Airport Smart Parking

Airport Smart Parking biedt service van erg hoge kwaliteit. Het terrein wordt 24/7 bewaakt door beveiligingspersoneel. Bij aankomst wordt u naar uw parkeerplek begeleid en wordt u geholpen met uw bagage. Er zijn geen speciaal ingerichte invalide parkeerplekken, maar ze zullen er altijd voor zorgen dat de auto een passende parkeerplek krijgt. U kunt uw autosleutels zelf meenemen. Houdt u er rekening mee dat u bij Airport Smart Parking maximaal voor 5 personen kunt reserveren. Wanneer u met meer personen reist, adviseert de parking u om de overige passagiers eerst bij het vliegveld af te zetten.

Vanwege nieuwe reglementen van de luchthaven, wordt er voor de transfer per shuttle een toeslag van 2,00 euro per boeking gevraagd, dit bedrag kunt u ter plekke op de parkeerplaats betalen.

Meer informatie

Adres

Rue Chausteur 26, 6042, Lodelinsart
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Smart Parking

Airport Smart Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Airport Smart Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,8
Op basis van 339 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 25 november 2019.


Super. de shuttle bus was er erg snel om de poort te openen, onze parkeerplaats aan te wijzen en ons weg te brengen. bij ophalen stond de shuttle al op ons te wachten. goed bereikbaar met google maps. top

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 23 november 2019.


Goede service, niet anders dan verwacht!

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 23 november 2019.


Beetje le lang wachten op busje en snachts moeilijk te vinden

6

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 22 november 2019.


Moest 2 euro betalen voor de reis. Stond ingegrepen in de prijs.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Ramiz Vakufac, bedankt voor het achterlaten van uw review. Brussel Charleroi Airport hanteert sinds kort een toeslag van 2 euro voor auto's die de luchthaven op rijden. Dit is dan ook de reden dat de parking u vroeg om dit te betalen. Wij zijn momenteel bezig om deze toeslag in de prijs te krijgen. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 18 november 2019.


Airport Smart Parking is onze vaste stek als we via Charleroi reizen, en dat zegt op zich al veel.
ECHTER... toen we de laatste keer, donderdag 7 november 2019 5.00 am reisden waren we verrast dat we plots 2 euro extra moesten betalen voor het transport naar de vlieghaven Dit was nog nooit gebeurd en dit hadden jullie even goed kunnen verrekenen in de online betaling. Nu liet dit toch ergens een beetje een raar gevoel achter... handelde je werknemer correct of niet ?
Ik heb hem erover aangesproken en hij beweerde van wel en wees naar de "Algemene Voorwaarden"... Dus toch graag iets meer duidelijkheid wat de prijzen betreft op jullie website. Raar, maar bij de terugreis 14/11/19 moesten we dit dan niet betalen..

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 17 november 2019.


Ik heb voor tweede keer in smart parking mijn auto geparkeerd Ik vind Een goede service, en een goede communicatie met medewerkers,
brengen en ophalen ook goede timing en goed geholpen. Ik zou zegen tot volgende keer en bedank✈️

6

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 13 november 2019.


Wij hebben prima geparkeerd maar wel wat opmerkingen.
Het parkeerterrein is vol kuilen.
Het duurt wel even voor er iemand is die je de weg wijst, dit was niet helemaal duidelijk. Vreemd vond ik dat ik 2 euro moest betalen ook toen ik aangaf alles al betaald te hebben.
Het busje naar vliegveld is prima, chauffeur ook aardig.
Terug hebben we best lang 1-1,5 uur moeten wachten omdat er meer mensen gebruik maakten van de parking en de 2 busjes dan snel vol zitten. Het ging gelukkig wel op naam zodat er geen voordringers zijn.
Al met al tevreden.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 12 november 2019.


Chauffeurs zijn altijd erg gehaast waarbij ze erg onvriendelijke uit de hoek kunnen komen en mensen kunnen afsnauwen.

6

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Het personeel kan niet tot nauwelijk engels wel frans waardoor er onduidelijkheid ontstaat.
Verder goede service.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Alles prima Alleen parkeerplaats mag beter geplaveid zijn

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Het was voor ons een aangename verrassing want dit was de eerste keer dat wij van parkos Airport Smart Parking gebruik maakten .
we kwamen op de aangegeven plek en na een telefoontje naar de parkeer beheerder was er snel iemand ter plaatse met een personenbus om ons de plaats te wijzen waar de auto kon staan , en om ons naar de luchthaven te brengen. Ook op de terugreis was er na een belletje snel een bus om ons naar de parking te brengen . echt een aanrader!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Goede en snelle service. Parkeerterrein mag wel opgeknapt worden alhoewel ze daar wel druk mee bezig zijn. Voor een nog snellere inschrijving misschien een idee om een receptie met receptionist in te zetten

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 30 oktober 2019.


Het was prima, volgende keer parkeren we hier weer!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2019.


Op de mobiel navigeren via google maps ging mis want we stopte bij een huis, dit staat in de informatie en wordt je voor gewaarschuwd. Gelukkig de navigatie in de auto leidde ons na 2 minuten op de juiste locatie. Werden naar onze plaats gewezen, konden direct in het busje naar de luchthaven. Terug stond de bus klaar maar was vol, 12 minuten wachttijd op de volgende dus prima.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2019.


Nette mensen, vriendelijk en behulpzaam. Het parkeerterrein heeft wel wat gaten in het wegdek waar die dag dat wij er waren wat flinke plassen in lagen dus kom er niet met je pas gewassen auto. Ze hielpen met het in- en uitladen van de bagage.

Over Airport Smart Parking

Bij Airport Smart Parking kunt u altijd uw auto veilig parkeren. U kunt van 4:00 tot 23:00 aankomen bij de parking en op de terugweg wordt er altijd rekening gehouden met de binnenkomende vluchten.

Een shuttlebus rijdt tussen de parking en de luchthaven om klanten te brengen en op te halen. Er wordt voor elke klant apart gereden. Een medewerker begeleidt u met de shuttlebus naar de parkeerplek om gemakkelijk uw bagage over te laden.

Er is altijd personeel aanwezig op het parkeerterrein. Het terrein is omheind en wordt 24/7 beveiligd door gecertificeerd beveiligingspersoneel met speciaal getrainde honden en er is cameratoezicht.

Op het terrein is een overdekte wachtruimte en er is een toilet aanwezig. De medewerkers van Airport Smart Parking helpen u graag met uw bagage en wijzen u naar uw parkeerplek. Er zijn geen speciale invalide plekken aanwezig, maar Airport Smart Parking doet er alles aan om het parkeren voor iedereen makkelijk te maken.

Aankomst
Het terrein bevindt zich aan de Rue de Chausteur 26 in Lodelinsart en is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om Airport Smart Parking makkelijk te vinden.

U kunt zich op de dag van aankomst melden bij de receptie. Daar wordt u door de shuttlebus begeleid naar een parkeerplek voor uw auto en kunt u snel en gemakkelijk uw bagage overzetten. U kunt van 04:00 tot 23:00 aankomen bij de parking en op de terugweg wordt er altijd rekening gehouden met de binnenkomende vluchten.

Het terrein bevindt zich op 6,8 kilometers van het vliegveld van Charleroi en de shuttlebus brengt u in 9 minuten naar de vertrekhal van het vliegveld.

Vertrek
Bij terugkomst op de luchthaven neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen. De shuttlebus zal u opwachten bij de uitgang van P2, dit is dezelfde plek waar u ook bent afgezet. U wordt vervolgens door de shuttlebus naar uw auto gebracht en kunt dan uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Rue Chausteur 26, 6042, Lodelinsart

Help