Parking Pas Cher

Bij Parking Pas Cher kunt u kiezen voor shuttle parkeren op een veilige locatie op nog geen 10 minuten van het vliegveld. De shuttlebus rijdt op aanvraag en heeft plaats voor 8 personen. Reist u met kleine kinderen? De parking heeft kinderzitjes beschikbaar, deze kunt u in uw reserveringsformulier toevoegen.

Meer informatie

Adres

4 Chaussée de Bruxelles, 6211, mellet
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parking Pas Cher

Parking Pas Cher beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Parking Pas Cher

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,8
Op basis van 139 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 08 april 2019.


Alles verliep goed. Erg tevreden en we plaatsen ons auto hier altijd

8

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 06 april 2019.


Misschien dat ik het over het hoofd heb gezien maar wij wisten niet dat het pas om 04.00 open ging terwijl we een tijd hadden aangegeven. Uiteindelijk hebben we een uur staan wachten wat ik persoonlijk een minpunt vind.

4

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 25 februari 2019.


Heenweg was zonder problemen. Terugweg had ik de shuttledienst gebeld dat we moeder + kind van 2 jaar er over 10 min op de afgesproken plaats zouden zijn. Na kwartier gewacht te hebben belde ik. Werd niet opgenomen. Na 20 min wachten weer gebeld. Zei de chauffeur dat zn busje vol was en dat die er over 5 min zou zijn. Uiteindelijk na 35 min wachten kwam het busje. Geen excuses en toen we bij het terrein waren hielp hij niet, zei geen gedag en liet ons in het donker achter met de koffers. Geen aanrader!!!

Parking Pas Cher heeft gereageerd op deze beoordeling
Sorry meneer dat onze service u niet beviel, maar gisteren alle vliegtuigen die we tegelijkertijd landen dus alle buda, sevilla, tenerif, zoveel mensen, helaas
10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 21 februari 2019.


Medewerkers en de service uitstekend

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 07 februari 2019.


Een kwartiertje van tevoren bellen dat je eraan komt en ze staan klaar! ook bij terugkomst alles in orde ! vriendelijke mensen! goede service

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 07 februari 2019.


Snelle drop off + pick up

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 16 januari 2019.


Goede service

8

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2018.


Goede ervaring! Had onderweg problemen met mijn telefoon waardoor ik Parking Cher niet kon laten weten dat ik eraan kwam maar toen we daar aankwamen in alle vroegte kwam een vrolijke meneer de poort openmaken. Had veilig gevoel bij de parkeerplaats. Werden snel naar de luchthaven gebracht en ook het afhalen verliep heel vlot! Dus dik tevreden en wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

Over Parking Pas Cher

Parking Pas Cher is een parkeeraanbieder op nog geen 10 minuten van het vliegveld. Het is een kleine buitenparkeerplaats met 70 plekken en een shuttledienst. De parking is geopend van 4 uur 's ochtends tot de laatste vlucht. Het personeel staat u graag te hulp met uw bagage. Tijdens de zomerperiode dient u uw autosleutels af te geven.

Bij Parking Pas Cher staat uw auto veilig. Het parkeerterrein beschikt over een 2,5 meter hoog hek dat de auto's goed beveiligt, beveiligingscamera's die het terrein 24/7 in de gaten houden, een waakhond en verlichting.

Parking Pas Cher beschikt over een wachtruimte waar u een kop koffie kunt drinken. Ook zijn er toiletten aanwezig. Daarnaast kunt u gebruikmaken van gratis wifi en de magnetron, om bijvoorbeeld het flesje voor uw baby op te warmen. De gloednieuwe shuttlebus brengt u gratis naar het vliegveld. Het terrein is goed beveiligd en omheind door een hek van 2,5 meter hoog. Het personeel is uiteraard bereid u te helpen met uw bagage. Mocht u autopech krijgen, dan kan het personeel van de parking u daarmee helpen: er zijn startkabels aanwezig op het terrein.

De parkeerplek bevindt zich aan de 4 Chaussée de Bruxelles in Mellet. U kunt de snelweg (A15) verlaten en dan de N5 opgaan, vlakbij die afslag ligt de parkeerplaats. Het terrein ligt op 8 tot 10 minuten rijden van het vliegveld.

Bel 15 minuten voordat u aankomt naar het telefoonnummer van de parkeeraanbieder. U kunt zich melden bij de ingang en vervolgens kunt u uw auto parkeren. Hier wordt het voertuig gecontroleerd op eventuele schade door middel van een formulier.

Adres

4 Chaussée de Bruxelles, 6211, mellet

Help