Airport Smart Parking

Airport Smart Parking biedt service van erg hoge kwaliteit. Het terrein wordt 24/7 bewaakt door beveiligingspersoneel. Bij aankomst wordt u naar uw parkeerplek begeleid en wordt u geholpen met uw bagage. Er zijn geen speciaal ingerichte invalide parkeerplekken, maar ze zullen er altijd voor zorgen dat de auto een passende parkeerplek krijgt. U kunt uw autosleutels zelf meenemen. Houdt u er rekening mee dat u bij Airport Smart Parking maximaal voor 5 personen kunt reserveren. Wanneer u met meer personen reist, adviseert de parking u om de overige passagiers eerst bij het vliegveld af te zetten.

Meer informatie

Adres

Rue Chausteur 26, 6042, Lodelinsart
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Smart Parking

Airport Smart Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Airport Smart Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,5
Op basis van 85 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2018.


Aardige mensen die je.goed en nwtjes helpen om de auto te parkeren. Ook met de koffers werden we keurig geholpen met het in en uit laden. De uitleg was netjes

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 05 augustus 2018.


Goede ervaringen met airport smart parking. Wegbrengen en ophalen zonder wachttijd. Parkeerplaats is niet
geasfalteerd daardoor íets stoffig.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 05 augustus 2018.


Super geregeld! Auto kon gauw geparkeerd worden, shuttlebus bus stond gelijk klaar. Bin terug komst 1 belletje, 10 a 15 min wachten en werden al weer opgehaald. Zeker voor herhaling vatbaar om bij Parkos te parkeren. Aanrader!

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 25 juli 2018.


Alles was prima geregeld. Erg fijn dat er ook nog een shuttle mogelijk was nadat we ruim een uur vertraging hadden en we dus pas na middernacht aan kwamen. Contact verliep prima.

Punt van verbetering is het gind dat daar ligt. Het zijn van die witte kiezels, die je auto ook bewitten. Je moet je auto dus wassen na een bezoek aan parkos Charleroi.

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 08 juli 2018.


Alles perfect geregeld, korte wachttijd voor transfers. Locatie is wel lastig te vinden en jammer dat de medewerkers geen Nederlands of Engels spreken.

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 04 juli 2018.


Prima service. Persoonlijke ontvangst, dus geen gedoe met slagboom of medewerker op afstand via intercom. Busje stond klaar, binnen tien minuten waren we op het vliegveld. Na terugkomst gebeld en een paar minuten later werden we opgepikt. Het parkeerterrein zelf is niet bestraat. Door het grind is lastig als je zware koffers hebt. Voor de rest dik tevreden.

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 30 juni 2018.


Prima plek, alleen veel grint en dus bergen stof op en in de auto..maar service brengen en halen n AirPort was perfect ! Vriendelijk , correct en behulpzaam personeel! Afstand n vliegveld is prima! Duidelijke uitleg v meetingpoint! Kortom voor de prijs prima deal!

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 27 juni 2018.


Bij aankomst konden we gelijk parkeren. Er werd ons een plekje op het terrein aangewezen dat trouwens erg ruim is en plek heeft voor veel auto's. Het terrein zelf ziet er een klein beetje apart uit, veel stof, oude loods, klein gebouwtje, maar het is prima.

De medewerkers spraken Frans maar konden gelukkig ook wat Engels. Het busje stond na 5 minuten klaar en heeft ons in 5-10 minuten naar het vliegveld gebracht. Je wordt bij Parking 2 afgezet waarna je nog een kort stuk moet lopen naar de vertrekhal.

Eenmaal terug belden we en stond het busje ook gelijk klaar. Ik moet wel zeggen dat mijn auto erg vies was bij aankomst. Het terrein is erg stoffig en dat zag je terug! Maar dat is ook wel het enige minpunt want verder vond ik alles echt TOP geregeld voor een héle goede prijs! Duimpje omhoog :D

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 25 juni 2018.


Prima .Alleen wachten op de shuttle bij terugkomst duurde vrij lang.

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 24 juni 2018.


Ik vond het niet goed aangegeven waar het precies was. Er was 1 bord met daarop een aanwijzing waar de parking zou moeten zijn. Vervolgens kon je ergens naar links of techts rijden en moest je nog spoorwegen over. Een aanwijzing meer zou beter zijn. Verder alles prima, snel vervoer. Ze stonden al te wachten wanneer wij aankwamen.

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 21 juni 2018.


Vriendelijk, snel en op tijd.

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 21 juni 2018.


Goed bereikbaar, duidelijk, snelle transfer en engelssprekend

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 18 juni 2018.


Goede service en goedkoop!
Zowel brengen als halen ging snel en keurig.
Vriendelijk personeel.

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 17 juni 2018.


Als het beter te vinden was., want er stond immers een verkeerd nummer op het papier had het alle sterren gekregen, daardoor een sterretje minder, en de chauffeur op de heenweg reed ERG hard.

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 16 juni 2018.


Prima service voor een prima prijs. Bij aankomst parking meteen naar de luchthaven gebracht, bij terugkomst even bellen en je wordt meteen opgehaald. Aanrader!

Over Airport Smart Parking

Bij Airport Smart Parking kunt u altijd uw auto veilig parkeren. U kunt van 4:00 tot 23:00 aankomen bij de parking en op de terugweg wordt er altijd rekening gehouden met de binnenkomende vluchten.

Een shuttlebus rijdt tussen de parking en de luchthaven om klanten te brengen en op te halen. Er wordt voor elke klant apart gereden. Een medewerker begeleidt u met de shuttlebus naar de parkeerplek om gemakkelijk uw bagage over te laden.

Er is altijd personeel aanwezig op het parkeerterrein. Het terrein is omheind en wordt 24/7 beveiligd door gecertificeerd beveiligingspersoneel met speciaal getrainde honden en er is cameratoezicht.

Op het terrein is een overdekte wachtruimte en er is een toilet aanwezig. De medewerkers van Airport Smart Parking helpen u graag met uw bagage en wijzen u naar uw parkeerplek. Er zijn geen speciale invalide plekken aanwezig, maar Airport Smart Parking doet er alles aan om het parkeren voor iedereen makkelijk te maken.

Aankomst
Het terrein bevindt zich aan de Rue de Chausteur 26 in Lodelinsart en is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om Airport Smart Parking makkelijk te vinden.

U kunt zich op de dag van aankomst melden bij de receptie. Daar wordt u door de shuttlebus begeleid naar een parkeerplek voor uw auto en kunt u snel en gemakkelijk uw bagage overzetten. U kunt van 04:00 tot 23:00 aankomen bij de parking en op de terugweg wordt er altijd rekening gehouden met de binnenkomende vluchten.

Het terrein bevindt zich op 6,8 kilometers van het vliegveld van Charleroi en de shuttlebus brengt u in 9 minuten naar de vertrekhal van het vliegveld.

Vertrek
Bij terugkomst op de luchthaven neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen. De shuttlebus zal u opwachten bij de uitgang van P2, dit is dezelfde plek waar u ook bent afgezet. U wordt vervolgens door de shuttlebus naar uw auto gebracht en kunt dan uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Rue Chausteur 26, 6042, Lodelinsart

Help