A1 Parking Charleroi

A1 Parking Charleroi heeft een klein parkeerterrein middenin een woonwijk. Vanaf de parking naar het vliegveld is het ongeveer 8 minuten met de shuttlebus. De parking is geopend van 04:00 tot de laatste vlucht en het terrein is bewaakt.

Vanwege nieuwe reglementen van de luchthaven, wordt er voor de transfer per shuttle rit een toeslag van 2,00 euro gevraagd, dit bedrag kunt u ter plekke op de parkeerplaats betalen.

Meer informatie

Adres

Rue Marie Hélène 25, 6060, Gilly
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid A1 Parking Charleroi

A1 Parking Charleroi beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen A1 Parking Charleroi

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,7
Op basis van 390 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 16 maart 2020.


Super en klantvriendelijk

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 15 maart 2020.


Alles enorm snel en prima beveiligd. Alleen zouden ze wat aan hun Engels mogen doen want niet iedereen kan Frans

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 14 maart 2020.


Prima service. Vriendelijk personeel. Positief is dat je voor een goede prijs afgesloten je auto kunt parkeren. Verbeterpunt is de bewegwijzering naar de A1 parking. Vanaf de doorgaande weg mag er wel een bord staan.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 13 maart 2020.


Goed afgesloten en veilig parkeerterrein. De medewerkers zijn aardig en behulpzaam. De shuttles verliepen vlot en snel met weinig wachttijd.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 09 maart 2020.


Goede service, auto staat veilig

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 08 maart 2020.


Prima faciliteit in verhouding tot de prijs. Vriendelijke medewerkers en snelle afhandeling. Goed shuttlebusje en vlotte aansluiting.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 05 maart 2020.


Goede service, klantvriendelijk en contact goed verlopen.
Bij aankomst stond de bus reeds op ons te wachten.
Geen op of aanmerkingen

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 04 maart 2020.


Goede service

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 03 maart 2020.


Shuttlebus voor een schrijntje. Auto staat veilig achter dicht hek. Vriendelijke mensen die ook engels tegen je willen praten terwijl ze Frans zijn. Shuttlebus ook binnen 10 min bij de luchthaven. Dus alles top.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 01 maart 2020.


Het was top. Personeel was vriendelijk. Locatie was makkelijk te vinden. Medewerkers waren makkelijk telefonisch te bereiken. Ik ga 1A Parking zeker gebruiken voor aankomende reis. Ik geef 5 sterren.

2

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 01 maart 2020.


We moesten 30 min wachten voordat ze ons naar de airport hadden gebracht. En bij terugkomst hebben we 45 mn moeten wachten voordat ze ons hadden opgehaald omdat ze maar 1 auto hadden!.Als ze weten dat er veel mensen zijn dan moeten ze dat ook goed inplannen en ervoor zorgen dat ze genoeg auto's en mensen hebben.

6

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 28 februari 2020.


Relatief lang wachten voordat het busje vol zat, zowel op heen als op terugweg. Het betalen van 4 euro extra per reservering voor brengen en halen ivm toegang parking vliegveld viel tegen omdat er drie klanten per keer dit bedrag betalen terwijl de toegang bij de automaat 2 euro was. Stond in de reserveringsmail maar had beter bij het reserveringsbedrag toegevoegd kunnen worden. Chauffeur reed regelmatig te hard 60 km per uur in een 30 km zone. Het parkeren was ruim van opzet en je kon je sleutel gewoon met je meenemen.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 27 februari 2020.


Perfect geregeld, vriendelijk personeel en spreken zelfs Engels

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 23 februari 2020.


Ok. Verrast door de 4 euro extra fee. In de boeking stond 2 euro.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 21 februari 2020.


Top service, goede locatie bij de afslag en auto stond goed.

Over A1 Parking Charleroi

Bij A1 Parking Charleroi parkeert u uw auto op een klein buitenterrein dat goed bewaakt wordt. Bij de parking kunt u de autosleutels meenemen op reis. De parking beschikt over 50 parkeerplekken. De maximale doorrijhoogte is 3 meter.

Shuttle parkeren

Bij shuttle parkeren rijdt u naar het parkeerterrein in Charleroi toe. De shuttlebus brengt u in ongeveer 8 minuten naar het vliegveld toe. Er passen 8 personen in de shuttlebus en deze rijdt voor iedere reservering apart.

Het buitenparkeerterrein van A1 Parking Charleroi is afgesloten, heeft beveiligingscamera's en in de nacht is er een bewaker met hond aanwezig. U kunt er daarom zeker van zijn dat er geen onbevoegden in de buurt van uw auto zullen komen.

Het parkeerterrein heeft een receptie, waar klanten zich kunnen melden. Daarnaast is er een wachtruimte met toiletten aanwezig. Het terrein is makkelijk te betreden en er kan ook een rolstoel mee. Opgelet: Een toeslag van 5€ per persoon kan worden toegepast voor nog eens 4 personen in de auto.

U rijdt met uw auto naar het parkeerterrein in Charleroi toe. Hier aangekomen meldt u zich bij de receptie, die bevindt zich meteen bij de ingang. Nadat u de auto heeft geparkeerd wordt u met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De transfer duurt zo'n 8 minuten.

Let op: wanneer u het adres invoert in uw navigatiesysteem wordt u mogelijk naar een verkeerde locatie gestuurd. Plan daarom uw reis met de routeplanner op de website van Parkos of zoek via Google Maps op de naam 'A1park Charleroi'

Adres

Rue Marie Hélène 25, 6060, Gilly

Help