Best-Park is een van de oudste en meest ervaren parkeeraanbieders op de luchthaven van Düsseldorf. Hier profiteert u van een hoogwaardige parkeerservice op meer dan 300 parkeerplaatsen. Best-Park biedt u de mogelijkheid om uw auto te parkeren in een garage of op een buitenparkeerplaats. Bovendien biedt Best-Park een shuttle of handige valet service.

Meer informatie

Adres

Kieshecker Weg 153, 40468, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Best-Park

Best-Park beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen Best-Park

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,9
Op basis van 27 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 19 mei 2022.


Betaalbaar, snel, top service!!!

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 18 mei 2022.


Top service, op dag van terugkomst waren we 2 uur te vroeg dan afgesproken op vliegveld. Was geen probleem, 1 telefoontje en ze waren er binnen 15 min!

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 12 mei 2022.


Prima!

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 10 mei 2022.


Prima geregeld tegen een zeer redelijke prijs

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 09 mei 2022.


Prima prijs kwaliteit verhouding

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 06 mei 2022.


Gemakkelijk te vinden, de overdracht van je auto verloopt soepel. Bij de terugkomst was het transferbusje er al binnen een minuut. De volgende keer absoluut weer via Best -park.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 05 mei 2022.


Super tevreden!

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 05 mei 2022.


Zou zo weer gebruik maken van deze Parking! Ideale locatie. Binnen 2-3min bij het vliegveld. Prijs kwaliteit verhouding super!

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 04 mei 2022.


Brengen vriendelijk, snelle afhandeling.
halen: meewerken nadat we onze koffers niet hadden die kwamen met een vlucht van 4 uur later. Wisten ons eruit te pikken in een enorme drukte. duidelijk herkenbare bus. Auto stond keurig klaar voor ons. Helaas was de chauffer net een auto wegbrengen waardoor we 20 minuten moesten wachten. Kon hij ook niets aan doen of verhelpen. maar alles ging goed. Volgende keer weer daar.

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 04 mei 2022.


Frequent user of parkings like this. Best experience so far!

8

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 03 mei 2022.


Prima

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 02 mei 2022.


Vriendelijk

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 01 mei 2022.


Lekker dichtbij het vliegveld, goede en snelle service.

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 01 mei 2022.


Binnen 1 minuut van parking naar vluchthaven. Bij terugkomst meteen opgehaald.

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 16 april 2022.


Prima plek voor de auto. Dicht bij het vliegveld.

Over Best-Park

Best-Park is een van de oudste en meest ervaren parkeeraanbieders op de luchthaven van Düsseldorf. Hier profiteert u van een hoogwaardige parkeerservice op meer dan 300 parkeerplaatsen. Best-Park biedt u de mogelijkheid om uw auto te parkeren in een garage of op een buitenparkeerplaats. Bovendien biedt het een shuttle of handige valet service. Best-Park ligt op slechts 2 minuten afstand van de luchthaven en is geopend van 03:00 tot 24:00 uur. Vanaf het inzamelpunt aan de Kiesheckerweg 153. worden de auto's verdeeld over de verschillende terreinen en parkeergarages.

Shuttle-Service
U laat uw auto achter op de hoofdlocatie van Best-Park, hier zal de shuttlebus u naar het vliegveld brengen. U laat de autosleutels achter bij de parkeeraanbieder, want uw auto wordt voor u geparkeerd op een van de parkeerterreinen van de provider. Op de terugweg wordt u door de shuttlebus weer opgehaald bij het vliegveld.

Valet-Service
Met de valet service overhandigt u uw auto direct op de luchthaven van Düsseldorf. Hier staat een chauffeur van Best-Park voor u klaar om de auto voor u te parkeren. Na uw reis wordt uw auto weer direct naar het vliegveld gebracht.

Houd er rekening mee dat deze parkeergarage en luchthaven zich in een lage emissiezone bevinden en dat een milieukeur vereist is.

De parkeerplaatsen van Best-Park zijn goed bewaakt en beschermd. De buitenparkeerplaatsen zijn beveiligd met een hek en videobewaking. Bovendien is er altijd personeel op het terrein aanwezig en zijn de parkeerplaatsen 's nachts verlicht. Bij Best-Park wordt uw auto bij aankomst gecontroleerd op eventuele schade om misverstanden achteraf te voorkomen.

Uw autosleutels liggen in een kluisje. De auto is tijdens de parkeerperiode verzekerd volgens de algemene voorwaarden van Best-Park.

Bij Best-Park helpt het vriendelijke personeel u graag met het inladen van uw bagage. De pendelbussen rijden regelmatig en zijn voorzien van airconditioning. Best-Park heeft een wachtruimte met WIFI en toiletten. Best-Park biedt ook hulp bij lege accu's.

Hoe werkt de shuttleparking?

Aankomst
U wordt verzocht om 2,5 uur voor vertrek bij de receptie van het Best-Park aan te komen. Van daaruit wordt u binnen 2 minuten naar het vliegveld gebracht. De transfer is inbegrepen voor maximaal 8 personen, voor elke extra persoon kan een toeslag worden gevraagd.

Terugreis
Als u uw bagage heeft ontvangen, neem dan contact op met Best-Park. De shuttlebus wordt dan naar de terminal gestuurd en brengt u in korte tijd terug naar uw voertuig op de parkeerplaats. Eenmaal daar kunt u de reis naar huis in alle rust voortzetten. Informeer Best-Park als uw vlucht vertraging heeft.

Hoe werkt Valet-Parken?

Aankomst
Als u heeft besloten om gebruik te maken van de valet service van Best-Park, rijdt u dan direct naar vertrekhal B/C van de luchthaven van Düsseldorf. Bel de parkeeraanbied 15 minuten voor uw aankomst. Een chauffeur wacht dan op u bij de vertrekhal om uw auto op te halen.

De bestuurder herkent uw auto aan het kenteken en het automodel dat u bij de reservering heeft opgegeven. De overdracht van uw auto duurt maximaal 5 minuten. Om uw auto te parkeren wordt er niet meer dan 5 km in uw auto gereden.

Terugreis
Op de terugweg neemt u weer telefonisch contact op met Best-Park zodra u bij de bagageband staat te wachten op uw koffers. Er wordt dan een chauffeur met uw auto naar het vliegveld gestuurd, die u weer opwacht in de vertrekhal B/C.

Mocht u onverhoopt uw reis moeten verlengen of inkorten voor een of meerdere dagen, dan kunt u dit melden bij Best-Park. Als u later terugkomt, kunt u de extra parkeerkosten voor de extra dagen aan het eind van uw reis contant betalen.

Adres

Kieshecker Weg 153, 40468, Düsseldorf