Servi-Parking

Servi-Parking is 7 dagen per week geopend van 04:00 tot 24:00 uur. U vindt op Parkos de beste prijzen en u kunt tot 24 uur van te voren gratis annuleren! De parkeerplaats is volledig beveiligd.

Vanwege nieuwe reglementen van de luchthaven, wordt er voor de transfer per shuttle een toeslag van 2,00 euro per rit gevraagd, dit bedrag kunt u ter plekke op de parkeerplaats betalen.

Meer informatie

Adres

Route National 5 n° 15, 6041, Gosselies
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Servi-Parking

Servi-Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Verzekerde parkeerplaats
× Omheining
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
80%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Servi-Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,8
Op basis van 12 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 29 februari 2020.


Geweldige service, onze reis werd door onvoorziene omstandigheden een dag verlengd, het was geen enkel probleem de auto een dag later op te halen.
Keurige bus, rustige chauffeur. Kortom volgende reis weer bij servi parking!

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 22 januari 2020.


Alles perfect inorde! Goede ligging pal naast oprit autostrade.Vriendelijke mensen.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 01 januari 2020.


Vriendelijke ontvangst. Goede parkeerplek en prima vervoer van en naar het vliegveld.
Locatie is wat lastiger te vinden.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 23 november 2019.


We waren wat huiverig om bij Charleroi te parkeren ivm eerdere minder prettige ervaring bij een ander parkeerterrein. Daar was het chaotisch, onvriendelijk en reden de chauffeurs als cowboys. Bij Servi parking gelukkig een hele fijne ervaring.
prettige ontvangst, auto zelf parkeren en sleutel zelf meenemen.
chauffeur was een wat oudere man, die ons rustig rijdend naar het vliegveld bracht. Bij aankomst, zodra we met de bagage alleen handbagage binnen het vliegveld waren, gebeld met Servi-parking. Bij de afgesproken locatie hoefden we niet langer dan een minuutje te wachten op de shuttlebus. Bij terugkomst bij het Servi parkeerterrein, werden we bij onze auto afgezet. Echt een aanrader om zonder zorgen te parkeren bij Charleroi!!

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 19 november 2019.


Goed geregeld, save, duidelijk en lekker snel

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2019.


Prima

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 18 oktober 2019.


Uitermate goede service, goede bereikbaarheid komende uit de richting van Brussel na het verlaten van de snelweg gelijk na de benzine pomp naar rechts. Ik had doorgegeven dat ik rond 04:30 uur aanwezig zou zijn, ik was echter ruim een uur eerder, dat was geen enkel probleem voor de vriendelijke heer die mij verwelkomde, binnen 5 minuten had ik mijn auto geparkeerd en kon ik plaats nemen in de shuttle bus naar de luchthaven, waar ik ruim op tijd aankwam voor mijn vlucht naar Oujda. Wegens het nieuwe beleid op de luchthaven wordt er van de klant verwacht dat deze de 2 euro kosten om op de parking van de luchthaven te mogen uitstappen voldoet. Ik had echter geen losse 2 euro op zak, dat was voor de chauffeur geen enkel punt en hij zei " dat komt op de terug weg wel" wetende dat de kans zeer gering zou zijn ik op de terugweg dezelfde chauffeur zou treffen. :- Bij terugkomst een belletje gepleegd, ik werd keurig te woord gestaan en verzekerd dat de chauffeur het was inderdaad niet dezelfde chauffeur van de heenweg :- binnen 15 minuten mij zou komen ophalen. 10 minuten later stond hij met het busje op de afgesproken plek onder het Ryan Air reclame bord :- en bracht mij terug naar het parkeer terrein, waar ik mijn auto in dezelfde goede staat aantrof als ik hem achter liet. Al met al een voortreffelijke service, joviaal en vriendelijk personeel. Ook het tarief dat je voor je parkeer tijd aldaar betaalt is meer dan schappelijk. Indien je de Franse taal machtig bent wat voor mij als Spaans sprekende geen enkel probleem is dan is de communicatie met het personeel nog een stuk makkelijker. De todos modos, esta empresa ofrece un servicio excelente, se lo recomendaría a todo el mundo estacionar su automóvil aquí.

Over Servi-Parking

Service-Parking biedt u een volledig beveiligde parkeerplaats op een locatie in de buurt van de luchthaven met gemakkelijke toegang voor uw voertuig. Een pendelbus staat tot uw beschikking om u van de parkeerplaats naar de terminal te brengen.

Het parkeerterrein is goed beveiligd. Het parkeerterrein wordt 24/7 bewaakt met camera's

Servi-Parking heeft een gloednieuw beveiligd parkeerterrein die plaats biedt aan maximaal 200 auto's. Het parkeerterrein bevindt zich op slechts op 3 km van de luchthaven van Charleroi. De prijs die u betaald is inclusief het transfer per shuttle van en naar de luchthaven. De medewerkers van Servi-Parking heten u graag welkom en helpen u met uw bagage.

Bij aankomst op het parkleerterrein brengt de pendelbus u naar de luchthaventerminal. Bij terugkomst neemt u contact op met de beheerder op het telefoonnummer dat in uw reserveringsbevestiging staat. De shuttle komt terug om je op te halen en af te zetten op de parkeerplaats.

Adres

Route National 5 n° 15, 6041, Gosselies

Help