Times Parking

Times Parking is een klein bedrijf met een 350 onoverdekte parkeerplekken. U rijdt naar het parkeerterrein, parkeert hier zelf uw auto en wordt vervolgens gratis met een shuttlebus naar Zaventem gebracht. U neemt uw autosleutels mee op reis. De parkeergarage ligt op 6 minuten rijden van Zaventem af.

Let op: Bij deze aanbieder betaalt u €20 per dag extra wanneer er langer gebruikt wordt gemaakt van de parking dan op voorhand aangegeven

Meer informatie

Adres

Rittwegerlaan 3, 1830, MACHELEN
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Times Parking

Times Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× Cameras
80%

Faciliteiten

Autoschoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Times Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,5
Op basis van 433 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 27 februari 2020.


Taxi was vervelend

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 26 februari 2020.


Service is prima! Nette busjes en nauwelijks wachttijd. Parkeerplaats is minder, niet bestraat dus was nu een grote modderpoel Geworden

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 22 februari 2020.


Top Service

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 17 februari 2020.


Prima parking met goede service!

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 17 februari 2020.


Fantastisch, alleen het adres klopte achteraf niet maar met 1 telefoontje was het zo opgelost. Verder was de service geweldig. Wij kwamen terug en moesten constateren dat de accu leeg getrokken was door het parkeerlicht wat ik niet had uitgezet. De buschauffeur stelde ons gerust en zou met 'n kwartiertje terug zijn met starterkabels. Inderdaad hij was binnen de afgesproken tijd terug heeft de auto gestart en wij waren weer perfect gratis geholpen. Alle lof voor deze medewerker.

8

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 10 februari 2020.


Bij aankomst lang moeten zoeken achter de parking in het donker.
de prijzen zijn heel gunstig en aan te bevelen.
wel een probleem de taal...in begin sprak men Nederlands , de bestuurder enkel Frans van de shuttlebus.
Bij afhaling terug Frans of Engels

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 12 januari 2020.


Prima service genoten. Bij aankomst bleek het adres veranderd hoewel ik luttele uren voor aankomst had geboekt. Ik belde en er werd direct het nieuwe adres doorgeappt. Dat lag 1 staart verderop. Er stond wel een andere naam bij, dat zou verbetert kunnen worden.

De medewerker die mij ontving was zo vriendelijk mij te helpen met parkeren en met mijn bagage. Korte rit naar de luchthaven. Op de terugweg belde ik er waren ze er met 10 minuten. Prima prijs-kwaliteitverhouding.

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 22 november 2019.


Vriendelijke mensen, helaas was de locatie om te parkeren veranderd en kwamen we er pas achter toen we er waren. De nieuwe locatie was maar 3 minuten rijden dus dit is zeker goedgekomen.

Op de heenreis ging het vlot, terug moesten we even wachten. Maar al met al heel positief, en de prijs was heel schappelijk.

Over Times Parking

Times Parking beschikt over 350 onoverdekte parkeerplekken. De parking is 24/7 geopend: u kunt dus dag en nacht terecht bij Times Parking.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus vervoert u en uw bagage gratis naar Zaventem. De shuttlebus staat op de gereserveerde tijd klaar om u binnen 6 minuten naar de luchthaven te brengen. Aan het einde van uw reis wordt u weer opgehaald door de shuttlebus. In het hoogseizoen kan de parkeerplaats u vragen om de sleutels in te leveren vanwege logistieke redenen

Times Parking's terrein wordt voortdurend bewaakt, zowel door camera's als door het aanwezige personeel. De parkeergarage is ook omheind, zodat u met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

Elke auto die binnenkomt bij Times Parking wordt bij aankomst gefotografeerd. Zo heeft u de garantie dat uw auto in dezelfde staat naar buiten gaat als u hem naar binnen gereden heeft.

Wanneer u met kleine kinderen reist, kunt u kinderzitjes aanvragen voor de rit met de shuttlebus. Minder mobiele personen worden begeleid naar de vertrekhal om het transport zo makkelijk mogelijk te maken. U kunt overdekt wachten bij Times Parking, mocht de shuttlebus even op zich laten wachten. BELANGRIJK: in het hoogseizoen kan de parkeergarage u om logistieke redenen vragen om de sleutels van uw auto af te geven.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Times Parking is Rittwegerlaan 2-2B, Machelen, op 7 kilometer van Zaventem. Met de routeplanner van Parkos komt u de juiste route te weten.

U rijdt op de dag van vertrek naar de parkeergarage van Times Parking. De parkeeraanbieder gaat uit van de aankomsttijd die staat aangegeven op de reservering. Wanneer u hiervan afwijkt, is het nodig dat u dit op tijd telefonisch doorgeeft.

U meldt de auto aan bij de receptie, waarna er foto’s van de auto gemaakt worden. Vervolgens kunt u in de witte shuttlebus stappen die naast de receptie staat. Groepen groter dan 8 personen zullen in meerdere ritten vervoerd worden. De shuttlebus brengt u in 6 minuten naar de luchthaven.

Vertrek
Op de terugreis belt u Times Parking wanneer u al uw bagage heeft opgehaald. Zij sturen de witte shuttlebus dan naar de luchthaven om u op te halen. U wordt opgehaald op verdieping 0, op de parking van de autocars (P16). Dit is dezelfde plek waar u afgezet bent op de heenreis.

Let op: Bij deze aanbieder betaalt u €20 per dag extra wanneer er langer gebruikt wordt gemaakt van de parking dan op voorhand aangegeven

Adres

Rittwegerlaan 3, 1830, MACHELEN

Help