Wanneer u op reis gaat, wilt u natuurlijk zorgeloos parkeren en snel op het vliegveld zijn. Bij Parkkönig parkeert u veilig in hun parkeergarage en wordt u daarna binnen 4 minuten naar Düsseldorf Airport gebracht. De autosleutels kunt u met deze shuttle service zelf meenemen op reis. U bent kortom de koning te rijk wanneer u voor een van hun parkeerdiensten kiest.

Meer informatie

Adres

Danziger Straße 101, 40468, Düsseldorf
Parkeren Düsseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkkönig

Parkkönig beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Wachtruimte
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Parkkönig

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,7
Op basis van 642 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 20 maart 2019.


Goede parkeerplek
Goede prijs en service
Goede begeleiding en vervoer

10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 20 maart 2019.


Snelle service, niet hoeven wachten, korte reistijd naar airport 5 minuten in een luxe en nette bus. Zeer tevreden. Wij parkeren hier zeker weer.

8

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 20 maart 2019.


Het is even de routebeschrijving goed lezen, maar daarna vrrliep alles prima. De medewerker stond klaar en heeft ons de parkeerplek gewezen. In een mum van tijd stonden we op het vliegveld. Bij terugkomst stond hij ook al klaar. Vriendelijeke chauffeurs, wij waren heel tevreden.

8

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 20 maart 2019.


Goed gegaan. Iets te lang moeten wachten op de shuttle

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 28 februari 2019.


Zeer goede service

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 25 februari 2019.


Super snelle service en overdekt parkeren zonder je sleutel af te geven. Ik zou het dus zo weer doen.

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 24 februari 2019.


We werden netjes telefonisch te woord gestaan, snel naar de parkeerplaats gebracht en vandaar met luxe bus naar vertrekhal gereden.

Bij terugkomst gebeld vanaf bagageband en toen we naar de afgesproken opstapplaats liepen, kwam de shuttle er al aan. Werden netjes bij de auto weer afgezet en door de slagboom geleid.

Super tevreden, 4 dagen voor 30 euro, inclusief shuttle heen en weer naar vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 22 februari 2019.


Zoals aangeboden konden wij de auto ruim genoeg parkeren.
Om geen sleutel in te hoeven leveren was voor ons de reden dat wij voor Parkkonig gekozen hebben.
Contact met de chauffeur was perfect en ook degene die ons opgehaald heeft,
vriendelijk en behulpzaam.

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 20 februari 2019.


Super op tijd

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 18 februari 2019.


Fantastische service, echt een aanrader!

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 16 februari 2019.


Goede parkeer faciliteiten en snelle ophaal service met de shuttlebus. Top!

6

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 15 februari 2019.


Chauffeur liets ons 25 min wachten op heenweg terwijl we meerdere keren voor aankomst hadden gebeld. We misten hierdoor bijna onze vliegtuig. Terug was alles wel prima. Prijs/kwaliteit verhouding is daarom wel oké

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 15 februari 2019.


Aardige chauffeurs, korte transfers en bijna niet hoeven te wachten. Voordeel is zeker dat je je sleutels niet af hoeft te geven.

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 14 februari 2019.


We hoefden niet lang te wachten, de auto stond overdekt geparkeerd en de sleutels neem je zelf mee. Als je geland bent bel je even en komen ze je meteen ophalen. Prima snelle service!!

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 14 februari 2019.


Sehr correct

Over Parkkönig

Parkkönig beschikt over 300 parkeerplekken in hun parkeergarage. De shuttle- en valetdiensten zijn 24 uur per dag beschikbaar. Voor de garage geldt een maximale doorrijhoogte van 2,10 meter en in de parkeervakken kunnen auto's parkeren met een maximale lengte van 5,25 meter.

Shuttle parkeren
Als u kiest voor shuttle parkeren bij Parkkönig, dan parkeert u de auto in hun parkeergarage. Vervolgens brengt een shuttlebus u binnen 4 minuten naar het vliegveld. Deze begeleidtDe autosleutels neemt u tijdens de reis mee. Op de terugreis wordt u weer door een shuttlebus van de luchthaven afgehaald.

Parkkönig beschikt over een andere parkeergarage op slechts 5 minuten afstand van Danziger Straße 101. Het is daarom mogelijk dat u wordt gevraagd om de shuttlebus te volgen, deze zal u naar de parkeergarage brengen. Deze parkeergarage biedt dezelfde faciliteiten als die aan de Danziger Straße 101.

De parkeergarage van Parkkönig wordt beveiligd door camera’s en wordt afgesloten met een rolhek. De parkeergarage beschikt ook over een alarm- en brandsysteem.

In de parkeergarage zijn er parkeerplekken voor mindervaliden. Verder kunt u een gratis drankje krijgen en een kluisje huren voor uw waardevolle spullen. U kunt ook gebruik maken van het toilet.

Voor de rit met de shuttlebus zijn er kinderzitjes beschikbaar. Deze kunt u gratis bijboeken wanneer u een reservering maakt. De chauffeur van de shuttlebus helpt u graag met het inladen van uw koffers.

Shuttle parkeren

Aankomst
Parkkönig zit op Danziger Straße 101, Düsseldorf. De parkeergarage bevindt zich vlak naast de snelweg B8. Let goed op om het wit-rode bord te vinden die de inrit naar de parkeergarage aangeeft. Met de routeplanner van Parkos kunt u makkelijk de weg hiernaartoe vinden.

15 minuten voordat u bij de parkeergarage aankomt, belt u met Parkkönig om uw aankomsttijd door te geven. Volg de borden naar de parkeergarage en blijf wachten voor de slagbomen. De chauffeur van de shuttlebus wacht u hier op. Wanneer deze nog niet aanwezig is, kunt u de parkeeraanbieder nogmaals bellen.

De medewerker opent de garage voor u, zodat u kunt parkeren. De witte shuttlebus staat buiten op u te wachten. Deze kunt u herkennen aan het logo van “Parkkönig” op de zijkant. Vervolgens wordt u in 4 minuten naar het vliegveld gereden.

Vertrek
Wanneer u terugkomt van uw reis, belt u Parkkönig op nadat u de bagage opgehaald hebt. Op de heenreis krijgt u een parkeerticket, waarop de locatie staat waar de witte shuttlebus u ophaalt. Meestal is dat voor Terminal B/C, verdieping 1.

Mocht u onverwacht de reis moeten inkorten of een vlucht later terug moet nemen, kunt u dit tijdig doorgeven aan Parkkönig. Wanneer u een of meer dagen langer parkeert dan geboekt, kunnen er kosten bijkomen. Deze kunt u aan het einde van de reis ter plaatse in contant geld afrekenen.

Valet parkeren

Aankomst
Op de dag dat u vertrekt, rijdt u naar Düsseldorf Airport. 15 minuten voordat u bij de luchthaven bent, belt u met Parkkönig om uw precise aankomsttijd door te geven. Parkkönig stuurt dan een van hun medewerkers naar het vliegveld om uw auto op te halen.

De medewerker wacht u op bij Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). De medewerker heeft uw gegevens bij zich en draagt bedrijfskleren van Parkkönig. De medewerker zal meestal al naar uw auto toelopen op basis van uw kenteken.

Na een korte inspectie van uw auto, parkeert de medewerker deze in de parkeergarage. Voor het weg- en terugbrengen van uw auto, zal er hoogstens 20 kilometer gereden worden. Terwijl de chauffeur uw auto parkeert, kunt u de terminal binnenlopen om in te checken.

Vertrek
Nadat u weer teruggekomen bent op Düsseldorf Airport, dan haalt u eerst uw bagage op. Daarna belt u met Parkkönig om door te geven dat u geland bent. Vervolgens brengt een medewerker uw auto weer naar Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). Daar neemt u de auto over en kunt u uw reis vervolgen.

Wanneer u onverwacht een eerdere of latere retourvlucht moet nemen, kunt u dit doorgeven aan Parkkönig. Zo kunnen zij daar rekening mee houden. Wanneer u enkele dagen langer parkeert dan gepland, kunnen er extra kosten komen. Deze kunt u ter plaatse contant bijbetalen aan het einde van uw reis.

Adres

Danziger Straße 101, 40468, Düsseldorf

Help