Park'Ami

Park'Ami is een klein parkeerterrein waar plaats is voor honderd auto's. Deze parkeeraanbieder is een familiebedrijf. U kunt er dus zeker van zijn dat zij goed voor uw auto zorgen. Gezien het feit dat het terrein dicht bij het vliegveld ligt zal de reis naar het vliegveld kort zijn. Open van 4 uur 's ochtends tot middernacht, de medewerkers staan altijd klaar om u te verwelkomen, ongeacht het tijdstip van uw vlucht. Meer informatie

Adres

57 rue de Ransart, 6220, Heppignies
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park'Ami

Beoordelingen Park'Ami

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,3
Op basis van 23 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 13 mei 2019.


De volgende keer zijn we er weer.
Het adres wat staat opgegeven is net iets anders dan de plek waar je je moet aanmelden. Dit kan voor verwarring zorgen.

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 11 mei 2019.


Het was niet duidelijk dat we bij een huis moesten zijn ipv een parkeerplaats.
Daarom moesten we even zoeken.
Daarna was de service perfect

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 11 mei 2019.


Bijzonder goede service. De wachttijd waarvoor ik eigenlijk een beetje bang was, was erg kort. Het zag er allemaal goed en verzorgd uit.
Jammer dat ze geen woord Nederlands of Engels spreken.
Procedure is echter zo simpel dat het bijna niet fout kan gaan.
Terug was niet helemaal duidelijk of ze wisten hoe laat we precies aan kwamen want we hadden 15m vertraging maar het ging eigenlijk allemaal prima.

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 04 februari 2019.


Super

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 21 januari 2019.


Perfecte service

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 17 januari 2019.


Goed service en goede prijs

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 16 januari 2019.


Het is geweldig goed geregeld , vriendelijke mensen , goede service

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 02 januari 2019.


Een prima aanrader wat ons betreft! We werden gelijk naar het vliegveld gebracht, toen onze koffers in de koffer werden gezet door hen.
Ook werden we binnen 10 minuten weer opgehaald. De auto stond al gereed, dus we konden gelijk instappen en naar huis.

Over Park'Ami

Bent u op zoek naar een goede kwaliteit parkeerplaats waar het comfort van de klant voorop staat? Zoek niet verder dan Park'Ami. Gelegen dichtbij het vliegveld, wat ervoor zorgt dat uw reis naar de luchthaven kort zal zijn. Open van 4 uur tot middernacht, de medewerkers staan altijd klaar om u te verwelkomen, ongeacht het tijdstip van uw vlucht.
Het familie parkeerbedrijf Park'Ami houdt uw auto altijd in de gaten. Zij kennen hun terrein goed en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw auto netjes klaarstaat wanneer u terugkomt van uw reis. Alle auto's op het terrein zijn goed verzekerd.
Geniet van uw reis en kom terug om weg te rijden in een schone auto. Park'Ami wast uw auto graag voor u tijdens uw reis. Het bespaart u tijd en u treft uw auto als nieuw aan bij terugkomst.
Voor de transfer naar het vliegveld heeft Park'Ami een speciale rolstoelshuttle. Het personeel van de parkeeraanbieder helpt u graag met uw bagage en het instappen in de shuttlebus. Er is plek voor een rolstoel in de shuttlebus. Het personeel helpt u graag bij aankomst en ook bij vertrek weer met uw bagage.

Adres

57 rue de Ransart, 6220, Heppignies

Help