World Park is een aanbieder die op ongeveer 9 minuten rijden van de luchthaven van Charleroi ligt. Deze parking heeft twee shuttles die 24/7 beschikbaar zijn voor maximale flexibiliteit. Deze aanbieder biedt ook een 24-uurs valet parking aan, dit is zeer zeldzaam in Charleroi.

Meer informatie

Adres

Rue Paul Pastur 123, 6043, RANSART
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid World Park

World Park beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Toiletten
80%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen World Park

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,5
Op basis van 57 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in februari 2022. Beoordeling geschreven op 01 mei 2022.


Prima service. Werden opgewacht en netjes direct afgezet. Ook toen de vakantie toch wat langer duurde was dit geen enkel probleem. Communicatie verliep goed.

10

Heeft geparkeerd in maart 2022. Beoordeling geschreven op 22 maart 2022.


Snelle service. Makkelijk bereikbaar.

10

Heeft geparkeerd in maart 2022. Beoordeling geschreven op 18 maart 2022.


Om 4 uur arriveerde ik op de parkeerplaats. De dienst wachtte op mij. Ook na mijn terugkomst stond de auto op mij te wachten. Goede service. Ik gebruik de diensten van Parkos 3 of 4 keer vanaf verschillende luchthavens. Düsseldorf, Brussel, Keulen. Altijd zeer tevreden. Ik raad aan.

10

Heeft geparkeerd in februari 2022. Beoordeling geschreven op 18 maart 2022.


Personal is super friendly and service excellent. Maybe call them as soon as you get into the airport if you don't want to wait a few minutes outside.
For the rest, great service!

8

Heeft geparkeerd in maart 2022. Beoordeling geschreven op 15 maart 2022.


Laatste vraag: geen idee aangezien ik daar niet ben geweest.

6

Heeft geparkeerd in februari 2022. Beoordeling geschreven op 04 maart 2022.


Geen duidelijk aanduiding, vooral 's nachts, waar parkeerplaats te vinden is. Bord met bijv. World Park.
Verder alles prima conform afspraak.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Roger, Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. Fijn om te horen dat alles conform afspraak is verlopen! Wij vinden het vervelend om te horen dat het lastig was om de parking te vinden. Parkos is een vergelijkings- en boekingssite. U heeft via Parkos bij World Park gereserveerd. Desalniettemin is de kwaliteit van dienstverlening voor ons van belang, omdat we alleen de beste parkings willen aanbieden op onze site. Ik zal uw bericht in behandeling nemen en doorsturen naar de parking. Excuses voor het ongemak. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u meer informatie of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in februari 2022. Beoordeling geschreven op 23 februari 2022.


Ingang van parkeerplaats niet duidelijk aangegeven. Een bord zou niet misstaan.
Parkeerplaats is niet geasfalteerd waardoor met regen erg nat. Wel vriendelijke mensen die afspraken netjes nakomen

10

Heeft geparkeerd in februari 2022. Beoordeling geschreven op 22 februari 2022.


Prima service. Alles vlot verlopen zoals afgesproken

10

Heeft geparkeerd in februari 2022. Beoordeling geschreven op 16 februari 2022.


Keurig netjes gehaald en gebracht van en naar het vliegveld. wachttijd was zoals verteld aan de telefoon 5 minuten. Keurige vriendelijke chauffeur. De korte afstand van het vliegveld en een afgesloten terrein.

8

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 02 februari 2022.


Taal chauffeur zou beter mogen voor de rest alles netjes behandeld en afgewerkt

8

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 30 januari 2022.


Wel een parkeerterrein met diepe kuilen

8

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 11 januari 2022.


Prima park, is precies wat je nodig hebt niets meer niets minder.
Contact met de medewerker was prima. Aardige man, sprak alleen Frans en geen engels of Nederlands.
Het is dichtbij het vliegveld en de shutter is er snel om je op te halen.

Als het geregend heeft zijn er veel grote plassen en er in geen verplichting wanneer het donker is. De auto terug vinden en droge schoenen is dus lastig in de nacht.

4

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 04 januari 2022.


Het terrein adres was onduidelijk, En de uitgang van het terrein was gesloten, ik moest nog wachten tot iemand van het naar buiten gaan anders anders ben ik de hele avond op het terrein. Diensten was slecht

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Hanah Serdeña, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. De beoordelingen van onze klanten zijn van belang om onze diensten te verbeteren. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over World Park. Parkos is een vergelijkingswebsite en voert de dienst zelf niet uit. Dat doen de parkeeraanbieders zelf. Vervelend dat u deze ervaring heeft gehad. Wij zullen uw feedback in behandeling nemen en deze met de parking delen zodat ze hun service kunnen verbeteren. Ik hoop u voldoende geïnformeerd te hebben. Als u meer informatie of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 06 december 2021.


Op tijd en vriendelijk

Over World Park

World Park biedt een pendeldienst en valet parking aan in de buurt van de luchthaven van Charleroi. De parkeerplaats ligt op ongeveer 9 minuten rijden van de luchthaven en de parking is 24/7 open. De shuttles hebben 8 plaatsen en vertrekken vanaf de parking om de 20 minuten.

Voor het parkeren van overmaatse voertuigen wordt een toeslag in rekening gebracht.

World Park zorgt ervoor dat uw voertuig veilig is terwijl u weg bent. Een hek omringt het terrein en de verlichting is van zeer goede kwaliteit. Bewakingscamera's zijn te allen tijde actief en het personeel is te allen tijde ter plaatse. Een bewaker maakt ook rondes. De ingang is beveiligd met een automatische slagboom.

Bij aankomst wordt uw voertuig gecheckt

Als u kiest voor de shuttledienst, heeft u toegang tot Wifi als u moet wachten op de shuttle op de parkeerplaats. Het personeel staat altijd klaar om u te helpen met uw bagage en u kunt vragen om een gratis kinderzitje in de shuttle te installeren als dat nodig is.

Voor het parkeren van overmaatse voertuigen wordt een toeslag in rekening gebracht.

Shuttle service

Heenreis
Zorg dat u op het tijdstip dat u bij de reservering heeft doorgegeven aanwezig bent bij World Park. Parkeer vervolgens uw auto op het terrein en neem de shuttlebus. Om de twintig minuten vertrekt er een shuttlebus vanaf de parkeerplaats. U wordt in ongeveer 9 minuten naar de luchthaven van Charleroi gebracht.

Terugreis
Bel bij terugkomst het aangegeven nummer om contact op te nemen met de shuttle zodra u uw bagage heeft opgehaald. De chauffeur begint te rijden en haalt u op bij het afgesproken ontmoetingspunt. Hij brengt u dan terug naar de parkeerplaats en u kunt met uw voertuig uw reis vervolgen.

Valet service

start
On the day of your departure, go directly to Charleroi airport. Please call the valet at the number indicated approximately 30 minutes before your arrival. Precise instructions will be given to you so that you can find the valet without any problem when you arrive. Follow them and the valet will take charge of your vehicle after making an inventory of fixtures. The valet will park your car on the company grounds while you check in at the airport.

Back
Upon your return, call the valet as soon as you have picked up your luggage. Your contact person will give you instructions so that you can pick up your car easily and quickly.

Adres

Rue Paul Pastur 123, 6043, RANSART