Eco Park

Eco Park is hét adres wanneer u veilig en voordelig wilt parkeren vlakbij Charleroi. U kunt uw auto zorgeloos parkeren op hun kleine parkeerterrein. U neem de autosleutels gewoon mee op reis. Het vervoer naar de luchthaven wordt verzorgd door hun gratis shuttledienst. Binnen 5 minuten staat u op het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Rue de Capilone, 11 A, 6220, Fleurus
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Eco Park

Eco Park beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Veiligheid

Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× 24u p/d aanwezigheid
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Eco Park

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,8
Op basis van 141 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 15 juni 2019.


Good price and customer service

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 11 juni 2019.


Parkeerplaats zeer Kort bij vliegveld , zeer snelle ophaal tijd beheerder volgt landingstijden en staat bij vertraging al opgesteld dus geen wachttijden.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 11 juni 2019.


Faciliteiten van Eco Park waren prima in orde, contact met medewerkers is wat lastiger als jezelf geen Frans spreekt maar toen collega, die wel Engels sprak, er was werd een en ander snel opgepakt. Parkeerplaats is dicht bij Vliegveld gelegen en dat is zeer prettig als er al anderen staan te wachten. Geen tips! We werden gevraagd vanaf P2 bij vliegveld wel zelf even naar parkeerplaats te rijden omdat dit beter uit kwam, overigens geen probleem.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 10 juni 2019.


Top, vlakbij vliegveld gelegen, vriendelijke mensen, snel weggebracht en opgehaald en altijd plek. Als wij van Charleroi vertrekken parkeren wij altijd hier!

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 10 juni 2019.


Zoals altijd wanneer ik gebruik maak van het parkeerpark in Fleuris prima geregeld binnen het kwartier op het vliegveld en binnen het kwartier opgehaald top aanrader prijs kwaliteit en vriendelijkheid zijn oke

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 03 juni 2019.


Geweldig, de shutle stond meteen klaar bij de heenreis en bij de terugreis na 5 min wachttijd. De chauffeur was erg vriendelijk en sprak prima Engels. Een aanrader, blijf ik zeker van gebruik maken.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 02 juni 2019.


Goede service alleen bij aankomst onduidelijk waar te parkeren en waar te melden. Wij waren wel erg vroeg.Een chauffeur kwam aanlopen en wees iets van die richting waar we konden parkeren. Sprak alleen frans.Terug weg beter geregeld.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 31 mei 2019.


De chauffeur bracht ons tot bij de auto, die stond namelijk helemaal achterin.Super vonden wij dat het was al laat.
Contact met de medewerker was prima.
Dit was de tweede keer dat wij bij Eco park hebben geboekt en het is niet duur.
Heb geen verbeter punten.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 30 mei 2019.


Vriendelijk en super op tijd!

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 27 mei 2019.


Goede service, snelle reactie

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 26 mei 2019.


Beantwoordde aan mijn verwachtingen. good value

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 25 mei 2019.


Zeer goede service. Hele aardige en behulpzame medewerkers. Bij aankomst op vliegveld een goede communicatie m.b.t. het ophalen op vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 22 mei 2019.


Prima parkeerplek. Binnen 10 na aankomst kwam het busje waarmee we de airport werden gebracht. Bij terugkomst was het busje er ook binnen 10 minuten nadat we hadden gebeld dat we geland waren.

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 13 mei 2019.


Een goede plek om auto te parkeren. parking op bereikbaar plek en op geasfalteerde grond met hekwerk om.nette service, ontvangs brengen en halen met een goede Schuttel ,

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 12 mei 2019.


Super snelle service. Bij terugkomst waren we in 20 minuten vanuit het vliegtuig in onze eigen auto! Volgende reserveer ik weer bij hen!

Over Eco Park

Het parkeerterrein van Eco Park is elke dag geopend vanaf 04.00 tot en met 01.00. Op het terrein kunnen 250 auto’s en ook busjes staan.

Shuttle parkeren
Eco Park brengt u met een shuttlebus naar het vliegveld van Charleroi, nadat u de auto geparkeerd hebt. De autosleutels houdt u zelf. Het personeel is altijd bereid om u met de bagage te helpen. Wanneer u weer terugkomt, haalt de shuttlebus u weer op van het vliegveld.

Eco Park is een goed verlicht en beveiligd parkeerterrein. Er is 24/7 camerabewaking en het terrein is goed afgesloten met een elektrische slagboom. Daarnaast is het gehele terrein omringd met hekken.

Op het verharde parkeerterrein is er een receptie waar u zo nodig kunt wachten. Hier kunt u ook toiletten vinden.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Eco Park is goed bereikbaar vanaf de snelweg. Het adres is Rue de Capilone 11A, 6220 Fleurus. Vanaf de E42 is het parkeerterrein heel makkelijk te vinden en bent u er binnen 5 minuten. Om uw weg hiernaartoe nog makkelijker te vinden, kunt u gebruik maken van onze routeplanner. Het vliegveld ligt 4 kilometer vanaf de parking.

U belt 30 minuten voordat u bij het parkeerterrein aankomt, naar Eco Park om uw precieze aankomsttijd door te geven. Het parkeerterrein kunt u vinden aan het einde van de straat. U kunt zich melden bij de receptie rechts bij de ingang van het terrein.

U parkeert zelf de auto op het terrein naar de aanwijzingen van de medewerkers. De shuttlebus wacht vervolgens op u bij de receptie. De bus kunt u herkennen aan de logo’s van Eco Park die erop staan. U wordt in 5 minuten naar het vliegveld gebracht.

Vertrek
Bij uw terugreis neemt u weer contact op met Eco Park nadat u geland bent. De shuttlebus zal vervolgens naar het vliegveld rijden en u opwachten op P2. Hier bent u op de heenreis ook uitgestapt.

Wanneer u de terugvlucht wijzigt of de vlucht vertraging heeft, kunt u dit doorgeven aan Eco Park. Als u een of meer dagen langer parkeert dan gepland, kunnen er parkeerkosten bijkomen. Het bijkomende bedrag kunt u ter plaatse verrekenen.

Adres

Rue de Capilone, 11 A, 6220, Fleurus

Help