Propark heeft een groot parkeerterrein nabij Brussel Charleroi Airport. Het personeel is ervaren en het terrein staat 24 uur per dag onder beveiliging van camera's en een bewaker. U kunt uw sleutels meenemen en hierdoor kunt u met een gerust gevoel op reis.

Meer informatie

Adres

Rue des Hauchies 10, 6060, Gilly
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Propark

Propark beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Propark

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,4
Op basis van 173 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 19 juni 2019.


Positieve ervaring. Het was duidelijk waar de parkeerplaats zich bevond was in de bevestiging duidelijk beschreven. Aanvankelijk was mij niet precies bekend waar ik me kon aanmelden zodat de poort werd geopend maar na een telefoontje medewerker sprak o.a. Engels was alles duidelijk. Zou de parkeerplaats voor een eventuele volgende reis weer boeken.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 19 juni 2019.


Alles heel voorspoedig verlopen. Toen ik aankwam heb ik even moeten wachten omdat mijn reservering niet door was gekomen maar ging snel. Op de terugweg stond het shuttle busje al op me te wachten.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 15 juni 2019.


Prima geregeld! Snel en makkelijk

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 11 juni 2019.


Goede en vriendelijke service en tegen een zeer aantrekkelijke prijs parrkeren!

De auto staat veilig op een goed afgesloten terrein geparkeerd.

Ik ga de volgende keer weer gebruik van deze service maken.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 10 juni 2019.


Goed, alleen bij terugkomst lang moeten wachten.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 08 juni 2019.


Goede dienst, uitstraling gebouw en terrein wat minder, vriendelijk personeel.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 07 juni 2019.


Prima service en aardige personeel...

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 27 mei 2019.


Nadat we laat waren aangekomen op parkeerplaats, heeft ons auto een probleem gekregen met het openen van de kofferbak. Eigenaar van parkeerplaats heeft ons enorm geholpen.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 26 mei 2019.


We parkeren hier regelmatig
Simpel en snel.
Regelmatig helaas enkel franstalig.
Verder altijd vlotte afhandeling.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 24 mei 2019.


Nette parkeerplaats.
Afgesloten en beveiligd. Personeel is goed begrijpbaar ook al spreek jezelf geen Frans.
Halen en brengen met de shuttlebus loopt ook gesmeerd!
Zeer tevreden!!

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 19 mei 2019.


Super! Bij de luchthaven afgezet en ook weer opgehaald!

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 18 mei 2019.


Deze keer was perfect, rustig chauffeur en was ook op tijd.

Dank u.

8

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 16 mei 2019.


Goede parkeerplaats, auto netjes weggezet en weer voor gereden, met het ophalen stond het busje al te wachten, is fijn want ik hoefde niet te bellen

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 16 mei 2019.


Goede diensten , parking niet modern maar acceptabel.
Sevice medewerker optimaal
Bij aankomst afgesloten en niemand aanwezig. Maar na tel binnen 3 minuten iemand die kwam aangereden en ons meteen opppikte. Hek gesloten is minpunt. Er zou iemand op parking moeten zijn gedurende dag. Medewerkers heel goed en snel en hulpvaardig met koffers en mensen met fysieke beperking . Vallet service zou fijn zijn

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 16 mei 2019.


De heenweg moesten we met meer mensen in het busje dan plaatsen. Dus 2 gingen er achter in. Maar dat liever dan nog 20 minuten wachten voor je weer gebracht kunt worden.
Terug weg zaten we er gewoon met ons vijven in. Ging vlot tot over 4 weken weer!

Over Propark

Bij Propark parkeert u uw auto op een groot, verhard buitenterrein dat goed bewaakt wordt. Dankzij het ruime aanbod van parkeerplekken kunt u uw auto zelf parkeren. Als extra zekerheid kunt u uw autosleutels meenemen op reis. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Voor mensen met een beperking biedt Propark parkeerplekken aan vlakbij de ingang van het terrein. Deze parkeerplek kunt u niet apart reserveren maar dit kunt u telefonisch doorgeven als u de parking belt op de dag van aankomst. Propark heeft geen speciale shuttlebus voor rolstoelen, maar er zijn mogelijkheden dat uw rolstoel in de shuttlebus past. De medewerkers helpen u graag om uw reis makkelijker te maken.

Shuttle parkeren

Bij shuttle parkeren rijdt u naar het parkeerterrein in Charleroi toe. Vooraf belt u het parkeerterrein om te melden dat u onderweg bent. Vanaf het parkeerterrein brengt de shuttlebus u in ongeveer 10 minuten naar het vliegveld toe. Er passen 8 personen in de shuttlebus en deze rijdt iedere 10 minuten. Bij terugkomst op het vliegveld neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen, zij zorgen ervoor dat een shuttlebus voor u klaar staat. Opgelet: Een toeslag van 5€ per persoon kan worden toegepast voor nog eens 4 personen in de auto.

Het omheinde terrein van Propark is voorzien van beveiligingscamera's en er is een bewaker aanwezig. U bent er daarom zeker van zijn dat er geen onbevoegden in de buurt van uw auto zullen komen. U kunt uw autosleutels meenemen op reis, hierdoor hooft u niet bang te zijn dat er onnodig met uw auto wordt gereden.

Het parkeerterrein van Propark heeft een receptie waar u zich dient te melden en kunt wachten op de shuttlebus. Daarnaast is er een toilet aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Er is een mogelijkheid om uw auto te laten wassen, zo heeft u bij terugkomst een schone auto. Tevens biedt Propark kinderzitjes aan welke u kunt bijboeken op het reserveringsformulier. Schrijf het op: Een toeslag van 5€ wordt in rekening gebracht op de parkeerplaats wanneer het aantal passagiers meer dan 4 personen bedraagt.

Let op: Het adres van Propark Rue des Hauchies 10, 6060 Gilly, wanneer u het adres invoert in uw navigatiesysteem wordt u mogelijk naar een verkeerde locatie gestuurd. Deze locatie bevindt zich in een woonwijk, u moet in dit geval aan de andere kant van het spoor zijn. Belangrijk is daarom de postcode ook in uw navigatiesysteem te zetten.

Aankomst
Het terrein bevindt zich aan de Rue des Hauchies 10, 6060 in Gily en is goed te bereiken vanaf de snelweg. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de weg naar Propark makkelijker te bereiken.

U kunt zich op de dag van aankomst melden bij de receptie. Daar wordt u door een medewerker begeleid naar een parkeerplek voor uw auto. U kunt van 04:00 tot 00:00 aankomen bij de parking en op de terugweg wordt er altijd rekening gehouden met de binnenkomende vluchten.

Het terrein bevindt zich op een afstand van 8,3 kilometer van het vliegveld van Charleroi en de shuttlebus brengt u in 10 minuten naar de vertrekhal van het vliegveld.

Vertrek
Bij terugkomst op het vliegveld neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen. De shuttlebus zal u opwachten bij de uitgang van P2, dit is dezelfde plek waar u ook bent afgezet. U wordt door de shuttlebus naar uw auto gebracht en u kunt vervolgens uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Rue des Hauchies 10, 6060, Gilly

Help