AirportDusParken

AirportDusParken biedt een betrouwbare valet service. Zo hoeft u geen parkeerplaats te zoeken op de luchthaven van Düsseldorf en kunt direct aan de vakantie beginnen. De parkeergelegenheid is beveiligd en er is 24/7 iemand aanwezig.

. Meer informatie

Adres

Höherweg 311-313, 40231, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid AirportDusParken

Over AirportDusParken

AirportDusParken bezorgd u een stressvrije start van uw reis. Met de Valet service van AirportDusParken is uw auto in goede handen. Uw auto wordt bij de terminal aangenomen en op een nabijgelegen parkeerplaats voor u geparkeerd. Op de parkeerplaats van AirportDusParken is altijd personeel aanwezig. 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Valet-Service
Valet parking betekent dat u op de dag van vertrek rechtstreeks naar de luchthaven van Düsseldorf rijdt. Een medewerker van AirportDusParken staat u daar op te wachten. Bij aankomst zal de medewerker samen met u de auto controleren op eventuele schades en wordt de kilometerstand is genoteerd. De chauffeur parkeert uw auto daarna veilig op de parkeerplaats AirportDusParken. Op de terugreis brengt de chauffeur uw auto ook direct terug naar de luchthaven, zodat u snel uw reis kunt voortzetten.

Het verharde parkeerterrein van AiportDusParken is een afgesloten en omheind terrein. Er is 24 uur per dag en 7 dagen per week personeel aanwezig. Uw autosleutel wordt veilig bewaard in een kluis.

Wanneer uw auto door AirportDusParken wordt aangenomen voor uw vertrekt, wordt een korte voertuig controle uitgevoerd. Er kunnen foto's worden genomen en de kilometerstand genoteerd. Eventuele bestaande schades worden geregistreerd zodat er geen misverstanden ontstaan.

De parkeerplaats van AirportDusParken is volledig geasfalteerd en er is 24 uur per dag personeel op het parkeerterrein aanwezig. Indien nodig helpt de chauffeur u met het in- en uitladen van uw bagage. U kunt uw voertuig tijdens uw verblijft ook (tegen een meerprijs) van binnen en buiten laten reinigen. Indien gewenst is het ook mogelijk uw auto te laten voltanken, zodat u met een volle tank de reis naar huis kunt beginnen.

Hoe werkt Valet Parkeren?

Aankomst
Bel AirportDusParken ongeveer 20 minuten voor aankomst op de luchthaven van Düsseldorf. Het telefoonnummer vindt u op de bevestiging. U rijdt vervolgens rechtstreeks naar de luchthaven. (terminal B/C Deur 10-11) Een medewerker van AirportDusParken staat u daar op te wachten. Na een korte voertuiginspectie en het noteren van de kilometerstand overhandigt uw de auto. De medewerker zal vervolgens uw auto veilig naar het bewaakte parkeerterrein rijden.

Adres

Höherweg 311-313, 40231, Düsseldorf

Help