Alternatieven voor P23, P24, P25 en P26 Düsseldorf Airport
Vanaf € 5,33 per dag! Wijzig vliegveld

Parkeren Düsseldorf airport p23, p24, p25 & p26

De goedkoopste officiële parkeerplaatsen voor langparkeren bij de luchthaven van Dusseldorf zijn P23, P24, P25 en P26. Deze parkeerplaatsen liggen op korte afstand van Dusseldorf airport en zijn 24/7 geopend. De dichtstbijzijnde parking is P25 met een loopafstand van slechts 2 minuten. P23 vindt u op een loopafstand van 10 minuten tijd tot de terminal. P24 & P26 bevinden zich verder van Düsseldorf airport, om de 20 minuten staat er een shuttlebus voor u klaar die u gratis en snel binnen enkele minuten naar de luchthaven brengt.

Budget parkeermogelijkheden Düsseldorf airport

Goedkoopste: P24 &26
Gratis shuttle bus: P24 & P26
Loopafstand: P23 & P25
Korte loopafstand: P25
official airport Dusseldorf

Parkeertarieven P23, P24, P25 & P26

P23, P24, P25 en P26 zijn goedkoop in vergelijking met andere officiële parkeerplekken bij parkeren vliegveld Dusseldorf. Maar wist u dat u nog meer kan besparen? Over de jaren zijn diverse alternatieve bedrijven rondom Dusseldorf airport eigen parkeerbedrijven begonnen. De kosten voor deze parkeerplaatsen liggen meestal lager. Om u een goed overzicht te geven hebben wij de parkeerkosten voor de officiële en enkele onofficiële parkeerplaatsen op een rij gezet.

Parking 8 dagen parkeren Type Locatie Transfertijd
Officiële parkings
P23 €55,-* Loopafstand Onoverdekt 10 min
P24 €40,-* Shuttle Onoverdekt 3 min
P25 €55,- Loopafstand Onoverdekt 2 min
P26 €40,-* Shuttle Onoverdekt 3 min
Off-site parkings
Airport Parkservice €22,- Shuttle Onoverdekt 17 min
Airport Parkservice Express €47,- Shuttle Overdekt 3 min
Airport Parkservice Express €32,- Valet Onoverdekt 0 min
Airport Parkservice Express €57,- Valet Overdekt 0 min
* Exclusief €3,- reserveringskosten.

- Deze prijzen zijn voor een parkeerplaats van 1 week met reservering voor in de periode januari 2021

P23 Dusseldorf

p23 Dusseldorf

Parkeerterrein P23 Dusseldorf airport beschikt over 530 waarvan 2 plekken geschikt zijn voor mensen met een mobiliteitsbeperkingen. Bij deze parking parkeert u al vanaf 3 dagen. De parkeerplaats bevind zich op een 10 minuten loopafstand van de luchthaven en is 24/7 uur geopend. P23 heeft geen hoogtebeperking waardoor u ook met uw hoge auto makkelijk kan parkeren. Het parkeerterrein is verhard en onoverdekt. P23 is uitsluitelijk online te reserveren.

Adres: Kalkumer Str. 204, 40474 Düsseldorf, Duitsland

P24 Dusseldorf

p24 Dusseldorf

Met 1155 parkeerplekken is P24 Dusseldorf de grootste goedkoopste parkeerplaats. Ook deze grote parking heeft 2 parkeerplekken gereserveerd voor mensen met een beperking. Parkeren is mogelijk vanaf 8 dagen. P24 bevind zich niet op loopafstand. Daarom kunt u gebruik maken van de gratis shuttle bus service. Deze brengt u binnen 3 minuten naar de terminal en rijdt om de 20 minuten. Ook deze parking is 24 uur per dag geopend, onoverdekt en heeft geen hoogtebeperking. In tegenstelling tot P23 is P24 verhard met kiezelsteentjes. P24 Düsseldorf airport is ook uitsluitelijk online te reserveren.

Adres: Flughafenstraße 110, 40474 Düsseldorf, Duitsland

P25 Dusseldorf

p25 Dusseldorf

P25 Düsseldorf beschikt over 365 parkeerplekken. Helaas heeft deze parking geen plek voor mensen met een beperking. P25 is de goedkoopste dichtstbijzijnde parkeerplaats met een loopafstand van slechts 2 minuten van Düsseldorf airport. De parkeerplaats is onoverdekt en heeft daardoor geen hoogterestricties. Bij P25 betaald geen €3,- reserveringskosten in tegenstelling tot P23, P24 en P26. Daarnaast betaalt u vooraf in plaats van bij vertrek. Ook kunt u naast lang parkeren, kort parkeren bij P25 Düsseldorf. De parkeerplaats is volledig geasfalteerd altijd open. Ook deze parking kunt u alleen online reserveren.

Adres: Frachtstraße 25, 40474 Düsseldorf, Duitsland

P26 Dusseldorf

p26 Dusseldorf

Met 750 parkeerplekken is P26 Dusseldorf een van de grotere parkeerplaatsen in het goedkopere segment voor parkeren Dusseldorf airport. helaas kunt u op deze parkeerplaats niet terecht als u een beperking heeft, deze parking beschikt niet over invalidenparkeerplaatsen. De gratis shuttle bus brengt u binnen 3 minuut naar de Düsseldorf airport. U kunt een parkeerplaats uitsluitend online reserveren vanaf 8 dagen. Ook deze parkeerplaats is altijd open, heeft een verhard terrein, is onoverdekt en heeft geen hoogte restricties.

Adres: Kieshecker Weg 100, 40468 Düsseldorf, Duitsland

Officieel v/s Onofficieel parkeerplaatsen

Wilt u voordelig parkeren maar twijfelt u tussen een officiële en onofficiële parkeerplek? Wij hebben de voordelen van beide opties tegenover elkaar gezet. Hierdoor kunt u gemakkelijk een keuze maken door de opties die u.

Voordelen officiële parking Düsseldorf airport

  • Dicht bij de luchthaven
  • Vooraf reserveren niet nodig*
  • Betalen bij vertrek
  • Kort parkeren (uurtarief) mogelijk

* Let op! Zonder reservering betaald u altijd meer.

Voordelen onofficieel parking Dusseldorf airport

  • Voordelige parkeeraanbieders
  • Valet mogelijkheden
  • Reviews
  • Tot 24 uur voor vertrek gratis annuleren

Boek een parking bij Dusseldorf airport

Momenteel is het niet mogelijk om via Parkos een parkeerplek bij de officiële luchthaven van Dusseldorf te boeken. Mocht u willen parkeren bij P23, P24, P25 of P26 verwijzen wij u door naar de officiele website van Dusseldorf airport parkeren. Bent u geïnteresseerd in een onofficiële parkeerplaats? Dan bent u bij Parkos aan het juiste adres. U vindt ons in diverse Europese landen waaronder Duitsland.

Wij bieden u 54 parkeeropties bij Dusseldorf airport aan. U kunt op onze website zowel shuttle parkeren als valet parkeren veilig en eenvoudig vergelijken. Vervolgens kunt u deze boeken. Vul uw reisdata in op het forumlier bovenaan deze pagina en u krijgt direct een overzicht van alle beschikbare opties. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw parkeerplek en gaat u ontspannen op vakantie.

Zoek een parkeerplek