Parking-star heeft 120 parkeerplaatsen. De maximale instaphoogte is 2,80m. Het parkeerterrein is de klok rond voor u geopend.

Valet-Service
Met valet parking rijdt u niet naar het parkeerterrein zelf, maar rechtstreeks naar de luchthaven. Een medewerker van Parking-star zal u opwachten in de vertrekhal. Na een korte controle van uw auto op eventuele bestaande schade, kunt u alvast inchecken voor uw vlucht terwijl de chauffeur uw auto op de parkeerplaats parkeert. Op de terugreis wordt uw auto weer naar de luchthaven gebracht.

Meer informatie

Adres

Berliner Straße 115, 40880, Ratingen
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parking-star

Beoordelingen Parking-star

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,1
Op basis van 16 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 29 september 2022.


Dit was mijn eerste ervaring met Parking-star. Ik ga zeker nogmaals gebruik maken van de service.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 28 september 2022.


Ontzettend vriendelijke man, was snel ter plekke.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 21 september 2022.


Erg fijn

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 19 september 2022.


Alles goed en netjes verlopen

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 16 september 2022.


Prima manier om de auto te parkeren, alles was goed en op tijd geregeld en het personeel was vriendelijk en correct
Valet parkeren en de auto afleveren en ophalen bij de vertrekhal is een ideale manier van parkeren

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 13 september 2022.


Vriendelijke, betrouwbare en behulpzame medewerker. Snel en vlot contact via bellen en Whatsapp, heel erg handig. Wij zijn 100% tevreden.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 07 september 2022.


Goede ervaring gehad met Parking- star.
Half uurtje van te voren gebeld en ook met het landen, stond de auto binnen 15 minuten op het vliegveld.
Goede service, dikke tien.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 03 september 2022.


Was goed gegaan ,en auto netjes.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 26 augustus 2022.


Aangenaam verrast van jullie service. Netjes afgehandeld en vriendelijke mensen.

Over Parking-star

Parking-star biedt hulp bij lege accu van uw auto. De chauffeur helpt u graag bij het uitladen van de auto met uw bagage.

Het buitenterrein van Parking-star is omheind en geasfalteerd. De parkeergarage wordt bewaakt met camera's en beveiligd met slagbomen. Uw autosleutels worden veilig in een kluis bewaard.

Tijdens de overdracht van de auto wordt uw auto gecontroleerd op eventuele bestaande schade. Er zullen foto's worden genomen en de kilometerstand zal worden genoteerd. U vult het formulier samen met de chauffeur in, zodat misverstanden worden vermeden. Uw auto is verzekerd in overeenstemming met de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Parking-star biedt hulp als de accu van uw auto leeg is. De chauffeur helpt u graag bij het uitladen van de auto met uw bagage.

OPMERKING: Tip: U kunt uw passagiers van tevoren op de luchthaven afzetten en alleen/met z'n tweeën naar de parkeerplaats rijden. Bij deze parkeeraanbieder kunt u tegen een toeslag van 30€ uw sleutel meenemen.

Shuttle-Service

Aankomst

U rijdt met de auto naar ons ontvangstpunt aan de Berliner Straße 115, 40880 Ratingen. Daar wordt u opgewacht door ons getrainde Parking-Star personeel. Ons uitgeruste shuttlebusje zorgt voor de gratis, veilige en snelle transfer naar de terminal. Onze parkeerplaatsen liggen op slechts 8 minuten afstand van de luchthaven van Düsseldorf. Parkeren op Düsseldorf Airport kan niet eenvoudiger. Wij verzoeken u zich ca. 30 minuten voor aankomst te melden bij Parking-star. Wanneer u aan uw terugreis begint, belt u opnieuw wanneer u bij de bagageband bent, waarna de shuttlebus u weer bij de terminal zal opwachten en u veilig naar uw voertuig zal terugbrengen. Er is altijd een pendelbus tot uw beschikking.


Op de terugreis neemt u telefonisch contact op met de parkeeraanbieder kort voordat u bij de bagageontvangst bent. De chauffeur van de parkeeraanbieder rijdt dan rechtstreeks naar u toe om u bij de uitgang van uw terminal op de luchthaven op te halen.

Terug
Voor uw terugreis neemt u contact op met Parking-star als u geland bent. U wordt binnen 20 minuten opgehaald bij vertrekhal B/C. Daarna wordt u naar uw auto gebracht.

Als u vragen heeft over wijzigingen in uw reservering in het weekend of 24 uur voor de aanvang van uw reis, raden wij u aan contact op te nemen met de parkaanbieder. Bij te late terugkeer kan de toeslag contant worden betaald aan de parkbeheerder ter plaatse.

Op de dag van uw reis rijdt u naar de luchthaven van Düsseldorf. Bel Parking-star 30 minuten voor uw aankomst op de luchthaven om uw aankomsttijd te bevestigen. Het telefoonnummer is +49017680664604 en het adres is Berliner Straße 115, 40880 Ratingen.

De overhandiging van uw auto vindt plaats bij vertrekhal B-C deurnummer 10. Een lid van het personeel zal daar op u wachten. De medewerker herkent uw auto aan het nummerbord en het automodel dat u bij uw reservering hebt opgegeven. De chauffeur zal uw reserveringsbevestiging en uw auto controleren op eventuele schade. Daarna kunt u inchecken voor uw vlucht.

Op de terugweg en bij het landen op de luchthaven belt u Parking-star onmiddellijk nadat u uw bagage hebt opgehaald. Als uw vlucht vertraagd is, laat het hen dan ook telefonisch weten. De chauffeur brengt uw auto terug naar vertrekhal B-C, vanwaar u uw reis kunt vervolgen.

Adres

Berliner Straße 115, 40880, Ratingen