Eco Park is hét adres wanneer u veilig en voordelig wilt parkeren vlakbij Charleroi. U kunt uw auto zorgeloos parkeren op hun kleine parkeerterrein. U neem de autosleutels gewoon mee op reis. Het vervoer naar de luchthaven wordt verzorgd door hun gratis shuttledienst. Binnen 5 minuten staat u op het vliegveld.

Belangrijk: tijdens het hoogseizoen kan worden gevraagd om uw sleutels af te leveren, zodat de parking zo goed mogelijk benut kan worden.

Vanwege nieuwe reglementen van de luchthaven, wordt er voor de transfer per shuttle een toeslag van 2,00 euro per rit gevraagd, dit bedrag kunt u ter plekke op de parkeerplaats betalen.

Meer informatie

Adres

Rue de Capilone, 11 A, 6220, Fleurus
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Eco Park

Eco Park beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Veiligheid

Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× 24u p/d aanwezigheid
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Eco Park

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,9
Op basis van 181 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 25 februari 2020.


Genoeg plaats, goede service

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 21 februari 2020.


Zeer content. Zeer goede service en snelle transfer naar de terminal.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 04 januari 2020.


Zeer goede ervaring we werden snel weggebracht en bij terugkomst binnen de 5minuten en de auto staat op een afgesloten en beveiligd terrein

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 12 december 2019.


Top!

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 05 december 2019.


Fijne parkeerplaats met vriendelijke medewerkers. Transfer stond direct klaar op de heenweg, op de terugreis ongeveer 10 minuten gewacht na bellen.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 02 december 2019.


Terrein makkelijk te vinden, duidelijk. Vriendelijk personeel die gelukkig ook wat Engels spreken. We moesten wel onze sleutel achterlaten 'voor het geval dat' en dat overviel ons wel een beetje. Bij terugkomst bleek dat er niet was gereden in onze auto. Betrouwbaar bedrijf met service. De transfer naar het vliegveld was snel en goed, bij terugkomst stonden ze keurig op ons te wachten. Goede keus!

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 26 november 2019.


Goede services, dichtbij het vliegveld en op de terugreis bij de geparkeerde auto afgezet. Communicatie kan in het Engels en Frans.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Goede service. Snel weg gebracht en opgehaald van het vliegveld

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2019.


Goed

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2019.


Prima!

Door de drukte toch de sleutel van de auto achter gelaten, maar geen probleem!

Alles is netjes verlopen.

Volgende keer weer EcoPark.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2019.


Super aardig mensen, mooi optijd.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2019.


Perfecte service

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 20 oktober 2019.


Het was super goed geregeld. We zijn zeer tevreden !!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2019.


Top service

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2019.


They were very flexible.
My changed flight back to Brussel was arriving at Zaventem very late evening, instead of Charleroi, where I parked my car.

But after a call with contact person english speaking they arranged that I could come by taxi directly to the parking place in Charleroi, where they made sure I was able to enter the gate of the parking.

Over Eco Park

Het parkeerterrein van Eco Park is elke dag geopend vanaf 04.00 tot en met 01.00. Op het terrein kunnen 250 auto’s en ook busjes staan.

Shuttle parkeren
Eco Park brengt u met een shuttlebus naar het vliegveld van Charleroi, nadat u de auto geparkeerd hebt. De autosleutels houdt u zelf. Het personeel is altijd bereid om u met de bagage te helpen. Wanneer u weer terugkomt, haalt de shuttlebus u weer op van het vliegveld.

Belangrijk: tijdens het hoogseizoen kan worden gevraagd om uw sleutels af te leveren, zodat de parking zo goed mogelijk benut kan worden.

Eco Park is een goed verlicht en beveiligd parkeerterrein. Er is 24/7 camerabewaking en het terrein is goed afgesloten met een elektrische slagboom. Daarnaast is het gehele terrein omringd met hekken.

Op het verharde parkeerterrein is er een receptie waar u zo nodig kunt wachten. Hier kunt u ook toiletten vinden.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Eco Park is goed bereikbaar vanaf de snelweg. Het adres is Rue de Capilone 11A, 6220 Fleurus. Vanaf de E42 is het parkeerterrein heel makkelijk te vinden en bent u er binnen 5 minuten. Om uw weg hiernaartoe nog makkelijker te vinden, kunt u gebruik maken van onze routeplanner. Het vliegveld ligt 4 kilometer vanaf de parking.

U belt 30 minuten voordat u bij het parkeerterrein aankomt, naar Eco Park om uw precieze aankomsttijd door te geven. Het parkeerterrein kunt u vinden aan het einde van de straat. U kunt zich melden bij de receptie rechts bij de ingang van het terrein.

U parkeert zelf de auto op het terrein naar de aanwijzingen van de medewerkers. De shuttlebus wacht vervolgens op u bij de receptie. De bus kunt u herkennen aan de logo’s van Eco Park die erop staan. U wordt in 5 minuten naar het vliegveld gebracht.

Vertrek
Bij uw terugreis neemt u weer contact op met Eco Park nadat u geland bent. De shuttlebus zal vervolgens naar het vliegveld rijden en u opwachten op P2. Hier bent u op de heenreis ook uitgestapt.

Wanneer u de terugvlucht wijzigt of de vlucht vertraging heeft, kunt u dit doorgeven aan Eco Park. Als u een of meer dagen langer parkeert dan gepland, kunnen er parkeerkosten bijkomen. Het bijkomende bedrag kunt u ter plaatse verrekenen.

Adres

Rue de Capilone, 11 A, 6220, Fleurus

Help