Uparking

Bij Uparking kunt u gerust parkeren en naar uw bestemming vliegen. Zij bieden parkeerruimte aan in hun overdekte parking op 10 minuten van Zaventem. De parking beschikt over een mooie wachtruimte en er zijn toiletten aanwezig. Er is bij Uparking altijd iemand aanwezig, ook om u te helpen met de bagage en u kunt uw autosleutels meenemen.

Meer informatie

Adres

Avenue de Vilvorde 78, 1000, Brussel
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Uparking

Uparking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Buiten parkeren
Overdekt parkeren
Verhard
× Geen maximale doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Uparking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,8
Op basis van 35 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 06 april 2019.


Heen reis, helaas een chauffeur die enkel Frans sprak. Maar we hadden een duidelijk mail gehad met de nodige Franse vertaling. Dus een paar standaars zinnen. Shuttle was er binnen 5 min.
Terugreis gelukkig een Engels sprekende chauffeur. Shuttle stond al te wachten op je vliegveld.
Goede snelle service, net shuttle bus en goede veilige parking.

Mijn volgende reis zal weer bij deze firma zijn.

6

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 06 april 2019.


Parking is good. The way back, 12 people waiting, with just 2 cars in insufficient

8

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 05 april 2019.


Service was in orde, receptie was onbezet bij aankomst, even gebeld.
schoon toilet aanwezig. slecht aangegeven waar parkeerdek ingang was.

10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 05 april 2019.


Prima, enige minpuntje dat er echt niemand Nederlands spreekt maar dat was van te voren vermeld, en ondanks dat ik geen woord Frans spreek kwamen we er erg makkelijk uit.

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 25 februari 2019.


Tevreden.

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 24 februari 2019.


De chauffeurs stelden ons telefonisch gerust en waren duidelijk over wanneer ze op locatie zouden zijn. Vriendelijk bovenal. Op de terugreis middernacht werd de telefoon niet opgenomen, maar kwam er gelukkig wel een shuttlebus, na lang wachten.

Het contact was goed. De locatie en informatie ter plekke lees: toen we aan kwamen rijden was minder helder. We waren afhankelijk van het telefoonnummer. Daar zou eea in verbeterd kunnen worden.

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 19 februari 2019.


Prima geregeld!! Geen wachtijd gehad bij aankomst. Busje stond al klaar.

2

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 19 februari 2019.


Heel slecht geregeld. Bij teruglanding moesten we een uur op de transfer wachten. Andere mensen gingen gewoon voor en er reden maar 2 busjes. ik zal nooit meer via parkos een parkeerplek reserveren. De chauffeur neemt zelf de telefoontjes aan en doet alsof hij medewerkers stuurt naar de airport.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Dilara Öğütlüoğlu, bedankt voor het achterlaten van uw review. We vinden dit heel erg belangrijk. Vervelend om te horen dat u bij terugkomst lang heeft moeten wachten tot er iemand van de parkeeraanbieder arriveerde. We gaan dit aan de parkeeraanbieder doorgeven zodat zij ervoor kunnen zorgen dat dit in de toekomst niet nogmaals gebeuren zal. Met vriendelijke groet, Team Parkos
6

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 12 februari 2019.


Het was wat afgelegen en wat rommelig in de overdekte garage.
Contact met de medewerkers was goed.
Het overdekt kunnen parkeren tegen een redelijk tarief is het sterke punt.

6

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 23 januari 2019.


Goed. Garage ingang was slecht te vinden met google maps. Toen dat na tel overleg wel lukte was het niet duidelijk of we voor de linkse of rechtse deur moesten wachten. Graag duidelijke routebeschrijving toevoegen en melden dat ook bij aankomst gebeld moet worden voor openen en de pendelbus.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste,
Bedankt voor het achterlaten van uw review. We vinden uw mening zeer belangrijk. Wij gaan kijken hoe we de routebeschrijving en informatie over de parking kunnen verbeteren zodat dit soort situaties in de toekomst voorkomen kunnen worden.
Met vriendelijke groet,
Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 18 januari 2019.


Erg goed

8

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 18 januari 2019.


Alles was goed. Zowel de incheck als ophaalservice.
Een verbeterpuntje: het zou handig zijn als de persoon bij de incheckbalie ook Nederlands of Engels kan.

8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 17 januari 2019.


Heenweg 's nachts was de shuttle snel ter plaatse na telefoontje, terugweg moesten we langer wachten 45 min. Goede parkeerplekken en vriendelijke mensen.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 27 december 2018.


Excellent service, personnel is awesome! I came back from my vacation a day later and it was no problem.
I would only recommend better signage on streetlevel the entrance is up on a sloped driveway with a sign at the end of it. Otherwise nothing but praise and still 5 stars!

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 11 december 2018.


De service vd shuttlebus was prima. Zeer correcte chauffeurs. Nog leuk gebabbeld.
Bij terugkomst op het vliegveld hadden we moeite met het vinden vd ophaalplaats en waren we telefonisch niet bereikbaar. Desondanks was de chauffeur snel ter plaatse.

De ingang van de parkeergarage was slecht aangeduid. Weliswaar stond er een groot nummerbord maar de opgang naar de ingang hebben we in eerste instantie gemist.

Fijn dat de auto overdekt stond

Over Uparking

In de overdekte parkeergarage van Uparking is plaats voor meer dan 200 auto's. Uparking is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. De maximale doorrijhoogte is 2,50 meter.

Shuttle parkeren
Met de shuttledienst van Uparking wordt u vanaf de parkeergarage naar het vliegveld gebracht. U rijdt dus zelf naar de parkeergarage om de auto te parkeren. Op de terugreis wordt u weer van het vliegveld opgehaald door de shuttlebus.

De parkeergarage wordt goed bewaakt met videocamera’s en een alarmsysteem. De parkeergarage is goed verlicht en wordt ‘s nachts afgesloten. Bij valet parkeren worden de autosleutels veilig bewaard in een kluis.

Bij de afdracht van de auto controleert u samen met een medewerker van Uparking de auto op aanwezige mankementen of schades. Zij maken ook foto’s ter referentie. Uparking is verzekerd voor het rijden met uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Er is in de parkeergarage bij de receptie een wachtruimte en zijn er toiletten aanwezig. Voor de rit met de shuttlebus kunt u kinderzitjes aan uw reservering toevoegen. Personen met een beperkte mobiliteit worden dichtbij de vertrekhal afgezet. Een rolstoel kunt u ook meenemen in de shuttlebus en Uparking beschikt zelf ook over rolstoelen. Het personeel helpt u graag met het in- en uitladen van uw koffers.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Uparking is Vilvoordselaan 78 of Avenue de Vilvorde 78 te Brussel. De parkeergarage van Uparking ligt op de kruising van de snelwegen N1 en de R21, en is dus goed te bereiken. Het gebouw is groot en staat aangegeven als: Auto Logistic Center. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de route hiernaartoe te plannen.

Bij de ingang staat het nummer 78 in het groot op het hek. U kunt zich vervolgens melden bij de receptie binnen de parkeergarage om de auto in te checken en te parkeren. U krijgt een badge met een referentienummer dat u op de terugreis teruggeeft.

U wordt vervoerd naar het vliegveld in een grote, witte bus met het logo van Uparking op de zijkant. U wordt bij de aankomsthal afgezet. De rit naar het vliegveld duurt ongeveer 10 minuten.

Vertrek
Nadat u weer geland bent op Zaventem, haalt u eerst uw bagage op. Wanneer u alle koffers weer in uw bezit heeft, belt u met Uparking. Zij sturen de witte shuttlebus weer naar het vliegveld. U wordt opgehaald op de parking van de shuttles (P15), verdieping 0. Dit is dezelfde plek waar u afgezet bent op de heenreis.

Mocht uw terugvlucht vertraging oplopen of vliegt u enkele dagen eerder of later terug dan gepland, kunt u dit telefonisch doorgeven aan Uparking. Bij een langere parkeerperiode kunnen er extra kosten ontstaan. Deze kunt u aan het einde van de reis ter plekke betalen.

Adres

Avenue de Vilvorde 78, 1000, Brussel

Help