Propark heeft een groot parkeerterrein nabij Brussel Charleroi Airport. Het personeel is ervaren en het terrein staat 24 uur per dag onder beveiliging van camera's en een bewaker. U kunt uw sleutels meenemen en hierdoor kunt u met een gerust gevoel op reis.

Vanwege nieuwe reglementen van de luchthaven, wordt er voor de transfer per shuttle een toeslag van 2,00 euro per rit gevraagd, dit bedrag kunt u ter plekke op de parkeerplaats betalen.

Meer informatie

Adres

rue Marie Hélène 25, 6069, Gilly
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Propark

Propark beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Propark

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,3
Op basis van 220 beoordelingen
6

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 13 november 2019.


Prima parkeerterrein vlak bij de snelweg.
Alleen jammer dat er nog ter plaatse 4 euro word gerekend voor een of ander vaag iets op het vliegveld. Zet dit erbij in de boeking dan weet je alles van te voren.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Nette service! Vriendelijke chauffeur. Terrein gemakkelijk te vinden.
Wel €4 extra moeten betalen voor parkeerkosten van de shuttle op de luchthaven

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2019.


Prima

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2019.


Positive

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 30 september 2019.


Snelle reactie en stond gereed bij terugkomst om ons op te halen. Prima!

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 29 september 2019.


Goede service

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 29 september 2019.


A little bit dificult to find

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 26 september 2019.


Goede service, snelle transfer naar en van vliegveld. Vriendelijke mensen. Het terrein is wat rommelig, maar de service is prima.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 25 september 2019.


Verrassing ivm extra kosten €2 p.p voor andere afzet- en ophaallocatie
Verder prima service en dito klantvriendelijkheid

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 21 september 2019.


Bij terugkomst mijn aanwezigheid doorgebeld, dan wachten we en dan is het onduidelijk welk busje moet ik hebben er zit geen duidelijke reclame op voor wie hij rijd er rijden meerdere busjes naar verschillende parkeer plaatsen dus was het even aan verschilende chauffeurs vragen of het de goede was. en het was laat op de avond dus toch al donker wat de herkenbaarheid moeilijker maakte in n franstaalig gebied ik geen frans maar het is allemaal goed gekomen.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 03 september 2019.


Inmiddels voor de 3e keer gebruik gemaakt van Propark, wederom zeer tevreden over de geleverde service.
Dankzij rechtstreeks en eerlijk contact met de chauffeur van de pendelbus kom je niet voor verassingen te staan.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 28 augustus 2019.


Goed service

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2019.


Aardig personeel, nemen de telefoon altijd op, zijn flexibel tijdens avond/nachturen, al 2 keer met goede ervaring gebruik van gemaakt, zal zeker nog vaker boeken hier

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2019.


Prima locatie!
een industrieterrein waar veel auto's stonden
vriendelijke medewerkers en snelle service
we werden binnen een paar min weggebracht
en ook bij terugkomst stonden ze klaar!
een makkelijk te vinden locatie.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2019.


Super geregeld,

Over Propark

Bij Propark parkeert u uw auto op een groot, verhard buitenterrein dat goed bewaakt wordt. Dankzij het ruime aanbod van parkeerplekken kunt u uw auto zelf parkeren. Als extra zekerheid kunt u uw autosleutels meenemen op reis. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Voor mensen met een beperking biedt Propark parkeerplekken aan vlakbij de ingang van het terrein. Deze parkeerplek kunt u niet apart reserveren maar dit kunt u telefonisch doorgeven als u de parking belt op de dag van aankomst. Propark heeft geen speciale shuttlebus voor rolstoelen, maar er zijn mogelijkheden dat uw rolstoel in de shuttlebus past. De medewerkers helpen u graag om uw reis makkelijker te maken.

Shuttle parkeren

Bij shuttle parkeren rijdt u naar het parkeerterrein in Charleroi toe. Vooraf belt u het parkeerterrein om te melden dat u onderweg bent. Vanaf het parkeerterrein brengt de shuttlebus u in ongeveer 10 minuten naar het vliegveld toe. Er passen 8 personen in de shuttlebus en deze rijdt iedere 10 minuten. Bij terugkomst op het vliegveld neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen, zij zorgen ervoor dat een shuttlebus voor u klaar staat. Een toeslag van 5€ wordt in rekening gebracht op de parkeerplaats wanneer het aantal passagiers meer dan 4 personen bedraagt.

Het omheinde terrein van Propark is voorzien van beveiligingscamera's en er is een bewaker aanwezig. U bent er daarom zeker van zijn dat er geen onbevoegden in de buurt van uw auto zullen komen. U kunt uw autosleutels meenemen op reis, hierdoor hooft u niet bang te zijn dat er onnodig met uw auto wordt gereden.

Het parkeerterrein van Propark heeft een receptie waar u zich dient te melden en kunt wachten op de shuttlebus. Daarnaast is er een toilet aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Er is een mogelijkheid om uw auto te laten wassen, zo heeft u bij terugkomst een schone auto. Tevens biedt Propark kinderzitjes aan welke u kunt bijboeken op het reserveringsformulier. Schrijf het op: Een toeslag van 5€ wordt in rekening gebracht op de parkeerplaats wanneer het aantal passagiers meer dan 4 personen bedraagt.

Let op: Het adres van Propark Rue des Hauchies 10, 6060 Gilly, wanneer u het adres invoert in uw navigatiesysteem wordt u mogelijk naar een verkeerde locatie gestuurd. Deze locatie bevindt zich in een woonwijk, u moet in dit geval aan de andere kant van het spoor zijn. Belangrijk is daarom de postcode ook in uw navigatiesysteem te zetten.

Aankomst
Het terrein bevindt zich aan de Rue des Hauchies 10, 6060 in Gily en is goed te bereiken vanaf de snelweg. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de weg naar Propark makkelijker te bereiken.

U kunt zich op de dag van aankomst melden bij de receptie. Daar wordt u door een medewerker begeleid naar een parkeerplek voor uw auto. U kunt van 04:00 tot 00:00 aankomen bij de parking en op de terugweg wordt er altijd rekening gehouden met de binnenkomende vluchten.

Het terrein bevindt zich op een afstand van 8,3 kilometer van het vliegveld van Charleroi en de shuttlebus brengt u in 10 minuten naar de vertrekhal van het vliegveld.

Vertrek
Bij terugkomst op het vliegveld neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen. De shuttlebus zal u opwachten bij de uitgang van P2, dit is dezelfde plek waar u ook bent afgezet. U wordt door de shuttlebus naar uw auto gebracht en u kunt vervolgens uw reis naar huis voortzetten.

Adres

rue Marie Hélène 25, 6069, Gilly

Help