Blue Valet Zaventem

Blue Valet biedt u maximaal comfort dankzij hun valet-service. Maakt u zich klaar voor een VIP-behandeling tegen een zeer betaalbare prijs! Een medewerker van Blue Valet zal op de luchthaven klaarstaan om uw auto in ontvangst te nemen. Terwijl u rechtstreeks het vliegveld in loopt, zal deze persoon uw auto voor u parkeren. Wanneer u terugkomt, zullen medewerkers van Blue Valet klaarstaan op de luchthaven met uw auto waarbij u de auto in ontvangst neemt. Vervolgens kunt u uw reis voortzetten zonder stress, zonder zorgen en zonder te wachten. Geniet nog meer van uw reis met Blue Valet.

Meer informatie

Adres

Leopoldlaan, 1930, Zaventem
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Blue Valet Zaventem

Beoordelingen Blue Valet Zaventem

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,1
Op basis van 13 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 25 september 2019.


Precies gegaan zoals beschreven op de website.
Zeer vriendelijk telefonisch en persoonlijk kontakt met de medewerker.
Keurig uniform. Km stand werd genoteerd en er werd een filmpje van de auto gemaakt ivm eventuele schades
Hielp met het uitladen van de koffers.
Bij terugkeer dezelfde ervaringen.
Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 02 september 2019.


Vooral deze was t uitzonderlijk goed geregeld
Vooral de persoon die ons begeleid heeft

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 10 juli 2019.


Uitstekende service, duidelijke informatie.
Vriendelijk personeel, heldere info.
Verbeterpunt: sms tekst in Engels

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 25 juni 2019.


Perfect georganiseerd. Keurig volgens afspraak vooraf contact middels SMS en een telefoontje. Daarna simpel afgeven op de drop-off. Bij terugkomst wederom SMS-je en telefoontje en staat de wagen direct bij de uitgang van de terminal.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 13 juni 2019.


Prima service!

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 12 juni 2019.


Perfect. Bij ons vertrek stond "het blauwe jasje"al te zwaaien en bij aankomst stond de auto al klaar. We hebben na de douane misschien nog 100 meter in totaal gelopen. Het flesje water in de auto maakt de service helemaal compleet.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 10 juni 2019.


Jammer dat we geen telefoonnummer kregen, bij aankomst voor vertrek naar het buitenland, waardoor we lang hebben moeten wachten, en door oplettendheid van mijn vrouw de man van Parkos, die bood zijn welgemeende exscusses aan, en gaf zijn mobiele telefoon nummer, voor het ophalen van de auto! Voor de rest een goede service! En een kleine attentie bij het ophalen van de auto.

8

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 24 mei 2019.


Uitstekende service.
We hoefde niet te wachten, er stond iemand klaar zowel op de heen als terugweg.

Over Blue Valet Zaventem

Valet is een jong bedrijf dat een eenvoudige en kwaliteitsvolle service aanbiedt. Na het veroveren van de Franse markt, is het bedrijf nu naar Zaventem gekomen om hun valet-service tegen een betaalbare prijs aan Belgische klanten aan te bieden. Eenvoudig gebruik, betaalbaar en kwaliteitsservice zijn de drie elementen die ervoor zorgen dat u tevreden bent over de dienst.

Veiligheid van uw voertuig is belangrijk om een stressvrije reis te garanderen. Uw voertuig is verzekerd vanaf het moment van inname tot uw terugkeer door AXA Insurance. Uw voertuig staat tijdens uw reis geparkeerd in een beveiligde privé-parkeerplaats. Het is een gesloten parkeerplaats met 24 uur per dag aanwezigheid van medewerkers van Blue Valet.

Blue Valet biedt alleen valet parking aan. Er is dus geen wachtkamer of toilet aanwezig.

service van Blue Valet is heel makkelijk te gebruiken. Een medewerker haalt uw voertuig direct voor de luchthaven op. Op deze manier hoeft u niet uren te zoeken naar een parkeergelegenheid. Hun medewerkers zijn ervaren en als u mobiliteitsproblemen heeft, zullen ze er alles aan doen om uw ervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. Toegankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit.

Adres

Leopoldlaan, 1930, Zaventem

Help