Times Parking

Times Parking is een klein bedrijf met een 350 onoverdekte parkeerplekken. U rijdt naar het parkeerterrein, parkeert hier zelf uw auto en wordt vervolgens gratis met een shuttlebus naar Zaventem gebracht. U neemt uw autosleutels mee op reis. De parkeergarage ligt op 6 minuten rijden van Zaventem af.

Meer informatie

Adres

Gillekensstraat 1, 1800, Vilvoorde
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Times Parking

Times Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× Cameras
80%

Faciliteiten

Autoschoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Times Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,6
Op basis van 410 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 15 september 2019.


Tevreden

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 04 augustus 2019.


Prima parkeerplaats. Auto was wel erg vies na afloop, had waarschijnlijk onder boom gestaan. En moest, ondanks reservering waarbij dit niet nodig zou zijn, toch sleutel afgeven. Maar verder prima ervaring, zou een volgende keer weer hier parkeren.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 28 juli 2019.


Vriendelijk personeel en fijne shuttlebus

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 24 juli 2019.


Ik ben zeer tevreden de service van de medewerkers was heel goed, wachttijd hadden we niet. Even een stukje:


Zo en dan kom je s'avonds laat aan op airport Brussel en moet je nog naar Friesland rijden... ok daar red ik me wel mee, maar ben wel moe en mijn mobiel is bijna leeg. Geen maps meer dan, maar zal ook wel goed komen. Op de busplaats van vliegveld staan wel 30 busjes, welke moeten wij? Weet je, ik vraag het aan die man die net komt aanrijden. Ja, dan moet je bij mij zijn, zo das nou geluk hebben! Hij wacht nog even op meer passagiers, maar al snel besluit hij ons naar onze auto te brengen. Onderweg vraagt hij of ik meer kinderen heb... jazeker, en of mijn man lang is? want Jilke is ook wel aan lengte. Wel gekke vragen maar ok. Heel gek ook weer niet. Na 10 minuten komen we bij de auto, we stappen uit......en wie staan ons daar op te wachten? Mijn halve pot goud!!!!❤❤ Wat een super verrassing. En de chaffeur wist het haha, wat een klasse. Love you's❤❤

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 29 juni 2019.


Misschien iets meer Nederlands sprekende chauffeurs zou ideaal zijn.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 12 mei 2019.


Vriendelijk geholpen en hoefde niet lang te wachten zowel de heen reis als de terug reis. Preis kwaliteit gewoon goed.

8

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 05 april 2019.


Prima geregeld. Stonden op tijd te wachten bij heen en terug reis. Vriendelijk in de omgang.

Over Times Parking

Times Parking beschikt over 350 onoverdekte parkeerplekken. De parking is 24/7 geopend: u kunt dus dag en nacht terecht bij Times Parking.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus vervoert u en uw bagage gratis naar Zaventem. De shuttlebus staat op de gereserveerde tijd klaar om u binnen 6 minuten naar de luchthaven te brengen. Aan het einde van uw reis wordt u weer opgehaald door de shuttlebus. In het hoogseizoen kan de parkeerplaats u vragen om de sleutels in te leveren vanwege logistieke redenen

Het parkeerterrein van Times Parking is volledig voorzien van camerabewaking. De parking is omheind door een hek.

Elke auto die binnenkomt bij Times Parking wordt bij aankomst gefotografeerd. Zo heeft u de garantie dat uw auto in dezelfde staat naar buiten gaat als u hem naar binnen gereden heeft.

Wanneer u met kleine kinderen reist, kunt u kinderzitjes aanvragen voor de rit met de shuttlebus. Minder mobiele personen worden begeleid naar de vertrekhal om het transport zo makkelijk mogelijk te maken. U kunt overdekt wachten bij Times Parking, mocht de shuttlebus even op zich laten wachten.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Times Parking is Gillekensstraat 1, Vilvoorde, op 7 kilometer van Zaventem. Met de routeplanner van Parkos komt u de juiste route te weten.

U rijdt op de dag van vertrek naar de parkeergarage van Times Parking. De parkeeraanbieder gaat uit van de aankomsttijd die staat aangegeven op de reservering. Wanneer u hiervan afwijkt, is het nodig dat u dit op tijd telefonisch doorgeeft.

U meldt de auto aan bij de receptie, waarna er foto’s van de auto gemaakt worden. Vervolgens kunt u in de witte shuttlebus stappen die naast de receptie staat. Groepen groter dan 8 personen zullen in meerdere ritten vervoerd worden. De shuttlebus brengt u in 6 minuten naar de luchthaven.

Vertrek
Op de terugreis belt u Times Parking wanneer u al uw bagage heeft opgehaald. Zij sturen de witte shuttlebus dan naar de luchthaven om u op te halen. U wordt opgehaald op verdieping 0, op de parking van de autocars (P16). Dit is dezelfde plek waar u afgezet bent op de heenreis.

Als u één of meerdere dagen eerder of later aankomt dan aangegeven in de reservering, meldt u dit telefonisch aan Times Parking. Wanneer u één of meer dagen langer parkeert dan u gereserveerd hebt, kunnen er extra kosten ontstaan. In dit geval kunt u aan het einde van uw reis het bedrag contant bijbetalen.

Adres

Gillekensstraat 1, 1800, Vilvoorde

Help