Parken24.net

Paren24.net heeft al jaren verstand van het parkeren van auto’s. Met hun shuttle en valet diensten maken ze het parkeren zo makkelijk mogelijk voor u. U kunt binnen of buiten parkeren. Parken24.net ligt op 5 minuten afstand van Düsseldorf Airport.

Meer informatie

Adres

Theodorstr. 290, 40472, Düsseldorf
Parkeren Düsseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parken24.net

Parken24.net beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Parken24.net

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,8
Op basis van 77 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 16 april 2018.


De diensten verliepen zeer vlot. Onmiddellijk werd ik bij aankomst geholpen en onmiddellijk werd ik naar de luchthaven vervoerd.

8

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 16 april 2018.


Prima bedrijf. Hebben noch bij het vertrek naar het vliegtuig, noch bij terugkomst op het vliegveld lang hoeven wachten.
Dichtbij het vliegveld

8

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 16 april 2018.


Goed. Kan iets klant vriendelijker aan de balie..

10

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 15 april 2018.


Zeer tevreden!

10

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 07 april 2018.


Nette afhandeling. ..hoefde niet lang wachten na telefoontje binnen 10 was de bus er.

8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 03 april 2018.


Heel goes service! Aardig medewerker.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 02 april 2018.


Gewoon goed geregeld, Shuttle staat klaar, vriendelijk personeel.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 23 maart 2018.


Zeer snel op vliegveld van parkeerplaats, wordt niet mee gereden met uw auto. En snel opgehaald van vliegveld! Top service!

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 08 maart 2018.


Locatie van de parkeerplaats is goed te vinden, prijs-kwaliteit verhouding prima veel goedkoper overigens dan veen Nederlandse parkeeraanbieders bij Schiphol, snelle en makkelijke service.
Kortom, helemaal tevreden.

Over Parken24.net

Bij Parken24.net heeft u de keuze uit 800 parkeerplaatsen, zowel overdekt als op een buitenterrein. Het personeel staat dag en nacht klaar om u te ontvangen. De maximale afmetingen voor auto’s zijn een lengte van 5,5 meter lang en een breedte van 2,5 meter.

Shuttle parkeren
Wanneer u voor deze optie kiest, parkeert u direct op het terrein van Parken24.net. De parkeeraanbieder parkeert de auto op hun veilige parkeerterrein. Een shuttlebus brengt u daarna gratis naar Düsseldorf Airport en haalt u weer op aan het einde van uw reis.

Valet parkeren
Met deze optie kiest u voor gemak. U rijdt uw auto naar Düsseldorf Airport, waar een medewerker van Parken24.net u opwacht. De werknemer brengt uw auto na een korte check naar het parkeerterrein. Terwijl uw auto geparkeerd wordt, kunt u zelf inchecken. Wanneer u teruggekomen bent van uw vliegreis, wordt uw auto weer naar de luchthaven gereden.

Op het parkeerterrein is er 24 uur per dag personeel aanwezig. Zij worden ondersteund door ijzeren hekwerk om het terrein heen en de parkeergarage wordt afgesloten met rolluiken. Uw autosleutels worden veilig bewaard in hun kluis.

Wanneer u de auto afgeeft aan het personeel van Parken24.net, wordt uw auto gecontroleerd op eventuele schade. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Het personeel van Parken24.net is verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

Op het verharde parkeerterrein staat uw auto veilig. Voor de transfer met de shuttlebus kunt u verschillende kinderzitjes aanvragen. Indien u onverhoopt moet wachten op de shuttlebus kunt u dat doen in de lounge onder het genot van een drankje.

Shuttle parkeren

Aankomst
Parken24.net zit aan de Theodorstraße 290, naast het Total tankstation. Vanaf de A52 bent u er vrij snel. Op de hekken hangen enkele spandoeken van onder andere Parken24.net. Via onze routeplanner kunt u makkelijk een routebeschrijving vinden. Op deze pagina kunt u ook meer informatie vinden over de wegen rondom Düsseldorf.

U kunt het parkeerterrein bij aankomst een stukje oprijden. In het witte gebouw links van de ingang bevindt zich de receptie. Hier kunt u uw auto 24/7 inchecken.

Vervolgens wordt u met een donkerblauwe shuttlebus naar Düsseldorf Airport gebracht. Deze is te herkennen aan de logo’s van Cleverparks, Park am Ring en Park Expert op de ruit. De shuttlebus rijdt voor elke klant apart. De reis naar het vliegveld duurt 5 minuten.

Vertrek
Na de landing belt u met Parken24.net om ze te laten weten dat u op het vliegveld bent. Parken24.net is dag en nacht te bereiken. Terwijl u de koffers van de bagageband haalt, rijdt de blauwe shuttlebus naar de vertrekhal B-C (Abflug B-C). Ondertussen wordt uw auto vooraan het parkeerterrein gezet. Zo kunt u de koffers direct uit de shuttlebus halen en in uw auto laden.

Wanneer u een of meerdere dag(en) eerder of later dan gepland terugvliegt, kunt u dit doorgeven aan Parken24.net. Mogelijk dient u bij te betalen voor de extra parkeerdagen. Dit kan aan het einde van de reis ter plaatse en contant betaald worden.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op de dag van vertrek met uw eigen auto naar Düsseldorf Airport. Neem 20 minuten voor aankomst contact op met Parken24.net. Zij sturen dan op tijd een chauffeur naar het vliegveld om uw auto in ontvangst te nemen. De chauffeur zal u opwachten bij de vertrekhal B-C (Abflugbereich Terminal B-C).

U kunt de werknemer herkennen aan de bedrijfskleding met de drie logo’s van Cleverparks, Park Expert en Park am Ring. De werknemer loopt meestal al op uw auto af, aangezien u het kenteken en model doorgeeft tijdens de reservering.

Na een korte inspectie van uw auto, kunt u de koffers pakken en inchecken. De chauffeur helpt u graag met het uitladen van uw bagage. Terwijl u incheckt rijdt de chauffeur uw auto naar het parkeerterrein. Er wordt maximaal 12 kilometer in uw auto gereden.

Vertrek
Aan het einde van uw vliegreis wordt uw auto weer naar Düsseldorf Airport gebracht. Neem contact op met Parken24.net wanneer u de koffers van de bagageband gepakt heeft.

De in bedrijfskleding gestoken chauffeur wacht u met de auto bij vertrekhal B-C (Abflug B-C) op. Na een korte check van uw auto, kunt u instappen en naar huis rijden.

Mogelijk vliegt u één of meer dagen eerder of later dan gepland terug. U kunt dit dan doorgeven aan Parken24.net. In dit geval kunt u mogelijke, extra parkeerkosten ter plekke contant betalen aan de chauffeur.

Adres

Theodorstr. 290, 40472, Düsseldorf

Help