Uparking

Bij Uparking kunt u gerust parkeren en naar uw bestemming vliegen. Zij bieden parkeerruimte aan in hun overdekte parking op 10 minuten van Zaventem. De parking beschikt over een mooie wachtruimte en er zijn toiletten aanwezig. Er is bij Uparking altijd iemand aanwezig, ook om u te helpen met de bagage en u kunt uw autosleutels meenemen.

Meer informatie

Adres

Avenue de Vilvorde 78, 1000, Brussel
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Uparking

Uparking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Buiten parkeren
Overdekt parkeren
Verhard
× Geen maximale doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Uparking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,8
Op basis van 10 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 10 december 2018.


Goede service, netjes op tijd en erg vriendelijk.

Nadeel alleen Frans sprekende hulp

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 02 december 2018.


Het was voor ons de 1e keer om U parking te gebruiken. Wij werden goed ontvangen en men stond gelijk klaar om ons naar de luchthaven te brengen.
Bij terugkomst en na telefonisch contact werden we weer opgehaald.
Auto gepakt en op weg naar huis.
Bedankt voor de goede service.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 30 november 2018.


Beetje verstopt tussen de gebouwen maar prima service. Netjes op tijd weggebracht en opgehaald. Bij terugkomst bleek de accu leeg, de beheerder heeft dit prima opgelost.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 22 november 2018.


1 min puntje is dat de parkeergarage moeilijk te vinden is , staat niet duidelijk aangegeven waar je in moet

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 22 november 2018.


Parkeren was prima in orde, ook het brengen en ophalen perfect geregeld.
De navigatie bracht me op het verkeerde adres, nl zo'n 2 kilometer ten noorden van nummer 78. Als je dan in het donker aankomt, op een vreemde plek, dan is dat erg vervelend.
Tip: zet in de bevestiging een goeie beschrijving.

6

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 21 november 2018.


Vriendelijke medewerkers, fijne overdekte parkeerplek, auto geparkeerd en we werden direct met de shuttledienst weggebracht.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Marleen Leplat, bedankt voor het delen van uw ervaring. We vinden het erg fijn om te horen dat u tevreden bent over uw reservering bij Uparking. We zien uw volgende reservering graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Team Parkos.
10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 21 november 2018.


Prima geregeld!

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 21 november 2018.


Nette service, snelle reactie. Vlak bij luchthaven, 15-20 min via niet te drukke wegen. Geen file oid gehad. Je wordt voor de ingang op Zaventem afgezet.
De ingang van de parkeergarage is lastig te vinden. Deze ligt aan de zijkant van omhoog, boven het bandencentrum.

Over Uparking

In de overdekte parkeergarage van Uparking is plaats voor meer dan 200 auto's. Uparking is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. De maximale doorrijhoogte is 2,50 meter.

Shuttle parkeren
Met de shuttledienst van Uparking wordt u vanaf de parkeergarage naar het vliegveld gebracht. U rijdt dus zelf naar de parkeergarage om de auto te parkeren. Op de terugreis wordt u weer van het vliegveld opgehaald door de shuttlebus.

De parkeergarage wordt goed bewaakt met videocamera’s en een alarmsysteem. De parkeergarage is goed verlicht en wordt ‘s nachts afgesloten. Bij valet parkeren worden de autosleutels veilig bewaard in een kluis.

Bij de afdracht van de auto controleert u samen met een medewerker van Uparking de auto op aanwezige mankementen of schades. Zij maken ook foto’s ter referentie. Uparking is verzekerd voor het rijden met uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Er is in de parkeergarage bij de receptie een wachtruimte en zijn er toiletten aanwezig. Voor de rit met de shuttlebus kunt u kinderzitjes aan uw reservering toevoegen. Personen met een beperkte mobiliteit worden dichtbij de vertrekhal afgezet. Een rolstoel kunt u ook meenemen in de shuttlebus en Uparking beschikt zelf ook over rolstoelen. Het personeel helpt u graag met het in- en uitladen van uw koffers.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Uparking is Vilvoordselaan 78 of Avenue de Vilvorde 78 te Brussel. De parkeergarage van Uparking ligt op de kruising van de snelwegen N1 en de R21, en is dus goed te bereiken. Het gebouw is groot en staat aangegeven als: Auto Logistic Center. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de route hiernaartoe te plannen.

Bij de ingang staat het nummer 78 in het groot op het hek. U kunt zich vervolgens melden bij de receptie binnen de parkeergarage om de auto in te checken en te parkeren. U krijgt een badge met een referentienummer dat u op de terugreis teruggeeft.

U wordt vervoerd naar het vliegveld in een grote, witte bus met het logo van Uparking op de zijkant. U wordt bij de aankomsthal afgezet. De rit naar het vliegveld duurt ongeveer 10 minuten.

Vertrek
Nadat u weer geland bent op Zaventem, haalt u eerst uw bagage op. Wanneer u alle koffers weer in uw bezit heeft, belt u met Uparking. Zij sturen de witte shuttlebus weer naar het vliegveld. U wordt opgehaald op de parking van de shuttles (P15), verdieping 0. Dit is dezelfde plek waar u afgezet bent op de heenreis.

Mocht uw terugvlucht vertraging oplopen of vliegt u enkele dagen eerder of later terug dan gepland, kunt u dit telefonisch doorgeven aan Uparking. Bij een langere parkeerperiode kunnen er extra kosten ontstaan. Deze kunt u aan het einde van de reis ter plekke betalen.

Adres

Avenue de Vilvorde 78, 1000, Brussel

Help