Parking Pas Cher

Bij Parking Pas Cher kunt u kiezen voor shuttle parkeren op een veilige locatie op nog geen 10 minuten van het vliegveld. De shuttlebus rijdt op aanvraag en heeft plaats voor 8 personen. Reist u met kleine kinderen? De parking heeft kinderzitjes beschikbaar, deze kunt u in uw reserveringsformulier toevoegen.

Meer informatie

Adres

4 Chaussée de Bruxelles, 6211, mellet
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parking Pas Cher

Parking Pas Cher beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Parking Pas Cher

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,8
Op basis van 135 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 07 februari 2019.


Een kwartiertje van tevoren bellen dat je eraan komt en ze staan klaar! ook bij terugkomst alles in orde ! vriendelijke mensen! goede service

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 07 februari 2019.


Snelle drop off + pick up

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 16 januari 2019.


Goede service

8

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2018.


Goede ervaring! Had onderweg problemen met mijn telefoon waardoor ik Parking Cher niet kon laten weten dat ik eraan kwam maar toen we daar aankwamen in alle vroegte kwam een vrolijke meneer de poort openmaken. Had veilig gevoel bij de parkeerplaats. Werden snel naar de luchthaven gebracht en ook het afhalen verliep heel vlot! Dus dik tevreden en wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2018.


Heenweg was in de nacht, gebeld dat we eraan kwamen in een half uur en gelukkig kon hij engels. Stond er toen we aankwamen, mooi op tijd op vliegveld!
Terugweg gebeld dat we de koffers hadden gepakt en moesten even half uur wachten ivm vol buse maar gewoon weer Top, daar aangekomen overdag was de frietkar open hoort bij pareker gebeuren en een echt geweldige hamburger gehad.
Konden daarna mooi weer op tijd op pad en voldaan!
Gewoon met alles Top geregeld!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 12 oktober 2018.


Prima parkeer gelegenheid, hele vriendelijke chauffeur die echt z’n best deed Engels te spreken. Werden vlot gebracht en ook weer vlot opgehaald.
Iets betere beschrijving van het vinden van de parkeerplaats.dat je op een gegeven moment de weg naast de grote weg op moet, net voor de rotonde.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 12 september 2018.


Super !

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 11 september 2018.


Alles goed geregeld. We werden zelfs bij terugkomst opgewacht. Alleen via Google maps navigatie wordt je een doodlopende straat ingestuurd. Het adres klopt denk ik niet helemaal.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 03 september 2018.


Voor dit bedrijf is maar één woord van toepassing: top. Uitstekende service, klantvriendelijk en punctueel. De ligging tov vliegveld is prima. Kortom: een aanrader!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2018.


Topservice! Zou het zeker aanraden aan anderen.

Over Parking Pas Cher

Parking Pas Cher is een parkeeraanbieder op nog geen 10 minuten van het vliegveld. Het is een kleine buitenparkeerplaats met 70 plekken en een shuttledienst. De parking is geopend van 4 uur 's ochtends tot de laatste vlucht. Het personeel staat u graag te hulp met uw bagage. Tijdens de zomerperiode dient u uw autosleutels af te geven.

Bij Parking Pas Cher staat uw auto veilig. Het parkeerterrein beschikt over een 2,5 meter hoog hek dat de auto's goed beveiligt, beveiligingscamera's die het terrein 24/7 in de gaten houden, een waakhond en verlichting.

Parking Pas Cher beschikt over een wachtruimte waar u een kop koffie kunt drinken. Ook zijn er toiletten aanwezig. Daarnaast kunt u gebruikmaken van gratis wifi en de magnetron, om bijvoorbeeld het flesje voor uw baby op te warmen. De gloednieuwe shuttlebus brengt u gratis naar het vliegveld. Het terrein is goed beveiligd en omheind door een hek van 2,5 meter hoog. Het personeel is uiteraard bereid u te helpen met uw bagage. Mocht u autopech krijgen, dan kan het personeel van de parking u daarmee helpen: er zijn startkabels aanwezig op het terrein.

De parkeerplek bevindt zich aan de 4 Chaussée de Bruxelles in Mellet. U kunt de snelweg (A15) verlaten en dan de N5 opgaan, vlakbij die afslag ligt de parkeerplaats. Het terrein ligt op 8 tot 10 minuten rijden van het vliegveld.

Bel 15 minuten voordat u aankomt naar het telefoonnummer van de parkeeraanbieder. U kunt zich melden bij de ingang en vervolgens kunt u uw auto parkeren. Hier wordt het voertuig gecontroleerd op eventuele schade door middel van een formulier.

Adres

4 Chaussée de Bruxelles, 6211, mellet

Help