A1 Parking Charleroi

A1 Parking Charleroi heeft een klein parkeerterrein middenin een woonwijk. Vanaf de parking naar het vliegveld is het ongeveer 8 minuten met de shuttlebus. De parking is geopend van 04:00 tot de laatste vlucht en het terrein is bewaakt.

Meer informatie

Adres

Rue Marie Hélène 25, 6060, Gilly
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid A1 Parking Charleroi

A1 Parking Charleroi beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen A1 Parking Charleroi

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,8
Op basis van 418 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 04 november 2021.


Alle beloftes werden waargemaakt. We zijn op tijd naar ‘t vliegveld gebracht en bij terugkomst weer keurig vlot opgehaald. Het enige probleem wat we hadden was de telefonische bereikbaarheid in de vroege ochtend om onze komst te melden. Er werd niet opgenomen maar de parkeerplaats beheerder was wel op tijd.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2021.


Goed bereikbaar, duidelijk in communicatie, ruime parkeerplaats.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2021.


Top geregeld en het was gemakkelijk te vinden. Bij aankomst hebben we enkel 5 minuten gewacht op het vervoer. Bij terugkomst stond hij al op ons te wachten. Enkel 6 minuutjes tot het vliegveld. Top service, we komen zeker weer terug.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2021.


De service was goed

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 06 oktober 2021.


Ik reis 2-3 keer per jaar vanuit Charleroi. De A1 heeft de beste service en de locatie is 7 min van het vliegveld.
De medewerker spreekt meerdere talen en staat er altijd klaar om je helpen.
5-sterren dus

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 02 september 2021.


We had really nothing to complain. They are super friendly, we didnt had to wait and on our way back they called us to check if we already arrived. Super service!

8

Heeft geparkeerd in juli 2021. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2021.


Zeer nette behandeling door beide beheerders.

8

Heeft geparkeerd in juli 2021. Beoordeling geschreven op 28 juli 2021.


Vriendelijke medewerkers. Ze hebben ons geholpen en vrijwillig dichtbij de ingang afgezet omdat wij superlaat waren voor onze vlucht. Locatie en prijs etc is ook prima!

10

Heeft geparkeerd in juni 2021. Beoordeling geschreven op 28 juni 2021.


Alles volgens afspraak. Efficiënt

Over A1 Parking Charleroi

Bij A1 Parking Charleroi parkeert u uw auto op een klein buitenterrein dat goed bewaakt wordt. Bij de parking kunt u de autosleutels meenemen op reis. De parking beschikt over 50 parkeerplekken. De maximale doorrijhoogte is 3 meter.

Shuttle parkeren

Bij shuttle parkeren rijdt u naar het parkeerterrein in Charleroi toe. De shuttlebus brengt u in ongeveer 8 minuten naar het vliegveld toe. Er passen 8 personen in de shuttlebus en deze rijdt voor iedere reservering apart.

Vanwege de nieuwe regelgeving van de luchthaven van Charleroi, zullen alle passagiers bij aankomst een toeslag van 2 euro aan de parking moeten betalen

Het buitenparkeerterrein van A1 Parking Charleroi is afgesloten, heeft beveiligingscamera's en in de nacht is er een bewaker met hond aanwezig. U kunt er daarom zeker van zijn dat er geen onbevoegden in de buurt van uw auto zullen komen.

Het parkeerterrein heeft een receptie, waar klanten zich kunnen melden. Daarnaast is er een wachtruimte met toiletten aanwezig. Het terrein is makkelijk te betreden en er kan ook een rolstoel mee. Opgelet: Een toeslag van 5€ per persoon kan worden toegepast voor nog eens 4 personen in de auto.

U rijdt met uw auto naar het parkeerterrein in Charleroi toe. Hier aangekomen meldt u zich bij de receptie, die bevindt zich meteen bij de ingang. Nadat u de auto heeft geparkeerd wordt u met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De transfer duurt zo'n 8 minuten.

Let op: wanneer u het adres invoert in uw navigatiesysteem wordt u mogelijk naar een verkeerde locatie gestuurd. Plan daarom uw reis met de routeplanner op de website van Parkos of zoek via Google Maps op de naam 'A1park Charleroi'

Adres

Rue Marie Hélène 25, 6060, Gilly

Help