplaatst. We konden met moeite het adres van de parkeerterrein vinden.
Bij bellen vind je minder respecteren als je niet goede engels kan spreken.
Ik heb dat ook meegemaakt met parkos in andere parkeerterrein vlakbij Schiphol in Amsterdam en ik dacht toen het kan gebeuren.
Nee niet aangeraden.

4

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 05 maart 2020.


Parkkonig bestond niet meer, het adres met overdekt parkeren was in verbouwing en niet het het juiste adres meer. Slecht dat dit niet werd gecommuniceerd door zowel parkos als parkkonig. De reseveringen waren overgedragen aan primus parking Ick parke selber, ik moest naar een andere locatie rijden. Was ook niet geheel overdekt, auto stond gewoon buiten sommige delen waren overkapt.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 05 maart 2020.


Goede snelle service overdekt en nog betaalbaar ook

2

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 04 maart 2020.


We kregen helaas 1 dag van te voren dat de parkeerplaats “under construction” was en dat we ergens anders moesten parkeren. Deze parkeerplaats was helaas erg moeilijk te vinden.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 04 maart 2020.


2 dagen voor vertrek werden we gebeld dat we niet in de parkeergarage terecht konden. Hier zou de auto binnen staan. Nu moesten we iets verder van het vliegveld overdekt parkeren. Toen we daar om 4.00 uur 's morgens aankwamen stond het busje al klaar. Ook op de terugweg hoefden we niet lang op het busje te wachten. Alleen de aanduiding van uitgang B/C kunnen we niet vinden. Wij weten nu dat het de uitgang is tegenover incheck balie 200.

2

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 03 maart 2020.


We kregen 5 min voor dat wij bij parkeerplaats kwamen tel. de mededeling dat we niet konden parkeren op de gewenste lokatie i.v.m. baustelle. De lokatie die aangeboden werd was dusdanig miserabel en onoverdekt ingericht dat ik bijzonder ontevreden ben. Ook de medewerker op de nieuwe aangewezen lokatie blonk niet uit van servicegerichtheid.

2

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 03 maart 2020.


We kregen 5 min voor dat wij bij parkeerplaats kwamen tel. de mededeling dat we niet konden parkeren op de gewenste lokatie i.v.m. baustelle. De lokatie die aangeboden werd was dusdanig miserabel en onoverdekt ingericht dat ik bijzonder ontevreden ben. Ook de medewerker op de nieuwe aangewezen lokatie blonk niet uit van servicegerichtheid.

4

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 27 februari 2020.


We kregen geen mail waarin zou moeten staan dat de parkeerlocatie in Dusseldorf was veranderd!
In ons contract stond dat het Fashionhouse moest zijn maar toen we daar wilden parkeren kon dat niet omdat het wegens bouwwerkzaamheden was gesloten.
Vervolgens moesten we om 4.00 s"nachts naar een totaal andere locatie rijden.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 26 februari 2020.


Geen problemen alles was goed geregeld. Behalve adreswijziging was niet doorgegeven door Parkos. Na tel contact met Parkkoning nieuwe adres doorgeven.

8

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 24 februari 2020.


Goede service

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 23 februari 2020.


M,
Alleen de ontvangst was anders dan gepland,we werden opgehaald door een andere parkeerder dan we hadden verwacht en moesten aan de andere kant van de Rijn parkeren. Voor de afhandeling verder, het was goed geregeld.
Met vriendelijke groeten,
JBSarink
wasa@home.nl
Hengelo ned

4

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 14 februari 2020.


Op het moment dat we belden bleek het niet mogelijk om te parkeren op de afgesproken plaats. We moesten naar een andere locatie van een andere aanbieder. Waarom werd ons niet duidelijk verteld. Ze zouden ons al eerder gebeld hebben, maar dat is onjuist. Ik heb geen gemiste oproepen gezien vanuit Duitsland. De nieuwe plek was verder weg en lastiger te vinden. We werden wel netjes op het vliegveld afgezet. Bij terugkomst was het voor ons onduidelijk met welke van de vele parkeeraanbieders we nu eigenlijk moesten zijn. Toen we dat wisten reed deze net weg! Na een kwartier kwam er een volgend busje die ons correct heeft weggebracht.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 13 februari 2020.


In juni 2019 reeds parkeerplaats geboekt. 2 dagen voor vertrek telefoon gehad van parkkonig dat de parkeerplaats omgeboekt was naar ips prinsenallee 18. dit was verder weg van de luchthaven en moeilijker , bij terugkomst, dusseldorf uit te komen, ook al omdat er wegomnlegging was.parkeerplaats was goed en ook overdekt daar is niets van te zeggen.

Over Parkkönig

Parkkönig beschikt over 300 parkeerplekken in hun parkeergarage. De shuttle- en valetdiensten zijn 24 uur per dag beschikbaar. Voor de garage geldt een maximale doorrijhoogte van 2,10 meter en in de parkeervakken kunnen auto's parkeren met een maximale lengte van 5,25 meter.

Shuttle parkeren
Als u kiest voor shuttle parkeren bij Parkkönig, dan parkeert u de auto in hun parkeergarage. Vervolgens brengt een shuttlebus u binnen 4 minuten naar het vliegveld. Deze begeleidtDe autosleutels neemt u tijdens de reis mee. Op de terugreis wordt u weer door een shuttlebus van de luchthaven afgehaald.

Parkkönig beschikt over een andere parkeergarage op slechts 5 minuten afstand van Danziger Straße 101. Het is daarom mogelijk dat u wordt gevraagd om de shuttlebus te volgen, deze zal u naar de parkeergarage brengen. Deze parkeergarage biedt dezelfde faciliteiten als die aan de Danziger Straße 101.

De parkeergarage van Parkkönig wordt beveiligd door camera’s en wordt afgesloten met een rolhek. De parkeergarage beschikt ook over een alarm- en brandsysteem.

In de parkeergarage zijn er parkeerplekken voor mindervaliden. Verder kunt u een gratis drankje krijgen en een kluisje huren voor uw waardevolle spullen. U kunt ook gebruik maken van het toilet.

Voor de rit met de shuttlebus zijn er kinderzitjes beschikbaar. Deze kunt u gratis bijboeken wanneer u een reservering maakt. De chauffeur van de shuttlebus helpt u graag met het inladen van uw koffers.

Shuttle parkeren

Aankomst
Parkkönig zit op Danziger Straße 101, Düsseldorf. De parkeergarage bevindt zich vlak naast de snelweg B8. Let goed op om het wit-rode bord te vinden die de inrit naar de parkeergarage aangeeft. Met de routeplanner van Parkos kunt u makkelijk de weg hiernaartoe vinden.

15 minuten voordat u bij de parkeergarage aankomt, belt u met Parkkönig om uw aankomsttijd door te geven. Volg de borden naar de parkeergarage en blijf wachten voor de slagbomen. De chauffeur van de shuttlebus wacht u hier op. Wanneer deze nog niet aanwezig is, kunt u de parkeeraanbieder nogmaals bellen.

De medewerker opent de garage voor u, zodat u kunt parkeren. De witte shuttlebus staat buiten op u te wachten. Deze kunt u herkennen aan het logo van “Parkkönig” op de zijkant. Vervolgens wordt u in 4 minuten naar het vliegveld gereden.

Vertrek
Wanneer u terugkomt van uw reis, belt u Parkkönig op nadat u de bagage opgehaald hebt. Op de heenreis krijgt u een parkeerticket, waarop de locatie staat waar de witte shuttlebus u ophaalt. Meestal is dat voor Terminal B/C, verdieping 1.

Mocht u onverwacht de reis moeten inkorten of een vlucht later terug moet nemen, kunt u dit tijdig doorgeven aan Parkkönig. Wanneer u een of meer dagen langer parkeert dan geboekt, kunnen er kosten bijkomen. Deze kunt u aan het einde van de reis ter plaatse in contant geld afrekenen.

Valet parkeren

Aankomst
Op de dag dat u vertrekt, rijdt u naar Düsseldorf Airport. 15 minuten voordat u bij de luchthaven bent, belt u met Parkkönig om uw precise aankomsttijd door te geven. Parkkönig stuurt dan een van hun medewerkers naar het vliegveld om uw auto op te halen.

De medewerker wacht u op bij Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). De medewerker heeft uw gegevens bij zich en draagt bedrijfskleren van Parkkönig. De medewerker zal meestal al naar uw auto toelopen op basis van uw kenteken.

Na een korte inspectie van uw auto, parkeert de medewerker deze in de parkeergarage. Voor het weg- en terugbrengen van uw auto, zal er hoogstens 20 kilometer gereden worden. Terwijl de chauffeur uw auto parkeert, kunt u de terminal binnenlopen om in te checken.

Vertrek
Nadat u weer teruggekomen bent op Düsseldorf Airport, dan haalt u eerst uw bagage op. Daarna belt u met Parkkönig om door te geven dat u geland bent. Vervolgens brengt een medewerker uw auto weer naar Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). Daar neemt u de auto over en kunt u uw reis vervolgen.

Wanneer u onverwacht een eerdere of latere retourvlucht moet nemen, kunt u dit doorgeven aan Parkkönig. Zo kunnen zij daar rekening mee houden. Wanneer u enkele dagen langer parkeert dan gepland, kunnen er extra kosten komen. Deze kunt u ter plaatse contant bijbetalen aan het einde van uw reis.

Adres

Danziger Straße 101, 40468, Düsseldorf

Help