Wanneer u op reis gaat, wilt u natuurlijk zorgeloos parkeren en snel op het vliegveld zijn. Bij Parkkönig parkeert u veilig in hun parkeergarage en wordt u daarna binnen 4 minuten naar Düsseldorf Airport gebracht. De autosleutels kunt u met deze shuttle service zelf meenemen op reis. U bent kortom de koning te rijk wanneer u voor een van hun parkeerdiensten kiest.

Meer informatie

Adres

Danziger Straße 101, 40468, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkkönig

Parkkönig beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Wachtruimte
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Parkkönig

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,7
Op basis van 1152 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 05 maart 2020.


Goede snelle service overdekt en nog betaalbaar ook

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 04 maart 2020.


2 dagen voor vertrek werden we gebeld dat we niet in de parkeergarage terecht konden. Hier zou de auto binnen staan. Nu moesten we iets verder van het vliegveld overdekt parkeren. Toen we daar om 4.00 uur 's morgens aankwamen stond het busje al klaar. Ook op de terugweg hoefden we niet lang op het busje te wachten. Alleen de aanduiding van uitgang B/C kunnen we niet vinden. Wij weten nu dat het de uitgang is tegenover incheck balie 200.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 26 februari 2020.


Geen problemen alles was goed geregeld. Behalve adreswijziging was niet doorgegeven door Parkos. Na tel contact met Parkkoning nieuwe adres doorgeven.

8

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 24 februari 2020.


Goede service

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 23 februari 2020.


M,
Alleen de ontvangst was anders dan gepland,we werden opgehaald door een andere parkeerder dan we hadden verwacht en moesten aan de andere kant van de Rijn parkeren. Voor de afhandeling verder, het was goed geregeld.
Met vriendelijke groeten,
JBSarink
wasa@home.nl
Hengelo ned

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 13 februari 2020.


In juni 2019 reeds parkeerplaats geboekt. 2 dagen voor vertrek telefoon gehad van parkkonig dat de parkeerplaats omgeboekt was naar ips prinsenallee 18. dit was verder weg van de luchthaven en moeilijker , bij terugkomst, dusseldorf uit te komen, ook al omdat er wegomnlegging was.parkeerplaats was goed en ook overdekt daar is niets van te zeggen.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 07 februari 2020.


Alles conform afspraak, prima , goede prijs / kwaliteit verhouding

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 07 februari 2020.


Erg fijn,. Niet te duur, altijd droog parkeren, sleutel mee en korte wachttijden bij halen en brengen. :- zo houden aub

8

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 23 januari 2020.


Service was goed
Taxi's waren op tijd
Alleen de plaats waar de auto stond leek niet echt veilig
Was gewoon helemaal open

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 20 januari 2020.


Prima ervaring en service

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 12 januari 2020.


Alles prima verlopen.
Kan het aanbevelen.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 10 januari 2020.


Hele goede service

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 10 januari 2020.


Mijn ervaring was perfect. Had door omstandigheden langer een parkeerplaats nodig. Telefoonisch was dat zo geregeld. Ook het personeel was top. Voor een volgende keer aan te raden

8

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 09 januari 2020.


Goede service!

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 07 januari 2020.


Redelijk

Over Parkkönig

Parkkönig beschikt over 300 parkeerplekken in hun parkeergarage. De shuttle- en valetdiensten zijn 24 uur per dag beschikbaar. Voor de garage geldt een maximale doorrijhoogte van 2,10 meter en in de parkeervakken kunnen auto's parkeren met een maximale lengte van 5,25 meter.

Shuttle parkeren
Als u kiest voor shuttle parkeren bij Parkkönig, dan parkeert u de auto in hun parkeergarage. Vervolgens brengt een shuttlebus u binnen 4 minuten naar het vliegveld. Deze begeleidtDe autosleutels neemt u tijdens de reis mee. Op de terugreis wordt u weer door een shuttlebus van de luchthaven afgehaald.

Parkkönig beschikt over een andere parkeergarage op slechts 5 minuten afstand van Danziger Straße 101. Het is daarom mogelijk dat u wordt gevraagd om de shuttlebus te volgen, deze zal u naar de parkeergarage brengen. Deze parkeergarage biedt dezelfde faciliteiten als die aan de Danziger Straße 101.

De parkeergarage van Parkkönig wordt beveiligd door camera’s en wordt afgesloten met een rolhek. De parkeergarage beschikt ook over een alarm- en brandsysteem.

In de parkeergarage zijn er parkeerplekken voor mindervaliden. Verder kunt u een gratis drankje krijgen en een kluisje huren voor uw waardevolle spullen. U kunt ook gebruik maken van het toilet.

Voor de rit met de shuttlebus zijn er kinderzitjes beschikbaar. Deze kunt u gratis bijboeken wanneer u een reservering maakt. De chauffeur van de shuttlebus helpt u graag met het inladen van uw koffers.

Shuttle parkeren

Aankomst
Parkkönig zit op Danziger Straße 101, Düsseldorf. De parkeergarage bevindt zich vlak naast de snelweg B8. Let goed op om het wit-rode bord te vinden die de inrit naar de parkeergarage aangeeft. Met de routeplanner van Parkos kunt u makkelijk de weg hiernaartoe vinden.

15 minuten voordat u bij de parkeergarage aankomt, belt u met Parkkönig om uw aankomsttijd door te geven. Volg de borden naar de parkeergarage en blijf wachten voor de slagbomen. De chauffeur van de shuttlebus wacht u hier op. Wanneer deze nog niet aanwezig is, kunt u de parkeeraanbieder nogmaals bellen.

De medewerker opent de garage voor u, zodat u kunt parkeren. De witte shuttlebus staat buiten op u te wachten. Deze kunt u herkennen aan het logo van “Parkkönig” op de zijkant. Vervolgens wordt u in 4 minuten naar het vliegveld gereden.

Vertrek
Wanneer u terugkomt van uw reis, belt u Parkkönig op nadat u de bagage opgehaald hebt. Op de heenreis krijgt u een parkeerticket, waarop de locatie staat waar de witte shuttlebus u ophaalt. Meestal is dat voor Terminal B/C, verdieping 1.

Mocht u onverwacht de reis moeten inkorten of een vlucht later terug moet nemen, kunt u dit tijdig doorgeven aan Parkkönig. Wanneer u een of meer dagen langer parkeert dan geboekt, kunnen er kosten bijkomen. Deze kunt u aan het einde van de reis ter plaatse in contant geld afrekenen.

Valet parkeren

Aankomst
Op de dag dat u vertrekt, rijdt u naar Düsseldorf Airport. 15 minuten voordat u bij de luchthaven bent, belt u met Parkkönig om uw precise aankomsttijd door te geven. Parkkönig stuurt dan een van hun medewerkers naar het vliegveld om uw auto op te halen.

De medewerker wacht u op bij Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). De medewerker heeft uw gegevens bij zich en draagt bedrijfskleren van Parkkönig. De medewerker zal meestal al naar uw auto toelopen op basis van uw kenteken.

Na een korte inspectie van uw auto, parkeert de medewerker deze in de parkeergarage. Voor het weg- en terugbrengen van uw auto, zal er hoogstens 20 kilometer gereden worden. Terwijl de chauffeur uw auto parkeert, kunt u de terminal binnenlopen om in te checken.

Vertrek
Nadat u weer teruggekomen bent op Düsseldorf Airport, dan haalt u eerst uw bagage op. Daarna belt u met Parkkönig om door te geven dat u geland bent. Vervolgens brengt een medewerker uw auto weer naar Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). Daar neemt u de auto over en kunt u uw reis vervolgen.

Wanneer u onverwacht een eerdere of latere retourvlucht moet nemen, kunt u dit doorgeven aan Parkkönig. Zo kunnen zij daar rekening mee houden. Wanneer u enkele dagen langer parkeert dan gepland, kunnen er extra kosten komen. Deze kunt u ter plaatse contant bijbetalen aan het einde van uw reis.

Adres

Danziger Straße 101, 40468, Düsseldorf

Help