Times Parking

Times Parking is een klein bedrijf met een 350 onoverdekte parkeerplekken. U rijdt naar het parkeerterrein, parkeert hier zelf uw auto en wordt vervolgens gratis met een shuttlebus naar Zaventem gebracht. U neemt uw autosleutels mee op reis. De parkeergarage ligt op 6 minuten rijden van Zaventem af.

Meer informatie

Adres

Gillekensstraat 1, 1800, Vilvoorde
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Times Parking

Times Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× Cameras
80%

Faciliteiten

Autoschoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Times Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,8
Op basis van 368 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 10 december 2018.


Goeie service, we hebben 10 minuten moeten wachten na aankomst.
Alles was perfect geregeld

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 27 november 2018.


Super geregeld

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 02 september 2018.


GOEDE SERVICE ,SNEL REACTIE ALS JE BEL DAT JE OPGEHAALD WIL WOREN ,DE VOERTUIGEN ZIJN WEL AAN VERNIEUWING TOE

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 29 augustus 2018.


Snelle service. Niet zo ver van vliegveld vandaan. Misschien iets economischer werken door meerdere passagiers in 1 busje te vervoeren?

6

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 29 augustus 2018.


Perfecte service, alleen de veiligheid staat van het taxibusje mag wel wat vebeterd worden.

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2018.


Goed

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2018.


Prijs-kwaliteit verhouding is het wel goed, vriendelijke personeel en dichtbij de vliegveld

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2018.


Positief snelle breng- en haaltijden, parkeerplaats is makkelijk te vinden en is klein en overzichtelijk. En je wordt rechtstreeks gebracht en niet via een 2e en/of 3e parkeerplaats waar ook weer mensen moeten instappen tijd!. En een faire prijs.

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2018.


Alles werd goed geregeld.. chauffeur stond al op ons te wachten in de ochtend en heeft zelfs met de koffers geholpen. Toen we terug kwamen chauffeur gebeld en hij stond keurig buiten te wachten. Het enige minpuntje is dat ze niet echt vriendelijk overkomen. Zeker het geld waard! Ik raad het aan.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2018.


Ging allemaal soepel. Gebeld dat we er waren, bevestiging reservering laten zien en werden keurig naar een plek geleid. Vervolgens in een busje naar luchthaven. Na de vakantie terug aangekomen op de lucht haven wederom gebeld en opgepikt. Was even wat verwarring, aan de telefoon zeiden ze dat het een wit met oranje busje was en hij reed in een witte. Maar de wit met oranje stond nog op de parkeerplaats. niks aan de hand.

Verbeterpuntje: uw chauffeur was op de heenweg niet handsfree aan het bellen.

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2018.


Goede en snelle service. Wij kwamen midden in de nacht aan en er stond al iemand voor ons klaar om ons weg te brengen. Op de terugweg werden we meteen vanuit het vliegveld weer opgehaald. De parking zelf is eenvoudig, maar prima.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2018.


Goede ervaring gehad. We kwamen om 5 uur ‘s ochtends aan, er stond al iemand klaar die ons naar het vliegveld bracht. Op de terugweg hebben we gebeld toen we onze koffers oppikten, 10 minuten later kwam het busje op de afgesproken plek aan om ons weer terug te brengen. Hartstikke goed geregeld! Busje wat ons op kwam pikken kan wel een upgrade gebruiken trouwens, rammelt aan alle kanten.

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 03 augustus 2018.


Ziet er wat shabby uit, maar service was prima en binnen kwartier was het busje er richting Zaventem. Ook terug snel contact en een rit. Mensen waren vriendelijk.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 29 juli 2018.


Goed

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 26 juli 2018.


Goeie service. Optijd.

Over Times Parking

Times Parking beschikt over 350 onoverdekte parkeerplekken. De parking is 24/7 geopend: u kunt dus dag en nacht terecht bij Times Parking.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus vervoert u en uw bagage gratis naar Zaventem. De shuttlebus staat op de gereserveerde tijd klaar om u binnen 6 minuten naar de luchthaven te brengen. Aan het einde van uw reis wordt u weer opgehaald door de shuttlebus.

Het parkeerterrein van Times Parking is volledig voorzien van camerabewaking. De parking is omheind door een hek.

Elke auto die binnenkomt bij Times Parking wordt bij aankomst gefotografeerd. Zo heeft u de garantie dat uw auto in dezelfde staat naar buiten gaat als u hem naar binnen gereden heeft.

Wanneer u met kleine kinderen reist, kunt u kinderzitjes aanvragen voor de rit met de shuttlebus. Minder mobiele personen worden begeleid naar de vertrekhal om het transport zo makkelijk mogelijk te maken. U kunt overdekt wachten bij Times Parking, mocht de shuttlebus even op zich laten wachten.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Times Parking is Gillekensstraat 1, Vilvoorde, op 7 kilometer van Zaventem. Met de routeplanner van Parkos komt u de juiste route te weten.

U rijdt op de dag van vertrek naar de parkeergarage van Times Parking. De parkeeraanbieder gaat uit van de aankomsttijd die staat aangegeven op de reservering. Wanneer u hiervan afwijkt, is het nodig dat u dit op tijd telefonisch doorgeeft.

U meldt de auto aan bij de receptie, waarna er foto’s van de auto gemaakt worden. Vervolgens kunt u in de witte shuttlebus stappen die naast de receptie staat. Groepen groter dan 8 personen zullen in meerdere ritten vervoerd worden. De shuttlebus brengt u in 6 minuten naar de luchthaven.

Vertrek
Op de terugreis belt u Times Parking wanneer u al uw bagage heeft opgehaald. Zij sturen de witte shuttlebus dan naar de luchthaven om u op te halen. U wordt opgehaald op verdieping 0, op de parking van de autocars (P16). Dit is dezelfde plek waar u afgezet bent op de heenreis.

Als u één of meerdere dagen eerder of later aankomt dan aangegeven in de reservering, meldt u dit telefonisch aan Times Parking. Wanneer u één of meer dagen langer parkeert dan u gereserveerd hebt, kunnen er extra kosten ontstaan. In dit geval kunt u aan het einde van uw reis het bedrag contant bijbetalen.

Adres

Gillekensstraat 1, 1800, Vilvoorde

Help