Miles Parking

Parkeer bij Miles Parking gemakkelijk uw auto voordat u vertrekt. Dit bedrijf biedt parkeerplaatsen aan in de buurt van de luchthaven van Zaventem. Daarnaast heeft het ook een wachtkamer en een toilet. Het personeel is altijd aanwezig en staat altijd klaar om u te helpen met uw bagage.

De shuttlebus is inbegrepen voor maximaal vier personen. Wanneer u met meer dan vier personen komt, wordt er per extra persoon EUR 5 in rekening gebracht.

Let op: Bij deze aanbieder betaalt u €20 per dag extra wanneer er langer gebruikt wordt gemaakt van de parking dan op voorhand aangegeven

Meer informatie

Adres

Rittwegerlaan 3, 1830, MACHELEN
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Miles Parking

Over Miles Parking

Miles Parking heeft voldoende parkeergelegenheid. De parking is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. De maximale hoogte voor voertuigen is 2,50 meter.

Shuttleservice
De Miles Parking shuttle service brengt u van de parkeerplaats naar de luchthaven. U parkeert uw auto zelf op de parkeerplaats. Bij terugkomst brengt de shuttlebus u terug naar de parkeerplaats en kunt u uw reis naar huis vervolgen.

Het terrein is erg goed beveiligd en verzekerd. Het is uitgerust met een bewakingscamera en een alarmsysteem. Bovendien is de parkeerplaats 's nachts goed verlicht en afgesloten.

Een Miles Parking-medewerker zal foto's maken van uw auto en een formulier invullen voordat u de shuttlebus in gaat.

Als u met kinderen reist en een kinderzitje wenst, vink dan de optie "kinderzitje" aan bij uw reservering. Zo bent u verzekerd van een kinderzitje. Personen met beperkte mobiliteit kunnen indien gewenst naar de vertrekterminal worden begeleid. Terwijl u wacht op de shuttlebus, kunt u plaats nemen in de overdekte wachtkamer.

BELANGRIJK: tijdens het hoogseizoen kan het zijn dat u om logistieke redenen de sleutels van uw auto moet inleveren.

Shuttleservice

Start

U kunt zich aanmelden bij de receptie en vervolgens uw auto parkeren. U ontvangt een badge met een referentienummer dat bij uw terugkomst wordt gevraagd.

De witte shuttlebus heeft een bedrijfslogo en brengt u in ongeveer tien minuten naar de aankomstterminal op de luchthaven.

Terug
Als u alle bagage weer compleet heeft, kunt u telefonisch contact opnemen met Miles Parking. De parkeerplaats stuurt een shuttlebus om u op te halen naar dezelfde plaats als waar u op de heenweg bent afgezet.

Als u eerder of later dan verwacht terugkomt verzoeken wij u om de parking hiervan op de hoogte te stellen. Als u besluit langer te blijven dan gepland, wordt u gevraagd om een ​​extra vergoeding contant te betalen bij uw terugkeer.

Let op: Bij deze aanbieder betaalt u €20 per dag extra wanneer er langer gebruikt wordt gemaakt van de parking dan op voorhand aangegeven

Adres

Rittwegerlaan 3, 1830, MACHELEN

Help