AirportDusParken

AirportDusParken biedt een betrouwbare valet service. Zo hoeft u geen parkeerplaats te zoeken op de luchthaven van Düsseldorf en kunt direct aan de vakantie beginnen. De parkeergelegenheid is beveiligd en er is 24/7 iemand aanwezig.

. Meer informatie

Adres

Höherweg 311-313, 40231, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid AirportDusParken

Beoordelingen AirportDusParken

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,8
Op basis van 19 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 23 september 2019.


Vriendelijke mensen, max 10 min. gewacht. Geen gedoe

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 13 september 2019.


Goed bereikbaar. Nette mensen. Wist meteen waar ik aan toe was. Snelle service. Volgende keer weer bij deze inshallah.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 28 augustus 2019.


.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 24 augustus 2019.


Fijne manier van parkeren. En tevreden over de geboden dienst. Verbeterpunt: het aangegeven adres is niet het adres van afgifte. De medewerker was gelukkig goed bereikbaar. Advies: beter vermelden in de brief dat het adres niet het afgiftepunt is.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2019.


Afhandeling verliep prima. Chauffeur stond klaar toen we aankwamen en bij terugkomst hebben we slechts 5 minuten gewacht. Er is met onze auto ca. 60 km gereden, dus ik vermoed hoop dat de parkeerplaats 30 km van vliegveld Düsseldorf verwijderd is. Zo niet, dan is de auto door iemand privé gebruikt, maar dat kun je nooit controleren.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2019.


Prima, de wagen snel afgeleverd en ook weer snel terug gekregen zoals we hem hebben afgegeven. De volgende keer dat ik weer van Dusseldorf Airport vlieg maak ik weer gebruik van deze dienst.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 18 augustus 2019.


Vriendelijke gasten, prima service. Er wordt wel een dikke 40 km met je auto gereden, dat is niet raar, maar goed om te weten.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2019.


Heel goed

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2019.


Vriendelijke chauffeurs

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 02 augustus 2019.


Positief

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 24 juli 2019.


Erg goed geholpen.
Via internet geboekt en alles verliep zeer netjes.
Geen wachttijden en goed personeel.
Wat een luxe !!!!!!!!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 11 juli 2019.


Zeer goed! Alles netjes en snel afgehandeld. Auto stond op tijd bij de uitgang

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 31 mei 2019.


Top service

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 13 mei 2019.


Prima organisatie. had een foutje gemaakt met tijdstippen werd verder niet moeilijk over gedaan. snelle afhandeling zonder wachttijden.

Over AirportDusParken

AirportDusParken bezorgd u een stressvrije start van uw reis. Met de Valet service van AirportDusParken is uw auto in goede handen. Uw auto wordt bij de terminal aangenomen en op een nabijgelegen parkeerplaats voor u geparkeerd. Op de parkeerplaats van AirportDusParken is altijd personeel aanwezig. 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Valet-Service
Valet parking betekent dat u op de dag van vertrek rechtstreeks naar de luchthaven van Düsseldorf rijdt. Een medewerker van AirportDusParken staat u daar op te wachten. Bij aankomst zal de medewerker samen met u de auto controleren op eventuele schades en wordt de kilometerstand is genoteerd. De chauffeur parkeert uw auto daarna veilig op de parkeerplaats AirportDusParken. Op de terugreis brengt de chauffeur uw auto ook direct terug naar de luchthaven, zodat u snel uw reis kunt voortzetten.

Het verharde parkeerterrein van AiportDusParken is een afgesloten en omheind terrein. Er is 24 uur per dag en 7 dagen per week personeel aanwezig. Uw autosleutel wordt veilig bewaard in een kluis.

Wanneer uw auto door AirportDusParken wordt aangenomen voor uw vertrekt, wordt een korte voertuig controle uitgevoerd. Er kunnen foto's worden genomen en de kilometerstand genoteerd. Eventuele bestaande schades worden geregistreerd zodat er geen misverstanden ontstaan.

De parkeerplaats van AirportDusParken is volledig geasfalteerd en er is 24 uur per dag personeel op het parkeerterrein aanwezig. Indien nodig helpt de chauffeur u met het in- en uitladen van uw bagage. U kunt uw voertuig tijdens uw verblijft ook (tegen een meerprijs) van binnen en buiten laten reinigen. Indien gewenst is het ook mogelijk uw auto te laten voltanken, zodat u met een volle tank de reis naar huis kunt beginnen.

Hoe werkt Valet Parkeren?

Aankomst
Bel AirportDusParken ongeveer 20 minuten voor aankomst op de luchthaven van Düsseldorf. Het telefoonnummer vindt u op de bevestiging. U rijdt vervolgens rechtstreeks naar de luchthaven. (terminal B/C Deur 10-11) Een medewerker van AirportDusParken staat u daar op te wachten. Na een korte voertuiginspectie en het noteren van de kilometerstand overhandigt uw de auto. De medewerker zal vervolgens uw auto veilig naar het bewaakte parkeerterrein rijden.

Adres

Höherweg 311-313, 40231, Düsseldorf

Help