A1 Parking Charleroi

A1 Parking Charleroi heeft een klein parkeerterrein middenin een woonwijk. Vanaf de parking naar het vliegveld is het ongeveer 8 minuten met de shuttlebus. De parking is geopend van 04:00 tot de laatste vlucht en het terrein is bewaakt.

Meer informatie

Adres

Rue des Hauchies 10, 6060, Gilly
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid A1 Parking Charleroi

A1 Parking Charleroi beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen A1 Parking Charleroi

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,8
Op basis van 320 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2019.


Snelle service. Kon gewoon Engels comuniseren. Busje zowel heen als terug binnen 15 min paraat!. Ik had per ongeluk verkeerde datum terugkomst doorgegeven. Dit was snel opgelost bij terugkomst.

Al met al komen we hier zeker terug volgende keer!!!!

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2019.


Het adres van de parking die we hadden opgekregen bleek niet de juiste. Door een personeelslid werden we naar de juiste parking gebracht.

Verder snel naar de airport gebracht. Op de terug weg lang moeten wachten op het busje. Moeilijk zichtbaar welke busje bij Parkos hoorde. De parking had een andere naam.

Medewerkers alleen Franstalig, Genoeg Engels om elkaar te begrijpen.

Parking dichtbij luchthaven.

Verbetertips, zichtbaarheid bus of personeelsleden zich beter kenbaar maken.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 25 juli 2019.


Prijs/kwaliteitverhouding is goed. En de shuttledienst is goed geregeld. Korte wachttijden

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 01 juli 2019.


Prima verlopen, niet lang hoeven te wachten.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 27 juni 2019.


Very good service and when you call before arriving they are on time to pick you up. Carparking is save place behind a locked gate.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 25 juni 2019.


Heel goede service. Toen we bij de parking aankwamen stond er al iemand om ons binnen te laten. Vervolgens werden onze koffers door hen in het busje gezet terwijl ik nog juist moest parkeren, dat ons meteen naar de luchthaven bracht. Bij terugkomst binnen 5 minuten alweer opgehaald. Erg vriendelijk personeel.

2

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 18 juni 2019.


Voor het eerst een slechte ervaring met Parkos. Zeer slecht zelfs.
Dag van vertrek
Pp zondagmorgen, moet je bellen dat je er aan komt. Ongeveer 30 minuten vooraf. Kom je op plaats van bestemming, is er niemand. Wederom bellen dus.... en dat 3 keer voordat er iemand is. De auto buiten het terrein moeten parkeren omdat meneer te lui is om de poort open te maken. Spreekt ook totaal geen Engels. Alleen Frans.

Dag van Aankomst.
Je moet bellen als je geland bent. Dus dit netjes gedaan. Wederom iemand aan de lijn die geen woord Engels kan. Alleen Frans.
Afgesproken dat we elkaar reffen op verzamelpunt. Hebben dus nog 2 keer moeten bellen voordat er iemand kwam. Dus daar dik 1 uur gewacht voordat we een transfer terug hadden naar onze auto. Die gelukkig onbeschadigd buiten hun terrein stond.

Conclusie... Nooit meer A1 Parking Charleroi.

Men heeft geen sterke punten alleen zwaktes.
Verbeterpunt: Leer Engels als je internationale gasten wil ontvangen en niet alleen in het Frans wil praten

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Jos Sevaerts, bedankt voor het delen van uw ervaringen. Voor ons is het heel erg belangrijk om te horen of onze klanten tevreden zijn of niet. We vinden het heel erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de service van A1 Parking Charleroi. Dit is natuurlijk niet de service die u van een parking mag verwachten. We zullen uw klacht naar de parking doorsturen zodat zij hun service kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 13 juni 2019.


Goed

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 13 juni 2019.


Goede wegbreng en ophaal service.
Veilige afgesloten parking al is de parking locatie en het wegdek er naar toe op eerste gezicht wel even schrikken.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 06 juni 2019.


Oke

10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 21 april 2019.


Prima service. Auto veilig kunnen parkeren en zowel op de parkeerplek zelf als op het vliegveld niet lang hoeven wachten op de shuttle. Voor deze prijs zeker een aanrader!

10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 06 april 2019.


Fast tranafer to and from the airport. Nice drivers.safe parking

10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 05 april 2019.


Vriendelijk personeel, komt de afspraken na en zijn erg snel in het heen en weer brengen. Zeker een aanrader. Mijn auto stond veilig.

8

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 05 april 2019.


Positief. De parking is wel wat achteraf gelegen. De weg er naar toe is niet in al te beste staat. Van de parking en het personeel kan ik niets verkeerd zeggen.
Zeer goed beveiligd. Volledig afgesloten parking. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Nauwelijks moeten wachten op de shuttle. Volgende keer sta ik er weer.

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 24 februari 2019.


Parkeren is prima ook de shuttle bus is prima. Alleen de taal is nog wel een barriere omdat niet elke chauffeur voldoende Engels of Nederlands spreekt. Uiteindelijk zijn we er met mijn beperkte kennis van het Frans er toch uitgekomen.

Over A1 Parking Charleroi

Bij A1 Parking Charleroi parkeert u uw auto op een klein buitenterrein dat goed bewaakt wordt. Bij de parking kunt u de autosleutels meenemen op reis. De parking beschikt over 50 parkeerplekken. De maximale doorrijhoogte is 3 meter.

Shuttle parkeren

Bij shuttle parkeren rijdt u naar het parkeerterrein in Charleroi toe. De shuttlebus brengt u in ongeveer 8 minuten naar het vliegveld toe. Er passen 8 personen in de shuttlebus en deze rijdt voor iedere reservering apart.

Het buitenparkeerterrein van A1 Parking Charleroi is afgesloten, heeft beveiligingscamera's en in de nacht is er een bewaker met hond aanwezig. U kunt er daarom zeker van zijn dat er geen onbevoegden in de buurt van uw auto zullen komen.

Het parkeerterrein heeft een receptie, waar klanten zich kunnen melden. Daarnaast is er een wachtruimte met toiletten aanwezig. Het terrein is makkelijk te betreden en er kan ook een rolstoel mee. Opgelet: Een toeslag van 5€ per persoon kan worden toegepast voor nog eens 4 personen in de auto.

U rijdt met uw auto naar het parkeerterrein in Charleroi toe. Hier aangekomen meldt u zich bij de receptie, die bevindt zich meteen bij de ingang. Nadat u de auto heeft geparkeerd wordt u met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De transfer duurt zo'n 8 minuten.

Let op: wanneer u het adres invoert in uw navigatiesysteem wordt u mogelijk naar een verkeerde locatie gestuurd. Plan daarom uw reis met de routeplanner op de website van Parkos of zoek via Google Maps op de naam 'A1park Charleroi'

Adres

Rue des Hauchies 10, 6060, Gilly

Help