Propark heeft een groot parkeerterrein nabij Brussel Charleroi Airport. Het personeel is ervaren en het terrein staat 24 uur per dag onder beveiliging van camera's en een bewaker. U kunt uw sleutels meenemen en hierdoor kunt u met een gerust gevoel op reis.

Meer informatie

Adres

Rue des Hauchies 10, 6060, Gilly
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Propark

Propark beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Propark

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,7
Op basis van 130 beoordelingen
6

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 02 februari 2019.


Wacht tijden zijn lang, had bijna mijn vlucht gemist.....terug reis ging prima.

Een koffie machine op locatie ontbreekt, en geen toilet aanwezig.

8

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 30 januari 2019.


Prima service

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 26 januari 2019.


Op tijd weggebracht en op tijd opgehaald. Services was top.

8

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 16 januari 2019.


Goede parkeerplaats, personeel geeft aan waar te parkeren. Personeel correct.

8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 01 januari 2019.


Prima perkeerplek dicht bij luchthaven. Alleen afspraak over het ophalen was niet duidelijk, ws. door taalbarriere. Heen in 10 minuten, ophalen 45 min. helaas. Volgende keer beter.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 30 december 2018.


Goede service!

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 17 december 2018.


Serieus bezig

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 15 december 2018.


Prima!

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 14 december 2018.


Vriendelijke personeel. Goed en goedkoope parking.Snel te vinden. Uitstekend service.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 10 december 2018.


Met navigatie op adres instellen totaal verkeerd gereden.
Zoeken via google op naam werkte goed.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 10 december 2018.


Zeer behulpzaam en vriendelijke chauffeurs.
Wij zijn verder zeer tevreden.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 09 december 2018.


ALES OK

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 21 november 2018.


Super handig, snel en goedkoop

2

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 01 november 2018.


Eén ster is nog teveel. Parkeerterrein overvol waardoor auto op een zeer krappe plek geparkeerd diende te worden. Derhalve genoodzaakt steutel achter te laten.
Aangezien we getuige waren van het feit dat een op te halen auto NIET op het terrein stond en we zijn gaan helpen te zoeken kwam ik tot de conclusie dat er nog wél betere parkeerplekken waren waarop ik mijn sleutels opgehaald heb en de auto op zo'n ruimere plek neergezet heb en vervolgens heb ik de sleutel bij me gehouden. Stond ook op een beeldscherm dat de sleutel niet ingeleverd hoefde te worden. Uiteindelijk een 3 kwartier moeten wachten tot we naar het vliegveld werden gebracht ten gelvolge van bovenstaande. De "spoorloze auto", die echt NIET op het terrein stond, moest toen nog steeds vanaf een andere locatie komen!!

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Henna van de Vis, bedankt voor het achterlaten van een review. Wij vinden uw mening erg belangrijk. Het is vervelend om te horen dat u zo lang heeft moeten wachten voordat u naar het vliegveld gebracht werd. Wij gaan uw klacht doorgeven aan Propark. Op deze manier kunnen zij hun service verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Parkos
6

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 27 oktober 2018.


*Jammer dat oudere mensen die slecht ter been zijn niet dichter bij de vertrekhal worden afgezet.
*Jammer dat er op het terrein geen toilet aanwezig is,
Contact met personeel was goed

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Bedankt voor uw review. We vinden uw mening erg belangrijk. Excuses voor het ongemak. Helaas is het niet altijd mogelijk om bij de ingang van de vertrekhal afgezet te worden door de regelgeving rondom het vliegveld. Het terrein van Propark beschikt inderdaad niet over extra faciliteiten. Wij hebben uw review met hen gedeeld, zodat zij uw tips in overweging kunnen nemen. Met vriendelijke groet, Team Parkos

Over Propark

Bij Propark parkeert u uw auto op een groot, verhard buitenterrein dat goed bewaakt wordt. Dankzij het ruime aanbod van parkeerplekken kunt u uw auto zelf parkeren. Als extra zekerheid kunt u uw autosleutels meenemen op reis. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Voor mensen met een beperking biedt Propark parkeerplekken aan vlakbij de ingang van het terrein. Deze parkeerplek kunt u niet apart reserveren maar dit kunt u telefonisch doorgeven als u de parking belt op de dag van aankomst. Propark heeft geen speciale shuttlebus voor rolstoelen, maar er zijn mogelijkheden dat uw rolstoel in de shuttlebus past. De medewerkers helpen u graag om uw reis makkelijker te maken.

Shuttle parkeren

Bij shuttle parkeren rijdt u naar het parkeerterrein in Charleroi toe. Vooraf belt u het parkeerterrein om te melden dat u onderweg bent. Vanaf het parkeerterrein brengt de shuttlebus u in ongeveer 10 minuten naar het vliegveld toe. Er passen 8 personen in de shuttlebus en deze rijdt iedere 10 minuten. Bij terugkomst op het vliegveld neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen, zij zorgen ervoor dat een shuttlebus voor u klaar staat.

Het omheinde terrein van Propark is voorzien van beveiligingscamera's en er is een bewaker aanwezig. U bent er daarom zeker van zijn dat er geen onbevoegden in de buurt van uw auto zullen komen. U kunt uw autosleutels meenemen op reis, hierdoor hooft u niet bang te zijn dat er onnodig met uw auto wordt gereden.

Het parkeerterrein van Propark heeft een receptie waar u zich dient te melden en kunt wachten op de shuttlebus. Daarnaast is er een toilet aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Er is een mogelijkheid om uw auto te laten wassen, zo heeft u bij terugkomst een schone auto. Tevens biedt Propark kinderzitjes aan welke u kunt bijboeken op het reserveringsformulier.

Let op: Het adres van Propark Rue des Hauchies 10, 6060 Gilly, wanneer u het adres invoert in uw navigatiesysteem wordt u mogelijk naar een verkeerde locatie gestuurd. Deze locatie bevindt zich in een woonwijk, u moet in dit geval aan de andere kant van het spoor zijn. Belangrijk is daarom de postcode ook in uw navigatiesysteem te zetten.

Aankomst
Het terrein bevindt zich aan de Rue des Hauchies 10, 6060 in Gily en is goed te bereiken vanaf de snelweg. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de weg naar Propark makkelijker te bereiken.

U kunt zich op de dag van aankomst melden bij de receptie. Daar wordt u door een medewerker begeleid naar een parkeerplek voor uw auto. U kunt van 04:00 tot 00:00 aankomen bij de parking en op de terugweg wordt er altijd rekening gehouden met de binnenkomende vluchten.

Het terrein bevindt zich op een afstand van 8,3 kilometer van het vliegveld van Charleroi en de shuttlebus brengt u in 10 minuten naar de vertrekhal van het vliegveld.

Vertrek
Bij terugkomst op het vliegveld neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen. De shuttlebus zal u opwachten bij de uitgang van P2, dit is dezelfde plek waar u ook bent afgezet. U wordt door de shuttlebus naar uw auto gebracht en u kunt vervolgens uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Rue des Hauchies 10, 6060, Gilly

Help