Wanneer u op reis gaat, wilt u natuurlijk zorgeloos parkeren en snel op het vliegveld zijn. Bij Parkkönig parkeert u veilig in hun parkeergarage en wordt u daarna binnen 4 minuten naar Düsseldorf Airport gebracht. De autosleutels kunt u met deze shuttle service zelf meenemen op reis. U bent kortom de koning te rijk wanneer u voor een van hun parkeerdiensten kiest.

Meer informatie

Adres

Danziger Straße 101, 40468, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkkönig

Parkkönig beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Wachtruimte
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Parkkönig

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,7
Op basis van 772 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 juli 2019.


Mooie nette bus, telefonisch goed bereikbaar

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 juli 2019.


I give 5 starts, because of the accurate service, I didn't need to wait upon handing over my car before departure and they were already waiting after I came back. I still give 5 starts although this time the amount of E70,- for 6 days inside parking was really overpriced. Last year we went to Asia for 3 weeks and paid E80 in an inside parking. Please stay competitive with your prices, I only went for you again bus of my previous experience but next time I will be more prone on taking a less priced offer

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 juli 2019.


Snelle en duidelijke service. Lekker dicht bij het vliegveld.
Vriendelijke jongens, zakelijk en to-the-point.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 16 juli 2019.


Ik heb de auto 1 week geparkeerd via parkkonig. adres in Dusseldorf aan de danzigerstrasse is even zoeken veel file daarna gaat alles vanzelf. zakelijke dienstverlening en correcte afhandeling. ook ophalen bij uitgang 10 goed verlopen. dus eindoordeel : Prima !

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 15 juli 2019.


Heel makkelijk online een parkeerplaats kopen reserveren. Even voor de aankomsttijd bellen en melden dat je er bijna bent. De shuttle kwam tegelijk met ons aan. Bij terugkomst ging het bijna netzo. Bellen dat je geland bent, en na een paar minuten 5-10 staat de shuttle eral. Top geregeld, voor herhaling vatbaar.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 15 juli 2019.


Goede service. 15 min. van te voren bellen . Taxibus staat klaar en brengt je naar je parkeerplaats, dan met de bus naar het vliegveld

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 14 juli 2019.


Prima parkeerplaats in garage en niet te duur €50,00 voor een week. Vanuit parkeergarage werden we binnen 5 minuten naar het vliegveld gebracht. Ophalen ging ook weer snel.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 11 juli 2019.


Wat een super goede service!
Snel/klantvriendelijk en heel beleefd.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 09 juli 2019.


Super! Duidelijke uitleg vooraf. Alles volgens afspraak. Supersnel bij terminal en weer terug bij de auto.
Top!

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 04 juli 2019.


Geweldige service.busje brengt je naar he parkeerplek en brengt je daar ook weer terug.dit hadden we veel eerder moeten doen .prijsverhoging is top! Gezellige chauffeurs .

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 02 juli 2019.


Alles netjes uitgelegd bij de reservering. Bij aankomst stond de shuttle al te wachten om ons naar de parkeerplaats te begeleiden.
Waren in notime bij de luchthaven. Bij terugkomst bellen als je de koffers hebt en ze staan er zo weer.
Keurig geregeld

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 02 juli 2019.


+ prijs
+ reistijd tot luchthaven
+ wachttijd tot shuttle er is
- uitleg over werkwijze ter plaatse was slecht
- shuttle reed behoorlijk snel door parkeergarage, waar alle auto's achteraan moesten.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 01 juli 2019.


Goede prijs/kwaliteitsverhouding

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 01 juli 2019.


Goed geregeld al met al. Ze staan op de aangegeven tijd voor je klaar en bij het ophalen van de koffer bellen en dan staat je auto weer voor de vertrekhal op je te wachten
Net voor de 2e keer geboekt bij hun

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 30 juni 2019.


Alles ging perfect.
Alhoewel ik wel moet zeggen, het is wel prijzig.

Over Parkkönig

Parkkönig beschikt over 300 parkeerplekken in hun parkeergarage. De shuttle- en valetdiensten zijn 24 uur per dag beschikbaar. Voor de garage geldt een maximale doorrijhoogte van 2,10 meter en in de parkeervakken kunnen auto's parkeren met een maximale lengte van 5,25 meter.

Shuttle parkeren
Als u kiest voor shuttle parkeren bij Parkkönig, dan parkeert u de auto in hun parkeergarage. Vervolgens brengt een shuttlebus u binnen 4 minuten naar het vliegveld. Deze begeleidtDe autosleutels neemt u tijdens de reis mee. Op de terugreis wordt u weer door een shuttlebus van de luchthaven afgehaald.

Parkkönig beschikt over een andere parkeergarage op slechts 5 minuten afstand van Danziger Straße 101. Het is daarom mogelijk dat u wordt gevraagd om de shuttlebus te volgen, deze zal u naar de parkeergarage brengen. Deze parkeergarage biedt dezelfde faciliteiten als die aan de Danziger Straße 101.

De parkeergarage van Parkkönig wordt beveiligd door camera’s en wordt afgesloten met een rolhek. De parkeergarage beschikt ook over een alarm- en brandsysteem.

In de parkeergarage zijn er parkeerplekken voor mindervaliden. Verder kunt u een gratis drankje krijgen en een kluisje huren voor uw waardevolle spullen. U kunt ook gebruik maken van het toilet.

Voor de rit met de shuttlebus zijn er kinderzitjes beschikbaar. Deze kunt u gratis bijboeken wanneer u een reservering maakt. De chauffeur van de shuttlebus helpt u graag met het inladen van uw koffers.

Shuttle parkeren

Aankomst
Parkkönig zit op Danziger Straße 101, Düsseldorf. De parkeergarage bevindt zich vlak naast de snelweg B8. Let goed op om het wit-rode bord te vinden die de inrit naar de parkeergarage aangeeft. Met de routeplanner van Parkos kunt u makkelijk de weg hiernaartoe vinden.

15 minuten voordat u bij de parkeergarage aankomt, belt u met Parkkönig om uw aankomsttijd door te geven. Volg de borden naar de parkeergarage en blijf wachten voor de slagbomen. De chauffeur van de shuttlebus wacht u hier op. Wanneer deze nog niet aanwezig is, kunt u de parkeeraanbieder nogmaals bellen.

De medewerker opent de garage voor u, zodat u kunt parkeren. De witte shuttlebus staat buiten op u te wachten. Deze kunt u herkennen aan het logo van “Parkkönig” op de zijkant. Vervolgens wordt u in 4 minuten naar het vliegveld gereden.

Vertrek
Wanneer u terugkomt van uw reis, belt u Parkkönig op nadat u de bagage opgehaald hebt. Op de heenreis krijgt u een parkeerticket, waarop de locatie staat waar de witte shuttlebus u ophaalt. Meestal is dat voor Terminal B/C, verdieping 1.

Mocht u onverwacht de reis moeten inkorten of een vlucht later terug moet nemen, kunt u dit tijdig doorgeven aan Parkkönig. Wanneer u een of meer dagen langer parkeert dan geboekt, kunnen er kosten bijkomen. Deze kunt u aan het einde van de reis ter plaatse in contant geld afrekenen.

Valet parkeren

Aankomst
Op de dag dat u vertrekt, rijdt u naar Düsseldorf Airport. 15 minuten voordat u bij de luchthaven bent, belt u met Parkkönig om uw precise aankomsttijd door te geven. Parkkönig stuurt dan een van hun medewerkers naar het vliegveld om uw auto op te halen.

De medewerker wacht u op bij Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). De medewerker heeft uw gegevens bij zich en draagt bedrijfskleren van Parkkönig. De medewerker zal meestal al naar uw auto toelopen op basis van uw kenteken.

Na een korte inspectie van uw auto, parkeert de medewerker deze in de parkeergarage. Voor het weg- en terugbrengen van uw auto, zal er hoogstens 20 kilometer gereden worden. Terwijl de chauffeur uw auto parkeert, kunt u de terminal binnenlopen om in te checken.

Vertrek
Nadat u weer teruggekomen bent op Düsseldorf Airport, dan haalt u eerst uw bagage op. Daarna belt u met Parkkönig om door te geven dat u geland bent. Vervolgens brengt een medewerker uw auto weer naar Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). Daar neemt u de auto over en kunt u uw reis vervolgen.

Wanneer u onverwacht een eerdere of latere retourvlucht moet nemen, kunt u dit doorgeven aan Parkkönig. Zo kunnen zij daar rekening mee houden. Wanneer u enkele dagen langer parkeert dan gepland, kunnen er extra kosten komen. Deze kunt u ter plaatse contant bijbetalen aan het einde van uw reis.

Adres

Danziger Straße 101, 40468, Düsseldorf

Help