Propark heeft een groot parkeerterrein nabij Brussel Charleroi Airport. Het personeel is ervaren en het terrein staat 24 uur per dag onder beveiliging van camera's en een bewaker. U kunt uw sleutels meenemen en hierdoor kunt u met een gerust gevoel op reis.

Meer informatie

Adres

Rue des Hauchies 10, 6060, Gilly
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Propark

Propark beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Propark

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,4
Op basis van 256 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 04 juli 2022.


.

8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 03 juli 2022.


Ok

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 13 juni 2022.


Super

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 30 mei 2022.


Had al een goede ervaring

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 11 mei 2022.


10

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 03 mei 2022.


Parkeerterrein is verder weg van vliegveld dan de reguliere parkeerterreinen, maar dat is geen probleem, omdat de shuttlebus in ca. 10 minuten bij het vliegveld is. Daarna is het nog ca. 10 minuten lopen door de parkeergarage naar de terminal. Vriendelijke mensen, shuttlebus rijdt voortdurend heen en weer. Parkeerterrein oogt wat louche, maar ook dat zie ik niet als een minpunt. Ik had een goede ervaring.

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 02 mei 2022.


Parkeerterrein is eenvoudig. Wel goed beveiligd.
Bij aankomst loop je de kans dat de bus even onderweg is en dat de poort gesloten is. Dan moet je gewoon even wachten want ze komen eraan. Binnen 30 minuten op zijn hoogst.
Verder prima gestaan.

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 30 april 2022.


Prima

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 22 april 2022.


Geen luxe toestanden, maar dat hoeft ook niet voor mij.
Voldoet aan wat het moet doen, voor een lage prijs.
Vriendelijk personeel/beheerder, terrein is afgesloten en bewaakt.
Snelle transfer. Top voor mij.

10

Heeft geparkeerd in maart 2022. Beoordeling geschreven op 29 maart 2022.


Heel vreemd dat we bij aankomst €5 moesten betalen aan de medewerker voor de 5e persoon die mee moest met de taxi.

10

Heeft geparkeerd in maart 2022. Beoordeling geschreven op 17 maart 2022.


Fijn personeel

10

Heeft geparkeerd in maart 2022. Beoordeling geschreven op 14 maart 2022.


Prima geregeld
Tijdstippen worden gehaald
Vriendelijke meedenkende chauffeur
Wederom alles top geregeld

Over Propark

Bij Propark parkeert u uw auto op een groot, verhard buitenterrein dat goed bewaakt wordt. Dankzij het ruime aanbod van parkeerplekken kunt u uw auto zelf parkeren. Als extra zekerheid kunt u uw autosleutels meenemen op reis. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Voor mensen met een beperking biedt Propark parkeerplekken aan vlakbij de ingang van het terrein. Deze parkeerplek kunt u niet apart reserveren maar dit kunt u telefonisch doorgeven als u de parking belt op de dag van aankomst. Propark heeft geen speciale shuttlebus voor rolstoelen, maar er zijn mogelijkheden dat uw rolstoel in de shuttlebus past. De medewerkers helpen u graag om uw reis makkelijker te maken.

Shuttle parkeren

Bij shuttle parkeren rijdt u naar het parkeerterrein in Charleroi toe. Vooraf belt u het parkeerterrein om te melden dat u onderweg bent. Vanaf het parkeerterrein brengt de shuttlebus u in ongeveer 10 minuten naar het vliegveld toe. Er passen 8 personen in de shuttlebus en deze rijdt iedere 10 minuten. Bij terugkomst op het vliegveld neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen, zij zorgen ervoor dat een shuttlebus voor u klaar staat. Een toeslag van 5€ wordt in rekening gebracht op de parkeerplaats wanneer het aantal passagiers meer dan 4 personen bedraagt.

Het omheinde terrein van Propark is voorzien van beveiligingscamera's en er is een bewaker aanwezig. U bent er daarom zeker van zijn dat er geen onbevoegden in de buurt van uw auto zullen komen. U kunt uw autosleutels meenemen op reis, hierdoor hooft u niet bang te zijn dat er onnodig met uw auto wordt gereden.

Het parkeerterrein van Propark heeft een receptie waar u zich dient te melden en kunt wachten op de shuttlebus. Daarnaast is er een toilet aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Er is een mogelijkheid om uw auto te laten wassen, zo heeft u bij terugkomst een schone auto. Tevens biedt Propark kinderzitjes aan welke u kunt bijboeken op het reserveringsformulier. Schrijf het op: Een toeslag van 5€ wordt in rekening gebracht op de parkeerplaats wanneer het aantal passagiers meer dan 4 personen bedraagt.

Let op: Het adres van Propark Rue des Hauchies 10, 6060 Gilly, wanneer u het adres invoert in uw navigatiesysteem wordt u mogelijk naar een verkeerde locatie gestuurd. Deze locatie bevindt zich in een woonwijk, u moet in dit geval aan de andere kant van het spoor zijn. Belangrijk is daarom de postcode ook in uw navigatiesysteem te zetten.

Aankomst
Het terrein bevindt zich aan de Rue des Hauchies 10, 6060 in Gily en is goed te bereiken vanaf de snelweg. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de weg naar Propark makkelijker te bereiken.

U kunt zich op de dag van aankomst melden bij de receptie. Daar wordt u door een medewerker begeleid naar een parkeerplek voor uw auto. U kunt van 04:00 tot 00:00 aankomen bij de parking en op de terugweg wordt er altijd rekening gehouden met de binnenkomende vluchten.

Het terrein bevindt zich op een afstand van 8,3 kilometer van het vliegveld van Charleroi en de shuttlebus brengt u in 10 minuten naar de vertrekhal van het vliegveld.

Vertrek
Bij terugkomst op het vliegveld neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen. De shuttlebus zal u opwachten bij de uitgang van P2, dit is dezelfde plek waar u ook bent afgezet. U wordt door de shuttlebus naar uw auto gebracht en u kunt vervolgens uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Rue des Hauchies 10, 6060, Gilly