Wanneer u op reis gaat, wilt u natuurlijk zorgeloos parkeren en snel op het vliegveld zijn. Bij Parkkönig parkeert u veilig in hun parkeergarage en wordt u daarna binnen 4 minuten naar Düsseldorf Airport gebracht. De autosleutels kunt u met deze shuttle service zelf meenemen op reis. U bent kortom de koning te rijk wanneer u voor een van hun parkeerdiensten kiest.

Meer informatie

Adres

Danziger Straße 101, 40468, Düsseldorf
Parkeren Düsseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkkönig

Parkkönig beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Wachtruimte
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Parkkönig

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,7
Op basis van 578 beoordelingen
2

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 02 november 2018.


Er was helemaal niemand aanwezig op de parkeerplaats toen wij daar aan kwamen. Telefonisch was niemand te bereiken, wij werden erg zenuwachtig want we moesten uiteraard een vlucht halen. Een stel Nederlanders wat daar al een poosje had staan wachten besloot maar naar de luchthaven te rijden, anders zouden zij hun vlucht missen. Even later kwam er een Duitser aan, die ook gereserveerd had. Hij was hier vaker geweest, en zei dat er vanzelf een shuttle kwam. En inderdaad na een paar minuten kwam er iemand aanrijden, achter wie wij aan moesten rijden. Echt een hele slechte ervaring dit, en heel slecht dat de shuttle service niet te bereiken was!! We waren blij dat we niet achter die andere nederlanders aan waren gereden, want dan hadden we extra kosten gehad en extra stress, want je weet niet of er op de luchthaven nog wel een plekje vrij is!

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste, bedankt voor het schrijven van een review. Uw mening stellen wij zeer op prijs en is belangrijk om de services van de parkings te verbeteren. Het is vervelend om te horen dat het telefoonnummer dat u heeft ontvangen, niet te bereiken was. Wij hebben dit meteen bij de parking gemeld. Zij hebben ervoor gezorgd dat het telefoonnummer weer bereikbaar is. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
6

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2018.


Toen wij in de buurt kwamen van de parkeerplaats hebben we keurig gebeld dat er bijna waren in de beschrijving staat +-15min voor aankomst bellen in gebrekkig engels werd er gemeld dat we maar weer moesten bellen als we er waren. zo gezegd zo gedaan. We kwamen aan bij een verlaten kantoorpand en daar stond inderdaad een bord tegen een paaltje op de grond met parkkonig erop. De omgeving wekte wel wat argwaan, klopte dit allemaal wel? wat voor bedrijf is dit...? Wij hebben opnieuw gebeld en er werd gemeld dat er iemand onderweg was. Er stonden meer mensen te wachten dus ach t zal wel goed komen niet? Na ruim een half uur nog niemand te bekennen, dus we hebben weer gebeld 2minuten werd er gezegd... 20 minuten later kwam er een meneer aan rijden in zwart busje hij zwaaide wat met zn armen en riep FOLGEN! nadat ik meneer rustig probeerde te vragen wat precies de bedoeling was schreeuwde hij nog een keer FOLGEN! en reed hij weg. We zijn hem samen met een andere auto gevolgd en hij leide ons het terrein af en even verder reden wij een parkeer garage in. Hier werden onze koffers overgeladen en werden we naar het vliegveld gebracht. Het parkeren kosten ons al met al anderhalf uur terwijl er volgens de website slechts 4 minuten tussen de parking en de lucht haven zit. houdt hier dus rekening mee. De terug reis had onze vlucht ruim een uur vertraging en we hebben gebeld toen we aankwamen om ze op de hoogte gesteld, dit was geen probleem, toen we de bagage hadden nog een keer gebeld en na 15minuten was er een shuttle busje om ons op te halen. En deze meneer deed een stuk vriendelijker nog steeds best nors. Ik zou hier wel weer parkeren maar de communicatie kan echt een stuk een beter!

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste klant, bedankt voor het delen van uw ervaring bij Parkkönig. We vinden uw mening erg belangrijk. Vervelend om te horen dat de communicatie niet soepel is verlopen. De medewerkers van Parkkönig spreken helaas niet allemaal Engels, dus in dat opzicht kan de communicatie soms lastig zijn. Uiteraard is het niet fijn om lang te wachten op de shuttlebus. We zullen uw ervaring dan ook delen met Parkkönig, zodat zij hun parkeerdienst kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
8

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2018.


Alles prima verlopen. Ondanks de taalbarrière goed geregeld.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2018.


Super tevreden. Ze waren heel snel aanwezig. Laten je niet wachten. Zeker voor herhaling vatbaar.

2

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2018.


Helaas erg slecht, de parkeerplaats was verlaten en de chauffeur kwam pas na 20 minuten, we moesten eerst nog naar een andere parkeergarage rijden, hij hielp niet met de koffers, was met zijn papieren bezig bij terugkomst opnieuw lang wachten en toen zat hij ons ook nog op te jagen want we hadden zgn al tijd verloren, ook commentaar op onze bagage, de chauffeur was onderweg met zijn mobiel bezig !!! en dumpte ons en deze was ook meer met zijn papieren bezig en reed gewoon weg

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste RJ van Minnen, bedankt voor het achterlaten van een review. Wij vinden uw mening erg belangrijk. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de service van Parkkönig. Wij gaan uw klacht bespreken met de parking. Op deze manier kan hun service in de toekomst verbetert worden.
Met vriendelijke groet, Team Parkos.
10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2018.


Er werd goed gecommuniceerd. We hebben niet lang moeten wachten op vervoer van en naar het vliegveld.
Medewerkers waren vriendelijk.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 08 oktober 2018.


Goede service alleen op het Kopie van mijn reservering stond het telfnr +4921174072100 voor buitenland Nederland moest zijn 004921174072100.

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 20 september 2018.


Alles goed geregeld, volgende keer weer

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 20 september 2018.


Mijn ervaring is goed en er is een goede service had verkeerde uitrij kaart maar ze waren snel ter plaatse om me te helpen

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 13 september 2018.


Alles is goed geregeld top

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 08 september 2018.


Vijf sterren

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 07 september 2018.


Süper servise

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 05 september 2018.


Dit was de eerste keer dat ik hier parkeerde ben zeer tevreden

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 05 september 2018.


Ongelofelijke service, binnen 10min auto opgehaald en ook binnen 10min auto teruggebracht, vriendelijke medewerkers en duidelijke instructies! Volgende keer absoluut weer, mijn dank is groot

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 04 september 2018.


Het binnenbrengen en het ophalen van de auto verliep vlekkeloos.
De chauffeur was in beide gevallen al aanwezig toen wij aankwamen, dus was er niet of nauwelijks wachttijd.

Over Parkkönig

Parkkönig beschikt over 300 parkeerplekken in hun parkeergarage. De shuttle- en valetdiensten zijn 24 uur per dag beschikbaar. Voor de garage geldt een maximale doorrijhoogte van 2,10 meter en in de parkeervakken kunnen auto's parkeren met een maximale lengte van 5,25 meter.

Shuttle parkeren
Als u kiest voor shuttle parkeren bij Parkkönig, dan parkeert u de auto in hun parkeergarage. Vervolgens brengt een shuttlebus u binnen 4 minuten naar het vliegveld. Deze begeleidtDe autosleutels neemt u tijdens de reis mee. Op de terugreis wordt u weer door een shuttlebus van de luchthaven afgehaald.

Parkkönig beschikt over een andere parkeergarage op slechts 5 minuten afstand van Danziger Straße 101. Het is daarom mogelijk dat u wordt gevraagd om de shuttlebus te volgen, deze zal u naar de parkeergarage brengen. Deze parkeergarage biedt dezelfde faciliteiten als die aan de Danziger Straße 101.

De parkeergarage van Parkkönig wordt beveiligd door camera’s en wordt afgesloten met een rolhek. De parkeergarage beschikt ook over een alarm- en brandsysteem.

In de parkeergarage zijn er parkeerplekken voor mindervaliden. Verder kunt u een gratis drankje krijgen en een kluisje huren voor uw waardevolle spullen. U kunt ook gebruik maken van het toilet.

Voor de rit met de shuttlebus zijn er kinderzitjes beschikbaar. Deze kunt u gratis bijboeken wanneer u een reservering maakt. De chauffeur van de shuttlebus helpt u graag met het inladen van uw koffers.

Shuttle parkeren

Aankomst
Parkkönig zit op Danziger Straße 101, Düsseldorf. De parkeergarage bevindt zich vlak naast de snelweg B8. Let goed op om het wit-rode bord te vinden die de inrit naar de parkeergarage aangeeft. Met de routeplanner van Parkos kunt u makkelijk de weg hiernaartoe vinden.

15 minuten voordat u bij de parkeergarage aankomt, belt u met Parkkönig om uw aankomsttijd door te geven. Volg de borden naar de parkeergarage en blijf wachten voor de slagbomen. De chauffeur van de shuttlebus wacht u hier op. Wanneer deze nog niet aanwezig is, kunt u de parkeeraanbieder nogmaals bellen.

De medewerker opent de garage voor u, zodat u kunt parkeren. De witte shuttlebus staat buiten op u te wachten. Deze kunt u herkennen aan het logo van “Parkkönig” op de zijkant. Vervolgens wordt u in 4 minuten naar het vliegveld gereden.

Vertrek
Wanneer u terugkomt van uw reis, belt u Parkkönig op nadat u de bagage opgehaald hebt. Op de heenreis krijgt u een parkeerticket, waarop de locatie staat waar de witte shuttlebus u ophaalt. Meestal is dat voor Terminal B/C, verdieping 1.

Mocht u onverwacht de reis moeten inkorten of een vlucht later terug moet nemen, kunt u dit tijdig doorgeven aan Parkkönig. Wanneer u een of meer dagen langer parkeert dan geboekt, kunnen er kosten bijkomen. Deze kunt u aan het einde van de reis ter plaatse in contant geld afrekenen.

Valet parkeren

Aankomst
Op de dag dat u vertrekt, rijdt u naar Düsseldorf Airport. 15 minuten voordat u bij de luchthaven bent, belt u met Parkkönig om uw precise aankomsttijd door te geven. Parkkönig stuurt dan een van hun medewerkers naar het vliegveld om uw auto op te halen.

De medewerker wacht u op bij Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). De medewerker heeft uw gegevens bij zich en draagt bedrijfskleren van Parkkönig. De medewerker zal meestal al naar uw auto toelopen op basis van uw kenteken.

Na een korte inspectie van uw auto, parkeert de medewerker deze in de parkeergarage. Voor het weg- en terugbrengen van uw auto, zal er hoogstens 20 kilometer gereden worden. Terwijl de chauffeur uw auto parkeert, kunt u de terminal binnenlopen om in te checken.

Vertrek
Nadat u weer teruggekomen bent op Düsseldorf Airport, dan haalt u eerst uw bagage op. Daarna belt u met Parkkönig om door te geven dat u geland bent. Vervolgens brengt een medewerker uw auto weer naar Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). Daar neemt u de auto over en kunt u uw reis vervolgen.

Wanneer u onverwacht een eerdere of latere retourvlucht moet nemen, kunt u dit doorgeven aan Parkkönig. Zo kunnen zij daar rekening mee houden. Wanneer u enkele dagen langer parkeert dan gepland, kunnen er extra kosten komen. Deze kunt u ter plaatse contant bijbetalen aan het einde van uw reis.

Adres

Danziger Straße 101, 40468, Düsseldorf

Help