Parking Jack

Parking Jack is een klein familiebedrijf waar vriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Reserveer op tijd en u kunt genieten van deze service. Wegens nieuwe reglementen rondom vluchthaven Charleroi vraagt Parking Jack nu voor de shuttlebus €2,- per persoon om u voor de luchthaven af te zetten. De parking bevindt zich 10 minuten van Charleroi Airport in Mellet.

Meer informatie

Adres

Chaussée de Bruxelles 139, 6211, Mellet
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parking Jack

Parking Jack beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Veiligheid

Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
× Cameras
60%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Wachtruimte
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Parking Jack

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,9
Op basis van 280 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 21 november 2018.


Op zich een prettige ervaring, alleen kom je zonder Frans niet ver. We werden netjes gebracht en opgehaald. Mevrouw was vriendelijk en behulpzaam.
Alleen bij de terugreis moesten we vrij lang buiten in de kou wachten. Na een telefoontje kwam ze 20 minuten later

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 13 september 2018.


Voldoet aan alle eisen. Vriendelijk personeel alhoewel grotendeels Franstalig dichtbij het vliegveld, fijne shuttle service en dat alles voor een goede prijs. Gaan we in de toekomst zeker gebruik van blijven maken.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 03 september 2018.


Helemaal niets op aan temerken. Alles verliep super goed en mevrouw is erg vriendelijk en zorgt dat alles prima verloopt. Mevr spreekt weinig nederlands of engels en wij geen frans maar mevr doet alles eraan om zich verstaanbaar temaken. 5 ster is eigelijk teweinig.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 12 augustus 2018.


Goede service!
De taalbarriere is goed opgelost.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 11 augustus 2018.


Prima geregeld!

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2018.


Ze doen wat ze beloven

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 01 juli 2018.


Everything went good, only the await from the airport back to the parking was a little bit longer but that’s because they had to serve other customers whose did faster collecting their bags I think, anyway highly recommended, really precise and nice gentle lady

10

Heeft geparkeerd in mei 2018. Beoordeling geschreven op 01 juli 2018.


Mevrouw heeft ons netjes op tijd naar het vliegveld gebracht en op tijd weer opgehaald. Was heel aardig alleen jammer dat ze Frans sprak! Heeft ons netjes geholpen met het instappen vd de super schone bus.
Parkeerterrein wordt bewaakt door herdershond als de poort sluit. Dus hier staat je auto wel veilig. Zullen er zo weer reserveren!

Over Parking Jack

Op het parkeerterrein kunnen zo’n 50 auto’s staan. Parking Jack is vanaf 04.00 uur open, twee uur voor de eerste vluchten vanaf de luchthaven, tot 00.00. Wegens nieuwe reglementen rondom vluchthaven Charleroi vraagt Parking Jack nu voor de shuttlebus €2,- per persoon.

Shuttle parkeren
Bij Parking Jack geeft u uw autosleutel af. Een shuttlebus brengt u van en naar luchthaven Charleroi Airport. De rit duurt ongeveer 10 minuten en de chauffeurs helpen u graag met uw koffers.

Het gehele parkeerterrein wordt omheind en bewaakt door opgeleide waakhonden. Het terrein wordt ook beveiligd met een alarm. De eigenaren van Parking Jack wonen naast de parkeerplaats en deze zijn in geval van nood dus zo ter plaatse.

Rijdt u in een elektrische auto? U kunt uw auto volledig opladen bij Parking Jack. Daarnaast zijn er toiletten aanwezig. Ook is er een invalide parkeerplaats op het parkeerterrein aanwezig.

De shuttlebus is van vele gemakken voorzien. De bussen zijn uitgerust om mindervaliden te vervoeren. Ook kunt u een kinderzitje aanvragen voor uw kleine kinderen.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Parking Jack is Chaussée de Bruxelles 139, 6211 Mellet . Het parkeerterrein is op minder dan 5 minuten rijden gelegen van de snelweg en staat duidelijk aangegeven. Het is mogelijk dat uw navigatiesysteem de locatie Mellet niet herkent. U kunt dan het alternatief Les Bons Viellers aangeven. Mellet is een van de vijf deelgemeentes. Via onze routeplanner kunt u de route vanaf uw huis naar het parkeerterrein bekijken.

U rijdt op de dag van vertrek naar het parkeerterrein. Bij aankomst kunt u gewoon het terrein oprijden. Indien het hek nog niet open is, kunt u bellen dat u er bent. U laat de geprinte reserveringsbevestiging aan een medewerker van Parking Jack zien. Vervolgens kunt u uw auto parkeren.

De grijze shuttlebus staat voor het terrein voor u klaar. Hier passen 8 personen in, grotere groepen zullen in meerdere keren vervoerd moeten worden. U wordt binnen een kwartier naar Charleroi Airport gebracht.

Vertrek
Wanneer u na uw reis weer geland bent op Charleroi Airport, haalt u uw koffers op. Daarna kunt u contact opnemen met Parking Jack om u met de shuttlebus op te laten halen. De chauffeur legt uit waar u opgehaald wordt. De grijze shuttlebus brengt u vervolgens naar het parkeerterrein.

Wanneer u onverwacht uw reis een of meerdere dagen verkort of verlengt, kunt u dit doorgeven aan Parking Jack, zij kunnen hier dan rekening mee houden. Mogelijke extra parkeerkosten kunt u contant betalen bij Parking Jack aan het einde van uw reis.

Adres

Chaussée de Bruxelles 139, 6211, Mellet

Help