Flyparking

Bij Flyparking kunt u gerust parkeren en naar uw bestemming vliegen. Zij bieden parkeerruimte aan in hun overdekte parking op 15 minuten van Zaventem. De parking beschikt over een mooie wachtruimte en er zijn toiletten. Er is bij Flyparking altijd iemand aanwezig, ook om u te helpen met de bagage.

Meer informatie

Adres

Avenue de Vilvorde 78, 1000, Brussel
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Flyparking

Flyparking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
80%

Locatie

Buiten parkeren
Overdekt parkeren
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale doorrijhoogte
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Flyparking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,3
Op basis van 763 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 10 augustus 2018.


Zeer behulpzaam en correcte mensen.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2018.


Goede service, maar op het vliegveld was het niet erg duidelijk wie ons kwam ophalen. Er stond een andere naam op de bus, dit kan duidelijker.

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 04 augustus 2018.


Verschillende aanbieders werken samen om de vakantiegangers naar de airport te brengen is de indruk, waardoor de chauffeur tevens secretariaat is en planner terwijl hij aan het rijden is bellend zonder carkid

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 31 juli 2018.


Tevreden tot de terugkomst, we hebben 1,5 uur moeten wachten op de shutte bus bij terugkomst en drie keer moeten bellen waar hij blijf wij moesten naar de parking van de shuttles op P15 verdieping 0 zoals jullie het vermelde dit bleek niet zo te zijn, wij moesten uiteindelijk zijn op parkeerd vak E verdieping 0
Dit staat niet vermeld in de informatie die jullie gegeven hebben!!!!!!

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 25 juli 2018.


Het was ons in eerste instantie niet duidelijk dat we iemand moesten bellen. Ingang was ook niet duidelijk. Degene die ik aan de telefoon had sprak alleen Frans,, niet helemaal handig. Verder is het prima verlopen en nu ik het weet zou ik weer voor deze parkeergarage kiezen. Terug was prima, bellen en ze stonden er binnen 10 minuten.

2

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 23 juli 2018.


In eerste instantie is het moeilijk te vinden dat schijnt ook voor meerdere mensen zo te zijn was me verteld door de chauffeur naderhand.
Bij aankomst was de poort dicht had dus gebeld aan de poort deze ging open en vervolgens was er helemaal niemand! Had verschillende keren geprobeerd te bellen en kreeg iedere keer een antwoord apperaat Franstalig aan de lijn.
We hebben daar binnen zeker 40 minuten gewacht voordat er iemand kwam met het busje. We dachten dat we niet meer op tijd zouden zijn voor de vlucht, de 2 uur van te voren voor in te checken was inmiddels al ruim verstreken.
Gelukkig net nog op tijd ingescheck.
Bij het ophalen een ongemanierde chauffeur die geen eens de koffer van mijn vrouw aanpakte geen goede dag kon wensen.
Ook bij het ophalen ruim een half uur moeten wachten.
Ik zal dit bedrijf zeker niet aanbevelen.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste klant, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de geleverde service. Ik heb uw review namens Parkos gedeeld met Flyparking om ervoor te zorgen dat een soortgelijke situatie in de toekomst kan worden voorkomen. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
4

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 17 juli 2018.


Bij aankomst op een knop drukken, waarna onverstaanbaar iemand door een speaker praat. Geen vaste portier.
Chauffeur spreekt haast geen Nederlands of Engels.
Terugvlucht was naar Amsterdam, dus ik een SMS naar twee 06 nummers gestuurd, daar geen reactie opgekregen.
Na 9 dagen binnen staan van mijn auto, was de auto erg vuil geworden.

4

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 05 juli 2018.


- medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
- toegang tot de parking is onduidelijk, en even wachten tot iemand komt
opdagen.
Het wordt nergens gemeld dat je even dient te wachten op een medewerker..
- busjes voor transport van en naar de luchthaven zijn afgeleeefd.
- toilet is vies.

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 16 juni 2018.


Goede service, prima binnen geparkeerd. Alleen hebben we even goed moeten kijken waar we naar binnen moesten rijden, gelukkig was de man van flyparking zo vriendelijk om ons de juiste ingang te wijzen. Personeel sprak ook goed Nederlands.

8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 14 mei 2018.


In eerste instantie heb je geen idee waar je terecht komt als je voor de roldeur moet bellen, maar de service is prima en lekker snel.

8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 03 april 2018.


Prima plek om te parkeren , auto staat binnen en droog ondanks dat we voor buiten betalen geparkeerd hadden, klein communicatiepuntje wat mis ging was dat we opgehaald werden bij het vliegveld door een collega bedrijf, maar dat wisten we niet, dus wij stonden te wachten op de shuttlebus en de shuttlebus stond te wachten op ons. toen ging onze telefoon en we zagen en hoorden de chauffeur met ons praten, we stonden bijna naast elkaar. heeft ongeveer 5 minuten geduurd.

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 19 februari 2018.


Prima parkeer garage op korte afstand van vliegveld.
Alleen bij aankomst parkeergarage was er niemand en moesten 20 minuten wachten.
Transfer busje niet de nieuwste !!!!!
Medewerkers super aardig!!!

Over Flyparking

In de overdekte parkeergarage van Flyparking is plaats voor meer dan 200 auto's. Flyparking is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. De maximale doorrijhoogte is 2,50 meter.

Shuttle parkeren
Met de shuttledienst van Flyparking wordt u vanaf de parkeergarage naar het vliegveld gebracht. U rijdt dus zelf naar de parkeergarage om de auto te parkeren. Op de terugreis wordt u weer van het vliegveld opgehaald door de shuttlebus.

De parkeergarage wordt goed bewaakt met videocamera’s en een alarmsysteem. De parkeergarage is goed verlicht en wordt ‘s nachts afgesloten. Bij valet parkeren worden de autosleutels veilig bewaard in een kluis.

Bij de afdracht van de auto controleert u samen met een medewerker van Flyparking de auto op aanwezige mankementen of schades. Zij maken ook foto’s ter referentie. Flyparking is verzekerd voor het rijden met uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Er is in de parkeergarage bij de receptie een wachtruimte en zijn er toiletten aanwezig. Voor de rit met de shuttlebus kunt u kinderzitjes aan uw reservering toevoegen. Personen met een beperkte mobiliteit worden dichtbij de vertrekhal afgezet. Een rolstoel kunt u ook meenemen in de shuttlebus en Flyparking beschikt zelf ook over rolstoelen. Het personeel helpt u graag met het in- en uitladen van uw koffers.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Flyparking is Vilvoordselaan 78 of Avenue de Vilvorde 78 te Brussel. De parkeergarage van Flyparking ligt op de kruising van de snelwegen N1 en de R21, en is dus goed te bereiken. Het gebouw is groot en staat aangegeven als: Auto Logistic Center. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de route hiernaartoe te plannen.

Bij de ingang staat het nummer 78 in het groot op het hek. U kunt zich vervolgens melden bij de receptie binnen de parkeergarage om de auto in te checken en te parkeren. U krijgt een badge met een referentienummer dat u op de terugreis teruggeeft.

U wordt vervoerd naar het vliegveld in een grote, witte bus met het logo van Flyparking en “Auto Logistic Center” op de zijkant. U wordt bij de aankomsthal afgezet. De rit naar het vliegveld duurt ongeveer 15 minuten.

Vertrek
Nadat u weer geland bent op Zaventem, haalt u eerst uw bagage op. Wanneer u alle koffers weer in uw bezit heeft, belt u met Flyparking. Zij sturen de witte shuttlebus weer naar het vliegveld. U wordt opgehaald op de parking van de shuttles (P15), verdieping 0. Dit is dezelfde plek waar u afgezet bent op de heenreis.

Mocht uw terugvlucht vertraging oplopen of vliegt u enkele dagen eerder of later terug dan gepland, kunt u dit telefonisch doorgeven aan Flyparking. Bij een langere parkeerperiode kunnen er extra kosten ontstaan. Deze kunt u aan het einde van de reis ter plekke betalen.

Adres

Avenue de Vilvorde 78, 1000, Brussel

Help