Times Parking

Times Parking is een klein bedrijf met een 350 onoverdekte parkeerplekken. U rijdt naar het parkeerterrein, parkeert hier zelf uw auto en wordt vervolgens gratis met een shuttlebus naar Zaventem gebracht. U neemt uw autosleutels mee op reis. De parkeergarage ligt op 6 minuten rijden van Zaventem af.

Meer informatie

Adres

Gillekensstraat 1, 1800, Vilvoorde
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Times Parking

Times Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Autoschoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Times Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,9
Op basis van 352 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2018.


Alles werd goed geregeld.. chauffeur stond al op ons te wachten in de ochtend en heeft zelfs met de koffers geholpen. Toen we terug kwamen chauffeur gebeld en hij stond keurig buiten te wachten. Het enige minpuntje is dat ze niet echt vriendelijk overkomen. Zeker het geld waard! Ik raad het aan.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2018.


Ging allemaal soepel. Gebeld dat we er waren, bevestiging reservering laten zien en werden keurig naar een plek geleid. Vervolgens in een busje naar luchthaven. Na de vakantie terug aangekomen op de lucht haven wederom gebeld en opgepikt. Was even wat verwarring, aan de telefoon zeiden ze dat het een wit met oranje busje was en hij reed in een witte. Maar de wit met oranje stond nog op de parkeerplaats. niks aan de hand.

Verbeterpuntje: uw chauffeur was op de heenweg niet handsfree aan het bellen.

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2018.


Goede en snelle service. Wij kwamen midden in de nacht aan en er stond al iemand voor ons klaar om ons weg te brengen. Op de terugweg werden we meteen vanuit het vliegveld weer opgehaald. De parking zelf is eenvoudig, maar prima.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2018.


Goede ervaring gehad. We kwamen om 5 uur ‘s ochtends aan, er stond al iemand klaar die ons naar het vliegveld bracht. Op de terugweg hebben we gebeld toen we onze koffers oppikten, 10 minuten later kwam het busje op de afgesproken plek aan om ons weer terug te brengen. Hartstikke goed geregeld! Busje wat ons op kwam pikken kan wel een upgrade gebruiken trouwens, rammelt aan alle kanten.

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 03 augustus 2018.


Ziet er wat shabby uit, maar service was prima en binnen kwartier was het busje er richting Zaventem. Ook terug snel contact en een rit. Mensen waren vriendelijk.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 29 juli 2018.


Goed

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 26 juli 2018.


Goeie service. Optijd.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 23 juli 2018.


Goeie ervaring. 2 verschillende chauffeurs gehad. Beide spraken nederlands. Geen lange wachttijd gehad. Super service.

6

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 19 juli 2018.


De parkeerplaats is goed bereikbaar en medewerkers waren behulpzaam. De transfer sloot prima aan op onze vluegreis. De taxibusjes verdienen daarentegen een flinke upgrade. Ook de parkeerplaats mag er meer verzorgd uit zien.

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 04 juli 2018.


Mooie parkeerplaats, op de heen-en terugweg hele vriendelijke behulpzame chauffeurs. Alles keurig op tijd. We zullen zeker weer van deze parkeermogelijkheid gebruik maken

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 27 juni 2018.


Prima service, contact met medewerker kon in het Nederlands. Zowel heen als terug snel met pendelbusje vervoerd.

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 26 juni 2018.


Goed geregeld met vervoer chauffeur van busje wat ons naar vliegveld zou brengen stond op tijd al te wachten. Zo ook bij terugkomst even bellen toen we uit het vliegtuig kwamen en het busje was op tijd om ons weer terug te brengen naar de auto.
Het enige vervelende wat wij ervaren hebben is dat de auto erg vuil was geworden van het stof op deze locatie wat er moeilijk afging.

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 24 juni 2018.


Goede ervaring met Timeparking. Onze vlucht werd geannuleerd maar dit werd prima opgelost bij Timeparking. Werden ook stipt op tijd van vliegveld afgehaald. De auto had wel op een stoffige parkeerplaats gestaan dus na de vakantie was deze wel aan een wasbeurtje toe. Dit moet je dus niet doen vlak voor je hem bij Timeparking op de parkeerplaats zet, dit is verloren moeite.

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 17 juni 2018.


We hebben de auto netjes kunnen parkeren op het terrein. De chauffeur stond al op ons te wachten om ons naar het vliegveld te brengen.
Met het busje ben je binnen ongeveer 20 minuten op het vliegveld van Brussel.
Op de terugreis bleef de chauffeur zelfs even op ons wachten en we waren dus ook zo weer terug bij onze auto.
Ben zeer tevreden en zou het dan ook iedereen aanraden om het op deze manier te doen.

8

Heeft geparkeerd in mei 2018. Beoordeling geschreven op 04 juni 2018.


Zowel bij aankomst als vertrek zijn we prima geholpen, binnen de tijd. Helemaal niets op aan te merken.
We konden ook gewoon in het Nederlands met de medewerkers spreken.
Pluspunt: bij de reserveringsbevestiging staat keurig een vertaling van Nederlands naar Frans zodat je je altijd verstaanbaar kunt maken naar de medewerkers.

Over Times Parking

Times Parking beschikt over 350 onoverdekte parkeerplekken. De parking is 24/7 geopend: u kunt dus dag en nacht terecht bij Times Parking.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus vervoert u en uw bagage gratis naar Zaventem. De shuttlebus staat op de gereserveerde tijd klaar om u binnen 6 minuten naar de luchthaven te brengen. Aan het einde van uw reis wordt u weer opgehaald door de shuttlebus.

Het parkeerterrein van Times Parking is volledig voorzien van camerabewaking. De parking is omheind door een hek.

Elke auto die binnenkomt bij Times Parking wordt bij aankomst gefotografeerd. Zo heeft u de garantie dat uw auto in dezelfde staat naar buiten gaat als u hem naar binnen gereden heeft.

Wanneer u met kleine kinderen reist, kunt u kinderzitjes aanvragen voor de rit met de shuttlebus. Minder mobiele personen worden begeleid naar de vertrekhal om het transport zo makkelijk mogelijk te maken. U kunt overdekt wachten bij Times Parking, mocht de shuttlebus even op zich laten wachten.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Times Parking is Gillekensstraat 1, Vilvoorde, op 7 kilometer van Zaventem. Met de routeplanner van Parkos komt u de juiste route te weten.

U rijdt op de dag van vertrek naar de parkeergarage van Times Parking. De parkeeraanbieder gaat uit van de aankomsttijd die staat aangegeven op de reservering. Wanneer u hiervan afwijkt, is het nodig dat u dit op tijd telefonisch doorgeeft.

U meldt de auto aan bij de receptie, waarna er foto’s van de auto gemaakt worden. Vervolgens kunt u in de witte shuttlebus stappen die naast de receptie staat. Groepen groter dan 8 personen zullen in meerdere ritten vervoerd worden. De shuttlebus brengt u in 6 minuten naar de luchthaven.

Vertrek
Op de terugreis belt u Times Parking wanneer u al uw bagage heeft opgehaald. Zij sturen de witte shuttlebus dan naar de luchthaven om u op te halen. U wordt opgehaald op verdieping 0, op de parking van de autocars (P16). Dit is dezelfde plek waar u afgezet bent op de heenreis.

Als u één of meerdere dagen eerder of later aankomt dan aangegeven in de reservering, meldt u dit telefonisch aan Times Parking. Wanneer u één of meer dagen langer parkeert dan u gereserveerd hebt, kunnen er extra kosten ontstaan. In dit geval kunt u aan het einde van uw reis het bedrag contant bijbetalen.

Adres

Gillekensstraat 1, 1800, Vilvoorde

Help