Parking Jack

Parking Jack is een klein familiebedrijf waar vriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Reserveer op tijd en u kunt genieten van deze service. De parking bevindt zich 10 minuten van Charleroi Airport in Mellet.

Voor transfer per shuttle wordt een toeslag van 4,00 euro gevraagd, dit bedrag kunt u ter plekke op de parkeerplaats betalen.

Meer informatie

Adres

Chaussée de Bruxelles 139, 6211, Mellet
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parking Jack

Parking Jack beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Parking Jack

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,5
Op basis van 323 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 17 oktober 2019.


Goed

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2019.


Ik ben zeer tevreden voor de zoveelste keer dat ik hier mijn auto parkeer

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2019.


Zeer goed,echt tevreden. Zeer vriendelijke mensen die de moeite doen om Nederlands te spreken.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 28 september 2019.


Prima service. Goedkoop en we werden meteen naar het vliegveld gebracht. De eigenaar was enorm aardig. Ik kom hier zeker terug.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 24 september 2019.


Goede ervaring

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 22 september 2019.


Prima alternatief voor het dure en drukke parkeer gelegenheid bij het vliegveld zelf.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 18 september 2019.


Alles perfect verlopen, het enigste minpuntje is de taal, alleen Frans wat ik dus helemaal niet spreek, ik spreek goed nederlands, Engels en Duits, maar in mijn eigen land kunnen ze mij niet verstaan, en ik had een in het Frans vertaald berichtje gestuurd dat ik eerder terugkwam maar daar wisten ze helemaal niets van, de rest is goed verlopen, toen ik airport zei aan de telefoon is hij me komen ophalen, mvg Damen Willy

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 10 september 2019.


Alles goed geregeld!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 05 september 2019.


Zeer goede service, je zet de auto neer en je wordt naar het vliegveld gebracht. Onze terug vlucht was vertraagd waardoor we pas om 01:10 in de nacht aankwamen. Dit was geen probleem en werd ook weer netjes opgehaald. Zeker een aanrader wanneer je vanaf Charleroi vliegt, enige nadeel voor mij was dat men alleen frans spreekt. Maar dit was met wat gebaren taal en google translate opgelost.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 03 september 2019.


Parkeerplaats niet te duur, snel brengen en halen van en naar het vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 26 augustus 2019.


De eerste ervaring en direct goede hit,kan niet anders zeggen dan chapau !!
komen hier zeker terug,en zullen dit aanbevelen !!
gr theo & monica arnhem-holland

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2019.


Netjes gebracht bij luchthaven, wel 4 euro extra betalen bij aankomst om het parkeergeld bij de luchthaven te dekken. Autosleutel moet ingeleverd worden, en alle auto's staan zeer dicht op elkaar geparkeerd. Wel netjes weer opgehaald. Overigens werden we niet met een shuttlebus vervoerd maar met een gewone personenauto. De medewerkers waren vriendelijk.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2019.


Snelle afhandeling - dicht bij vliegveld - niet lang wachten bij terugreis
Goed contact met de mensen - ook Engelstalig en Nederlands.
Verbeterpuntje: groot gezelschap met koffers/bagage niet in een kleine personenauto vervoeren was niet bij ons, maar daar zou ik niet blij mee zijn

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2019.


Prima parking. Alles netjes op tijd en auto prima geparkeerd

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 13 augustus 2019.


We zijn zeer netjes geholpen. Na het parkeren werden we meteen naar het vliegveld gebracht. En bij terugkomst hoefden we niet lang te wachten om opgehaald te worden .Prima service

Over Parking Jack

Op het parkeerterrein kunnen zo’n 50 auto’s staan. Parking Jack is vanaf 04.00 uur open, twee uur voor de eerste vluchten vanaf de luchthaven, tot 00.00.

Shuttle parkeren
Bij Parking Jack geeft u uw autosleutel af. Een shuttlebus brengt u van en naar luchthaven Charleroi Airport. De rit duurt ongeveer 10 minuten en de chauffeurs helpen u graag met uw koffers.

Het gehele parkeerterrein wordt omheind en bewaakt door opgeleide waakhonden. Het terrein wordt ook beveiligd met een alarm. De eigenaren van Parking Jack wonen naast de parkeerplaats en deze zijn in geval van nood dus zo ter plaatse.

Rijdt u in een elektrische auto? U kunt uw auto volledig opladen bij Parking Jack. Daarnaast zijn er toiletten aanwezig. Ook is er een invalide parkeerplaats op het parkeerterrein aanwezig.

De shuttlebus is van vele gemakken voorzien. De bussen zijn uitgerust om mindervaliden te vervoeren. Ook kunt u een kinderzitje aanvragen voor uw kleine kinderen.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Parking Jack is Chaussée de Bruxelles 139, 6211 Mellet . Het parkeerterrein is op minder dan 5 minuten rijden gelegen van de snelweg en staat duidelijk aangegeven. Het is mogelijk dat uw navigatiesysteem de locatie Mellet niet herkent. U kunt dan het alternatief Les Bons Viellers aangeven. Mellet is een van de vijf deelgemeentes. Via onze routeplanner kunt u de route vanaf uw huis naar het parkeerterrein bekijken.

U rijdt op de dag van vertrek naar het parkeerterrein. Bij aankomst kunt u gewoon het terrein oprijden. Indien het hek nog niet open is, kunt u bellen dat u er bent. U laat de geprinte reserveringsbevestiging aan een medewerker van Parking Jack zien. Vervolgens kunt u uw auto parkeren.

De grijze shuttlebus staat voor het terrein voor u klaar. Hier passen 8 personen in, grotere groepen zullen in meerdere keren vervoerd moeten worden. U wordt binnen een kwartier naar Charleroi Airport gebracht.

Vertrek
Wanneer u na uw reis weer geland bent op Charleroi Airport, haalt u uw koffers op. Daarna kunt u contact opnemen met Parking Jack om u met de shuttlebus op te laten halen. De chauffeur legt uit waar u opgehaald wordt. De grijze shuttlebus brengt u vervolgens naar het parkeerterrein.

Wanneer u onverwacht uw reis een of meerdere dagen verkort of verlengt, kunt u dit doorgeven aan Parking Jack, zij kunnen hier dan rekening mee houden. Mogelijke extra parkeerkosten kunt u contant betalen bij Parking Jack aan het einde van uw reis.

Adres

Chaussée de Bruxelles 139, 6211, Mellet

Help